Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΜΠΑΜΠΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Άρθρο στην εφημερίδα «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» του Σταύρου Καρεφυλλάκη μέλους Κ.Ε Χρυσής Αυγής

athanasioy_tilefono__articleΆρθρο στην εφημερίδα «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» του Σταύρου Καρεφυλλάκη μέλους Κ.Ε Χρυσής Αυγής
 Πριν λίγες ημέρες, στην υποτιθέμενη εξεταστική επιτροπή για το μνημόνιο, ο γνωστός συνωμότης Μπάμπης Αθανασίου δήλωσε ευθαρσώς ότι δεν υπάρχουν ποινικές ευθύνες πολιτικών για το μνημόνιο λέγοντας ότι δεν υπάρχει αντικείμενο έρευνας διότι ο βουλευτής έχει το ακαταδίωκτο ότι και αν ψηφίσει! Άρα, αφού το μνημόνιο ψηφίστηκε από την βουλή, ούτε ο Παπανδρέου ούτε ο Παπακωνσταντίνου ούτε κανείς δεν έχει ποινικές ευθύνες!
Βέβαια ο Μπάμπης ξέχασε να μας πει ότι η δανειακή του 2010, η μήτρα όλων των κακών, ουδέποτε ήλθε στην βουλή προς ψήφιση! Λίγες ώρες μετά έρχεται στο φως της δημοσιότητας έγγραφο-ντοκουμέντο με την μαύρη συνεδρίαση του ΔΝΤ τον Μάιο του 2010 στο οποίο διαβάζουμε: Ο επιτετραμμένος της Αργεντινής στο ΔΝΤ αντέδρασε στο σχέδιο Στρος Καν-Παπανδρέου λέγοντας «Μα θα τους κάνουμε Αργεντινή»! Η απάντηση των εταίρων η οποία και συνιστά την μεγαλύτερη απάτη εις βάρος ενός λαού ήταν «Δεν είναι δυνατόν να μιλάμε για αναδιάρθρωση του χρέους πριν εφαρμόσουμε αυτό το σχέδιο». Αντιδράσεις υπήρξαν, ωστόσο για την κάμψη αυτών διαβεβαίωσαν ψευδώς ότι οι τράπεζες τους θα διακρατήσουν το χρέος και δεν θα το ξεφορτώσουν σε άλλες πλάτες. Ουδέποτε όμως έπραξαν αυτό, αφού αμέσως άρχισαν να ξεφορτώνουν ασύστολα τα ελληνικά ομόλογα που υποτίθεται θα διακρατούσαν. Τα ομόλογα της μίζας και της κερδοσκοπίας αγοράστηκαν από μικρές ελλαδικές και κυπριακές τράπεζες, από ασφαλιστικά ταμεία και μικροομολογιούχους έπειτα από… συστάσεις των συστημικών τραπεζών που ήταν στο παιχνίδι. Στο παιχνίδι εις βάρος του ελληνικού λαού όμως Μπάμπη Αθανασίου, συμμετείχε και η γνωστή συμμορία του μνημονίου με εξέχοντα πρόσωπα την πολιτική ελίτ του τόπου δίχως την συνέργεια της οποίας δεν δύναται να είχε υλοποιηθεί η κλοπή του αιώνα. Ας θυμηθούμε όμως τι λέει η έκθεση-βόμβα της Alvarez & Marshal για την κατάρρευση των Κυπριακών τραπεζών: «Οι τράπεζες αγόρασαν Ελληνικά ομόλογα από την Deutsche Bank, η οποία μάλιστα μοίραζε προμήθειες για τις αγορές»! Οι γερμανοί και οι εταίροι όμως στην συνεδρίαση του ΔΝΤ διαβεβαίωναν το αυτονόητο ότι δεν θα ξεφορτώσουν τα ομόλογα! Το συμπέρασμα λοιπόν είναι ότι έλληνες τραπεζίτες πήραν μίζες για να αγοράσουν ομόλογα από τις ευρωπαϊκές τράπεζες και έπειτα ανακεφαλαιοποιήθηκαν από το υστέρημα του ελληνικού λαού, μεταφέροντας έτσι όλη την ζημιά στις πλάτες του και στην συνέχεια θρασύτατα να προσπαθούν κι από πάνω να του εισπράξουν με απειλές για πλειστηριασμούς και τα ανακεφαλαιοποιημένα δάνεια τους. Δηλαδή ο ορισμός της κερδοσκοπίας η οποία περνούσε πρωτίστως από τα «στραβά μάτια» της πολιτικής εξουσίας. Το απόλυτο έγκλημα εις βάρος ενός Έθνους ολοκληρώθηκε με το ξεφόρτωμα των 100 δις ευρώ για τις αγορές ομολόγων και μετά ήρθε και το κερασάκι στην τούρτα με το εγκληματικό PSI. 
Επανέρχομαι σε σένα Μπάμπη Αθανασίου και σου προτείνω να διαβάσεις καλύτερα το ντοκουμέντο των πρακτικών του ΔΝΤ το οποίο δεν αμφισβητείται. ΝΑΙ το μνημόνιο ήταν ένα έγκλημα κατά του Έθνους. ΝΑΙ ήταν εσχάτη προδοσία. ΝΑΙ έχει αυτουργούς, συνεργούς και παραστάτες, πολιτικούς τραπεζίτες και επιχειρηματίες. ΝΑΙ η ποινή είναι μια και δεν θα εκτελεστεί από τις ψευτοεξεταστικές σας επιτροπές αλλά όταν έρθει πραγματική δικαιοσύνη σ’ αυτόν τον τόπο μαζί με την Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού.                                                                                                                                        ΧΡΥΣΥΣΑΕΤΟΣ:ΚΥΡΙΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΤΑΣΟΥΡΕΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΠΑΜΠΗ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΚΤΗΜΑ ΤΟΥ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου