Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

Εθνικιστική δράση στην Σπάρτη απο την Τ.Ο.ΝΙΚΑΙΑΣ. ΧΡΥΣΑΕΤΟΣ:ΖΗΛΕΥΟΥΜΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΔΡΑΣΗ !!!!

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Τ.Ο ΝΙΚΑΙΑΣ
Με απόλυτη επιτυχία στέφτηκε η προγραμματισμένη εθνικιστική δράση στην Σπάρτη . Στις 22-6-2013, η τοπική της Νίκαιας  πραγματοποίησε εθνικιστική  εκδρομή στην περιοχή της  Σπάρτης  και συγκεκριμένα στην τοπική της Χρυσής Αυγής . Στην δράση  πήραν μέρος 50 συνολικά συναγωνιστές από την Νίκαια .


Το πρόγραμμα της  εθνικιστικής ενημερωτικής δράσης, περιλάμβανε,ξενάγηση σε σημαντικούς αρχαιολογικούς  χώρους  της  Σπάρτης , κατάθεση στεφάνου στο άγαλμα του Λεωνίδα,  ενημερωτική δράση με έντυπο υλικό  και  έκλεισε  με ομιλία του γραμματέα της Τ.Ο. Νίκαιας  Γεώργιου Πατέλη. Την ευκαιρία είχαν να απευθύνουν έναν χαιρετισμό ,τα πενταμελή  των δυο τοπικών στους παρευρισκόμενους πολίτες που πραγματικά κατέκλισαν τα γραφεία .Αξίζει να σημειωθεί περιστατικό που δημιουργήθηκε κατά την άφιξη του πούλμαν της Νίκαιας, όταν προσπάθησε ομάδα αντιεξουσιαστών να μας πλησιάσει ,τα υπόλοιπα δεν έχει νόημα να τα λέμε, για ακόμα μια φορά απέδειξαν ότι όχι μόνο καλά ξέρουν να τρέχουν ,αλλά και να κλειδώνονται όταν χρειαστεί ,περαστικά σας.
Η Τ.Ο.ΝΙΚΑΙΑΣ στέλνει  στην τοπική της Σπάρτης αγωνιστικούς χαιρετισμούς και ψηλά τις σημαίες.
Στην εθνικιστική δράση μεγάλη  ήταν  και η συμμετοχή των  γυναικών από το μέτωπο της περιφέρειας  Πειραιά, αλλά και τις νεολαίας, που πραγματικά έκλεψαν τις καρδιές των περαστικών, φωνάζοντας είσαστε η σωτηρία μας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου