Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017

ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ!Γράφει ο Ευάγγελος Καρακώστας, βουλευτής Βοιωτίας

Η περιοδεία κλιμακίου βουλευτών της Χρυσής Αυγής στην Κρήτη, όπως και οι αντίστοιχες που έλαβαν χώρα τους τελευταίους μήνες σε όλη την ελληνική επικράτεια, αποδεικνύουν πως παρά την λυσσαλέα πολεμική του αντεθνικού Καθεστώτος, παρά την απόλυτη σιωπή και συνάμα φίμωση στην οποία υπόκειται το Κίνημά μας από τους νταβατζήδες της ενημέρωσης, υφίσταται μια κοινωνική πραγματικότητα την οποία οι πολιτικοί μας αντίπαλοι αδυνατούν να διαρρήξουν: Ισχύς του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος είναι η αγάπη του Λαού μας!
Στην προκειμένη περίπτωση, η υποδοχή που επιφυλάχθηκε στο κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής που περιόδευσε στους νομούς Χανίων και Ηρακλείου υπήρξε όχι μόνον ενθουσιώδης, υπήρξε πραγματικά συγκινητική. Από τους σεβάσμιους γέροντες των χωριών των Σφακίων μέχρι τους νεαρούς Κρητικούς που αρνούνται πεισματικά να υιοθετήσουν τις νοσηρές τάσεις της νέας παγκοσμιοποιημένης εποχής παραμένοντας πιστοί στις παραδόσεις του τόπου τους, η ανταπόκριση στο Εθνικιστικό Κάλεσμα φαντάζει ως εγερτήριο σάλπισμα ενός Κόσμου που όχι μόνο δεν παραδίδεται, αλλά αντίθετα γιγαντώνεται, μάχεται ακατάπαυστα και νομοτελειακά θα επικρατήσει.
Θα επικρατήσει βεβαίως, διότι όχι μόνον αμφισβήτησε αλλά διότι επί της ουσίας γκρέμισε τους κανόνες και τα αξιώματα της σύγχρονης προπαγάνδας, της επικοινωνίας και της προβολής: δίχως τον πακτωλό χρημάτων χορηγών, δίχως την αβάντα της μιντιακής δικτατορίας. Το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών δεν διαθέτει λόγο στα μέσα μαζικής αποβλάκωσης, διαθέτει όμως Λόγο Τιμής τον οποίο κοινωνεί εκ του σύνεγγυς στο Λαό κι ο Λαός ανταποδίδει και αποδέχεται και σφραγίζει αν θέλετε με την πιο ζεστή και πάνω απ’ όλα έντιμη χειραψία, την οποία πάντοτε συνοδεύει με την ευχή: Καλή δύναμη και Καλό Αγώνα!
Στην πραγματικότητα, η πολιτική σύγκρουση των καιρών μας δεν είναι παρά η τιτάνια αντιπαράθεση μεταξύ δυο εντελώς διαφορετικών κόσμων. Ο ένας είναι η μεταπολιτευτική εξουσία που αγωνίζεται απεγνωσμένα να διατηρήσει τα προκλητικά της προνόμια, τάζοντας ρουσφέτια και βόλεμα στους ακόλουθούς του. Ο άλλος κόσμος, είναι ο κόσμος των Εθνικών Ιδανικών, ο κόσμος της Τιμής και της Αξιοπρέπειας, ο κόσμος της Εθνικής Ελευθερίας και της Κοινωνικής Δικαιοσύνης. Τον πρώτο κόσμο εκπροσωπεί το κόμμα των πολιτικών κομμάτων, το γραφικό συνονθύλευμα που αυτοαποκαλείται «δημοκρατικό» τόξο. Τον δεύτερο κόσμο, εκπροσωπεί η Χρυσή Αυγή.
Κινητήριος δύναμη του πρώτου κόσμου είναι το συμφέρον: διορισμοί, κάθε λογής διευκολύνσεις, ρουσφέτια και τέλος η συστηματική καλλιέργεια του φόβου η οποία συχνά λαμβάνει το χαρακτήρα καθολικής πολιτικής τρομοκρατίας. Απέναντι στο συμφέρον που προτάσσει ο κόσμος του μεταπολιτευτικού πολιτικαντισμού, ορθώνεται η Εθνική και Κοινωνική Πίστη του κόσμου των Ελλήνων Πατριωτών κι Εθνικιστών. Κι αν για την ώρα φαντάζει συντριπτική η υπεροχή του πρώτου κόσμου, είναι η πάροδος του χρόνου που πριονίζει την κυριαρχία του: διότι η διάψευση των προσδοκιών που καλλιέργησε, η εξαθλίωση και ταπείνωση που εξαπλώνει, η αδυναμία υλοποίησης όσων υποσχέθηκε και έταξε, θα επιφέρει και την θεαματική συντριβή του. Οι ισορροπίες θα ανατραπούν καθώς ο πρώτος κόσμος βρίσκεται ήδη στο στάδιο της απελπισίας και της απόγνωσης, έρμαιο της οργής και απογοήτευσης τις οποίες ο ίδιος σκόρπισε. Η δαιμονοποίηση και οι ανηλεείς παράνομες διώξεις των Εθνικιστών αποτελούν την μεγαλύτερη απόδειξη τούτου. Η εξαπόλυση του φόβου προς την κοινωνία δεν καταδεικνύει παρά την μέγιστη φοβία του Καθεστώτος για εκείνο που έρχεται: την αναπόφευκτη επικράτηση του Λαϊκού Εθνικισμού!
Ένας νέος Λαός ανατέλλει σε κάθε γωνιά της αγαπημένης μας Πατρίδος, ένας Λαός τον οποίο δεν αγγίζουν πια τα ασύστολα ψεύδη και οι φρούδες ελπίδες που καλλιεργεί η γενιά του Πολυτεχνείου που σήμερα εξουσιάζει τυραννικά. Ούτε το βόλεμα, ούτε τα ρουσφέτια, ούτε τα πλούτη, ούτε οι ανέσεις μπορούν να τον συγκινήσουν. Βαδίζει αποφασιστικά εμπρός διακατεχόμενος από χαλύβδινη Πίστη στην Ελλάδα της Τιμής και της Περηφάνειας, στην Ελλάδα των Εθνικών Ιδανικών, της Ελευθερίας και της Δικαιοσύνης. Πάνω στα ερείπια του ψευτορωμέικου θα υψώσει τις Σημαίες του, για να κυματίσει ξανά μαζί τους η ατσάλινη Θέληση ενός Λαού που αρνείται να παραδοθεί. Από τα συντρίμμια του αισχρού και χυδαίου μεταπολιτευτικού πολιτικαντισμού θα αναδυθεί καθάριο και λαμπρό το Ιδανικό του Νέου Λαού:
Ελλάς Ελλήνων Εθνικιστών!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου