Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018

Ως «συμπλοκή μεταξύ Χρυσαυγιτών - αντιεξουσιαστών» εμφάνισε ο Σύριζα την ενέδρα 30 παρακρατικών στον Γιώργο Σπυρόπουλο
Ως «συμπλοκή μεταξύ Χρυσαυγιτών - αντιεξουσιαστών» εμφάνισε ο Σύριζα την ενέδρα 30 παρακρατικών στον Γιώργο Σπυρόπουλο«Συμπλοκή σημειώθηκε μεταξύ χρυσαυγιτών και αντιεξουσιαστών.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το μεσημέρι, ήταν σε εξέλιξη στη Λεωφόρο Δικαιοσύνης πορεία περίπου 100 ατόμων του αντιεξουσιαστικού χώρου σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την παρουσία μελών της Χρυσής Αυγής στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου. Αντιεξουσιαστές συνεπλάκησαν με ομάδα χρυσαυγιτών, ενώ λίγο αργότερα σημειώθηκε και νέο επεισόδιο με οδηγό τζιπ, αυτή τη φορά που «εμβόλισε» την πορεία.
Στη  συμπλοκή που σημειώθηκε στην πλατεία Ελευθερίας μεταξύ ομάδας της Χρυσής Αυγής και των αντιεξουσιαστών, ο περιφερειακός σύμβουλος με την Ελληνική Αυγή Κρήτης, Γιώργος Σπυρόπουλος φέρεται να δέχθηκε χτυπήματα».
Έτσι παρουσίασαν οι διαδικτυακές χαβούζες του ΣΥΡΙΖΑ την ενέδρα 30 άνανδρων παρακρατικών σκυλιών τους στον Γιώργη Σπυρόπουλο. Και βέβαια, το ότι οι συριζαίοι επιχειρούν να καλύψουν την ενέδρα που είχαν στήσει οι 30 στον έναν, είναι απόδειξη ότι η ενέδρα ήταν κατευθυνόμενη από το «βαθύ» μνημονιακό ψευδοκράτος!
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ws-sumplokh-metaju-chrusaugitwn-antiejousiastwn-emfanise-o-suriza-thn-enedr#ixzz55TjeO76U

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου