Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΕ…

Γράφει ο Οδυσσεύς Πατεράκης
Έτσι κι’ αλλοιώς αλλόφυλοι κι’ ανθέλληνες, γόνοι των προαιώνιων εχθρών της φυλής μας, ίδρυσαν το κόμμα σου στην Ελλάδα. Έτσι κι’ αλλοιώς η λέξη πατρίδα είναι για σένα «αντίδραση» στο …»διεθνιστικό προλεταριακό καθήκον». Το διακήρυξες, άλλωστε, πως «οι προλετάριοι δεν έχουν πατρίδα». 
Κι’ όλα σε τούτο τον κόσμο (ο ίδιος το γράφεις στα …στιχουργήματά σου), τα βλέπεις μεσ’ από ‘κείνα τα …ουρανοκατέβατα (και δίχως έρεισμα …γήινο), «ταξικά σου γυαλιά». 
Κι’ όσο για την «ιδεολογία» σου, το ‘πε κι’ ο Καζαντζάκης πως δεν είναι παρά μια «πνευματική ψώρα». 
Τι κι’ αν παριστάνεις τον …οικολόγο, σφυρίζοντας αδιάφορα για τα θύματα των …πυρηνικών αντιδραστήρων που πρόσφεραν …φτηνή ενέργεια στην οικοδόμηση του «σοσιαλιστικού παραδείσου».  
Τι κι’ αν αλλοστρέφεις το βλέμμα απ’ την εκπόρνευση των γυναικών του πάλαι ποτέ παραπετάσματος και την εξαθλίωση των υπόδουλων λαών του. 
Μια ειν’ η αλήθεια : Πως εν μια νυκτί, η νομενκλατούρα σου …αυτομεταλλάχθηκε σε νεόπλουτη νεοαστική τάξη, όταν το παγκόσμιο τραπεζοτυρανναριό που συντηρούσε τα πήλινα πόδια του «ιδανικού» σου συστήματος, έκρινε πως δεν το χρειάζεται πλέον. Κι’ ας προσπαθείς, σαν ξεμωραμένος παλαιοφεουδάρχης, να …επανορθώσεις σφιχτά με ράμματα, μέσα απ’ τα φτηνά σου…ανεμολόγια, που δεν είναι παρά οι νόθα δονκιχωτικοί – μείον το ιδανικόν – ανεμόμυλοι, την …παρθενιά της «Ιστορίας». 
Ποιας «Ιστορίας» κακομοιριασμένε ; Σμπαράλια το θεωρητικό σου φληνάφημα, κι’ ας βάλθηκε η …σχολή της Φρανκφούρτης να μπαλώσει τα αμπάλωτα. Δεν το ‘μαθες ; Η Ιστορία δεν είναι πεπερασμένο μέγεθος, κακομοίρη μου. 
Και νόμισες πως, στήνοντας  τις παντιέρες πάνω σ’ ερειπωμένα κτήρια, κατέλυσες (φευ) και τον ακατάλυτο νόμο του γίγνεσθαι ! 
Γι’ αυτό και δεν αξίζει ν’ ασχοληθούμε μαζί σου. Δεν φταις εσύ μπολσεβίκε. 
Έτσι κι’ αλλοιώς δεν απέχει η χρονική στιγμή που δεν θα ‘σαι παρά μια θλιβερή για την ανθρωπότητα ανάμνηση διεθνώς (μόνο σ’ αυτό θα …δικαιωθεί ο διεθνισμός σου) και συ και οι …εμπνευσμένες σου αναλύσεις και το «ταξικό» μίσος σου-δηλητήριο. Φταίνε, στα καθ’ ημάς τουλάχιστον, ΑΥΤΟΙ που σε κράτησαν ζωντανό, αλλόκοτα ταριχευμένο σα μούμια «ιδεολογική», σαν τη «χρυσή εφεδρεία», ενός πρόστυχα εμπνευσμένου τελικού σχεδίου ολοκληρωτικής υποδούλωσης της πατρίδας μας στον παγκόσμιο δυνάστη, που ‘ταν και δικό σου αφεντικό. 
Αυτοί που γέμισαν ενοχές τον κόσμο που σε πολέμησε αντιστεκόμενος στο ξεπούλημα της Μακεδονίας και της Θράκης, που δεν ξέχασε το βρώμικο ρόλο σου και την επιδίωξη της ( «αστικοτσιφλικάδικης», όπως την αποκάλεσες) ήττας στη Μικρασία, που ‘ξερε καλά πως βγήκες να παραστήσεις τον …πατριώτη στο βουνό, όταν το σύμφωνο Ρίμπεντροπ-Μολότωφ, δεν είχε πλέον ισχύ, για να υπερασπιστείς, όχι την πατρίδα, αλλά την …»ένδοξη σοβιετική για την οικουμένη προοπτική». 
Και πούλησες …ανθρωπισμούς χειροκροτώντας το Στάλιν και προσάρμοσες, παράταιρους για τη μπαλαλάϊκα στίχους, «υμνώντας την ανάγκη» να …λειώσουμε σε χυτοσίδηρο «το Αβέρωφ και το θωρηκτό Κιλκίς, να τα κάνουμε εργαλεία να οργώνουμε τη γης»… Ό,τι δηλαδή απ’ τη …γης θ’ άφηνε η διακηρυγμένη σε ολομέλειες και υπογεγραμμένη στο Πετρίτσι …απελευθέρωση από τα …»ιμπεριαλιστικά δεσμά της Ελλαδας», εδαφών, ποτίζοντάς το με το αίμα όσων «αντιδραστικών» θα γλύτωναν από τη μέχρι τούδε αλληλοσφαγή που επεφύλαξαν οι νικητές του πολέμου …»σύμμαχοι» στο λαό μας. 
Δεν την απέκτησες με το μπράτσο σου την «ισχύ» μπολσεβίκε. Σου την παρέδωσαν, έτοιμο πιάτο, οι ψευδεπίγραφα «εθνικόφρονες» πολιτικάντηδες, για να αποστεώσουν πνευματικά τούτο τον τόπο, για να εξαφανίσουν κάθε πατριωτικό, επικίνδυνο γι’ αυτούς, ιδεολογικό υπόβαθρο, ικανό να οδηγήσει σε νέα ανατροπή τους, ακριβώς όπως παρέδωσαν και την Κύπρο στους Τούρκους, έτσι, απροσχημάτιστα. Σ’ άφησαν να βυσσοδομήσεις πάνω στον πολιτισμό και να κάμεις τα φληναφήματά σου κυρίαρχη κι’ ακίνδυνη για τους καπιταλιστές δυνάστες «ιδεολογία», αντάμα με τη …μετοχοποίηση του εθνικού μόχθου που διενήργησαν τα golden boys, συνεπικουρούμενη απ’ τον κρατικοδίαιτο (σε…κράτος καπιταλιστικό), διαλυτικό της οικονομίας ψευτοσυνδικαλισμό σου, μπολσεβίκε της μεταπολίτευσης. 
Γι’ αυτό και ανασύρεις από το …χρονοντούλαπο τις απολιθωμένες μούμιες σου, Κορδάτους και το λοιπό κακό συναπάντημα της …ταξικοερμηνευτικής ιστορίας, να μας ξαναπείς, ανιστόρητε, πως η ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ του ’21, δεν ήταν Εθνική αλλά «ταξική» επανάσταση ! Και σε σιγοντάρουν καλά οι καπιταλιστές πάτρωνές σου μπολσεβίκε. Γιατί, πάνω απ’ όλα, τα Έθνη φοβούνταν πάντοτε οι κοινοί σας «ιδεολογικοί» πρόγονοι, απ’ τον καιρό που τα ‘λεγαν «γκοΐμ». 
Γιατί, απλούστατα, ο ΕΘΝΙΚΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ του ’21, είναι η νεώτερη απάντηση της φυλής των ΕΛΛΗΝΩΝ, μια απάντηση πρωτοπόρα, ως το πρώτο, από τον καιρό του σκοτεινού μεσαίωνα, ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΕΘΝΙΚΟ κίνημα ολκής, που συνεπήρε κι’ ενέπνευσε, ως νοσταλγία του αρχαίου κάλλους, λαούς ολόκληρους, που ανέτρεψε την οικουμενιστική αντίληψη που νόμισαν οι …Έμποροι των εθνών πως είχαν καταφέρει να επιβάλλουν οριστικά στην ανθρωπότητα. 
Κι’ όσο για μας τους Εθνικιστές, γνωρίζοντας πως οι ρίζες αυτού του κινήματος βρίσκονται βαθειά χωμένες στην ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΖΟΝΤΩΝ του Μυστρά και τον ΠΛΗΘΩΝΑ, το δάσκαλο του Μαρμαρωμένου Βασιληά μας, γνωρίζουμε καλά και πως η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ που πρεσβεύουμε είναι άρρηκτα δεμένη ως έννοια με την ΠΑΤΡΙΔΑ. 
Γι’ αυτό, ούτε οι εμπνευσμένες από αλλότριους …»διαφωτισμούς» των αστών, ούτε των μπολσεβίκων οι «ταξικές» …ερμηνείες μας αγγίζουν. 
Αιωνία ας είναι η μνήμη Σας αξιομακάριστοι και αείμνηστοι ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΕΣ του ’21!                  https://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου