Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Aναστέλλει τις παροχές στην Παπαχρήστου ο ΣΕΓΑΣ. ΣΚΑΣΙΛΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΠΕΚΛΕΙΣΑΝ ΝΑ ΤΙΣ ΓΥΜΝΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΗ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.......ΝΑ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!!

Aναστέλλει τις παροχές στην Παπαχρήστου ο ΣΕΓΑΣΜε απόφασή του ο ΣΕΓΑΣ προχώρησε σε αναστολή παροχών στη Βούλα Παπαχρήστου η οποία απέχει από τις προπονήσεις και τους αγώνες..

Αναλυτικά:
Το διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ στη διάρκεια της σημερινής του συνεδρίασης αποφάσισε την αναστολή παροχών στην αθλήτρια Βούλα Παπαχρήστου, λόγω της μέχρι τώρα πλημμελούς προετοιμασίας της κι αποχής από τους αγώνες. Συγκκριμένα το διοικητικό συμβούλιο ενέκρινε την πρόταση της ΕΠΥΑ σύμφωνα με την οποία θα γίνει στην Παπαχρήστου αναστολή των παροχών των προνομίων του σχεδιασμού για την περίοδο του 2013.
Η αναστολή θα διαρκέσει μέχρι η αθλήτρια ενταχθεί σε προπονητή, ο οποίος θα είναι της έγκρισης της ομοσπονδίας κι επανέλθει σε υψηλά αγωνιστικά επίπεδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου