Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

Γιάννης Λαγός στο Ράδιο Σταγών: Οι εθνομηδενιστές του Σύριζα πλήττουν θανάσιμα τα εθνικά μας συμφέροντα - Ηχητικό
Στο Ράδιο Σταγών 87,6 μίλησε ο Βουλευτής Β’ Πειραιά Γιάννης Λαγός, αναφορικά με όλα τα ζητήματα της επικαιρότητας και κυρίως με τα εθνικά θέματα.
Με αφορμή την εντυπωσιακή προσέλευση των Ελλήνων στα συλλαλητήρια για Την  Μακεδονία μας  αλλά και στην στρατιωτική μας παρέλαση για την Εθνική Επέτειο, ο Συναγωνιστής τόνισε ότι ο Ελληνικός Λαός αγαπά ακόμη την Πατρίδα και την Ορθοδοξία, γεγονός που έχει προκαλέσει τρόμο στους αριστερούς κυβερνώντες.
Στο ενδεχόμενο δε πολεμικής σύρραξης με την Τουρκία, ο Γιάννης Λαγός τόνισε ότι η Ελλάδα είναι ανίκητη σε αέρα, ξηρά και θάλασσα, και το βασικό πρόβλημα της χώρας είναι στην ουσία η αντεθνική και υποχωρητική συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Όσο δε αφορά τα Σκόπια και την Θράκη, ακριβώς επειδή οι κυβερνώντες είναι κομμουνιστές, δεν ενδιαφέρονται καθόλου για τα εθνικά συμφέροντα, επειδή πολύ απλά δεν μεγάλωσαν με αγάπη για την Πατρίδα και την Ορθόδοξη Πίστη.
Στο οικονομικό πεδίο, ο Συναγωνιστής τόνισε ότι είναι αναγκαίος όσο ποτέ ο λογιστικός έλεγχος του χρέους αλλά και η ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα παραγωγής, πράγματα που όμως μπορούν να πραγματοποιηθούν μόνο μέσω μας εθνικής κυβέρνησης!

Αποτέλεσμα εικόνας για giannis lagos
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/giannhs-lagos-sto-radio-stagwn-oi-ethnomhdenistes-tou-suriza-plhttoun-thana#ixzz5AscmgAzv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου