Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018

Χαστούκι του ΣτΕ στους εθνομηδενιστές: Αντισυνταγματικές οι αλλαγές του Σύριζα στα Θρησκευτικά!Χαστούκι του ΣτΕ στους εθνομηδενιστές: Αντισυνταγματικές οι αλλαγές του Σύριζα στα Θρησκευτικά!
Αντισυνταγματικές κρίθηκαν από την Ολομέλεια του ΣτΕ οι σαρωτικές και αντίχριστες αλλαγές που είχε πραγματοποιήσει το Υπουργείο «Παιδείας» επί Φίλη στα βιβλία θρησκευτικών από την Γ’ έως την Στ’ Δημοτικού.
Σύμφωνα με την Ολομέλεια του ΣτΕ οι αντίχριστες αποφάσεις Φίλη κλονίζουν την χριστιανική συνείδηση του Ελληνικού Λαού και παραβαίνουν το άρθρο 16 του Συντάγματος, το οποίο ρητά ορίζει ότι η Παιδεία σκοπεύει στην ανάπτυξη της εθνικής θρησκευτικής συνείδησης.
Μάλιστα, η απόφαση του ΣτΕ αναφέρει ότι οι σχετικές αποφάσεις Φίλη επιφέρουν μια ριζική αλλαγή στο χαρακτήρα του μαθήματος των θρησκευτικών, αλλοιώνοντας «τον από ιδρύσεως του Ελληνικού κράτους μέχρι σήμερα ορθόδοξο χαρακτήρα του».
Στην απόφαση προφανώς και υπήρξε αντίδραση από το υπουργείο των σκοταδιστών της Νέας Τάξης Πραγμάτων, στην οποία κατέκρινε την απόφαση του ΣτΕ, δείχνοντας για άλλη μία φορά τις σταλινικές καταβολές των συριζαίων και την «αλλεργία» τους στις αποφάσεις της Δικαιοσύνης που δεν βολεύουν τον κομματικό σκοπό.
Όλα τα πάραπάνω, βεβαίως, αξίζει να θυμήσουμε ότι ΜΟΝΑΧΑ η Χρυσή Αυγή τα είχε τονίσει ήδη από την πρώτη νύξη των συριζαίων για αλλαγές στο μάθημα των Θρησκευτικών. Υπάρχει ακόμα Πατρίδα που αντιστέκεται και η Χρυσή Αυγή είναι στην πρωτοπορία αυτού του Αγώνα.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/chastouki-tou-ste-stous-ethnomhdenistes-antisuntagmatikes-oi-allages-tou-su#ixzz5APrb6qIH

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου