Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Νότης Σφακιανάκης προς Χρυσαυγίτες: “Αν ζούσε ο Σολωμού, θα ήταν μαζί σας!” - Κλάμα στα συστημικά ΜΜΕ     Η φράση του Νότη Σφακιανάκη "αν ζούσε ο Σολωμός Σολωμού θα ήταν μαζί σας" προς τα μέλη της Χρυσής Αυγής που παρακολουθούσαν το πρόγραμμα του κορυφαίου ερμηνευτή, ενόχλησε σφόδρα τα συστημικά ΜΜΕ.
Τρανό παράδειγμα το σχετικό ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, που προβλήθηκε μετά από σωρεία συμπλεγματικών αναφορών όλων των ιστοσελίδων της ανθελληνικής αριστεράς.
Οι φίλοι της Χρυσής Αυγής αποθέωσαν τον μεγάλο Έλληνα τραγουδιστή, όταν ερμήνευσε το τραγούδι του για τον Εθνομάρτυρα Σολωμό Σολωμού.
Κάποια στιγμή μάλιστα το σύνθημα "Ισαάκ-Σολωμέ δεν θα σας ξεχνώ ποτέ" δόνησε την ατμόσφαιρα, καθώς αυθόρμητα το φώναξαν σχεδόν όλοι όσοι ήταν παρόντες στο νυκτερινό κέντρο.
Ο Νότης Σφακιανάκης, με το θάρρος της γνώμης του και την αγάπη του για την Πατρίδα, συνεχίζει να δίνει πόνο σε όλα τα αφελληνισμένα παπαγαλάκια του καθεστώτος.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/noths-sfakianakhs-pros-chrusaugites-an-zouse-o-solwmou-tha-htan-mazi-sas-kl#ixzz55kBQGpAW

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου