Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017

ΜΟΝΟ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!Γράφει ο Ευάγγελος Καρακώστας, βουλευτής Βοιωτίας

Όταν το 2010 οι κλεφτοπασόκοι προφέσορες της πολιτικάντικης απατεωνιάς έσερναν την Ελλάδα στα νύχια του ΔΝΤ ο φόβος του επικείμενου κακού άρχισε να πλανάται πάνω από τη χώρα. Ένα χρόνο μετά, τα πρώτα συντριπτικά πλήγματα που επέφερε η απαρχή της εποχής των Μνημονίων υποχρέωνε διάφορους αναλυτές να καλούν την Νεολαία να αναλάβει ενεργό ρόλο στην προσπάθεια αναγέννησης της Πατρίδας.
Οι προτροπές εκείνων των περισπούδαστων «σοφών» βεβαίως, δεν απέβλεπαν στην αφύπνιση και πολιτικοποίηση της Ελληνικής Νεολαίας αλλά μάλλον στην ύπνωση και στην αδράνειά της. Οι κοινωνικές συνθήκες άλλωστε υπήρξαν εξαιρετικά δυσχερείς και δυσοίωνες για το χρεοκοπημένο πολιτικό κατεστημένο της χώρας, το οποίο στην πραγματικότητα είχε κατορθώσει να μετακυλήσει το βάρος της δικής του χρεοκοπίας στο Κράτος και επακόλουθα στο Λαό. Διόλου συμπτωματικά, οι μέχρι τότε «παραινέσεις» προς τους νέους έπαψαν ευθύς μετά τα αποτελέσματα των διαδοχικών εκλογών τον Μάιο και Ιούνιο του 2012. Η Νεολαία είχε επιτέλους εγερθεί ορθώνοντας απέναντι στη διαφθορά, στην φαυλότητα και στο ραγιαδισμό ένα Κίνημα Λαϊκό και Εθνικιστικό: τη Χρυσή Αυγή!
Τότε ήταν που το Καθεστώς ένιωσε ουσιαστικά και για πρώτη φορά να απειλείται. Οι κόκκινοι πραίτορές του, ήταν οι πρώτοι που έσπευσαν να το υπερασπιστούν ανταποκρινόμενοι άμεσα στο κάλεσμά του. Ως άλλη Στάζι, η μαρξιστική πανούκλα την οποία η ΝΔ κατέστησε συνδιαχειρίστρια της μεταπολιτευτικής Τυραννίας επιδόθηκε σε ένα ανελέητο κυνήγι μαγισσών, ρουφιανιάς και συκοφαντίας. Μέχρι και υποχρεωτική παρακολούθηση προπαγανδιστικών ντοκιμαντέρ κατά της Χρυσής Αυγής στα σχολεία επέβαλαν προκειμένου να αποτρέψουν τον κίνδυνο της απώλειας της τυραννικής τους εξουσίας, από την οποία πηγάζουν τα δεινά του Λαού μας και τα προκλητικά προνόμια των εξουσιαστών του.
Μέσα μαζικής εξαπάτησης και η πλέμπα των κόκκινων καθηγητάδων που διορίστηκαν από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ στο δημόσιο, εξαπέλυσαν μια πολεμική όμοια της οποίας δεν υπήρξε ποτέ στην Ελλάδα από το 1974. Κατά τραγική ειρωνεία, εκείνοι που παρουσιάζονταν ως μετριοπαθείς, νομοταγείς και φιλειρηνικοί πολίτες που ενοχλούνταν από το υποτιθέμενο «βίαιο πρόσωπο της Χρυσής Αυγής», πρωτοστάτησαν στα κηρύγματα μίσους, προτρέποντας μάλιστα τους νέους να «τσακίσουν τους Εθνικιστές». Με απειλές, με διώξεις, με βία και τρομοκρατία αντέδρασε το μακρύ χέρι του συστήματος στην εθνική αφύπνιση της Ελληνικής Νεολαίας. Έξι χρόνια μετά, η αριστερά επαίρεται πως απέτρεψε τον κίνδυνο που αναδύθηκε κατά τα έτη 2012 και 2013 όχι κερδίζοντας την εμπιστοσύνη της Ελληνικής Νεολαίας αλλά ωθώντας την προς την αποχή.
Την σημερινή αδράνεια της Ελληνικής Νεολαίας όμως, δεν την επέβαλε τόσο η ιταμή τρομοκρατία της αριστεράς όσο εκείνη η εκφυλιστική νοοτροπία του νεοραγιαδισμού η οποία έχει διαποτίσει την ελληνική κοινωνία κατά την περίοδο της μεταπολίτευσης. Φορείς της είναι εκείνες οι γενιές που ανέχτηκαν την επέλαση του εκμαυλισμού της πολιτικής ζωής και την οικοδόμηση της δικτατορίας των διεφθαρμένων που ακόμη και τώρα κυβερνά. Κι αυτές οι γενιές που μεγάλωσαν στο ψέμα, στο ρουσφέτι, στην ψευδαίσθηση της οικονομικής και κοινωνικής ευημερίας στέκονται σήμερα φοβισμένες έως έντρομες μπρος στην Εθνική και Κοινωνική αναγκαιότητα της μεταβολής. Μιας μεταβολής που είτε το θέλουν είτε όχι λαμβάνει νομοτελειακά δυναμική επαναστατική, καθώς απέναντί της συνασπίζει το σύνολο των δυνάμεων της συντήρησης και της κόκκινης αντίδρασης, η δε επίτευξή της φαντάζει και οριοθετείται από τους εξουσιαστές ως το απόλυτο κακό. Πράγματι, είναι το απόλυτο κακό, όχι όμως για το Λαό και την Πατρίδα αλλά για τους υπεύθυνους των δεινών τους.
«Τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο», «κάθε πέρσι και καλύτερα», είναι δυο μόνο από τις φράσεις που ακούγονται περισσότερο από οτιδήποτε στις συζητήσεις των γενιών που αναφέραμε παραπάνω. Κι όταν κάποιος νεότερος στην ηλικία αποτολμήσει να υποδείξει τη Χρυσή Αυγή ως την πολιτική εκείνη δύναμη που μπορεί να καθαρίσει την μεταπολιτευτική κόπρο του Αυγεία, επιτρέποντας στην Πατρίδα να αναπνεύσει ξανά ελεύθερα, τότε εκείνοι τα δειλά ανθρωπάκια εξεγείρονται και σκούζουν σα πεινασμένα γουρούνια: «Ε όχι και τη Χρυσή Αυγή»! Αυτό βλέπετε λένε τα κανάλια της διαπλοκής, οι βαριά κονομημένοι δημοσιογράφοι και φυσικά οι σοβαροφανείς κοστουμαρισμένοι πολιτικοί απατεώνες και αρχιλήσταρχοι των θυσιών και του ιδρώτα του Ελληνικού Λαού που συγκροτούν το λεγόμενο «δημοκρατικό» τόξο και αυτό διαλαλούν δίκην αντιλάλου οι καθωσπρέπει τενεκέδες που έχουν καταστήσει την ταπείνωση και τον εξευτελισμό ως αρετές του σύγχρονου αστού.
Αν βρισκόμασταν στο 2013 ή στο 2014, η συγκεκριμένη ρητορική του φόβου ενδεχομένως να απέδιδε. Εισερχόμαστε όμως στο 2018 και τα πράγματα είναι χειρότερα απ’ ότι ήταν τότε, γεγονός που καταδεικνύει πως ο «συμμορφωτισμός» και η επιβολή του «πολιτικού καθωσπρεπισμού» υπήρξαν μια κάλπικη υπόσχεση αδίστακτων απατεώνων προς τη Νεολαία με στόχο τον εκφοβισμό της ώστε οι φαύλοι να διατηρήσουν την εξουσία και τα προκλητικά προνόμια που μέχρι τώρα απολαμβάνουν σε βάρος πάντοτε της πλειοψηφίας των συμπατριωτών μας.
Αν ήσασταν παιδιά του Τσίπρα, του Καμμένου, του Κούλη, της Φώφης, των μεγαλοδημοσιογράφων και εκδοτών που μέρα νύχτα μιλούν για τη δεινή κατάσταση της χώρας αλλά υποδεικνύουν ως «σωτήρες» σας εκείνους που σας οδήγησαν στην εξαθλίωση, στην ταπείνωση και στην ανεργία, τότε θα είχατε ένα σοβαρό λόγο για να βολεύεστε με το υπάρχον Καθεστώς της σαπίλας και της ξενοκρατίας.
Επειδή όμως είστε παιδιά εργατών και υπαλλήλων, αγροτών, μικροεπαγγελματιών και ανέργων με Περηφάνια και Τιμή, έχετε τη δύναμη να θέσετε έστω κι ένα μικρό λιθαράκι στη μεγαλειώδη μεταβολή που αναπόφευκτα επέρχεται. Μετατρέψτε αυτό το δειλό «ε όχι και Χρυσή Αυγή» στο επιβλητικό «Ε μόνο Χρυσή Αυγή» και βαδίστε με το κεφάλι ψηλά εκεί όπου οι ραγιάδες θα βαδίζουν με το κεφάλι κατεβασμένο από ντροπή.
Όχι άλλες κλάψες και υποταγή, Εθνικισμός-Χρυσή Αυγή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου