Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Ταΐζουν πλουσιοπάροχα τους λαθρομετανάστες, ενώ οι Έλληνες υποφέρουν!!!!!!! ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ!!!!!!!!!!!

dendias-thumb-large__article
Θέλουν, τελικά, να μας τρελάνουν τελείως. Δεν εξηγείται αλλιώς η θέρμη με την οποία αγκαλιάζει τους λαθρομετανάστες η κυβέρνηση βοηθώντας να περνάνε «ζωή μπέικη» στα κέντρα φιλοξενίας στα οποία βρίσκονται. Την ίδια στιγμή που η ανεργία θερίζει, που όλο και περισσότεροι Έλληνες βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, που τα Ελληνόπουλα λιποθυμούν στο προαύλιο των σχολείων από την πείνα, το ανάλγητο και ανθελληνικό κράτος της συγκυβέρνησης συνεχίζει να προκαλεί ασύστολα.
Ενώ, λοιπόν, το υπουργείο Παιδείας δαπανά 2,2 ευρώ ανά άτομο για την σίτιση στις φοιτητικές εστίες, η αντίστοιχη σίτιση των λαθρομεταναστών αποδεικνύεται «γκουρμέ», μιας και το κόστος της είναι πολλαπλάσιο, φτάνοντας κατά περίπτωση στα 12 ευρώ ή κατά μέσο όρο τα 5,8€ ανά άτομο ημερησίως. Επομένως, περισσότερα από 25 εκατ. ευρώ (!) ετησίως δίνονται για τη σίτιση των λαθρομεταναστών μέσω εταιρειών catering, στα ανά την επικράτεια κέντρα κράτησης, ενώ το ποσό μεγαλώνει κατά πολύ περισσότερο για την κάλυψη των υπόλοιπων αναγκών τους, φτάνοντας στα 20 ευρώ ημερησίως. Και αυτό συμβαίνει, ενώ τα χρήματα θα μπορούσαν να είναι έως και τέσσερις φορές λιγότερα, αν κρίνουμε από το κόστος σίτισης των Ελλήνων φοιτητών.
Το θέμα γίνεται ακόμα σοβαρότερο αν αναλογιστούμε τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει η Ελληνική Κοινωνία και αναφέρθηκαν στην αρχή του κειμένου. Δεν μπορεί οι Έλληνες να φυτοζωούν, να υποφέρουν από την εφαρμογή του μνημονίου και οι παράνομοι μετανάστες να περνούν «ζωή και κότα». Δεν μπορεί οι Έλληνες να παγώνουν από το κρύο, λόγω της έλλειψης πετρελαίου και οι λαθρομετανάστες να αντιμετωπίζονται προνομιακά με στέγαση, θέρμανση και πλούσιο φαγητό.
Σε αυτές τις περιπτώσεις δεν χωρούν μεσοβέζικες στάσεις, καθώς η λύση είναι μία και μοναδική. Άμεση απέλαση όλων των λαθρομεταναστών. Ούτε ένα ευρώ στους παράνομους αλλοδαπούς. Για τους πιο «σκληροπυρηνικούς» αντιρατσιστές, οι οποίοι βρίσκονται εκτός κάθε εθνικής και κοινωνικής πραγματικότητας και ζητούν, εκ του ασφαλούς, περισσότερα δικαιώματα για τους λαθρομετανάστες, τους επιτρέπουμε να τους πάρουν στα πολυτελή σπίτια τους, όπου και θα μπορούν να τους ταΐζουν, να τους θερμαίνουν και να τους κάνουν ευχάριστη την διαμονή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο…
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου