Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

Τα γραφεία της Τ.Ο. Χανίων θα λειτουργούν κανονικά! Η τρομοκρατία του αριστερού παρακράτους δεν τρομάζει τους Εθνικιστές

Σοβαρά επεισόδια έγιναν έξω από τα καινούρια γραφεία της Τ.Ο. Χανίων της Χρυσής Αυγής, τα οποία στην συνέχεια απλώθηκαν σε μεγάλο τμήμα της πόλης των Χανίων, όπου αστυνομικές δυνάμεις «έπαιζαν κλεφτοπόλεμο» με τους μπαχαλάκηδες της άκρας αριστεράς.
Η ευκαιρία για επαναστατική γυμναστική έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, στη Λεωφόρο Σούδας, τους δόθηκε στα πλαίσια συγκέντρωσης «διαμαρτυρίας», για την ομιλία που θα γινόταν στα γραφεία. Προκλήθηκαν εντάσεις, κάηκαν κάδοι, έπεσαν χημικά ενώ έγιναν και προσαγωγές ατόμων. Στις 7 το απόγευμα είχε προγραμματιστεί ομιλία για την 25η Μαρτίου, έτσι μέλη του ΚΕΕΡΦΑ και μέλη ακροαριστερών οργανώσεων με πλήρη μαχητική εξάρτηση ρόπαλα και κράνη, πραγματοποίησαν από τις 5 το απόγευμα παράνομη αντισυγκέντρωση.
Το προηγούμενο βράδυ πραγματοποίησαν φθορές στο γραφείο της Τ.Ο Χανίων. Να θυμίσουμε ότι οι τοίχοι του γραφείου της Τ.Ο. Χανίων έχουν πέσει πολλές φορές θύμα της επαναστατικής διάθεσης των «νεαρών» εξουσιαστών.
Εν τέλει, παρά τις ομολογουμένως φιλότιμες προσπάθειες του κράτους και του παρακράτους, και παρά το γεγονός ότι όλοι οι δρόμοι πέριξ των νέων γραφείων της Χρυσής Αυγής ήταν αποκλεισμένοι με πρόσχημα την αντισυγκέντρωση, τα νέα γραφεία της Χρυσής Αυγής άνοιξαν κανονικά και θα λειτουργούν κανονικά και στο μέλλον ό,τι και να σκαρφιστούν οι παρακρατικοί και οι κυβερνώντες πάτρωνές τους
Ακολουθεί η ανακοίνωση της Τ.Ο. Χανίων
Για μια ακόμη φορά γίναμε μάρτυρες της βίαιης και εγκληματικής συμπεριφοράς των γνωστών σταλινοφασιστών της πόλης, που στα χρόνια της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ έχουν εκτροχιαστεί χρησιμοποιούμενοι ως χρήσιμοι ηλίθιοι των ιδεολογικά ομοίων τους που κυβερνούν τον τόπο.
Ρόπαλα, πετροπόλεμος κουκούλες, απειλές κατά της ζωής πολιτών που δεν συμμορφώνονται με τις… δικές τους κομμουνιστικές ιδεοληψίες, φτάνοντας δε και στο σημείο να επιτεθούν με δολοφονική πρόθεση πετροβολώντας μέχρι και μια οικογένεια με 2 μωρά (το ένα μάλιστα λίγων μηνών) που τόλμησαν να εισέλθουν στο γραφείο μας.
Η Χρυσή Αυγή στα Χανιά έχει παρουσία σχεδόν 3 δεκαετίες και θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του εθνικιστικού αγώνα, κι αυτό σύντροφοι δεν μπορείτε να το αλλάξετε ούτε με δολοφονικές επιθέσεις ούτε με τα γνωστά παραληρήματα και ψέματα που διαδίδετε. Ο… «λαός» των Χανίων που εσείς συνεχώς επικαλείστε είναι οι μια χούφτα εγκληματίες κουκουλοφόροι που αποτελούν τα τάγματα εφόδου της άκρας αριστεράς στην πόλη και μερικές εκατοντάδες ακόμη όμοιοι σας.
Ο πραγματικός λαός της πόλης να σας θυμίσουμε ότι έχει επανειλημμένα δώσει σχεδόν 7% στην Χρυσή Αυγή στα Χανιά. Η απάντηση δίδεται από τον Ελληνικό λαό που καθημερινά ενισχύει την Χρυσή Αυγή σε αντίθεση με τους τραμπούκους της άκρας αριστεράς που σε περίοδο οικονομικής και κοινωνικής  κρίσης αντί να ενισχύονται δεν έχουν κανένα λαϊκό έρεισμα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου