Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!


xrysh-augh-dadaΑποτέλεσμα εικόνας για δημήτρης κουκούτσης

Γράφει ο Δημήτρης Κουκούτσης, τ. βουλευτής Μεσσηνίας
Δυστυχώς στην εποχή μας ο άνθρωπος είναι πτωχότερος στο εσωτερικό του κόσμο και πιο εκτεθειμένος στα ρεύματα που πληγώνουν τις ιδέες του. Να ποιος είναι ο λόγος που μας κάνει να πιστεύουμε ότι μόνο ο άδολος ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ θα μας προφέρει λύσεις. Χωρίς τις ηθικές αρχές της ιδεολογίας μας ως ζωντανές παρουσίες οι μάζες θα εκμηδενίσουν το φυσικό πλαίσιο της ιστορίας το οποίο είναι σχηματισμένο από εθνικές ομάδες και θα το οδηγήσουν στο ανακάτεμα λαών, πολιτισμών, εθνοτήτων με συνέπειες απρόβλεπτες για την πορεία μας ως έθνος. Επιμένουμε να τονίζουμε ότι δεν μπορεί να υπάρξει συνέχεια της φυλής μας, δεν μπορεί να υπάρξει αύριο χωρίς ΗΘΙΚΗ, χωρίς ΠΙΣΤΗ αλλά και χωρίς ΜΝΗΜΗ.
Το έθνος μας προχώρησε μπροστά μέσα από τα ιδανικά μεγάλων ανδρών της ιστορίας τα οποία μας δόθηκαν υπεύθυνα και γενναιόδωρα αν λοιπόν δεν σεβαστούμε το παρελθόν μας δεν μπορούμε να ελπίζουμε στο αύριο.
Το κίνημα μας άλλωστε ως έναν από τούς πρωταρχικούς του στόχους έχει την εθνική αφύπνιση. Ας γίνουμε επιτέλους δίκαιοι, πέρα από εγωισμούς, σκοπιμότητες, ίντριγκες, πάθη και μίση υπάρχει η ΠΑΤΡΙΔΑ, υπάρχει η αιωνιότητα του ΓΕΝΟΥΣ και ακριβώς δίπλα σε αυτά πρέπει να συναντιόμαστε έστω και  αν σαν λαός δεν συμφωνούμε πάντα.
Πρόθεση του κινήματος μας είναι να ανάψει την φλόγα ανεξερεύνητων αξιών, να αλλάξει, να επαναστικοποιήσει την ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ψυχή.
Η ψυχή του έθνους είναι το επίκεντρο της προσοχής μας στους καιρούς που ζούμε, η ψυχή όλων αλλά και το πνεύμα του  καθενός ξεχωριστά.
Δεν είναι δυνατόν η δική μας η γενιά να βαδίσει κόντρα στην μακρόχρονη ιστορία μας, δεν είναι δυνατόν να μην ακολουθήσει το παράδειγμα των προγόνων μας και να μην υπερασπιστεί την γη μας!
Γιατί άραγε τα έθνη μάχονταν, μάχονται και θα μάχονται ασταμάτητα για την υπεράσπιση των εδαφών τους;
Απλά η γη είναι η βάση της ύπαρξης του έθνους! Το έθνος βρίσκεται ως δέντρο με πλατιές, βαθιές ρίζες φυτεμένο στο έδαφος της χώρας από το οποίο παίρνει ζωή και τροφή. Δεν υπάρχει  έθνος χωρίς πατρίδα, όπως δεν υπάρχει δέντρο χωρίς γη!
Όλοι οι λαοί γύρω μας με το διάβα των χρόνων ήρθαν από κάπου και βρήκαν χώρο για να ζήσουν άλλωστε η ιστορία μας δίνει ακριβή στοιχεία για όλα όσα έπραξαν.
Ένας μόνο λαός δεν ήρθε από πουθενά εδώ και χιλιάδες χρόνια κι αυτός ο λαός είμαστε ΕΜΕΙΣ! Γεννηθήκαμε εδώ, τραφήκαμε εδώ, εδώ πολεμήσαμε, εδώ διαπρέψαμε ταυτόχρονα με τα πλατάνια των βουνών μας και τις ελιές των κάμπων μας!
Είμαστε δεμένοι με αυτή την γη όχι μόνο από το ψωμί που μας δίνει κι από την σκληρή δουλειά για να την τιθασεύσουμε αλλά κυρίως από τα κόκκαλα των προγόνων μας μέσα στο χώμα της.
Σε αυτή την γη βρίσκεται όλη μας η δόξα, όλες οι πολεμικές μας αναμνήσεις, όλη μας η ιστορία, σε αυτό το χώμα είναι θαμμένα…
Αυτή την κραυγή, αυτής της γης ακούμε εμείς τούτες τις δύσκολες ώρες, είναι το δικό της κάλεσμα που μας θέλει σε νέους αγώνες. Το δέσιμό μας με το χώμα αυτό προέρχεται μέσα από εκατομμύρια μνήματα και από άλλους τόσους δεσμούς αόρατους που τους νοιώθει μόνο η καρδιά μας κι αλίμονο σε αυτούς που θα τολμήσουν να το μολύνουν!
Ο κάθε λαός λοιπόν έχει το έδαφος που του χρειάζεται για να ζήσει ,να αναπτυχθεί και να δημιουργήσει την δική του κουλτούρα.
Αυτό που συμβαίνει σήμερα στην χώρα μας είναι η καταπάτηση του φυσικού αυτού νόμου που λέγεται εδαφική επικράτεια.
Όλοι αυτοί οι λαθραίοι εισβολείς είναι οι παραβάτες και εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να πληρώσουμε τις παραβάσεις τους……Οι φυσικοί νόμοι λένε ότι οι παραβάτες πληρώνουν τις συνέπειες των πράξεών τους!
ΈΛΛΗΝΕΣ, συμπατριώτες, συναγωνιστές και συναγωνίστριες μην περιμένετε το καλό για την πατρίδα να έρθει από κάπου αλλού…Στο άμεσο μέλλον ίσως να έχουμε την ευκαιρία να το πράξουμε εμείς αλλά μόνο αν
ΕΠΩΜΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΜΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΜΑΣ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου