Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΤΟΣΟΟΟΟ ΑΔΙΚΑ.!!! Αυτοθυσία 46χρονου στην Ιεράπετρα: “Πάρε εσύ το σκυλί μου κι εγώ ακολουθώ…” είπε πριν τον καταπιούν τα κύματα! ΤΟ 1973 ΕΙΜΟΥΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΦΕΡΑ ΠΙΣΩ!! ΤΟ 2013 ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΝ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΝΙΓΜΟ ΑΞΕΧΑΣΤΕ ΓΙΩΡΓΟ


f1_19

Βρέθηκε η σορός του Γιώργου Κουβάκη Βρέθηκε η σορός του Γιώργου Κουβάκη

Βρέθηκε σήμερα στις 12.30 το πρωί, μετά απο 12 ημέρες αναζήτησης, η σορός του άτυχου 45χρονου Γιώργου Κουβάκη ο οποίος αγνοούνταν απο την Κυριακή 7 Απριλίου 2013 οταν το μικρό σκάφος οπου επέβαινε ο ιδιος και η παρέα του αναποδογύρισε λόγω της κακοκαιρίας (δείτε εδω)
Από την προηγούμενη Δευτέρα  σκάφος από την Αθήνα που διέθετε ειδικές κάμερες είχε ξεκινήσει εξονυχιστικές έρευνες σε όλη την παραλιακή περιοχή του κόλπου της Ιεράπετρας. Το σκάφος είναι ιδιοκτησίας του κ. Νίκου Λαμπράκου, έμπειρου δύτη, που έχει λάβει και στο παρελθόν μέρος στην ανεύρεση και άλλων αγνοουμένων μετά από μεγάλα ναυάγια.
Από τη χθεσινή μέρα υπήρχαν στοιχεία, όπως μέρη απο το σκάφος και προσωπικά αντικείμενα κοντά στο σημείο που τελικά εντοπίστηκε, που "έδειχναν" ότι σήμερα θα ήταν η τελευταία μέρα των ερευνών.
Σύμφωνα με τις δηλώσεις του κ.Πετράκη (συμμετείχε στην έρευνα) στο Ρ.Λ και στον Δημήτρη Τουρλούκη ή ομάδα του κ.Λαμπράκου εντόπισε συγκεκριμένο σημείο όπου είδαν φυσαλίδες να ανεβαίνουν στην επιφάνεια και κατάλαβαν ότι στο βυθό βρισκόταν στο πτώμα. Ο κ. Λαμπράκος και η ομάδα του εντόπισαν σε βάθος  50 μέτρων και σε απόσταση 600 μέτρα από την ακτή, ανατολικά απο τον "Περιστερά"  το πτώμα, ακέραιο, χωρίς εμφανείς κακώσεις, γυμνό, μόνο με τις κάλτσες.
Στην επιχείρηση έλαβαν μέρος 2 δύτες επιφανείας και 2 δύτες κατάδυσης ενώ στο σκάφος βρίσκονταν και μέλος της οικογένειας του άτυχου 45χρονου.
Η είδηση έγινε αμέσως γνωστή στην οικογένειά του και σε όλη την τοπική κοινωνία που συντετριμένοι παρακολουθούσαν με αγωνία τις έρευνες.ΜΕΓΑΛΟ ΠΛΗΘΟΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ. ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΣΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ.
 Click to enlarge image KOUB2.jpgClick to enlarge image KOUB1.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου