Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

Κεραυνοί Αμβροσίου κατά εθνομηδενιστών: Μας κατακτούν οι ισλαμιστές χωρίς πολεμικές συγκρούσεις!

Κεραυνοί Αμβροσίου κατά εθνομηδενιστών: Μας κατακτούν οι ισλαμιστές χωρίς πολεμικές συγκρούσεις!
Με κείμενο στο θεσμικό του ιστολόγιο, ως Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, ο εθνικός ιεράρχης Αμβρόσιος εξαπέλυσε κεραυνούς προς τους εθνομηδενιστές και έκρουσε τις καμπάνες για τον κίνδυνο που βιώνει η Πατρίδα μας από την εισβολή των λαθρομεταναστών και την παράλληλη ενδοτικότητα των κυβερνώντων, αλλά και των δήθεν αντιπολιτευόμενων της Νέας Δημοκρατίας εμπρός σε αυτή την άνευ πολέμου άλωση.
Σας παραθέτουμε επίμαχα σημεία από το κείμενό του:
"Κάποτε ο Τοργκούτ Οζάλ, πάλαι ποτέ Πρόεδρος της Τουρκίας, είπε τα εξής πολύ βαρυσήμαντα λόγια: «Εμείς θα κατακτήσουμε την Ευρώπη δια των γεννήσεων»!
Τα προφητικά αυτά λόγια βρήκαν επαλήθευση και εφαρμογή πολύ ενωρίτερα από όσο φανταζόμασταν! Η Ευρώπη έχει ήδη κατακτηθεί!
Μυριάδες «προσφύγων ή μεταναστών» καταφθάνουν καθημερινώς στη Χώρα μας με μύρια όσα μέσα!
Εν τω μεταξύ οι δήθεν μετανάστες, στην ουσία όμως απεσταλμένοι κατακτητές, άρχισαν ήδη την εγκληματική δράση τους! Επιτίθενται, κλέβουν, τραυματίζουν ή και φονεύουν αθώους Έλληνες πολίτες.
Παράλληλα το άθεο Κράτος και η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, η οποία απροκάλυπτα πλέον προωθεί την αθεΐα, ετοιμάζει πυρετωδώς το μεγάλο Τζαμί στην περιοχή του Βοτανικού! Κτίζεται με χρήματα του Έλληνας φορολογουμένου! Τι και εάν ο Λαός αντιδρά; Η Χριστιανική Ορθόδοξος Εκκλησία βάλλεται, αλλ’ ο Ισλαμισμός ενισχύεται!
Η κατάσταση είναι τραγική! Η Ελλάδα μας απόχριστιανίζεται! Ο Χριστός διώκεται! Ο Ελληνοχριστιανικός πολιτισμός αφανίζεται! Αντιθέτως οι Μουσουλμάνοι ισχυρο- ποιούνται! Και όχι μόνον αυτό, αλλά και άρχισαν πια να βεβηλώνουν τους ιερούς Ναούς μας! Ληστεύουν ή και κατακαίουν – καταστρέφουν ναούς των Ορθοδόξων.
Θα το επαναλάβω: Ξυπνήστε! Συνέλθετε! Στοχασθείτε! Σηκωθείτε από τον καναπέ της ραστώνης! Αναλάβετε τις ευθύνες σας! Σε λίγα χρόνια θα είμαστε ξένοι στον τόπο μας! Άλλοι θα κυβερνούν τον τόπο μας! Η Ελληνοχριστιανική Αγωγή θα είναι αντικείμενο των ερευνητών της ιστορίας! Η Ελλάδα θα αποτελεί παρελθόν!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου