Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΣΤΗΝ Τ.Ο.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ . ΧΡΥΣΑΕΤΟΣ: ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΕΝΤΑΜΕΛΕΣ ΚΑΤΑΛΙΓΗ ΣΕ ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑ ΣΕ ΣΤΟΜΑ Ο ΧΡΥΣΑΕΤΟΣ ΠΕΤΑΞΕ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΑΡΟΝ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ.


Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ - ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΕΛΗΞΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΕ ΣΤΑΣΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΨΑΛΑΝ ΜΕ ΤΙΜΗ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Ο ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΕΒΓΑΛΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΒΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ .ΤΟΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΤΟΝ ΣΥΝΟΔΕΨΕ ΠΟΛΥΜΕΛΗΣ ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΒΡΑΔΥΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Χagr.net ΤΗΛΕΩΡΑΣΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Τ.Ο ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ


Η Τ.Ο. Ηρακλείου, ένεκα της επικοινωνίας μεγάλου αριθμού φίλων και υποστηρικτών του Κινήματος, οι οποίοι εξέφρασαν "παράπονο" ότι δεν ειδοποιήθηκαν για την επίσκεψη του συναγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη στα γραφεία μας το απόγευμα της Δευτέρας, διευκρινίζει τα εξής : δεν επρόκειτο περί προγραμματισμένης εκδηλώσεως αλλά περί εκτάκτου επισκέψεως, κατά τη μετάβαση του συναγωνιστή προς τον αερολιμένα Ηρακλείου, με σκοπό την αναχώρησή του για Αθήνα, για την οποία ειδοποιηθήκαμε την προηγούμενη ημέρα και μάλιστα σε μέρα μη τακτικής λειτουργίας των γραφείων, για ενημερωτική συνάντηση με τα μέλη του πενταμελούς και τα λοιπά ενεργά μέλη του πυρήνα, χωρίς να γίνει επίσημη ανακοίνωση στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Επειδή υπήρξε μια περιορισμένη "από στόμα σε στόμα", αλλά και μέσω του fb, κοινοποίηση της πληροφορίας, απρόβλεπτα προέκυψε μια πιο εκτεταμένη αριθμητικά προσέλευση φίλων και υποστηρικτών, γεγονός που μας υποχρέωσε για λόγους αποκλειστικά λειτουργικούς να συγκεντρωθούμε στο χώρο της οδού, κάτω από τα γραφεία, όπου ο συναγωνιστής μίλησε στους συγκεντρωμένους. Είναι πάντως άκρως ενθαρρυντική για την ολοένα αυξανόμενη απήχηση των θέσεων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην τοπική κοινωνία και η, υπ' αυτές τις, ως ανωτέρω περιγραφόμενες συνθήκες, αθρόα προσέλευση συμπατριωτών μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου