Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Χρυσοχοΐδης προαναγγέλλει από τη Βουλή νέα προβοκάτσια εις βάρος της Χρυσής Αυγή

Ο Χρυσοχοΐδης προαναγγέλλει από τη Βουλή νέα προβοκάτσια εις βάρος της Χρυσής Αυγής
Ούτε τα προσχήματα δεν τηρούν πλέον οι «δημοκράτες» των Μνημονίων, οι οποίοι από το βήμα της Βουλής προαναγγέλλουν ευθέως νέα προβοκάτσια κατά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Ο πασόκος (εις εκ των αγαπημένων της πρεσβείας της πέραν του Ατλαντικού υπερδύναμης) υπουργός Μεταφορών και Υποδομών της κυβέρνησης Σαμαρά, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, προανήγγειλε μια νέα προβοκάτσια με στόχο το Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή, υποστηρίζοντας με πολιτικάντικη βεβαιότητα πως «σύντομα θα έχουμε και άλλα θύματα»!
Όπως ήταν αναμενόμενο και προκειμένου να εντείνουν το κλίμα κατατρομοκράτησης του Ελληνικού Λαού, καθεστωτικά μέσα έσπευσαν να προβάλλουν με πομπώδεις τίτλους, την «πρόβλεψη» Χρυσοχοΐδη, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Θα χυθεί και πάλι αίμα από την Χρυσή Αυγή». Μάλιστα ο πρασινοφρουρός των κυβερνήσεων Σημίτη και Παπανδρέου προέτρεψε τον Ελληνικό Λαό να μην πιστεύει σε θεωρίες συνωμοσίας: «Μην βλέπετε θεωρίες συνωμοσίας. Έχουν αποφασίσει να δημιουργήσουν μεγάλα προβλήματα και ελπίζω η δικαιοσύνη να κάνει το καθήκον της και να αποδείξει αυτά που μπορεί και πρέπει με βάση τα στοιχεία»!
Ο Ελληνικός Λαός δεν πρέπει να τρέφει καμιά αυταπάτη για τις άθλιες μεθοδεύσεις της συγκυβέρνησης της υποταγής. Επιδιώκουν εναγωνίως και με κάθε τρόπο την ποινικοποίηση του Λαϊκού Εθνικισμού και της πολιτικής δράσης του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, ούτως ώστε να συνεχίσουν απτόητοι το αντεθνικό, καταστροφικό τους έργο και τη λαφυραγώγηση των κόπων και θυσιών του Λαού μας. Είναι αδίστακτοι, είναι ανήθικοι και γι' αυτό ακριβώς το λόγο πρέπει να λάβουν την μοναδική απάντηση που τους κάνει να τρέμουν: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να ξεβρωμίσει ο τόπος!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου