Κυριακή 27 Αυγούστου 2017

Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣΆρθρο του Ευάγγελου Καρακώστα από την εφημερίδα «Χρυσή Αυγή» που κυκλοφορεί

Η θερινή ραστώνη βαίνει στο τέλος της και ο Ελληνικός Λαός θα κληθεί στο προσεχές χρονικό διάστημα και συγκεκριμένα μέχρι το τέλος του έτους να καταβάλλει στην μνημονιακή κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ ένα βαρύτατο τίμημα ύψους 26 δισεκατομμυρίων ευρώ, προκειμένου να καλυφθεί η μνημονιακή υποχρέωση πρωτογενούς πλεονάσματος 1,75% του ΑΕΠ.
Αναπόφευκτα, η καλοκαιρινή ηρεμία θα λάβει τέλος και τη θέση της θα πάρει μια χρονική περίοδος αυξημένης έντασης και πιέσεων η οποία και θα διατηρηθεί έως το τέλος του τρέχοντος έτους. Αν εξαιρέσουμε τη Χρυσή Αυγή η οποία όμως υφίσταται τον ολοκληρωτικό αποκλεισμό του μιντιακού συστήματος, διαπιστώνει εύκολα κανείς πως η μνημονιακή πολιτική της κυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ εφαρμόζεται αναίμακτα, παρά το πλήθος των σκληρών οικονομικών μέτρων και σειράς αντεθνικών μεθοδεύσεων που προκαλούν τις αντιδράσεις της συντριπτικής πλειοψηφίας του Λαού μας.
Η αντίδραση τούτη φυσικά, μπορεί να μην αποτυπώνεται κοινωνικά, εντούτοις υφίσταται αναμφισβήτητα και σιγοβράζει. Εάν δεν έχει ακόμη καταφανώς εκδηλωθεί είναι διότι η δικτατορία των εν Ελλάδι μίντια φροντίζουν για τον αποπροσανατολισμό του κόσμου και την συστηματική απόκρυψη της πραγματικότητας. Λαμβάνοντας όμως υπόψη ότι σημαντικό μέρος των μέσων ενημέρωσης ελέγχεται από τη ΝΔ, τότε δύναται να εξάγει κατά τρόπο ασφαλή το συμπέρασμα πως το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης βολεύεται από την υπάρχουσα οικονομική και πολιτική κατάσταση, παρά τις διαρκείς κραυγές του προέδρου της για την «αναγκαιότητα να φύγει ο κύριος Τσίπρας».
Η ΝΔ είναι σήμερα το κόμμα εκείνο το οποίο συντηρεί τον θίασο Σύριζα-ΑΝΕΛ στην εξουσία, αφήνοντάς τον να ολοκληρώσει τη βρώμικη μνημονιακή δουλειά την οποία η ίδια δεν θα μπορούσε ούτε κατά διάνοια να υλοποιήσει, ενώ επιπρόσθετα, ευνοείται από την αργή αλλά σταθερή φθορά της κυβέρνησης. Σε κάθε περίπτωση πάντως, η διαμορφωθείσα κατάσταση βολεύει και τους μεν και τους δε, όσο κι αν τα κανάλια της διαπλοκής αγωνίζονται απεγνωσμένα να πείσουν την κοινή γνώμη για τις «σκληρές κοκορομαχίες κυβέρνησης και αντιπολίτευσης πάνω από τα αποκαΐδια» και λοιπές παρόμοιες φαιδρότητες.
Απώτερος στόχος του πολιτικού συστήματος της διαφθοράς και της σαπίλας το οποίο και οδήγησε την Πατρίδα στην οικονομική και όχι μόνο χρεωκοπία, είναι να καλλιεργηθεί όσο το δυνατόν περισσότερο η απογοήτευση και επακόλουθα η ψευδαίσθηση ότι τίποτε δεν μπορεί να αλλάξει. Με απλά λόγια, το «δημοκρατικό» τόξο κάνει τα αδύνατα δυνατά για να διευρυνθεί το ποσοστό της αποχής στις επερχόμενες εκλογές, εκλογές οι οποίες θα διεξαχθούν όποτε το αποφασίσουν οι δανειστές. Προς τούτο και δεν διακρίνεται η παραμικρή προσπάθεια από τους «διαφωτιστές» του Ελληνικού Λαού προκειμένου να τον πείσουν να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα ούτως ώστε να συμμετέχει στην διαμόρφωση των μελλοντικών εξελίξεων. Αυτό ακριβώς το γεγονός αποδεικνύει μια αλήθεια σκληρή αλλά αδιαμφισβήτητη: η αποχή συνιστά ψήφο εμπιστοσύνης στη Χούντα του Μνημονίου, είτε αυτή είναι φιλελεύθερη είτε μαρξιστική.
Σήμερα παρά ταύτα, είναι περισσότερο από ποτέ καταφανές πως δεν απειλείται απλώς η οικονομική ανεξαρτησία των ελληνικών οικογενειών αλλά πολλά περισσότερα. Κυβέρνηση και αντιπολίτευση προωθούν και επιβάλλουν μια πολιτική σε όλα τα επίπεδα η οποία και στρέφεται εν συνόλω κατά του Ελληνικού Έθνους. Όπως και στο πεδίο της οικονομίας έτσι και στα υπόλοιπα, Σύριζα και ΝΔ ακολουθούν την ίδια γραμμή, γραμμή η οποία επιβάλλεται επί της ουσίας από τα διεθνή αφεντικά, τους περίφημους δανειστές και «σωτήρες» μας. Στο όχι μακρινό μέλλον, ο Ελληνικός Λαός θα βρεθεί αναπόφευκτα προ ενός τεραστίου διλήμματος: να σώσει την Πατρίδα του όπως του την παρέδωσαν οι πρόγονοί του ή να σώσει το ευρώ όπως αποκάλυψαν οι ίδιοι οι δανειστές οι οποίοι και ομολόγησαν πως το Μνημόνιο του Αυγούστου του 2015 διέσωσε την καταρρέουσα Ευρωπαϊκή Ένωση χάρη στη θυσία των Ελλήνων.
Τα όσα λαμβάνουν χώρα στις ΗΠΑ καταδεικνύουν πως οι εξελίξεις που έρχονται θα είναι ραγδαίες και ξεπερνούν τους όποιους σχεδιασμούς του εγχώριου πολιτικού και δημοσιογραφικού κατεστημένου. Ένας νέος κόσμος αναδύεται πάνω από τα ερείπια που άφησαν στο πέρασμά τους μπολσεβίκοι και καπιταλιστές, ένας κόσμος που αρνείται να γονατίσει μπροστά στον θεό του Χρήματος και τους εκπροσώπους του. Η Ευρώπη και η Ελλάδα συνεπακόλουθα, θα υποχρεωθούν να προσαρμοστούν στη νέα πραγματικότητα η οποία και θα αναδείξει διεθνώς τον Εθνικισμό, τα Εθνικά Κράτη και τις Πατρίδες ως τη μοναδική φυσική άμυνα έναντι της παγκοσμιοποιητικής ισοπέδωσης. Γι’ αυτό το λόγο, στο άμεσο μέλλον θα γίνει συνείδηση όλων πως ο Εθνικισμός ταυτίζεται με την Αντίσταση του Ελληνικού Λαού απέναντι σ’ εκείνους που επιδιώκουν την εξόντωσή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου