Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

Ήρθε η Ώρα των Εθνικιστών!

Ήρθε η Ώρα των Εθνικιστών!
«Από τότε που κουράστηκα να ψάχνω, έμαθα να βρίσκω.
Κι από τότε που ο άνεμος μου εναντιώθηκε, έμαθα να σαλπάρω με όλους τους ανέμους».
Φ. Νίτσε
Από μια δράκα μερικών χιλιάδων Εθνικιστών στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας, έδωσε η Θεία Πρόνοια να θωρούμε σήμερα αμέτρητες Φάλαγγες Εθνικιστών να παρελαύνουν σε κάθε γωνιά της Ελληνικής Πατρίδος. Κι από ένα Λαό, ο οποίος τυφλωμένος από τη μεταπολιτευτική απάτη μας περιγελούσε μέχρι χθες, ξεπήδησαν τα εκατομμύρια εκείνων που στρέφουν με αγωνία και προσδοκία το βλέμμα προς το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα.
Αποτελεί ένα ευτυχισμένο της μοίρας σημάδι το γεγονός οτι διαβήκαμε επί μακρού χρονικού διαστήματος την οδό της περιφρονήσεως των πολλών. Ήταν αναμφισβήτητα εκείνη η περιφρόνηση και η απαξίωσή μας από τους πολλούς, τα στοιχεία τα οποία μας κατέστησαν σκληρούς και ανθεκτικούς, θωράκισαν την Πίστη μας και ατσάλωσαν τη Θέλησή μας. Από την αυγή του 21ου αιώνα, χρειάστηκε να περάσει μόλις μια δεκαετία, ώστε εκείνοι που κάποτε μας χλεύαζαν, να προσβλέπουν σε μας την Καθαρτήριο Δύναμη του Ελληνικού Έθνους!
Στα έτη του Αγώνα, του μακρινού αλλά και του πρόσφατου, το Κίνημα δέχτηκε πλήθος επιθέσεων από τον εχθρό, κρατικό και παρακρατικό. Όμως άντεξε, παρέμεινε όρθιο και κράτησε άσβεστη τη φλόγα του Λαϊκού Εθνικισμού. Νέες γενιές Εθνικιστών κλήθηκαν από το εθνικιστικό σάλπισμα για να λάβουν τη θέση τους στις φάλαγγες. Και η αέναη σύγκρουση με τις δυνάμεις του ανθελληνικού σκότους συνεχίζονται αδιάκοπα και θα συνεχίζονται μέχρι να ξαναγίνουν οι Έλληνες οι Κύριοι της Γης των Προγόνων τους.
Εν τούτοις, ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, δεν είναι κόμμα αστικό. Υπό αυτό το πρίσμα, το Κίνημα δε θα συρθεί ποτέ πίσω από επιλογές ψηφοθηρικές, μήτε και θα ανοίξει τις πόρτες του σε δειλούς και προσκυνημένους. Προς τούτο και έχει την απαίτηση άπαντες οι νέοι Συναγωνιστές να προσαρμόσουν το βηματισμό τους, στο βηματισμό της Εθνικιστικής Φάλαγγος.
Ο καθένας θα πρέπει να χαράξει στο μυαλό του τούτο: κάθε Τοπική Οργάνωση του Κινήματος, έχει οικοδομηθεί πέτρα προς πέτρα από τις θυσίες και πολλές φορές το αίμα, ξεχωριστών ανδρών και γυναικών της Εθνικής και Κοινωνικής Ιδέας! Κι αν υπάρχουν σήμερα κάποιοι οι οποίοι έρχονται να παραστήσουν τους μπαρουτοκαπνισμένους αγωνιστές του Εθνικισμού, εξηγήστε τους τι σήμαινε και τι σημαίνει το παλαιό μα διαχρονικό χρυσαυγίτικο σύνθημα «Εναντίον Όλων»!
Δεν εισήλθαμε στο στίβο της ιδεολογικής και πολιτικής αντιπαράθεσης για να γίνουμε αρεστοί στους πολλούς. Δεν ήρθαμε για να μοιράσουμε αφειδώς «θα» αλλά αντίθετα, για να καταδείξουμε τα «πρέπει», τα οποία ο Λαός μας δυστυχώς απεμπόλησε. Τα απεμπόλησε επί σειρά δεκαετιών και τώρα πληρώνει βαρύτατα το τίμημα της εμπιστοσύνης στα μεταπολιτευτικά ψοφίμια της αριστεράς και της δεξιάς.
Επί του πολιτικού πεδίου βεβαίως, δεν είναι δυνατόν να ισχυριζόμαστε πως θα αλλάξουμε το Κράτος, ανεχόμενοι τις παθογένειες και τις νοοτροπίες του μεταπολιτευτικού Καθεστώτος. Γι’ αυτό ακριβώς θέσαμε στην προμετωπίδα του Αγώνος, τη δημιουργία ενός Νέου Λαού, προερχόμενου από τις στάχτες του σαπισμένου παλαιού. Ο επανελληνισμός του Κράτους, διέρχεται πρωτίστως από τον επανελληνισμό του Λαού μας. Αυτός είναι ο μεγάλος μας στόχος, αυτό είναι το στοίχημα των καιρών μας!
Επιχείρησε και η αριστερά να πείσει πως «αγωνίζεται» για την αλλαγή. «Αγωνίζεται» με ποιους; Με τους πολιτικάντηδες, τους εργατοπατέρες, τους συνδικαλιστές του δημοσίου με τους τρεις μισθούς, που εγκατέλειψαν το ΠΑΣΟΚ και ερωτοτροπούν ξανά με την εξουσία, στο πρόσωπο του Σύριζα; Με τους βολεμένους που αγωνιούν για να μη χάσουν τα προνόμιά τους με τον ερχομό της Χρυσής Αυγής; «Αγωνίζεται» με εκείνους οι οποίοι είναι ήδη χρήσιμα γρανάζια του καθεστωτικού μηχανισμού;
Μόνον εκείνοι οι οποίοι έχουν με τον ένα ή άλλο τρόπο ίδιον όφελος από τη συντήρηση και διαιώνιση του υπάρχοντος φαύλου ανθελληνικού Καθεστώτος, αντιδρούν με μίσος στον ερχομό του Νέου, Εθνικού και Λαϊκού Κράτους με εγγυητή την Χρυσή Αυγή. Και σ’ αυτούς δεν συγκαταλέγονται η Ελληνική Νεολαία, οι έντιμοι Έλληνες εργάτες και υπάλληλοι, οι περήφανοι αγρότες μας, οι τίμιοι ελεύθεροι επαγγελματίες και σε τελική ανάλυση κάθε Έλληνας ο οποίος καθημερινά διαπιστώνει πως το σημερινό Καθεστώς πρέπει να εκλείψει, διότι το σημερινό Κράτος δεν είναι ούτε κατά διάνοια ελληνικό, είναι αντίθετα το ψευτορωμαίικο των υποτακτικών και των διεθνών τοκογλύφων!
Κάποιοι γαλουχημένοι από το μεταπολιτευτικό Καθεστώς του ρουσφετιού και των απαιτήσεων, έχουν την εντύπωση πως εξαντλούν το «πατριωτικό» τους καθήκον, φορώντας τη μαύρη μπλούζα με το λογότυπο του Κινήματος. Σε αυτούς λέμε: «πρωτίστως χαράξτε στις καρδιές σας τα καθήκοντα του Χρυσαυγίτη και ακολούθως περηφανευτείτε για τις μαύρες μπλούζες»! Αλλιώς θα καταντήσετε σαν τα γραφικά απομεινάρια του μαρξισμού, τα οποία σκορπούν επαναστατικότητα φορώντας τις μπλούζες με τον Τσε!
Ο Λαϊκός Εθνικισμός δεν είναι μόδα, είναι η αιώνια Πίστη μας και η έκφραση του ιστορικού πεπρωμένου του Μεγάλου μας Έθνους. Εκείνοι οι συμπατριώτες μας οι οποίοι δύνανται να κατανοήσουν σε όλο του το πνευματικό βάθος το νόημα του μεγαλειώδους μας Εθνικού Ύμνου, έχουν μια θέση ανάμεσά μας, στο σκληρό, ωραίο και Δίκαιο Αγώνα. Οι υπόλοιποι, ας μείνουν στην αδράνειά τους, αναμένοντας το ούτως ή άλλως φρικτό και αναπόφευκτο τέλος που τους επιφυλάσσουν οι μεταπολιτευτικοί απατεώνες!
Ευάγγελος Καρακώστας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου