Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΣ… ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ 60
Γράφει η Κορίνα Πενέση
Έχουν περάσει αισίως 13 χρόνια από τότε που η Ελλάδα μαζί με τις άλλες έντεκα χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης καλωσόρισε το ευρώ. Ο πάντα ευκολόπιστος (και πάντα προδομένος) Ελληνικός Λαός το αγκάλιασε, μην μπορώντας να προβλέψει τις καταστροφικές συνέπειες που θα είχε αυτό για την Χώρα.
Μόνον οι Έλληνες Εθνικιστές, βασισμένοι φυσικά στην κοινή λογική αλλά και σε οικονομικά στοιχεία εφιστούσαν την προσοχή και προειδοποιούσαν γι αυτό που θα ερχόταν (και ήρθε βέβαια). Πολλές φορές ο Αρχηγός της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Ν.Γ. Μιχαλολιάκος έχει πει: «Εάν είχε επικρατήσει η λογική, η Ελλάδα δεν θα είχε φύγει ποτέ από τη δραχμή.» «Eάν είναι να επιλέξουμε μεταξύ ευρώ και Ελλάδας, επιλέγουμε Ελλάδα!« Πολλοί έχουν σπεύσει από τότε να πουν πως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν έχει θέσεις, ή πως η μοναδική μας θέση έχει να κάνει με την απομάκρυνση των λαθρομεταναστών! Γελοίοι και ανόητοι ήταν και τέτοιοι παραμένουν.
Ήδη από το 2002, η εφημερίδα «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» ανέφερε σχετικά με το ευρώ και τη δραχμή: “Τόσο πολύ μίσος λοιπόν, υπάρχει σε αυτή τη χώρα για κάθε τι το αναμφισβήτητα Ελληνικό; Πως αλλιώς κανείς να ερμηνεύσει τις θριαμβολογίες των κατοίκων αυτής της χώρας για την κατάργηση της δραχμής, ενός νομίσματος με ιστορία 2.700 χρόνων; Ύστερα βέβαια ήρθε η πραγματικότητα… δηλαδή το χάος. Οι ατέλειωτες ουρές σε τράπεζες, σούπερ μάρκετ και καταστήματα. Και ακόμη δεν έχουμε δει τίποτε… Η δραχμή εκδικείται και θα εκδικηθεί ακόμη σκληρότερα στο μέλλον!”. Ο παράδεισος που υποσχέθηκαν στο Ελληνικό Λαό το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ, μεταφράζεται σε καταστροφή της πρωτογενούς παραγωγής μας που ισοδυναμεί με την καταστροφή της Ελλάδος, αφού χώρα που δεν παράγει δεν μπορεί να γίνει ποτέ χώρα εθνικά ανεξάρτητη.
Σήμερα, την Χρυσή Αυγή έρχεται να δικαιώσει ο πρώην υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας και βουλευτής του CSU, Τέο Βάιγκελ, ο οποίος δήλωσε ότι «Η απόφαση για την ένταξη της Ελλάδας στην ευρωζώνη ήταν λανθασμένη». «Δεν μπορούσα το 1997, 1998 να φανταστώ ότι η Ελλάδα θα μπορούσε να γίνει μέλος της νομισματικής ένωσης και τότε είχα αρνηθεί, όταν οι Έλληνες το επιθυμούσαν», επεσήμανε ο Βάιγκελ μιλώντας στην εφημερίδα Tagesspiegel am Sonntag.
Οι εθνοπροδοτικές κυβερνήσεις, αφού έχουν εξαντλήσει κάθε περιθώριο ισχυρής πίεσης και διαπραγμάτευσης, έχουν καταφέρει να διαγράφεται το μέλλον της χώρας μας ζοφερό. Ας μην ξεχνάμε και τι είχε δηλώσει η Μέρκελ, που πίεζε να μετατρέψουμε τα ομόλογα σε διακρατικά ενυπόθηκα δάνεια: «Αν η Ελλάδα έφευγε από το ευρώ, θα φεύγαμε όλοι», όπως και ο Σόιμπλε, που έλεγε: «Αν πέσει η Ελλάδα, πέφτει και η Γερμανία».
Μονάχα μια εθνική κυβέρνηση μπορεί να καταφέρει να κάνει την Ελλάδα να επιβιώσει Και αυτό μπορεί να γίνει μόνο αν επικρατήσει η Χρυσή Αυγή. Γιατί  η  ανάπτυξη της χώρας θα έρθει όταν αναλάβει Εθνικός Κυβερνήτης ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος. Θα έρθει μέσα από την κατάργηση του μνημονίου, τον λογιστικό έλεγχο του χρέους, την διαγραφή του απεχθούς χρέους, την έγγραφη των κατοχικών αποζημιώσεων από την Γερμανία, την επιστροφή στην πρωτογενή παραγωγή και την αυτάρκεια της χώρας από την εσωτερική παραγωγή!»ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ 28

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου