Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Τη βρήκε κρεμασμένη ο άνδρας της - Σοκ από τη νέα αυτοκτονία ΧΡΥΣΑΕΤΟΣ:Η ΚΡΗΤΗ ΟΔΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΣΤΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!

Μια ασύλληπτη τραγωδία συγκλονίζει από το πρωί την περιοχή Αχλιά της Ιεράπετρας - Μητέρα δύο παιδιών βρέθηκε απαγχονισμένη...


Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκε ένας άνδρας στην περιοχή Αχλια στην Ιεράπετρα, όταν αναζήτησε τη σύζυγο του μέσα στη νύχτα.

Ο σύζυγος βλέποντας να λείπει από το κρεβάτι η γυναίκα του σηκώθηκε να την ψάξει. Δεν άργησε όμως να βρεθεί μπροστά στο άψυχο σώμα της, καθώς η 59χρονη είχε δώσει - όπως όλα δείχνουν - η ίδια τέλος στη ζωή της, αφού κρεμάστηκε σε μια ελιά κοντά στο σπίτι της.
Οι πρώτες εκτιμήσεις δείχνουν πως η γυναίκα αυτοκτόνησε, αν και για την ώρα η αστυνομία, αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα. Στο σημείο σπεύδει ιατροδικαστής, η αυτοψία του οποίου θα ρίξει φως στα αίτια του θανάτου.

H μικρή κοινωνία είναι συγκλονισμένη από την είδηση. Όσοι γνώριζαν την 59χρονη, έκαναν λόγο για μια ήσυχη γυναίκα που δεν έδινε την εντύπωση ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά ή οικονομικά προβλήματα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου