Κυριακή 25 Μαρτίου 2018

Μήνυμα Χρυσής Αυγής για την 25η Μαρτίου: Θα συντρίψουμε τον εχθρό σε ξηρά, θάλασσα και αέρα - ΒΙΝΤΕΟ
Η Χρυσή Αυγή τίμησε την 25η Μαρτίου σε όλη την Ελλάδα - Φωτορεπορτάζην Κυριακή, 25 Μαρτίου, κατά την ιστορική επέτειο της Επανάστασης των Ελλήνων, η Περιφέρεια Πειραιώς έδωσε δυναμικό παρόν στην Σαλαμίνα προς τιμήν των Αγωνιστών της μεγάλης Εθνεγερσίας.
Συγκεκριμένα, κλιμάκιο Συναγωνιστών με επικεφαλής τον Συναγωνιστή και Βουλευτή Β’ Πειραιώς, Ιωάννη Λαγό, βρέθηκε στον εκκλησιασμό του ιερού ναού Αγίου Μηνά (πολιούχος της νήσου), για την ευλογία των λαβάρων όπου πραγματοποιήθηκε και το στρατιωτικό άγημα.
Ακολούθησε κατάθεση στεφάνου με τον Συναγωνιστή Ι. Λαγό να αποσπά τον μεγαλύτερο όγκο χειροκροτημάτων και η επίσημη παρέλαση.
Συναγωνιστές από τα Βόρεια Προάστια μαζί με τους συναγωνιστές Γεώργιο Γερμενή και Αλέξανδρο Γέροντα παρευρέθηκαν στην δοξολογία στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Νέα Ερυθραία και στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου.Στον διπλό εορτασμό της επανάστασης της 25ης Μαρτίου 1821 και τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου, στην ιστορική κοινότητα Γυναικοκάστρου Κιλκίς παραβρέθηκε ο βουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσής Αυγής, Χρήστος Χατζησάββας.Στην Κατούνα Ξηρομέρου του δήμου Ακτίου Βόνιτσας, παρευρέθηκε ο συναγωνιστής και βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης. Η δοξολογία πραγματοποιήθηκε στο Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου και ακολούθησε κατάθεση στεφάνου. Ο συναγωνιστής Μπαρμπαρούσης συνεχάρη τους μαθητές που αποφάσισαν να παρελάσουν παρά το κρύο και το χιονόνερο.  
Στην παρέλαση του Βόλου παρευρέθηκε ο βουλευτής Μαγνησίας Παναγιώτης Ηλιόπουλος μαζί με κλιμάκιο συναγωνιστών της Τ.Ο. Μαγνησίας.
το Παλαιό Φάληρο, κάτω από το άγαλμα του τελευταίου αυτοκράτορα Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, βρέθηκαν συναγωνιστές από τα Νότια Προάστια μαζί με τον βουλευτή επικρατείας Χρήστο Παππά και τους δημοτικούς συμβούλους της Ελληνικής Αυγής Σωτήρη Μεταξά και Τρύφων Μπουγά για να τιμήσουν της 25η Μαρτίου και τους αγωνιστές του 1821.  

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-chrush-augh-timhse-thn-25h-martiou-se-olh-thn-ellada#ixzz5AnAR7Rnk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου