Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

ΕΝΑ ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΤΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΟΣΟ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΠΙ ΔΥΟ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΕΤΣΙ!!!!!!!!! ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πέρασε πάλι πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ - Ακόμα πιο ψηλά η Χρυσή Αυγή
Την  ρευστότητα του πολιτικού σκηνικού καταδεικνύει η νέα δημοσκόπηση της PULSE όπου δείχνει πρώτο το ΣΥΡΙΖΑ με 1,5 μονάδα διαφορά από τη ΝΔ, σε ότι αφορά την πρόθεση ψήφου και ενισχυμένη την Χρυσή Αυγή
Αναλυτικά τα ποσοστά των κομμάτων:
ΝΔ 20%
ΣΥΡΙΖΑ 21,5%
ΠΑΣΟΚ 6,5%
ΑΝ. ΕΛΛΗΝΕΣ 5%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 12%
ΔΗΜΑΡ 4%
ΚΚΕ 5%
Τα ευρήματα της δημοσκόπησης είναι χαρακτηριστικά, της επιρροής στο εκλογικό σώμα, της "σκληρής" Δεξιάς η οποία για πρώτη φορά εμφανίζεται στην πρόθεση ψήφου (χωρίς αναγωγή  αναποφασίστων) να παίρνει το υψηλότερο ποσοστό που έχει λάβει σήμερα σε ανάλογη δημοσκόπηση. Σε αναγωγή το ποσοστό αυτό κυμαίνετε περί το 15%!
Το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ σε μια δημοσκόπηση εταιρίας που συνήθως δίνει θετικές στη ΝΔ δημοσκοπήσεις, δείχνει το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα  δεν θα είναι καθόλου εύκολο για την τρικομματική κυβέρνηση, καθώς εξαντλείται η "ευφορία" από τη λήψη της δόσης του Δεκεμβρίου, και έρχεται ο σκληρός λογαριασμός των αβάσταχτων φορολογικών μέτρων.
Tμήμα ειδήσεων defencenet.g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου