Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

ΕΠΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ-ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΑΠΠΑ ΚΑΙ ΝΙΚΟΥ ΚΟΥΖΗΛΟΥ

Χρ. Παππάς: Άμεση η λήψη υπουργικών αποφάσεων για την προστασία των απόρων ΑΜΕΑ  


Νίκος Κούζηλος: 10.000 οι άνεργοι Έλληνες ναυτικοί εξαιτίας του μνημονιακού Νόμου 4150/2013

                                                       

«ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ»... ΒΑΡΥΣΗΜΑΝΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ «ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ» ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «ΑΛΕΦ» ΓΙΑ ΤΑ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΩΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

25 χρόνια συμπληρώνονται εφέτος από την εποχή που ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης αναγνώρισε πλήρως το Ισραήλ και η Ελλάδα συνήψε πλήρεις διπλωματικές σχέσεις μαζί του. Το γεγονός πανηγυρίζουν οι Εβραίοι και για να ευχαριστήσουν τον ευεργέτη τους, του πήραν μια μεγάλη συνέντευξη που δημοσιεύεται στο περιοδικό «Άλεφ» (τεύχος 57) της «Ισραηλιτικής Κοινότητος Αθηνών», ενώ μεγάλα τμήματα της συνεντεύξεως δημοσιεύτηκαν και στην Ισραηλινή εφημερίδα «Jewish Chronicle». Η πανηγυρική συνέντευξη του «βρυκόλακα» Μητσοτάκη για τα 25 χρόνια αναγνωρίσεως του Ισραήλ από την Ελλάδα δόθηκε στον γνωστό Ελληνο-Εβραίο δημοσιογράφο Βίκτωρα Ελιέζερ και σε κάποιο σημείο ο 97χρονος πρώην πρωθυπουργός αναφέρεται και στην Χρυσή Αυγή. Ο «Στόχος» μεταφέρει επί λέξει την στιχομυθία, γιατί έχει ενδιαφέρον…

Β. ΕΛΙΕΖΕΡ: «Το νεοναζιστικό κόμμα στην Ελλάδα για τετάρτη φορά κερδίζει το 6,5% των ψηφοφόρων, ενώ και στην Ευρώπη νεοναζιστικά κόμματα αυξάνουν την επιρροή τους. Θεωρείτε ότι θα έχουμε φαινόμενα, που είδαμε στην Ευρώπη τη δεκαετία του 1930;»

Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: «Είναι ένα δυσάρεστο φαινόμενο και οφείλεται σε εσωτερικούς πολιτικούς λόγους, δεν έχει σχέση με το Ισραήλ και την εξωτερική πολιτική. Πρέπει η Ελληνική Δημοκρατία να το αντιμετωπίσει πολιτικά και μπορεί να το αντιμετωπίσει πολιτικά. Πρέπει να σας πω ότι, όταν εγώ ήμουν πρωθυπουργός, η Νέα Δημοκρατία κάλυπτε όλο το χώρο της Δεξιάς και δεν υπήρχε Χρυσή Αυγή. Είναι φαινόμενα που δημιουργήθηκαν και αναφέρονται στην εσωτερική πραγματικότητα της Ελλάδος. Αλλά είναι και ένα γενικότερο ευρωπαϊκό φαινόμενο τον τελευταίο καιρό, που νομίζω ότι πρέπει να αντιμετωπισθεί με σοβαρότητα και νομίζω αντιμετωπίζεται. Είμαι βέβαιος ότι αυτά τα κινήματα δεν θα βρουν τρόπο εξάπλωσης. Δεν θα έχουμε επανάληψη του παρελθόντος, σε καμία περίπτωση. Και πάντως για την Ελλάδα, δεν έχω καμία αμφιβολία. Υπάρχουν ορισμένα φαινόμενα και στην Ελλάδα, ακόμη και στα Χανιά, την ιδιαιτέρα μου πατρίδα, όπου υπήρξε μια δυσκολία όταν έγινε η ανακαίνιση της παλαιάς συναγωγής, που αποτέλεσε ένα κόσμημα για τα Χανιά, και έγινε επίσημη εορτή. Και ο νομάρχης τότε, στενοκέφαλος και ανόητος, ήταν αντίθετος. Αναγκάστηκα εγώ, και πήρα και τη γυναίκα μου, η οποία ζούσε τότε, την καημένη την Μαρίκα, και κατεβήκαμε πρώτοι και οι πάντες έλαβαν μέρος στην εορτή. Δεν υπάρχει τίποτε το πηγαίο, που να είναι αρνητικό προς το Ισραήλ. Δεν υπάρχει αληθής αιτία και ό, τι υπάρχει είναι μεμονωμένο και ασήμαντο, προς το παρόν τουλάχιστον»!...

ΤΟ ΠΙΑΣΑΤΕ; Ο ίδιος ο «βρυκόλακας» Μητσοτάκης που δεν μπορεί ούτε για χέσιμο να πάει μόνος του, διαβεβαιώνει τους Εβραίους πως η Χρυσή Αυγή θα αντιμετωπιστεί πολιτικά, δηλαδή ό,τι και αν συμβεί στην Δίκη, το Ελληνικό Πολιτικό Σύστημα θα την εξαφανίσει με κάθε είδους τρόπο!.. Αυτή ακριβώς είναι η εντολή των Εβραίων: Ό,τι κι αν αποφασίσει η Δικαιοσύνη, η Χρυσή Αυγή πρέπει να εξαφανιστεί
Θ.Χ. Εφημερίδα "Στόχος                                                                                                                      

ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!


xrysh-augh-dadaΑποτέλεσμα εικόνας για δημήτρης κουκούτσης

Γράφει ο Δημήτρης Κουκούτσης, τ. βουλευτής Μεσσηνίας
Δυστυχώς στην εποχή μας ο άνθρωπος είναι πτωχότερος στο εσωτερικό του κόσμο και πιο εκτεθειμένος στα ρεύματα που πληγώνουν τις ιδέες του. Να ποιος είναι ο λόγος που μας κάνει να πιστεύουμε ότι μόνο ο άδολος ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ θα μας προφέρει λύσεις. Χωρίς τις ηθικές αρχές της ιδεολογίας μας ως ζωντανές παρουσίες οι μάζες θα εκμηδενίσουν το φυσικό πλαίσιο της ιστορίας το οποίο είναι σχηματισμένο από εθνικές ομάδες και θα το οδηγήσουν στο ανακάτεμα λαών, πολιτισμών, εθνοτήτων με συνέπειες απρόβλεπτες για την πορεία μας ως έθνος. Επιμένουμε να τονίζουμε ότι δεν μπορεί να υπάρξει συνέχεια της φυλής μας, δεν μπορεί να υπάρξει αύριο χωρίς ΗΘΙΚΗ, χωρίς ΠΙΣΤΗ αλλά και χωρίς ΜΝΗΜΗ.
Το έθνος μας προχώρησε μπροστά μέσα από τα ιδανικά μεγάλων ανδρών της ιστορίας τα οποία μας δόθηκαν υπεύθυνα και γενναιόδωρα αν λοιπόν δεν σεβαστούμε το παρελθόν μας δεν μπορούμε να ελπίζουμε στο αύριο.
Το κίνημα μας άλλωστε ως έναν από τούς πρωταρχικούς του στόχους έχει την εθνική αφύπνιση. Ας γίνουμε επιτέλους δίκαιοι, πέρα από εγωισμούς, σκοπιμότητες, ίντριγκες, πάθη και μίση υπάρχει η ΠΑΤΡΙΔΑ, υπάρχει η αιωνιότητα του ΓΕΝΟΥΣ και ακριβώς δίπλα σε αυτά πρέπει να συναντιόμαστε έστω και  αν σαν λαός δεν συμφωνούμε πάντα.
Πρόθεση του κινήματος μας είναι να ανάψει την φλόγα ανεξερεύνητων αξιών, να αλλάξει, να επαναστικοποιήσει την ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ψυχή.
Η ψυχή του έθνους είναι το επίκεντρο της προσοχής μας στους καιρούς που ζούμε, η ψυχή όλων αλλά και το πνεύμα του  καθενός ξεχωριστά.
Δεν είναι δυνατόν η δική μας η γενιά να βαδίσει κόντρα στην μακρόχρονη ιστορία μας, δεν είναι δυνατόν να μην ακολουθήσει το παράδειγμα των προγόνων μας και να μην υπερασπιστεί την γη μας!
Γιατί άραγε τα έθνη μάχονταν, μάχονται και θα μάχονται ασταμάτητα για την υπεράσπιση των εδαφών τους;
Απλά η γη είναι η βάση της ύπαρξης του έθνους! Το έθνος βρίσκεται ως δέντρο με πλατιές, βαθιές ρίζες φυτεμένο στο έδαφος της χώρας από το οποίο παίρνει ζωή και τροφή. Δεν υπάρχει  έθνος χωρίς πατρίδα, όπως δεν υπάρχει δέντρο χωρίς γη!
Όλοι οι λαοί γύρω μας με το διάβα των χρόνων ήρθαν από κάπου και βρήκαν χώρο για να ζήσουν άλλωστε η ιστορία μας δίνει ακριβή στοιχεία για όλα όσα έπραξαν.
Ένας μόνο λαός δεν ήρθε από πουθενά εδώ και χιλιάδες χρόνια κι αυτός ο λαός είμαστε ΕΜΕΙΣ! Γεννηθήκαμε εδώ, τραφήκαμε εδώ, εδώ πολεμήσαμε, εδώ διαπρέψαμε ταυτόχρονα με τα πλατάνια των βουνών μας και τις ελιές των κάμπων μας!
Είμαστε δεμένοι με αυτή την γη όχι μόνο από το ψωμί που μας δίνει κι από την σκληρή δουλειά για να την τιθασεύσουμε αλλά κυρίως από τα κόκκαλα των προγόνων μας μέσα στο χώμα της.
Σε αυτή την γη βρίσκεται όλη μας η δόξα, όλες οι πολεμικές μας αναμνήσεις, όλη μας η ιστορία, σε αυτό το χώμα είναι θαμμένα…
Αυτή την κραυγή, αυτής της γης ακούμε εμείς τούτες τις δύσκολες ώρες, είναι το δικό της κάλεσμα που μας θέλει σε νέους αγώνες. Το δέσιμό μας με το χώμα αυτό προέρχεται μέσα από εκατομμύρια μνήματα και από άλλους τόσους δεσμούς αόρατους που τους νοιώθει μόνο η καρδιά μας κι αλίμονο σε αυτούς που θα τολμήσουν να το μολύνουν!
Ο κάθε λαός λοιπόν έχει το έδαφος που του χρειάζεται για να ζήσει ,να αναπτυχθεί και να δημιουργήσει την δική του κουλτούρα.
Αυτό που συμβαίνει σήμερα στην χώρα μας είναι η καταπάτηση του φυσικού αυτού νόμου που λέγεται εδαφική επικράτεια.
Όλοι αυτοί οι λαθραίοι εισβολείς είναι οι παραβάτες και εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να πληρώσουμε τις παραβάσεις τους……Οι φυσικοί νόμοι λένε ότι οι παραβάτες πληρώνουν τις συνέπειες των πράξεών τους!
ΈΛΛΗΝΕΣ, συμπατριώτες, συναγωνιστές και συναγωνίστριες μην περιμένετε το καλό για την πατρίδα να έρθει από κάπου αλλού…Στο άμεσο μέλλον ίσως να έχουμε την ευκαιρία να το πράξουμε εμείς αλλά μόνο αν
ΕΠΩΜΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΜΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΜΑΣ!!!!

Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Δίκη Χρυσής Αυγής: Αίτημα της προέδρου για άρση του κατ’ οίκον περιορισμού στους κατηγορούμενουςΔίκη Χρυσής Αυγής: Αίτημα της προέδρου για άρση του κατ’ οίκον περιορισμού στους κατηγορούμενουςΗ πρόεδρος του τριμελούς Εφετείου ανέφερε πως θα ζητήσει την εξαίρεση του κατ’ οίκον περιορισμού έτσι ώστε να μπορούν οι κατηγορούμενοι να μετακινούνται εύκολα κατά τη διάρκεια εκδίκασης της υπόθεσης στη δικαστική αίθουσα.                                                

ΔΙΚΗ “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗΣ”- ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ: “ΔΕΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΦΥΣΣΑ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΑΘΕΙ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΚΑΤΑ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ-ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ-ΠΑΠΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΟΥΣ. ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΥΠΑΚΙΑ(ΦΩΤΟ MAKELEIO.GR)8diki7Να αποβληθεί η πολιτική αγωγή για τα μέλη της ηγετικής ομάδας της Χρυσής Αυγής που κατηγορούνται μόνο για το αδικήμα της εγκληματικής οργάνωσης πρότεινε η εισαγγελέας της εδράς του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων. Η Αδαμαντία Οικονομου υπογράμμισε στην εισήγηση της πως η πολιτική αγωγή ακόμα και της οικογένειας Φύσσα δεν μπορεί να παρασταθεί σε βάρος των Μιχαλολιάκου, Κασιδιάρη, Παππά κλπ. αλλά μόνο για τον Γ. Ρουπακιά και των υπολοίπων κατηγορουμένων οι οποίοι φέρονται να εμπλέκονται στην δολοφονία του μουσικού.

” Πρέπει τα συγκεκριμένα μέλη να κατηγορούνται ως συναυτουργοί ή ως συμμέτοχοι στα εγκλήματα ” είπε η εισαγγελέας και σημείωσε ” στην προκειμένη περίπτωση η οικογενεια Φύσσα δικαιούται να παρασταθεί για το σχεδιασμό της δολοφονία του παιδιού τους για τον Γ. Ρουπακιά και τους άλλους κατηγορούμενους που φέρονται ως συνεργοί του”.

Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

ΜΕΖΕΑ ΚΑΙ ΜΗΔΕΑ ΑΤΑΚΤΩΣ ΕΡΡΙΜΜΈΝΑ


ΜΕΖΕΑ ΚΑΙ ΜΗΔΕΑ ΑΤΑΚΤΩΣ ΕΡΡΙΜΜΈΝΑ
Εις τον ζουράρειον προσπαθών να εισέλθης συνειρμόν,
διαβάζοντας τον Πλούταρχον, Χριστόν θα συναντήσεις,
με λόγους θουκυδίδιους στ' όρος των ελαιών
κι' ωσάν Γρηγόριος Παλαμάς εξαίφνης θα θρηνήσεις.
Στεατοπυγικώς θα δεις πλατωνικούς σπηλίτας
συνομιλούντας με τον Μαρξ και τον Δελαπατρίδην
με χειροκροτητάς ισχνούς ερημικούς στυλίτας
και τους Κουρήτας να χτυπούν ασπίδας εις την Ίδην.
Με μέζεα και μήδεα ατάκτως ερριμμένα
έτσι να υπάρχουν δια μην είναι ο λόγος σου άδειος
θα θεωρήσεις άφθαρτα και μη πεπερασμένα
τα μήδεα του Καράμπελα και το αιδοίον της Χάιδως...
ΟΔΥΣΣΕΥΣ  ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ

Δείτε γιατί θέλουν να μας ξεκάνουν oι τοκογλύφοι του ΔΝΤ - Τι διαθέτουμε ως χώρα

Για όσους δεν γνωρίζουν τι θα πει Έλληνας και Ελλάδα που “τάχα” πάει για φούντο...
 
1. Είμαστε μια χώρα που ελέγχει μια χερσαία και θαλάσσια έκταση όση είναι η Γερμανία και η Αυστρία μαζί (450.000 τετρ. χιλιόμετρα), αφού εκτεινόμαστε από την Αδριατική ως τις ακτές του Λιβάνου (περιλαμβανομένης της Κύπρου μας) και από το τριεθνές στον Έβρο ως ανοιχτά της Λιβύης. Θέλεις ΔΥO ώρες ταξίδι με το αεροπλάνο για να πας από το πιο δυτικό (Κέρκυρα) στο πιο ανατολικό άκρο του Ελλαδικού χώρου (Λάρνακα).
Σαν να πετάς δηλαδή από τις Βρυξέλλες προς τη Μασσαλία.
 
2. Στον κόσμο ζουν συνολικά 17.000.000 Ελλαδίτες, Κύπριοι,Βορειοηπειρώτες, Κωνσταντινουπολίτες, Ίμβριοι, Τενέδιοι κλπ.
 
3. Είμαστε 2οι στον κόσμο σε καταθέσεις στην Ελβετία.
 
4. Δεχόμαστε 16.000.000 τουρίστες τον χρόνο και διαθέτουμε μια
σημαντική τουριστική βιομηχανία.
 
5. Έχουμε τρία πολύ μεγάλα ναυπηγεία που κατασκευάζουν κάθε είδος πλοίου
.
6. Έχουμε βιομηχανίες αμαξωμάτων που κατασκευάζουν βαρέα φορτηγά, λεωφορεία, τρόλεϊ, βαγόνια τραίνων, επικαθήμενα, μπετονιέρες, βυτία κλπ.
 
7. Διαθέτουμε 2.400 υπερδεξαμενόπλοια και μεγάλα φορτηγά πλοία είμαστε έτσι 1οι στον κόσμο στην εμπορική ναυτιλία, ενώ άλλα 1.500 τεράστια τάνκερ και φορτηγά έχουν οι Κύπριοι πλοιοκτήτες -5οι στον κόσμο.
 
8. Είμαστε 2οι παγκοσμίως στο πρόβειο γάλα, 3οι στις ελιές, 3οι παγκοσμίως στον κρόκο, στα ακτινίδια, στα ροδάκινα.
 
9. Είμαστε 1οι στον κόσμο σε νικέλιο, 1οι σε λευκόλιθο, 1οι στον κόσμο σε υδρομαγνησίτη, 1οι στον κόσμο σε περλίτη, (1.600.000 τόννοι), 2οι παγκοσμίως σε μπετονίτη (1.500.000 τόννοι), 1οι στην ΕΕ σε βωξίτη (2.174.000 τόννοι), 1οι και σε χρωμίτη, 1οι και σε ψευδάργυρο, 1οι και σε αλουμίνα.
 
10. Έχουμε την 2η καλύτερη Πολεμική Αεροπορία στο ΝΑΤΟ (μετά τις ΗΠΑ, ενώ οι Τούρκοι είναι προτελευταίοι), ενώ έχουμε και το 2ο καλύτερο Πολεμικό Ναυτικό στο ΝΑΤΟ, με την Τουρκία να είναι ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!
 
11. Έχουμε νοτίως της Κρήτης 175 δισεκατομμύρια βαρέλια πετρέλαιο, το 3ο μεγαλύτερο κοίτασμα παγκοσμίως. Εντωμεταξύ ο χρυσός που υπάρχει στην Θράκη μας αξίζει 38 δις ευρώ. Έχουμε εκεί, στην Μακεδονία και την Θράκη , τα 3 μεγαλύτερα κοιτάσματα χρυσού της Ευρώπης. Η αξία του πετρελαίου και του αερίου μας είναι – κρατηθείτε – 10.000.000.000.000 (10 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΆΡΙΑ !) όπως αναφέρει τοΓεωλογικό Ινστιτούτο των ΗΠΑ, το ΥΣΓΣ.
Αυτή τη χώρα πάνε να ξεπουλήσουν για 340 δις;

Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

Μεγαλειώδης μηχανοκίνητη δράση της Περιφέρειας Πειραιώς στην Σαλαμίνα - Όχι στο μνημόνιο και στην υποταγή!

Μεγαλειώδης μηχανοκίνητη δράση της Περιφέρειας Πειραιώς στην Σαλαμίνα

Χρυσή Αυγή: Η τρομοκρατία δεν μας λυγίζει!

Μεγαλειώδης μηχανοκίνητη δράση της Περιφέρειας Πειραιώς στην Σαλαμίνα - Όχι στο μνημόνιο και στην υποταγή!
Σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία μεγαλειώδης μηχανοκίνητη δράση της Περιφέρειας Πειραιώς στην Σαλαμίνα. Οι Συναγωνιστές έκαναν την έναρξη της δράσης τους από το κέντρο του νησιού, τα Παλούκια. Έπειτα συνέχισαν στην παραλία Κουλούρης, στο εμπορικό κέντρο και τέλος στην περιοχή του Αγίου Νικολάου. Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε μοίρασμα ενημερωτικών φυλλαδίων με τις θέσεις του Κινήματος μας στις δύο κεντρικές διασταυρώσεις του νησιού.
Η Χρυσή Αυγή είναι ο μόνος πολιτικός φορέας του τόπου που διαθέτει πραγματικό πρόσωπο και δεν διστάζει να το δείξει. Ενάντιας στους διεθνείς τοκογλύφους, στο κράτος, και στο εξίσου θλιβερό παρακράτος, οι Έλληνες Εθνικιστές κρατούν ακόμη τα λάβαρα του Έθνους και της Τιμής ψηλά, αποδεικνύοντας πως η τρομοκρατία δεν τους λυγίζει, και πως όσο υπάρχουν, η Ελλάδα ανήκει ακόμα στους Έλληνες.


ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ,ΑΝΗΚΟΥΝΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ!!!

ΟΧΤΩ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΝΑΦΩΝΟΥΝ: ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

xrysh_aygh

Γράφει ο Νικογιάννης
Άρθρο το οποίο έστειλαν στην εφημερίδα Financial Times με τίτλο «Την ύστατη ώρα, έκκληση για οικονομική λογική και ανθρωπιά» και απευθύνεται σε όλους τους Ευρωπαίους ηγέτες, οκτώ ακαδημαϊκοί και πολιτικοί, ζητούν από την Ευρώπη να πάρει μέτρα και να στηρίξει τον Τσίπρα γιατί μετά από αυτόν θα έρθει η Χρυσή Αυγή.
Πρόκειται για τον Νομπελίστα Οικονομικών και καθηγητή του Columbia University Τζόζεφ Στίγκλιτς, τον καθηγητή της Ecole Normale Superieure και του LSE Τομά Πικετί, τον πρώην πρωθυπουργό της Ιταλίας και πρόεδρο του Foundation of European Progressive Studies Μάσιμο Ντ’ Αλέμα, την καθηγήτρια του Columbia University Στέφανι Γκρίφιθ-Τζόουνς, την καθηγήτρια του LSE Μαίρη Κάλντορ, την Χίλαρι Ουέινραϊτ του Transnational Institute στο Άμστερνταμ, τον καθηγητή Μάρκους Μίλερ του Warwick University και τον καθηγητή Τζον Γκραλ του Middlesex University.
Υ.Γ. 1 Είναι πλέον γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή δεν είναι απλά σε τροχιά ανόδου αλλά σε τροχιά εξουσίας και αυτό το παραδέχονται και οι Ευρωπαίοι.
Υ.Γ.2 Η Ευρώπη και οι δανειστές τρέμουν την άνοδο του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή γιατί μόνο τότε θα έρθει πραγματική ρήξη με τους τοκογλύφους δανειστές, καταγγελία του μνημονίου και διαγραφή του επαχθούς χρέους όπως άλλωστε τόνισε και ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος εχθές στην Βουλή.
Υ.Γ. 3 Αφιερώνουμε αυτήν την επιστολή  στις εταιρείες alco &  Metron Analysis, για τις «έγκυρες δημοσκοπήσεις»  που παρουσίασαν.

Ο Σπηλιωτόπουλος παραδέχεται την σκευωρία: O Σαμαράς έβαλε φυλακή την Χρυσή Αυγή χωρίς νομική τεκμηρίωση - ΒΙΝΤΕΟ

Σπηλιωτόπουλος: Ο Σαμαράς έβαλε φυλακή την Χρυσή Αυγή χωρίς νομική τεκμηρίωση

Ο Σπηλιωτόπουλος παραδέχεται την σκευωρία: O Σαμαράς έβαλε φυλακή την Χρυσή Αυγή χωρίς νομική τεκμηρίωση - ΒΙΝΤΕΟΗ σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής, που έστησε ο Σαμαράς με μια παραδικαστική κλίκα, έχει πλέον αποκαλυφθεί σε όλο το πανελλήνιο και το παραδέχονται δημοσίως ακόμη και τα στελέχη της καταρρέουσας ΝΔ. Σύντομα οι ανυπόστατες κατηγορίες θα καταπέσουν και οι σκευωροί θα λογοδοτήσουν για τα εγκλήματά τους. 

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Κρατάμε στις καρδιές μας την Μεγάλη Ιδέα

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Κρατάμε στις καρδιές μας την Μεγάλη Ιδέα
29η Μαΐου 1453 - 29η Μαΐου 2015:» Εδώ είναι οι Τούρκοι, εδώ και οι τουρκοπροσκυνημένοι»
Συναγωνιστές και συναγωνίστριες,
Απευθύνω σε όλους εσάς, τους υπερήφανους άνδρες και γυναίκες, τους Χρυσαυγίτες και τις Χρυσαυγίτισσες,  θερμό αγωνιστικό χαιρετισμό. Απευθύνω αγωνιστικό μήνυμα σε αυτήν την σεμνή, την ιερή τελετή, την αφιερωμένη στη μνήμη του τελευταίου Aυτοκράτορα των Ελλήνων, του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου και των υπερασπιστών της πόλεως των ονείρων μας, της Κωνσταντινουπόλεως.
Ήμουν παρών στην τελετή αυτή εδώ και δεκαετίες. Αλλά αυτήν την χρονιά, όπως και την προηγούμενη, και την προ-προηγούμενη δεν μπορώ να είμαι. Με είχαν κλείσει φυλακή, και σήμερα όμως φυλακή είμαι. Σε περιορισμό κατ΄οίκον. Μας έσυραν στη φυλακή χωρίς στοιχεία, χωρίς καμία απόδειξη. Και η μεγαλύτερη απόδειξη ότι η δίωξη αυτή εναντίον της Χρυσής Αυγής είναι μία δίωξη πολιτική, είναι και ο όρος που ετέθη μετά την συμπλήρωση του 18μηνου της προφυλακίσεώς μας. Να απαγορεύεται να κινηθώ σε άλλον χώρο εκτός από την κατοικία μου και τη Βουλή. Μία δίωξη ξεκάθαρα πολιτική, που αποδεικνύεται από το γεγονός ότι απαγορεύεται σε βουλευτές της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι είναι ελεύθεροι, να μιλούν στο Λαό. Σε βουλευτές εκλεγμένους. Αυτά δεν μπορούν να συμβαίνουν σε μια δημοκρατία - υποτίθεται - της Ευρώπης. Αυτά συμβαίνουν μόνο σε σκοτεινές τυραννικές χώρες, στην Ασία και την Αφρική.
Χωρίς δικαίωμα δημόσιου λόγου λοιπόν. Αλλά σπάμε την συνωμοσία της σιωπής και μέσα από αυτό το μήνυμα λέω ένα μεγάλο ΕΥΓΕ σε όλους εσάς που στέκεστε όρθιοι ανάμεσα στα ερείπια.
Συναγωνιστές και συναγωνίστριες, για δεκαετίες ολόκληρες η Χρυσή Αυγή τιμά την μνήμη του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου και των γενναίων που υπερασπίστηκαν την αυτοκρατορία μας, την αυτοκρατορία των Ελλήνων, τη χιλιόχρονη αυτοκρατορία της πόλης των Κωνσταντίνων. Αυτό είναι που τους ενοχλεί, ότι υπάρχουν κάποιοι ξεχωριστοί που δεν έχουν προσκυνήσει, που δεν έχουν λησμονήσει, που δεν έχουν ξεχάσει. Γιατί χαμένες πατρίδες είναι μόνο οι πατρίδες εκείνες τις οποίες τις λησμονούμε. Κι εμείς δεν λησμονούμε, γιατί για εμάς δεν υπάρχουν χαμένες πατρίδες, παρά μόνο σκλαβωμένες πατρίδες.
Συναγωνιστές και συναγωνίστριες, 29η Μαΐου σήμερα, και σε μια πόλη, την πόλη των ονείρων μας, την Κωνσταντινούπολη, που κάποιοι γραικύλοι την αποκαλούν μέσα και σ΄αυτήν την ίδια την Ελλάδα "Ισταμπούλ", οι Τούρκοι θα πανηγυρίζουν. Και η επίσημη Ελλάδα τι κάνει; Σιωπά. Ούτε λέξη για τους γενναίους που έπεσαν για το Έθνος. Η Ελλάδα του 2015, η Ελλάδα των γραικύλων, το ψευτορωμαίικο του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού που ζούμε σήμερα σιωπά απέναντι στη θυσία εκείνων των ξεχωριστών, των εκλεκτών του Έθνους. Εκατοντάδες χιλιάδες ήταν τότε οι βάρβαροι που πολιορκούσαν την Πόλη. Και με λίγες χιλιάδες ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος υπερασπιζόταν το Έθνος. Όταν ο Σουλτάνος Μωάμεθ του είπε να παραδώσει την Πόλη, αυτός υπερήφανα του απήντησε: "Το δε την πόλιν σοι δούναι, ούτ' εμόν έστιν ούτ' άλλου των κατοικούντων εν ταύτη. Κοινή γαρ γνώμη πάντες αυτοπροαιρέτως αποθανούμεν και ου φεισόμεθα της ζωής ημών". Και έπεσε, ο Βασιλιάς μας, ο τελευταίος Αυτοκράτορας των Ελλήνων, ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος. Όμως, μέσα από τον θάνατό του, μέσα από την ηρωική του θυσία γεννήθηκε ένας θρύλος. Ο Θρύλος του Μαρμαρωμένου Βασιλιά. Ένας θρύλος που ζέστανε τις καρδιές των Ελλήνων για 400 χρόνια πικρής σκλαβιάς και έγινε το όραμα, έγινε η Μεγάλη Ιδέα του Έθνους που οδήγησε στην απελευθέρωση της Πατρίδας μας το 1821.
Συναγωνιστές και συναγωνίστριες, ζούμε στον καιρό της παρακμής. Ζούμε στην εποχή των ερειπίων. Ερειπίων ψυχών και συνειδήσεων. Ερειπίων ιδεών και ιδανικών. Όμως υπάρχουμε εμείς, οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες, κάποιοι ξεχωριστοί που κρατάμε μέσα στην καρδιά μας ακόμη, ναι, τον Θρύλο του Μαρμαρωμένου Βασιλιά, τη Μεγάλη Ιδέα, την Πίστη στον Εθνικισμό. Και αυτό δεν μας το συγχωρούν. Γι αυτό μας κυνήγησαν αμείλικτα, γι αυτό μας διώκουν, αλλά παραμένουμε όρθιοι και τους στέλνουμε ένα μήνυμα: ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΟΥΜΕ!
Συναγωνιστές και συναγωνίστριες, 29η Μαΐου 1453 - 29η Μαΐου 2015. Έλληνες, Ελληνίδες, λίγα έχουν αλλάξει. Εδώ είναι οι Τούρκοι, εδώ είναι και οι τουρκοπροσκυνημένοι. Εδώ οι σύγχρονοι ενετοί τοκογλύφοι των ημερών μας. Εδώ και η Κερκόπορτα, μέσα στην ίδια την καρδιά της πόλης. Ποιος θυμάται τα λόγια του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου όταν με λίγους γενναίους υπερασπιζόταν την Βασιλεύουσα και του ζήτησαν να παραδοθεί και τους είπε ότι «Δεν θα σου παραδώσω την Πόλη, γιατί δεν ανήκει ούτε σε μένα, ούτε σε κανέναν από τους υπερασπιστές της, αλλά είναι κοινή απόφαση να πεθάνουμε για την Ιστορία."
Εμείς λοιπόν, πιστοί στο Έθνος, πιστοί στην παράδοση, πιστοί στην Ιστορία, ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ. Και σας καλώ να τιμήσουμε εμείς εδώ, οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες τη μνήμη των γενναίων, τη μνήμη του Μαρμαρωμένου Βασιλιά, του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου. Σας καλώ όρθιους, σε ενός λεπτού σιγή, στη μνήμη των μεγάλων και γενναίων εκείνων Ανδρών. ΑΘΑΝΑΤΟΙ! 
Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή
Πολιτικός Κρατούμενος


ΧΡΥΣΑΕΤΟΣ:ΑΚΟΥ ΑΡΧΗΓΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΤΟ ΚΑΛΑ ΞΕΦΤΊΛΙΣΕΣ ΤΟ ΣΎΣΤΗΜΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!!!!!!

Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Ένας βράχος είναι η Ελλάδα γεμάτος Τιμή επί χιλιάδες χρόνια!

Η θέση της Χρυσής Αυγής είναι ξεκάθαρη: Όχι άλλο Μνημόνιο, Όχι στην εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας, επιστροφή στην εθνική παραγωγή, δουλειά στον Έλληνα εργάτη, να κάνουμε όλοι μαζί τον εθνικό προστατευτισμό την νέα στρατηγική για αναγέννηση της ελληνικής οικονομίας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com

Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

Δήλωση Νικολάου Αντωνιάδη, συνηγόρου Ηλία Κασιδιάρη για Γ. Βαρουφάκη

Δήλωση Νικολάου Αντωνιάδη, συνηγόρου Ηλία Κασιδιάρη για Γ. Βαρουφάκη
Δυστυχώς στην Ελληνική Βουλή κατελύθη η Ευρωπαϊκή Σύμβαση για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, διελύθη εις τα εξ ων συνετέθη ο Κώδικας Ποινικής Δικονομίας, ευτελίστηκε το Δημοκρατικό Πολίτευμα, γελοιοποιήθηκε το Δίκαιον, τσαλαπατήθηκε το τεμμήριο της Αθωότητας, με την αισχρή αναφορά του υπουργού οικονομικών Γ. Βαρουφάκη σε ερώτηση του βουλευτή Η. Κασιδιάρη, ότι ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής είναι φυλακή για εγκληματικές ενέργειες.
Αίσχος και ντροπή για τον απερίγραπτο υπουργό, που καταπάτησε κάθε έννοια δικαίου και προκατέλαβε-υπέβαλε την δικαστική απόφαση. Δεν είμαι καν σε θέση να γνωρίζω εάν έχει επίγνωση των παγκοσμίων νομικών-δικονομικών κεκτημένων που με μία φράση εκμηδένισε.
Ο Δηλών
ΝΙΚΟΣ Ι. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com.

Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

Αφιερωμένο στους πεσόντες του Αγώνα

Αφιερωμένο στους πεσόντες του Αγώνα
Λέγεται ότι η Ιστορία είναι η μοναδική επιστήμη που διαμορφώνει χαρακτήρα. Δεν είναι άλλωστε και τυχαίο το γεγονός ότι μοναχά αυτή η συγκεκριμένη επιστήμη αλλοιώνεται τόσο συστηματικά από τις επίσημες αρχές του ελλαδιστάν, των θολοκουλτουριάρηδων και των τουρκοραγιάδων, που θα μπορούσε κανείς να πει πως βιάζεται κατ’ εξακολούθηση για να φτάσει στη νέα γενιά των Ελλήνων τόσο κακοποιημένη που κανείς νέος πια δεν μπορεί να διαμορφώσει άποψη και κυρίως κριτική σκέψη επί σοβαρότατων ζητημάτων( ιδεολογικών, ηθικών, κοινωνικών) τα οποία δημιουργούνται σαν απόρροια της ελάχιστης έστω ενασχόλησης με το παρελθόν. Εν πάσει περιπτώσει, ο καθένας διαμορφώνει την άποψή του και αντιλαμβάνεται τα διδάγματα της Ιστορίας διαφορετικά από όλους τους άλλους.
Βεβαίως, αυτή η διαφορά αντιλήψεων προκύπτει από το μορφωτικό επίπεδο του καθενός, την ηθική του, τα οικογενειακά-κοινωνικά του γνωρίσματα. Προσωπικά θεωρώ ότι προκύπτει από τον φυλετικό ψυχισμό, μια έννοια που κάθε άλλο παρά επίκτητη μπορεί να θεωρηθεί. Και οπωσδήποτε αυτός σε άλλους ενυπάρχει ενώ σε άλλους όχι. Έτσι, μέσα από τα μάτια της ψυχής μας εκλαμβάνουμε γεγονότα, καταστάσεις, ρήσεις και διδασκόμαστε από αυτά πολύ διαφορετικά από το ανθρώπινο συνονθύλευμα που πολλές φορές δεν διαθέτει τις ανάλογες αισθητήριες κεραίες για να έχει την ίδια κατανόηση και γνώμη με εμάς.
Στις ιστορικές και μεγαλειώδεις για έναν πραγματικό λαϊκό εθνικιστή στιγμές που ζούμε, παρά τον καταιγισμό των γεγονότων, τη λάσπη και τη βρωμιά που μας καταπνίγουν, έχοντας πάντοτε το κεφάλι ΨΗΛΑ, στεκόμαστε όρθιοι υπομένοντας το κάθε χτύπημα με σκοπό να εκπληρώσουμε τις επιταγές που μας όρισε η Μοίρα. Όλοι συμβάλλουμε στον Αγώνα, όπως μπορούμε, με ότι δυνάμεις έχουμε. Όμως υπάρχουν κάποια φωτεινά παραδείγματα Ηρώων, τα οποία ξεχωρίζουν και με την λάμψη τους μας καθοδηγούν μέσα στο σκοτάδι, φωτίζοντας τον μακρύ και κακοτράχαλο δρόμο που διαλέξαμε. Είναι χρέος του καθενός από εμάς να μνημονεύουμε, να τιμούμε και κυρίως να παραδειγματιζόμαστε  από τα αδέρφια μας που πρόσφεραν το ύψιστο αγαθό για τον Αγώνα: την ίδια τους την ζωή.
Υπάρχει μια φράση γραμμένη στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, την οποία οι πλείστοι των Ελλήνων έχουν ακούσει, λίγοι όμως γνωρίζουν πότε και υπό ποιες συνθήκες αυτή διατυπώθηκε και ακόμη πιο λίγοι αντιλαμβάνονται την βαθύτερη έννοια της: «ΑΝΔΡΩΝ ΕΠΙΦΑΝΩΝ ΠΑΣΑ ΓΗ ΤΑΦΟΣ».
Η φράση αυτή ακούστηκε από τα χείλη του μεγάλου Έλληνα Περικλή, στον οποίο αποδίδεται ο χρυσούς αιών των τεραστίων διαστάσεων μνημείων και της παντοδύναμης αθηναϊκής δημοκρατίας. Βέβαια, αυτό που ξεχνούν οι υμνητές του κοινοβουλευτισμού συγκρίνοντας τη σημερινή πολιτειακή λατέρνα με εκείνο το πολιτειακό σύστημα, είναι ότι στην αθηναϊκή πολιτεία είχαν λόγο μόνο οι Αθηναίοι πολίτες. Πρόκειται για μια φράση, η οποία εκφωνήθηκε στον επιτάφιο λόγο προς τιμήν Αθηναίων οπλιτών που έπεσαν στη μάχη. Τι μπορεί να σημαίνει όμως; Είναι η επιβεβαίωση του μυστηριακού χαρακτήρα που λαμβάνει η θύμηση των νεκρών. Νεκροί, οι οποίοι έπεσαν για έναν σκοπό, μια ιδέα, μια Πατρίδα. 
Άνδρες των οποίων οι ψυχές πέταξαν, φτερούγισαν ψηλά και όμως δεν χάθηκαν στην άυλη δίνη της αιωνιότητας αλλά μετέτρεψαν τις πράξεις τους σε ένα μνημείο άφθαρτο, υπεράνω του χρόνου και του χώρου. Οι άνδρες αυτοί είναι πραγματικά αθάνατοι, αφού ζουν στις καρδιές όλων μας και εξακολουθούμε να τους μνημονεύουμε, να προσπαθούμε να ακολουθήσουμε το παράδειγμα της αυτοθυσίας τους, παίρνουν σάρκα και οστά μέσα από εμάς και καθοδηγούν το πνεύμα μας στον Αγώνα.
Το όνομα και η φήμη τους είναι τα μεγαλύτερα μνημεία τους και όχι κάποιο άγαλμα ή γλυπτό. Τιμή και δόξα στους νεκρούς του Αγώνα μας, στα παλικάρια που έδωσαν τη ζωή τους για μια καλύτερη Ελλάδα, περήφανη, ελεύθερη και οπωσδήποτε για μια Ελλάδα που ανήκει στους Έλληνες.
Τιμή και δόξα στον Μανώλη και τον Γιώργο
Αδέρφια,να ξέρετε ότι κάθε μέρα που περνάει προσπαθούμε να γίνουμε καλύτεροι,να φανούμε αντάξιοι σας και να πετύχουμε τον σκοπό μας.
Ένας πολιτικός κρατούμενος

Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΜΠΑΜΠΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Άρθρο στην εφημερίδα «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» του Σταύρου Καρεφυλλάκη μέλους Κ.Ε Χρυσής Αυγής

athanasioy_tilefono__articleΆρθρο στην εφημερίδα «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» του Σταύρου Καρεφυλλάκη μέλους Κ.Ε Χρυσής Αυγής
 Πριν λίγες ημέρες, στην υποτιθέμενη εξεταστική επιτροπή για το μνημόνιο, ο γνωστός συνωμότης Μπάμπης Αθανασίου δήλωσε ευθαρσώς ότι δεν υπάρχουν ποινικές ευθύνες πολιτικών για το μνημόνιο λέγοντας ότι δεν υπάρχει αντικείμενο έρευνας διότι ο βουλευτής έχει το ακαταδίωκτο ότι και αν ψηφίσει! Άρα, αφού το μνημόνιο ψηφίστηκε από την βουλή, ούτε ο Παπανδρέου ούτε ο Παπακωνσταντίνου ούτε κανείς δεν έχει ποινικές ευθύνες!
Βέβαια ο Μπάμπης ξέχασε να μας πει ότι η δανειακή του 2010, η μήτρα όλων των κακών, ουδέποτε ήλθε στην βουλή προς ψήφιση! Λίγες ώρες μετά έρχεται στο φως της δημοσιότητας έγγραφο-ντοκουμέντο με την μαύρη συνεδρίαση του ΔΝΤ τον Μάιο του 2010 στο οποίο διαβάζουμε: Ο επιτετραμμένος της Αργεντινής στο ΔΝΤ αντέδρασε στο σχέδιο Στρος Καν-Παπανδρέου λέγοντας «Μα θα τους κάνουμε Αργεντινή»! Η απάντηση των εταίρων η οποία και συνιστά την μεγαλύτερη απάτη εις βάρος ενός λαού ήταν «Δεν είναι δυνατόν να μιλάμε για αναδιάρθρωση του χρέους πριν εφαρμόσουμε αυτό το σχέδιο». Αντιδράσεις υπήρξαν, ωστόσο για την κάμψη αυτών διαβεβαίωσαν ψευδώς ότι οι τράπεζες τους θα διακρατήσουν το χρέος και δεν θα το ξεφορτώσουν σε άλλες πλάτες. Ουδέποτε όμως έπραξαν αυτό, αφού αμέσως άρχισαν να ξεφορτώνουν ασύστολα τα ελληνικά ομόλογα που υποτίθεται θα διακρατούσαν. Τα ομόλογα της μίζας και της κερδοσκοπίας αγοράστηκαν από μικρές ελλαδικές και κυπριακές τράπεζες, από ασφαλιστικά ταμεία και μικροομολογιούχους έπειτα από… συστάσεις των συστημικών τραπεζών που ήταν στο παιχνίδι. Στο παιχνίδι εις βάρος του ελληνικού λαού όμως Μπάμπη Αθανασίου, συμμετείχε και η γνωστή συμμορία του μνημονίου με εξέχοντα πρόσωπα την πολιτική ελίτ του τόπου δίχως την συνέργεια της οποίας δεν δύναται να είχε υλοποιηθεί η κλοπή του αιώνα. Ας θυμηθούμε όμως τι λέει η έκθεση-βόμβα της Alvarez & Marshal για την κατάρρευση των Κυπριακών τραπεζών: «Οι τράπεζες αγόρασαν Ελληνικά ομόλογα από την Deutsche Bank, η οποία μάλιστα μοίραζε προμήθειες για τις αγορές»! Οι γερμανοί και οι εταίροι όμως στην συνεδρίαση του ΔΝΤ διαβεβαίωναν το αυτονόητο ότι δεν θα ξεφορτώσουν τα ομόλογα! Το συμπέρασμα λοιπόν είναι ότι έλληνες τραπεζίτες πήραν μίζες για να αγοράσουν ομόλογα από τις ευρωπαϊκές τράπεζες και έπειτα ανακεφαλαιοποιήθηκαν από το υστέρημα του ελληνικού λαού, μεταφέροντας έτσι όλη την ζημιά στις πλάτες του και στην συνέχεια θρασύτατα να προσπαθούν κι από πάνω να του εισπράξουν με απειλές για πλειστηριασμούς και τα ανακεφαλαιοποιημένα δάνεια τους. Δηλαδή ο ορισμός της κερδοσκοπίας η οποία περνούσε πρωτίστως από τα «στραβά μάτια» της πολιτικής εξουσίας. Το απόλυτο έγκλημα εις βάρος ενός Έθνους ολοκληρώθηκε με το ξεφόρτωμα των 100 δις ευρώ για τις αγορές ομολόγων και μετά ήρθε και το κερασάκι στην τούρτα με το εγκληματικό PSI. 
Επανέρχομαι σε σένα Μπάμπη Αθανασίου και σου προτείνω να διαβάσεις καλύτερα το ντοκουμέντο των πρακτικών του ΔΝΤ το οποίο δεν αμφισβητείται. ΝΑΙ το μνημόνιο ήταν ένα έγκλημα κατά του Έθνους. ΝΑΙ ήταν εσχάτη προδοσία. ΝΑΙ έχει αυτουργούς, συνεργούς και παραστάτες, πολιτικούς τραπεζίτες και επιχειρηματίες. ΝΑΙ η ποινή είναι μια και δεν θα εκτελεστεί από τις ψευτοεξεταστικές σας επιτροπές αλλά όταν έρθει πραγματική δικαιοσύνη σ’ αυτόν τον τόπο μαζί με την Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού.                                                                                                                                        ΧΡΥΣΥΣΑΕΤΟΣ:ΚΥΡΙΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΤΑΣΟΥΡΕΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΠΑΜΠΗ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΚΤΗΜΑ ΤΟΥ