Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Τι είχες Κεφαλο... γιάννη, τι είχα πάντα! ΧΡΥΣΑΕΤΟΣ :ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ - ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΟΣΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩΩΩ ΑΠΟ ΤΟ 45%!!! ΟΛΟΙ ΘΑ ΨΗΦΗΣΟΥΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΣΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΛΑΣΠΗ 38 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΔΟΚΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑΥΤΟ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟΥ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΣΑΣ!!!!! ΕΡΧΟΜΑΣΤΕΕΕΕΕ!!!!!! ΚΑΙ ΤΡΕΜΕΙ Η ΓΗΗΗΗΗ!!!!

Είναι γνωστό ότι η παραχάραξη της αλήθειας και η συστηματική λασπολογία αποτελούν κυρίαρχο χαρακτηριστικό των εκπροσώπων των κομμάτων του πολιτικού κατεστημένου. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αποτελεί σύνηθες “θύμα” αυτής της τακτικής. Εννοείται, ότι δεν τρέφουμε καμία απορία για το όλο σκηνικό. Οι εντολοδόχοι ξένων αποφάσεων που ξεπούλησαν την εθνική μας ανεξαρτησία, λεηλάτησαν τη δημόσια περιουσία και “κινητοποίησαν” τον Ελληνικό Λαό. Είναι φανερό ότι δεν θα είχαν τον παραμικρό ενδοιασμό να πουν τα πιο αισχρά ψέματα για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Ένα από τα πιο πρόσφατα παραδείγματα  είναι και αυτό του βο(υ)λευτή της Ν.Δ. Μανώλη Κεφαλογιάννη, ο οποίος στην ερώτηση της “Real News” «Μεγάλη απειλή η Χρυσή Αυγή για την Νέα Δημοκρατία;» απαντά τα εξής: «Η Χρυσή Αυγή αποτελεί πλάνη. Εξαπατά τον κόσμο. Είναι φούσκα, που παίρνει αέρα από ακρότητες της απέναντι πλευράς. Επενδύει στην κρίση και το χάος. Σας θυμίζω, επίσης, ότι πρόσφατη δημοσκόπηση στη Β’ Αθηνών έδειξε ότι η Χρυσή Αυγή αντλεί περισσότερους ψηφοφόρους από τον ΣΥΡΙΖΑ, παρά από την Νέα Δημοκρατία. Μια διευκρίνιση, όμως: Δεν είναι ναζιστικών αντιλήψεων όλοι όσοι δηλώνουν πως την ψήφισαν στις περασμένες εκλογές. Είναι, όμως, ναζιστικών αντιλήψεων όσοι στηρίζουν τη βία, τα άκρα και τις ακρότητες. Και αυτό είναι εξόχως επικίνδυνο για τη δημοκρατία, την πολιτική ομαλότητα και τα εθνικά μας συμφέροντα».
Το θράσος του εν λόγω πολιτικάντη είναι πραγματικά απύθμενο. Ο εκπρόσωπος ενός κόμματος που εξαπάτησε τον κόσμο, καταψηφίζοντας το πρώτο μνημόνιο για να δείξει μετά τον πραγματική του ταυτότητα, που έδειξε το πιο σκληρό και ανάλγητο αντιλαϊκό πρόσωπο, που κορόιδεψε τους ίδιους του τους ψηφοφόρους βρίζοντας με τα χειρότερα λόγια το ΠΑΣΟΚ για να συγκυβερνά εντελώς ανερυθρίαστα τώρα μαζί του, έχει την αναίδεια να επιτίθεται στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Ο άνθρωπος αυτός, στην ερώτηση αν ήθελε τον Γιάννη Στουρνάρα στην Ν.Δ. απαντά, δίχως ίχνος ντροπής, ως εξής: «Αν τον θέλουμε στο κόμμα; Στη Νέα Δημοκρατία θέλουμε κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα που ασπάζεται τις αρχές, τις θέσεις, τις αξίες της πατρίδας μας».
Ποιον, το λαομίσητο αυτό όργανο της τρόικας, τον πρώην κνίτη που ακολουθώντας την κλασική γραμμική πορεία κάθε αριστερού “επαναστάτη” κατέληξε υπηρετικό προσωπικό της πλουτοκρατίας. Οι «αρχές, οι θέσεις και οι αξίες» της ΝΔ είναι γνωστές, λόγω των πεπραγμένων της: Εθνική υποτέλεια, κοινωνική αναλγησία, πολιτιστική αποσύνθεση, συντριπτική ήττα από την αριστερά, καλλιέργεια του ατομοκεντρισμού. Αυτές οι απόψεις - και πολύ περισσότερο η πρακτική τους εφαρμογή- είναι που αποτελούν αληθινό και υπαρκτό κίνδυνο για τα Εθνικά μας Συμφέροντα και την Κοινωνική Ευημερία. Ο νέος πολιτικός και ηθικός εξευτελισμός, με την αναγόρευση του Βενιζέλου σε αντιπρόεδρο, είναι σίγουρο ότι θα απεγκλωβίσει ακόμη περισσότερο κόσμο από το μαγαζάκι της Ν.Δ.
Ναι, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αντλεί κόσμο και από τη Ν.Δ. και από το ΠΑΣΟΚ και από τον ΣΥΡΙΖΑ και από κάθε άλλον καθεστωτικό πολιτικό φορέα. Ξυπνάει την εθνική ευαισθησία και το λαϊκό φιλότιμο σε κάθε Έλληνα ή Ελληνίδα που αντιλαμβάνεται την αισχρή κοροϊδία, στην οποία επί χρόνια τον είχαν ρίξει οι ποικιλόχρωμοι, ποικιλόμορφοι και πολυπλόκαμοι  κομματικοί φορείς – ανδρείκελα του συστήματος. Γι’ αυτό και οι διάφοροι πολιτικάντηδες τύπου Κεφαλογιάννη αφρίζουν από το κακό τους, κάθε φορά που αναφέρονται στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
 http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου