Τρίτη 28 Μαΐου 2013

GPO: Ανεβαίνει συνεχώς η Χρυσή Αυγή... το παραδέχθηκαν και οι “Πρετεντέρηδες”! ΧΡΥΣΑΕΤΟΣ:Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΕΣΗ Ο ΤΟΠΟΣ!!!! ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΙΝΕΤΕ ΕΠΙ 2,5 ΦΟΡΕΣ ΕΠΑΝΩ ΚΑΙ ΒΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕ


Συγκεκριμένα, τα κόμματα με αναγωγή λαμβάνουν τα εξής ποσοστά:
ΝΔ 21,3%
Σύριζα 19,5%
Χρυσή Αυγή 10.1%
Πασόκ 6,7%
ΑΝΕΛ 6,4%
ΚΚΕ 5,8%
Δημάρ 5,1%
Υπενθυμίζουμε ότι στην τελευταία τους έρευνα πριν τις προηγούμενες εκλογές μας είχαν δώσει 3,1% και τελικά λάβαμε 7%. Με απλή αριθμητική και ο πλέον ανυποψίαστος αντιλαμβάνεται ποιο είναι το πραγματικό ποσοστό της Χρυσής Αυγής. Κατά τ' άλλα τα ποσοστά των τριών καμπαλέρος της συγκυβέρνησης είναι εξωπραγματικά. Ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα δεν βρίσκονται τόσο ψηλά οι Σαμαράς, Βενιζέλος, Κουβέλης. Ιδίως ο τελευταίος είναι αδύνατο πλέον να μπει στην επόμενη βουλή, παρ' όλα αυτά η ναυαρχίδα του μνημονίου (mega) του δίνει πάνω από 5%!
Εγκεφαλικά επίσης προκάλεσε στην μνημονιακή ομήγυρη η κάρτα με την ερώτηση «πιστεύετε ότι η ενδυνάμωση της Χρυσής Αυγής αποτελεί απειλή για τη δημοκρατία μας;». Ναι /Μάλλον Ναι απάντησε το 67,6% των ερωτηθέντων, αλλά Όχι/Μάλλον Όχι απάντησε το 31,1%, το οποίο δείχνει ότι 1 στους 3 δεν... τσιμπάει από τα παπαγαλάκια του καθεστώτος. Και κάθε μέρα που περνάει όλο και περισσότεροι αφυπνίζονται και πυκνώνουν τις τάξεις του Λαίκού Εθνικιστικού Κινήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου