Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Δήλωση Ν. Γ. Μιχαλολιάκου για την ένοχη σιωπή των πολιτικών κομμάτων για την τρομοκρατική επίθεση κατά των Γραφείων της Χρυσής ΑυγήςΔήλωση Ν. Γ. Μιχαλολιάκου για την ένοχη σιωπή των πολιτικών κομμάτων για την τρομοκρατική επίθεση κατά των Γραφείων της Χρυσής Αυγής

Σήμερα το πρωί ομάδα παρακρατικών αναρχοκομμουνιστών προέβη σε τρομοκρατική επίθεση εναντίον των κεντρικών γραφείων της Χρυσής Αυγής. Κανένα από τα κόμματα του λεγόμενου "δημοκρατικού τόξου" δεν καταδίκασε την εγκληματική αυτή ενέργεια. Η μεν κυβέρνηση γιατί είναι ξεκάθαρα μαρξιστική, οι δε φιλελεύθεροι από πολιτική δειλία, μια δειλία η οποία οδήγησε την Ελλάδα να είναι το τελευταίο σοβιέτ της Ευρώπης και να κυριαρχείται ιδεολογικά και πολιτικά από μπολσεβίκικα απολιθώματα.
Η τρομοκρατία των αναρχοκομμουνιστών δεν θα σταματήσει το Εθνικιστικό ποτάμι που έρχεται, όπως δεν το σταμάτησαν και οι φυλακές και οι δολοφονίες.
Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή


“Ένοχη η εγκληματική οργάνωση του Σύριζα - Δεν μας σταματούν οι μολότοφ και η τρομοκρατία” ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/
ΧΡΥΣΑΕΤΟΣ:ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Π.ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ Μπελογιαννη

Αναρχικοί λαγοί με τσεκούρια τρέπονται σε φυγή από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής - ΒΙΝΤΕΟ

Παρά τα τσεκούρια, τα μαχαίρια και τις βαριοπούλες, η εγκληματική παρακρατική συμμορία του Σύριζα έφυγε τρέχοντας σε χρόνο μηδέν από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής.
Τα αναρχικά κοπρόσκυλα δεν κατάφεραν να αντιμετωπίσουν ούτε τους τέσσερις τοίχους του κτιρίου της Λεωφόρου Μεσογείων. Τράπηκαν σε φυγή αμέσως μόλις ο υπεύθυνος για την ασφάλεια των γραφείων τους απώθησε κάνοντας χρήση του συστήματος πυρόσβεσης.
Η αρχική πρόθεσή τους ήταν ξεκάθαρα δολοφονική, όπως φαίνεται στο βίντεο με τον παρακρατικό βουτυρομπεμπέ, που κραδαίνει τσεκούρι με τρεμάμενο χέρι.
Στόχος τους και ο αστυνομικός σκοπός, που όμως πρόλαβε να κλειδώσει την πόρτα του φυλακίου του. Αυτοί είναι οι προστατευόμενοι του Τόσκα, που τους αμόλησε να κάνουν την βρώμικη δουλειά, τώρα που η συγκυβέρνηση ξεπουλάει την Ελλάδα στους τοκογλύφους.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com

Δολοφονική επίθεση παρακρατικών στα γραφεία της Κεντρικής Διοικήσεως της Χρυσής Αυγής - Φωτογραφίες-ΒιντεοΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Δολοφονική επίθεση παρακρατικών στα γραφεία της Κεντρικής Διοικήσεως της Χρυσής Αυγής - Φωτογραφίες

Πριν από λίγα μόλις λεπτά, στην πολυσύχναστη Λεωφόρο Μεσογείων, ομάδα παρακρατικών με ρόπαλα, κράνη, βαριοπούλες και λοιπά δολοφονικά εργαλεία και εμπρηστικές βόμβες επιτέθηκε εναντίον των γραφείων της Κεντρικής Διοικήσεως του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή.
Παρά το γεγονός ότι τα γραφεία της Χρυσής Αυγής βρίσκονται σε κομβικό σημείο της Λεωφόρου Μεσογείων, πολύ κοντά στο Υπουργείο ΠΡΟ.ΠΟ, οι παρακρατικοί επέδραμαν ανενόχλητοι και εκτέλεσαν το δολοφονικό τους έργο, επιτιθέμενοι εναντίον των γραφείων της Χρυσής Αυγής επί τουλάχιστον πέντε λεπτά.
Εν τέλει οι παρακρατικοί τράπηκαν σε φυγή όταν είδαν ότι η επιχείρησή τους είχε αποτύχει πλήρως. Ολιγάριθμες αστυνομικές δυνάμεις έφτασαν στον χώρο της επιθέσεως με μία… ασφαλή χρονική απόσταση δέκα λεπτών αφότου οι παρακρατικοί αποχώρησαν. Έως τώρα δεν έχει πραγματοποιηθεί καμία σύλληψη ή προσαγωγή για μία επίθεση που έλαβε χώρα στο κέντρο των Αθηνών, δίπλα – το τονίζουμε – στο Υπουργείο Προ.Πο.
Όλοι οι Συναγωνιστές και οι Συναγωνίστριες της Κεντρικής Διοικήσεως είναι καλά στην υγεία τους, με ακμαίο ηθικό. Αν νομίζουν οι παρακρατικοί ότι με αυτές τις δολοφονικές μεθόδους θα πτοήσουν Αγωνιστές και Αγωνίστριες που έχουν ζήσει δολοφονίες, διώξεις και την πολεμική ενός ολόκληρου καθεστώτος είναι βαθιά γελασμένοι.
ΟΥΤΕ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ!

Η δήλωση του Κασιδιάρη

Μαρτυρία για την επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής

Η αστυνομία ενημερώθηκε άμεσα και περιπολικά, αλλά και μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ έσπευσαν στο σημείο. Στην περιοχή οι αστυνομικοί εντόπισαν επτά ύποπτα άτομα και προχώρησαν σε προσαγωγές.
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sumbainei-twra-dolofonikh-epithesh-parakratikwn-sta-grafeia-ths-kentrikhs-d#ixzz4ctP4mCz'

Εγκαίνια νέου γραφείου και κοπή πίτας της Τ.Ο Χανίων

   26
Εγκαίνια νέου γραφείου και κοπή πίτας της Τ.Ο Χανίων

Ημερομηνία: Κυριακή, 2 Απριλίου 2017 - 16:00
Περιοχή: Χανιά
Διοργανωτής: Τ.Ο. Χανίων
Την Κυριακή 2 Απριλίου 2017 στις 4μ.μ θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του νέου γραφείου της Τοπικής Οργάνωσης Χανίων της Χρυσής Αυγής στην Λεωφόρο Σούδας στο φανάρι του μηχανολογικού, καθώς και η κοπή της πίτας.
Θα παρευρεθούν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Κωσταντίνος Μπαρμπαρούσης, Αντώνης Γρέγος και Σωτήρια Βλάχου.

Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2017

Αγορεύσεις των συνηγόρων υπεράσπισης υπέρ της αθωότητας του Λαϊκού Συνδέσμου Με την αξιολόγηση των μαρτυρικών καταθέσεων κατ’ αρθρο 358 ΚΠΔ για τις υποθέσεις «Συνεργείο», «Αντίπνοια», Πλ. Αμερικής και Αγίου Παντελεήμονα, Παλαιού Φαλήρου και Ιεράπετρας Κρήτης, συνεχίστηκε σήμερα η δίκη της Χρυσής Αυγής στο Εφετείο Αθηνών.

Έλαβαν το λόγο οι δικηγόροι Φώτιος Σπυρόπουλος, Μαρία Σαξιώνη, Σταμάτης Κοντούρης, Βασίλειος Οπλαντζάκης, Χριστίνα Τσαμπάζη, Αναστάσιος Δημητρακόπουλος, Δήμητρα Βελέτζα, Χριστόφορος Τσάγκας, Ιωάννης Ζωγράφος και Δημήτρης Παπαδέλλης. Οι υπόλοιποι συνήγοροι υπεράσπισης θα αγορεύσουν στην επόμενη συνεδρίαση, που θα λάβει χώρα στις 06 Απριλίου στο Εφετείο Αθηνών.

Οι υπερασπιστές, τόνισαν ότι κανένας Βουλευτής δεν διώκεται για εγκληματικές πράξεις και δεν προκύπτει συμμετοχή κανενός εξ αυτών σε αξιόποινες πράξεις ούτε ως φυσικός ούτε ως ηθικός αυτουργός. Διώχθηκαν μόνο και μόνο λόγω της ιδιότητός τους ως Βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

Επίσης, οι συνήγοροι υπεράσπισης επικαλέστηκαν συγκεκριμένα περιστατικά και σωρεία αντιφάσεων στις οποίες υπέπεσαν οι μάρτυρες κατηγορίας από τις οποίες προκύπτει ότι οι καταθέσεις τους ήταν μονομερείς, μεροληπτικές, στρατευμένες και ως εκ τούτου αναξιόπιστες.

Χαρακτηριστικό είναι ότι στον Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Βουρλιώτη, ο Τζαβέντ Ασλάμ είπε ότι γνωρίζει 900 επιθέσεις της Χρυσής Αυγής σε αλλοδαπούς και στο ακροατήριο είπε ότι γνωρίζει 300. Χωρίς ποτέ βεβαίως να πει συγκεκριμένα ονόματα, περιστατικά και δικογραφίες. Τέτοια αμετροέπεια και γενικολογία.

Σχετικά με την περιοχή της Πλατείας Αμερικής και του Αγ. Παντελεήμονα, ο Αν. Δημητρακόπουλος είπε ότι οι μάρτυρες κατηγορίας βάφτισαν συλλήβδην τους κατοίκους ως Χρυσαυγίτες, ενώ στην πραγματικότητα αυτοί αντιδρούσαν στα υπαρκτά προβλήματα της καθημερινότητάς τους που είχαν δημιουργηθεί από τα παράνομα και κακόφημα μπαρ των Αφρικανών και την εν γένει αυξημένη εγκληματικότητα των αλλοδαπών στην περιοχή.

«Ο «εμπρησμός» που επικαλείται ο Ναΐμ Ελγαντούρ σε παράνομο τζαμί στον Αγ. Παντελεήμονα, δεν επιβεβαιώνεται από τα ευρήματα και πρέπει να ληφθεί υπόψη η «θεσμική» σχέση που φαίνεται να έχει ο συγκεκριμένος μάρτυρας με το κράτος, ως προνομιακός συνομιλητής ανώτατων αξιωματικών της ΕΛΑΣ…Ένα πράγμα για την Αντίπνοια. Θα πρέπει να καταδειχθεί ότι οι κατηγορούμενοι είχαν μια δικονομική μεταχείριση η οποία δεν ήτανε δεοντολογικά σωστή. Σαφώς και δεν θα σχολιάσω καταθέσεις αναρχικών οι οποίοι ερχόντουσαν εδώ με περισσό θάρρος και μιλούσανε για παρακράτος και τις σχέσεις της Χρυσής Αυγής με το παρακράτος και τις δομές του, ενώ στην ουσία οι ίδιοι είναι το παρακράτος και αυτό είναι γνωστό σε όλους».  

Ο Χριστόφορος Τσάγκας τόνισε ότι οι υποθέσεις «Συνεργείο», Ιεράπετρας, Πλ. Αμερικής και Αγ. Παντελεήμονα αφορούν πλημμεληματικές πράξεις, επομένως δεν μπορούν να θεμελιώσουν την ύπαρξη εγκληματικής οργάνωσης από τη στιγμή που το άρθρο 187 ΠΚ προϋποθέτει αποκλειστικά κακουργήματα. «Σε ό, τι αφορά τις υποθέσεις «Αντίπνοια» και Παλαιού Φαλήρου, ναι μεν έχουν χαρακτηριστεί ως κακουργήματα, κανένας μάρτυρας όμως δεν μίλησε για εμπλοκή Βουλευτών, κανένας δεν παρέθεσε πράξεις Βουλευτών που να προσιδιάζουν σε διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης όπως αναφέρεται στο κατηγορητήριο. 

Η συνένωση αυτών των δικογραφιών είναι αυθαίρετη. Δεν προκύπτει ότι αποτελούν μια αλυσίδα ενεργειών, είναι διαφορετικές και ασύνδετες μεταξύ τους κατά τόπο, χρόνο, τρόπο και συνθήκες τέλεσης. Συσχετίστηκαν από τον Νικόλαο Δένδια προκειμένου να αποτελέσουν το πρόσχημα για να ασκηθεί δίωξη στους Βουλευτές και να στηθεί το κατηγορητήριο περί εγκληματικής οργάνωσης».   

Ο Ιωάννης Ζωγράφος, είπε μεταξύ άλλων τα κάτωθι: «Ο μελλοντικός ιστορικός κυρία Πρόεδρε, όταν θα αναδιφήσει στο κομμάτι αυτό των πρακτικών που αφορά τις 5 υποθέσεις που εξετάζει το δικαστήριό σας, όταν δεν θα υπάρχουνε ούτε μισθωμένοι δημοσιογράφοι ούτε πληρωμένες γραφίδες, θα σχηματίσει την εντύπωση ότι, μία δίωξη η οποία ξεκίνησε με έναν απαράδεκτο καθ’ ημάς  δικονομικό τρόπο ως σκευωρία, εξελίσσεται ως φάρσα, στο πεδίο της καταθέσεως των μαρτύρων, που φέρονται να είναι μάρτυρες υποτίθεται κατηγορίας. 

Τι είδαμε λοιπόν ως κοινή συνισταμένη αυτών των μαρτύρων που παρήλασαν από δω. Είδαμε πράκτορες εντός ή εκτός εισαγωγικών, κάποιους καθηγητές οι οποίοι διαδήλωσαν μάλιστα μέσω της κατάθεσής τους τις πολιτικές τους πεποιθήσεις χωρίς να τους ρωτήσει κανένας, κάποιους μαθητές οι οποίοι μετά βίας μπορούσαν να μιλήσουν ελληνικά, όλοι αυτοί λοιπόν ήρθαν να εισφέρουν σε αυτή τη διαδικασία τα εσώψυχά τους κι ό,τι τους είπαν να πούνε ή ό, τι θυμόντουσαν από αυτά που τους είπαν να πούνε. 

Και σε κάθε περίπτωση έδωσαν στο δικαστήριο μαρτυρικές καταθέσεις που καμία σχέση δεν έχουνε με τον κώδικα ποινικής δικονομίας στο σκέλος που λέει ότι οι μάρτυρες καταθέτουν αυτά που έχουν δεί ή έχουν ακούσει ή αυτά που τους έχουν μεταφέρει άλλοι οι οποίοι όμως σε κάθε περίπτωση πρέπει να κατονομάζονται.  Αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αναφέρονται γενικώς και αορίστως σε ίντερνετ , σε εφημερίδες που δεν θυμούνται ποιες είναι κλπ. Δεν προτίθεμαι να αναφερθώ στην υπόθεση του Παλαιού Φαλήρου η οποία αποτελεί  μια ερωτική ιστοριούλα με ξαναμμένους εφήβους και επικάλυψη μόνο πολιτική… 

Έρχομαι στην υπόθεση Συνεργείο. Ο Δριμυλής ως αυτόπτης μάρτυρας και καλός γνώστης προφανώς της συγκέντρωσης αποδεικτικού υλικού από τον πρότερο έντιμο βίο του, προσέτρεξε σε έναν γιατρό ο οποίος είχε την έννοια του φαντομά εδώ πέρα, γιατί δεν κλήθηκε εδώ πέρα ως μάρτυρας ούτε με κάποιο άλλο τρόπο εξετάστηκε προανακριτικά, ο οποίος αφού άφησε το καρδιογράφημα, έπιασε τη φωτογραφική μηχανή και τράβηξε δήθεν τον Μίχο από το παράθυρό του και ενώ από την από πρώτη στιγμή όπως φάνηκε από τις ερωτήσεις και τις απαντήσεις που έδωσε ο Δριμυλής είχε τις φωτογραφίες στην κατοχή του, δίνει τέσσερις καταθέσεις και δεν μιλάει ποτέ για το Μίχο και έρχεται για πρώτη φορά το 2016 μετά από αυτήν την παλινωδία με την αρχειοθέτηση της υπόθεσης και την εκ νέου ανάσυρσή της και μας λέει λοιπόν 4 χρόνια μετά, το 2016, ότι είδε έναν ο οποίος ήταν ο Μίχος. Ασφαλώς μόλις λάβαμε γνώση αυτή της κατάθεσης ασκήθηκε μήνυση εναντίον του και τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο δικαστήριο».

Ο Δημήτριος Παπαδέλλης: «Το ενδιαφέρον με το άρθρο 358 ΚΠΔ και με τον όγκο των υποθέσεων που ερχόμαστε να σχολιάσουμε, ανάγεται σε ένα και μόνο ζήτημα. Γιατί αυτοί οι μάρτυρες εξετάστηκαν σε σχέση με την δίκη για την φερόμενη εγκληματική οργάνωση.  Έχουμε αδικήματα που έχουνε διαφορετικούς χρόνους, δεν εντάσσονται πουθενά και ξαφνικά όταν επισυμβαίνουν κάποια άλλα γεγονότα τα οποία το δικαστήριό Σας τα γνωρίζει και όλοι τα γνωρίζουμε, αυτοί οι μάρτυρες αρχίζουν να καλούνται για να εξεταστούν ενόψει ποιου πράγματος; Έχετε και αμετάκλητες αποφάσεις και υποθέσεις που είναι μεσούσης της διαδικασίας, και ξαφνικά καλούνται. 

Και βεβαίως, εάν βρισκόμαστε στον 1ο  αιώνα μ.Χ., ο Οβίδιος θα έγραφε τις μεταμορφώσεις αυτών των μαρτύρων. Δηλαδή αν καθίσει κάποιος και έχει το χρόνο και τη διάθεση να ασχοληθεί αναλυτικά έναν έναν μάρτυρα, παράγραφο-παράγραφο, εκεί λοιπό αυτό το υλικό μόνο των 5 υποθέσεων που εξετάσαμε, αποτελεί ειδικό κεφάλαιο για το θέμα της ψευδορκίας, της ψευδορκίας διερμηνέα, της ψευδορκίας μάρτυρα, διότι το έχω και άλλες φορές και το ξαναλέω, τα αδικήματα αυτά δεν προσβάλλουν τους κατηγορουμένους

Προσβάλλουν την απονομή της δικαιοσύνης. Δεν είναι δυνατόν παρουσία σας, με τέτοια σοβαρή δίκη,  η οποία μάλιστα είναι και αντικείμενο αρθρογραφίας η συγκεκριμένη δίκη, θα φτάσω και εκεί λίγο παρακάτω σε σχέση με αντίστιξη με μαρτυρικές καταθέσεις, να έρχονται λοιπόν και να εξετάζονται μάρτυρες οι οποίοι να ανάγονται και να αναγορεύονται σε κορυφαίους μάρτυρες, ότι υπέστη bulling ο ένας μάρτυρας, μας καταγγέλλουν πολλά «Μέσα» και να είναι ανήλικοι και να τους ορκίζει ανακριτής Εφέτης. 

Αυτό δεν μπορεί να είναι στον πολιτισμό μας. Αν αυτό γινόταν σε υποθέσεις όπου οι συνήγοροι τώρα είναι πολιτικώς ενάγοντες, εάν ήταν υπερασπιστές, θα είχαν πέσει τα πατώματα, θα είχαν φύγει τα πεζοδρόμια. Αυτά πρέπει να τα κατανοήσουμε, γιατί αυτές οι 5 καταθέσεις δεν σωρεύθηκαν επειδή έχουν να εισφέρουν κάτι. Σωρεύθηκαν για να γίνει η «πρέσα» που χρειάζεται για να γίνει στο συγκεκριμένο σημείο, με το συγκεκριμένο τρόπο, με τη συγκεκριμένη διάθεση, την πολιτική, την οικονομική, την όποια θέλετε, να πιεστεί μια υπόθεση και να φτιαχτεί μια υπόθεση. 

Δεν είναι δυνατόν συνήγορος τον Οκτώβριο του 2013 να λέει ότι «εγώ θα βάλω φυλακή τη Χρυσή Αυγή» και να γίνεται διερμηνέας τον επόμενο μήνα. …Αυτό που έχει συμβεί σε σχέση με τους μάρτυρες αυτών των υποθέσεων, είναι τραγικό. Στην Κρήτη φέρανε διερμηνέα τον κουνιάδο του παθόντος.  Δεν μπορεί να θεωρούνται αξιόπιστες αυτές οι καταθέσεις. Είναι δεδομένο ότι δεν θα πει την αλήθεια στον ανακριτή στη μετάφραση ή τουλάχιστον θα κάνει τέτοιου είδους μετάφραση που να ικανοποιεί τον ανακρίνοντα…».http://diki-xa.blogspot.gr/2017/03/blog-post_30.html  

Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

Παρεμβάσεις Συναγωνιστών Ν. Κούζηλου και Κ. Μπαρμπαρούση για τον κομματικό στρατό του Σύριζα στο Δημόσιο - 3 ΒΙΝΤΕΟ


Ανοικτή επιστολή Στρατηγού Ελευθέριου Συναδινού στον Αρχηγό Γενικού Επιτελείου ΣτρατούΑνοικτή επιστολή Στρατηγού Ελευθέριου Συναδινού στον Αρχηγό Γενικού Επιτελείου Στρατού

Βρυξέλλες, 29 Μαρτίου 2017
Κύριε Αρχηγέ,
Παρακολουθώ την εξέλιξή σου, από την πρώτη στιγμή που ανέλαβες τα καθήκοντα σου, ως Α/ΓΕΣ. Σε ενθυμούμαι από το 1982, από νεαρό Εύελπι και γνωρίζω την πορεία σου. Έχεις επωμισθεί ένα βαρύ φορτίο και νιώθω την υποχρέωση να σου επισημάνω ένα σοβαρό ολίσθημά σου.
Μου προκάλεσε αλγεινή εντύπωση το γεγονός ότι, διέταξες την τιμωρία του Σημαιοφόρου του 575 Τάγματος Πεζοναυτών κατά την παρέλαση της 25ης Μαρτίου, εγκαλώντας τον για το νωθρό χαιρετισμό, ενώπιων του ανώτατου πολιτειακού άρχοντα.
Με αφορμή κατ’ ελάχιστον αυτό, έχω να παρατηρήσω ότι μάλλον επέλεξες λάθος τρόπο να στηλιτεύσεις την υπάρχουσα έλλειψη ζωηρότητας και να αποκαταστήσεις την, προ πολλού, απολεσθείσα πειθαρχία στο Στράτευμα. Είμαι της άποψης ότι, οι εκάστοτε πολιτικές ηγεσίες των Ενόπλων Δυνάμεων χρησιμοποίησαν τον Υπουργικό θώκο του ΥΕΘΑ, ως μέσο προσωπικής πολιτικής προβολής, ως εφαλτήριο πολιτικής ανέλιξης αλλά και ως ευκαιρία να αναδείξουν τα πολιτικά τους κόμπλεξ κατωτερότητας στο στρατιωτικό προσωπικό. Έτσι αφέθηκαν παντελώς ανενόχλητοι από τις στρατιωτικές ηγεσίες να ασελγήσουν πάνω στο υγιές σώμα των Ενόπλων Δυνάμεων, τα αποτελέσματα των οποίων είναι αυτά που διαπιστώνεις εσύ τώρα.
Μόνο ο επαγγελματισμός, η αυτοθυσία και το φιλότιμο του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων έχουν διατηρήσει την αποτρεπτική ικανότητα και το αξιόμαχό τους. Η εμπέδωση των παραπάνω αποτελούν, πρωτίστως, έργο και αποστολή του εκάστοτε Αρχηγού.
Ως Αρχηγός οφείλεις να διορθώσεις τα κακώς κείμενα, εντός του Στρατεύματος. Πριν απαιτήσεις οτιδήποτε πρέπει να ριζώσεις στις ψυχές του προσωπικού σου, την φιλοπατρία, την αξιοκρατία, την αξιοπρέπεια και την ενσυνείδητη πειθαρχία. Τότε και μόνο αφού υλοποιήσεις τα παραπάνω, νομιμοποιείσαι ηθικά να εγκαλείς τον όποιο παραβάτη.
Το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων έχει υποστεί κατάφωρες αδικίες έναντι οποιουδήποτε άλλου παραγωγικού και μη κλάδου, της Ελληνικής κοινωνίας. Δεν αναφέρομαι μόνο στις ανάλγητες μειώσεις και την απώλεια του εισοδήματός του, ως και άνω του 50%. Αναφέρομαι στην απουσία του ηθικού, την απαράδεκτη ανέχεια της Ιεραρχίας στην έλλειψη ανθρωποκεντρικών δομών, την αδικαιολόγητη απαξίωση των στρατιωτικών αρετών, την επικίνδυνη γήρανση του προσωπικού - ήδη το μεγαλύτερο μέρος των ΕΠΟΠ διανύει το 40ο έτος της ηλικίας τους - ακόμα και την άγρα ψήφων από τους πολιτικούς μέσω της παραχώρησης, πάσης φύσεως αδειών, που αφήνουν μη επανδρωμένες τις Μονάδες και τα Επιτελεία.
Πάνω από όλα οφείλεις να προστατεύεις το προσωπικό σου, να στέκεσαι αρωγός, να επιλύεις τα προβλήματά του και να αποτελείς φάρο και παράδειγμα προς μίμηση, ακόμα και αν χρειάζεται να ανέχεσαι έναν Υπουργό, ο οποίος παλιμπαιδίζει, ρυπαίνοντας την τιμημένη στολή του Έλληνα αξιωματικού, φέροντάς την αμελητί, χωρίς αυτό να προβλέπεται ή/και να επιτρέπεται.
Η μακροημέρευση ενός Αρχηγού στη θέση του, δεν αποτελεί εχέγγυο αποδοτικότητας και επίτευξης στόχων. Για αυτό τον λόγο δεν πρέπει να αποτελεί και ΑΝΣΚ. Η παρούσα κατάσταση του Στρατού, δεν αφήνει περιθώρια για εκπτώσεις στην πειθαρχία, την εκπαίδευση και υποχωρήσεις, που χτίζουν καριέρες. Επιβάλλει χρηστή Διοίκηση και εμπνευσμένη Ηγεσία.
Αποστέλλω την παρούσα ως Αξιωματικός για τον οποίο η στολή αποτελεί σάρκα της σάρκας του και ο οποίος πραγματικά θλίβεται και ανησυχεί για την κατάσταση στις Ένοπλες Δυνάμεις.
Με εκτίμηση
Ελευθέριος Συναδινός
Αντιστράτηγος ε.α.
Ευρωβουλευτής Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com

Σε φιάσκο εξελίχθησαν οι διώξεις αστυνομικών από Σαμαρά-Δένδια την εποχή του μεγάλου τρόμου (2013): Τους «κράζουν» ακόμα και οι αστυνομοπατέρες!Σε φιάσκο εξελίχθησαν οι διώξεις αστυνομικών από Σαμαρά-Δένδια την εποχή του μεγάλου τρόμου (2013): Τους «κράζουν» ακόμα και οι αστυνομοπατέρες!

Αθωώθηκε τελικά -και ομοφώνως- ο πρώην διοικητής του Αγ. Παντελεήμονα, που είχε να αντιμετωπίσει κατηγορίες που αφορούσαν τον μισό Ποινικό Κώδικα και μάλιστα είχε προφυλακιστεί και διαπομπευθεί από τους καθεστωτικούς κανιβάλους των ΜΜΕ, την εποχή της τρομοκρατίας και των μεγάλων διωγμών που είχε εξαπολύσει το καθεστώς Σαμαρά-Δένδια κατά αστυνομικών, για «σχέσεις» με την Χρυσή Αυγή.
Διαβάστε, για παράδειγμα, τι έγραφαν τότε (02/10/2013)- «ΤΑ ΝΕΑ» του κομμουνιστή ολιγάρχη Ψυχάρη:
«Δουλειές» με όπλα, διακίνηση προϊόντων-μαϊμού, εκμετάλλευση αλλοδαπών, εκβιασμοί σε καταστήματα και «προστασία» σε παράνομες λέσχες στην Αθήνα, με συνεργάτες ανθρώπους της Χρυσής Αυγής, είναι μερικά μόνο από τα όσα προσάπτουν οι «Αδιάφθοροι» της ΕΛ.ΑΣ στον 54χρονο αστυνομικό υποδιευθυντή Θανάση Σκάρα, που επί επτά χρόνια ήταν διοικητής Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα.
Ο ανώτερος αξιωματικός -ο οποίος κατηγορείται μέχρι και για αγορά και κατοχή ναρκωτικών- φαίνεται πως είχε συστήσει κανονική συμμορία, με «ταμία» της επιχείρησης τον 60χρονο συνταξιούχο αρχιφύλακα Γιάννη Σταθόπουλο, ο οποίος υπηρετούσε μαζί του στον Άγιο Παντελεήμονα μέχρι που πήρε σύνταξη, την 52χρονη σύζυγο του τελευταίου και την 50χρονη, πολιτευτή και στέλεχος της Χρυσής Αυγής, Θέμιδα Σκορδέλη ενώ εξετάζεται πιθανή συνεργασία σε παράνομες δραστηριότητες και με άλλο στέλεχος του κόμματος…».
Με αφορμή, λοιπόν, αυτή την αθώωση, αλλά και την τύχη των υπολοίπων διώξεων «που καταπίπτουν ως χάρτινος πύργος στις δικαστικές αίθουσες», ακόμα και οι συνήθως «πειθήνιοι» αστυνομοπατέρες ζητούν συνάντηση με την ηγεσία του Σώματος για «τα ερωτηματικά για τις σκοπιμότητες που είχαν προκαλέσει τις έρευνες αυτές το 2013 και οι οποίες είχαν οδηγήσει στη διαπόμπευση και στο διασυρμό δεκάδες Αστυνομικούς».
Να σημειωθεί ότι με απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών δικαιώθηκε και ο Διοικητής της Ασφάλειας Ύδρας, ο οποίος είχε χαρακτηριστεί "Χρυσαυγίτης" και είχε τεθεί σε διαθεσιμότητα, καθώς φωτογραφία η οποία απεστάλη στη Δ/νση Εσωτερικών Υποθέσεων, από ανώνυμο αποστολέα, προκάλεσε πειθαρχική έρευνα σε βάρος του. Σε βάρος του είχε σχηματιστεί δικογραφία τον Σεπτέμβριο του 2014 που υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών. Παράλληλα, διατάχθηκε η διενέργεια ΕΔΕ και με απόφαση του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ τέθηκε τότε σε διαθεσιμότητα.
Και βέβαια, εκτός όλων αυτών, πρέπει άμεσα να διερευνηθούν οι ευθύνες για τις γελοίες διώξεις του διδύμου της συμφοράς Σαμαρά-Δένδια και να πληρώσουν για τον διασυρμό και τις ταλαιπωρίες που υπέστησαν δεκάδες αστυνομικοί. Αλλά και οι απλοί πολίτες, που ανήκαν στην Χρυσή Αυγή!
Εθνικισμός.net

Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

Γ. Γερμενής: Μέσω μνημονιακών νομοσχεδίων συνεχίζονται τα ρουσφέτια του Σύριζα - ΒΙΝΤΕΟ

Συνέντευξη  εφ΄ όλης της ύλης του Συναγωνιστή Νίκου Μίχου στην διαδικτυακή εκπομπή της “Έλευσις Ελλήνων” - ΒΙΝΤΕΟ

ΧΡΥΣΑΕΤΟΣ: ΓΙΑΣΟΥ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΝΙΚΟ ΜΙΧΟ!!
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sunenteujh-ef-olhs-ths-ulhs-tou-sunagwnisth-nikou-michou-sthn-diadiktuakh-e#ixzz4ch7I39gq

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος: Μόνη λύση για να αποδοθεί Δικαιοσύνη, μια λύση ΕΘΝΙΚΗ! ΒΙΝΤΕΟ

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στην συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, αλλά και γενικότερα στο πολιτικό σύστημα για την συνεχιζόμενη συγκάλυψη σκανδάλων

Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος: Εξεταστική επιτροπή για όλα τα εμπλεκόμενα μέλη του ΚΥΣΕΑ - ΒΙΝΤΕΟ

Γιάννης Λαγός προς ΝΔ: Δεν δικαιούνται να ομιλούν αυτοί που συγκυβέρνησαν με τους συμμορίτες του ΚΚ€ - ΒΙΝΤΕΟ

Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

Τα γραφεία της Τ.Ο. Χανίων θα λειτουργούν κανονικά! Η τρομοκρατία του αριστερού παρακράτους δεν τρομάζει τους Εθνικιστές

Σοβαρά επεισόδια έγιναν έξω από τα καινούρια γραφεία της Τ.Ο. Χανίων της Χρυσής Αυγής, τα οποία στην συνέχεια απλώθηκαν σε μεγάλο τμήμα της πόλης των Χανίων, όπου αστυνομικές δυνάμεις «έπαιζαν κλεφτοπόλεμο» με τους μπαχαλάκηδες της άκρας αριστεράς.
Η ευκαιρία για επαναστατική γυμναστική έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, στη Λεωφόρο Σούδας, τους δόθηκε στα πλαίσια συγκέντρωσης «διαμαρτυρίας», για την ομιλία που θα γινόταν στα γραφεία. Προκλήθηκαν εντάσεις, κάηκαν κάδοι, έπεσαν χημικά ενώ έγιναν και προσαγωγές ατόμων. Στις 7 το απόγευμα είχε προγραμματιστεί ομιλία για την 25η Μαρτίου, έτσι μέλη του ΚΕΕΡΦΑ και μέλη ακροαριστερών οργανώσεων με πλήρη μαχητική εξάρτηση ρόπαλα και κράνη, πραγματοποίησαν από τις 5 το απόγευμα παράνομη αντισυγκέντρωση.
Το προηγούμενο βράδυ πραγματοποίησαν φθορές στο γραφείο της Τ.Ο Χανίων. Να θυμίσουμε ότι οι τοίχοι του γραφείου της Τ.Ο. Χανίων έχουν πέσει πολλές φορές θύμα της επαναστατικής διάθεσης των «νεαρών» εξουσιαστών.
Εν τέλει, παρά τις ομολογουμένως φιλότιμες προσπάθειες του κράτους και του παρακράτους, και παρά το γεγονός ότι όλοι οι δρόμοι πέριξ των νέων γραφείων της Χρυσής Αυγής ήταν αποκλεισμένοι με πρόσχημα την αντισυγκέντρωση, τα νέα γραφεία της Χρυσής Αυγής άνοιξαν κανονικά και θα λειτουργούν κανονικά και στο μέλλον ό,τι και να σκαρφιστούν οι παρακρατικοί και οι κυβερνώντες πάτρωνές τους
Ακολουθεί η ανακοίνωση της Τ.Ο. Χανίων
Για μια ακόμη φορά γίναμε μάρτυρες της βίαιης και εγκληματικής συμπεριφοράς των γνωστών σταλινοφασιστών της πόλης, που στα χρόνια της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ έχουν εκτροχιαστεί χρησιμοποιούμενοι ως χρήσιμοι ηλίθιοι των ιδεολογικά ομοίων τους που κυβερνούν τον τόπο.
Ρόπαλα, πετροπόλεμος κουκούλες, απειλές κατά της ζωής πολιτών που δεν συμμορφώνονται με τις… δικές τους κομμουνιστικές ιδεοληψίες, φτάνοντας δε και στο σημείο να επιτεθούν με δολοφονική πρόθεση πετροβολώντας μέχρι και μια οικογένεια με 2 μωρά (το ένα μάλιστα λίγων μηνών) που τόλμησαν να εισέλθουν στο γραφείο μας.
Η Χρυσή Αυγή στα Χανιά έχει παρουσία σχεδόν 3 δεκαετίες και θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του εθνικιστικού αγώνα, κι αυτό σύντροφοι δεν μπορείτε να το αλλάξετε ούτε με δολοφονικές επιθέσεις ούτε με τα γνωστά παραληρήματα και ψέματα που διαδίδετε. Ο… «λαός» των Χανίων που εσείς συνεχώς επικαλείστε είναι οι μια χούφτα εγκληματίες κουκουλοφόροι που αποτελούν τα τάγματα εφόδου της άκρας αριστεράς στην πόλη και μερικές εκατοντάδες ακόμη όμοιοι σας.
Ο πραγματικός λαός της πόλης να σας θυμίσουμε ότι έχει επανειλημμένα δώσει σχεδόν 7% στην Χρυσή Αυγή στα Χανιά. Η απάντηση δίδεται από τον Ελληνικό λαό που καθημερινά ενισχύει την Χρυσή Αυγή σε αντίθεση με τους τραμπούκους της άκρας αριστεράς που σε περίοδο οικονομικής και κοινωνικής  κρίσης αντί να ενισχύονται δεν έχουν κανένα λαϊκό έρεισμα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com

Επίσκεψη Ν.Γ. Μιχαλολιάκου στον Παναγιότατο Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμο


Μετά τη χθεσινή μεγαλειώδη συγκέντρωση για την επέτειο της εθνεγερσίας της 25ης Μαρτίου ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος, παρευρέθη σήμερα το πρωί στη Μητρόπολη όπου και συναντήθηκε με τον Παναγιότατο Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμο.
Η συνάντηση διεξήχθη σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας και ιδιαίτερα τα ζητήματα που αφορούν την Ορθοδοξία και τον πόλεμο που δέχεται από το ανθελληνικό κράτος της αριστεράς.
Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής αναφέρθηκε στην πάγια θέση του κινήματος που είναι η προστασία της Ορθοδοξίας και η πάταξη των φαινομένων που οδηγούν στην σταδιακή ισλαμοποίηση της πατρίδας και τόνισε πως γι’ αυτό το λόγο καταψήφισε πρόσφατα στη βουλή το νόμο για την ανέγερση ισλαμικού τεμένους στον Βοτανικό, νομοσχέδιο που ψήφισαν από κοινού συγκυβέρνηση και αντιπολίτευση.
Ιδιαίτερα στους σημερινούς καιρούς, που η Πατρίδα μας κατακλύζεται από εκατομμύρια λαθρομετανάστες, η εφαρμογή των θέσεων της Χρυσής Αυγής παραμένει επίκαιρη και επιτακτική, καθώς τη στιγμή που το κράτος των «αλληλέγγυων» καταδικάζει κάθε μορφή ακροτήτων, κλείνει τα μάτια μπροστά στον θρησκευτικό φανατισμό των εισαγόμενων μουσουλμάνων.
Η Χρυσή Αυγή πολεμάει για Πατρίδα και Ορθοδοξία και παραμένει σταθερά απέναντι σε κάθε τι που οδηγεί στην αποδόμηση των αιώνιων αξιών του ελληνισμού και γι’ αυτό το λόγο αποτελεί τη μοναδική δύναμη αντίστασης απέναντι στη λαίλαπα των μνημονίων και της παγκοσμιοποίησης.


ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΕ…

Γράφει ο Οδυσσεύς Πατεράκης
Έτσι κι’ αλλοιώς αλλόφυλοι κι’ ανθέλληνες, γόνοι των προαιώνιων εχθρών της φυλής μας, ίδρυσαν το κόμμα σου στην Ελλάδα. Έτσι κι’ αλλοιώς η λέξη πατρίδα είναι για σένα «αντίδραση» στο …»διεθνιστικό προλεταριακό καθήκον». Το διακήρυξες, άλλωστε, πως «οι προλετάριοι δεν έχουν πατρίδα». 
Κι’ όλα σε τούτο τον κόσμο (ο ίδιος το γράφεις στα …στιχουργήματά σου), τα βλέπεις μεσ’ από ‘κείνα τα …ουρανοκατέβατα (και δίχως έρεισμα …γήινο), «ταξικά σου γυαλιά». 
Κι’ όσο για την «ιδεολογία» σου, το ‘πε κι’ ο Καζαντζάκης πως δεν είναι παρά μια «πνευματική ψώρα». 
Τι κι’ αν παριστάνεις τον …οικολόγο, σφυρίζοντας αδιάφορα για τα θύματα των …πυρηνικών αντιδραστήρων που πρόσφεραν …φτηνή ενέργεια στην οικοδόμηση του «σοσιαλιστικού παραδείσου».  
Τι κι’ αν αλλοστρέφεις το βλέμμα απ’ την εκπόρνευση των γυναικών του πάλαι ποτέ παραπετάσματος και την εξαθλίωση των υπόδουλων λαών του. 
Μια ειν’ η αλήθεια : Πως εν μια νυκτί, η νομενκλατούρα σου …αυτομεταλλάχθηκε σε νεόπλουτη νεοαστική τάξη, όταν το παγκόσμιο τραπεζοτυρανναριό που συντηρούσε τα πήλινα πόδια του «ιδανικού» σου συστήματος, έκρινε πως δεν το χρειάζεται πλέον. Κι’ ας προσπαθείς, σαν ξεμωραμένος παλαιοφεουδάρχης, να …επανορθώσεις σφιχτά με ράμματα, μέσα απ’ τα φτηνά σου…ανεμολόγια, που δεν είναι παρά οι νόθα δονκιχωτικοί – μείον το ιδανικόν – ανεμόμυλοι, την …παρθενιά της «Ιστορίας». 
Ποιας «Ιστορίας» κακομοιριασμένε ; Σμπαράλια το θεωρητικό σου φληνάφημα, κι’ ας βάλθηκε η …σχολή της Φρανκφούρτης να μπαλώσει τα αμπάλωτα. Δεν το ‘μαθες ; Η Ιστορία δεν είναι πεπερασμένο μέγεθος, κακομοίρη μου. 
Και νόμισες πως, στήνοντας  τις παντιέρες πάνω σ’ ερειπωμένα κτήρια, κατέλυσες (φευ) και τον ακατάλυτο νόμο του γίγνεσθαι ! 
Γι’ αυτό και δεν αξίζει ν’ ασχοληθούμε μαζί σου. Δεν φταις εσύ μπολσεβίκε. 
Έτσι κι’ αλλοιώς δεν απέχει η χρονική στιγμή που δεν θα ‘σαι παρά μια θλιβερή για την ανθρωπότητα ανάμνηση διεθνώς (μόνο σ’ αυτό θα …δικαιωθεί ο διεθνισμός σου) και συ και οι …εμπνευσμένες σου αναλύσεις και το «ταξικό» μίσος σου-δηλητήριο. Φταίνε, στα καθ’ ημάς τουλάχιστον, ΑΥΤΟΙ που σε κράτησαν ζωντανό, αλλόκοτα ταριχευμένο σα μούμια «ιδεολογική», σαν τη «χρυσή εφεδρεία», ενός πρόστυχα εμπνευσμένου τελικού σχεδίου ολοκληρωτικής υποδούλωσης της πατρίδας μας στον παγκόσμιο δυνάστη, που ‘ταν και δικό σου αφεντικό. 
Αυτοί που γέμισαν ενοχές τον κόσμο που σε πολέμησε αντιστεκόμενος στο ξεπούλημα της Μακεδονίας και της Θράκης, που δεν ξέχασε το βρώμικο ρόλο σου και την επιδίωξη της ( «αστικοτσιφλικάδικης», όπως την αποκάλεσες) ήττας στη Μικρασία, που ‘ξερε καλά πως βγήκες να παραστήσεις τον …πατριώτη στο βουνό, όταν το σύμφωνο Ρίμπεντροπ-Μολότωφ, δεν είχε πλέον ισχύ, για να υπερασπιστείς, όχι την πατρίδα, αλλά την …»ένδοξη σοβιετική για την οικουμένη προοπτική». 
Και πούλησες …ανθρωπισμούς χειροκροτώντας το Στάλιν και προσάρμοσες, παράταιρους για τη μπαλαλάϊκα στίχους, «υμνώντας την ανάγκη» να …λειώσουμε σε χυτοσίδηρο «το Αβέρωφ και το θωρηκτό Κιλκίς, να τα κάνουμε εργαλεία να οργώνουμε τη γης»… Ό,τι δηλαδή απ’ τη …γης θ’ άφηνε η διακηρυγμένη σε ολομέλειες και υπογεγραμμένη στο Πετρίτσι …απελευθέρωση από τα …»ιμπεριαλιστικά δεσμά της Ελλαδας», εδαφών, ποτίζοντάς το με το αίμα όσων «αντιδραστικών» θα γλύτωναν από τη μέχρι τούδε αλληλοσφαγή που επεφύλαξαν οι νικητές του πολέμου …»σύμμαχοι» στο λαό μας. 
Δεν την απέκτησες με το μπράτσο σου την «ισχύ» μπολσεβίκε. Σου την παρέδωσαν, έτοιμο πιάτο, οι ψευδεπίγραφα «εθνικόφρονες» πολιτικάντηδες, για να αποστεώσουν πνευματικά τούτο τον τόπο, για να εξαφανίσουν κάθε πατριωτικό, επικίνδυνο γι’ αυτούς, ιδεολογικό υπόβαθρο, ικανό να οδηγήσει σε νέα ανατροπή τους, ακριβώς όπως παρέδωσαν και την Κύπρο στους Τούρκους, έτσι, απροσχημάτιστα. Σ’ άφησαν να βυσσοδομήσεις πάνω στον πολιτισμό και να κάμεις τα φληναφήματά σου κυρίαρχη κι’ ακίνδυνη για τους καπιταλιστές δυνάστες «ιδεολογία», αντάμα με τη …μετοχοποίηση του εθνικού μόχθου που διενήργησαν τα golden boys, συνεπικουρούμενη απ’ τον κρατικοδίαιτο (σε…κράτος καπιταλιστικό), διαλυτικό της οικονομίας ψευτοσυνδικαλισμό σου, μπολσεβίκε της μεταπολίτευσης. 
Γι’ αυτό και ανασύρεις από το …χρονοντούλαπο τις απολιθωμένες μούμιες σου, Κορδάτους και το λοιπό κακό συναπάντημα της …ταξικοερμηνευτικής ιστορίας, να μας ξαναπείς, ανιστόρητε, πως η ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ του ’21, δεν ήταν Εθνική αλλά «ταξική» επανάσταση ! Και σε σιγοντάρουν καλά οι καπιταλιστές πάτρωνές σου μπολσεβίκε. Γιατί, πάνω απ’ όλα, τα Έθνη φοβούνταν πάντοτε οι κοινοί σας «ιδεολογικοί» πρόγονοι, απ’ τον καιρό που τα ‘λεγαν «γκοΐμ». 
Γιατί, απλούστατα, ο ΕΘΝΙΚΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ του ’21, είναι η νεώτερη απάντηση της φυλής των ΕΛΛΗΝΩΝ, μια απάντηση πρωτοπόρα, ως το πρώτο, από τον καιρό του σκοτεινού μεσαίωνα, ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΕΘΝΙΚΟ κίνημα ολκής, που συνεπήρε κι’ ενέπνευσε, ως νοσταλγία του αρχαίου κάλλους, λαούς ολόκληρους, που ανέτρεψε την οικουμενιστική αντίληψη που νόμισαν οι …Έμποροι των εθνών πως είχαν καταφέρει να επιβάλλουν οριστικά στην ανθρωπότητα. 
Κι’ όσο για μας τους Εθνικιστές, γνωρίζοντας πως οι ρίζες αυτού του κινήματος βρίσκονται βαθειά χωμένες στην ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΖΟΝΤΩΝ του Μυστρά και τον ΠΛΗΘΩΝΑ, το δάσκαλο του Μαρμαρωμένου Βασιληά μας, γνωρίζουμε καλά και πως η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ που πρεσβεύουμε είναι άρρηκτα δεμένη ως έννοια με την ΠΑΤΡΙΔΑ. 
Γι’ αυτό, ούτε οι εμπνευσμένες από αλλότριους …»διαφωτισμούς» των αστών, ούτε των μπολσεβίκων οι «ταξικές» …ερμηνείες μας αγγίζουν. 
Αιωνία ας είναι η μνήμη Σας αξιομακάριστοι και αείμνηστοι ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΕΣ του ’21!                  https://ethnikismos.net

Η ομιλία του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής από την Θεσσαλονίκη: ΟΧΙ στην νέα τουρκοκρατία!


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com

Σάββατο 25 Μαρτίου 2017

Είσοδος Αρχηγού Χρυσής Αυγής

Χιλιάδες Έλληνες στην εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στην Θεσσαλονίκη ενάντια στην νέα τουρκοκρατία Ασφυκτικά γεμάτη είναι η κεντρική αίθουσα του ξενοδοχείου Capsis, όπου πραγματοποιείται εκδήλωση του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή ενάντια στην νέα τουρκοκρατία.


Ο Νίκος Μίχος για την έξαρση κρουσμάτων γρίπης των πτηνών στα αγροκτήματα - ΒΙΝΤΕΟ

Με επίκαιρη ερώτησή του στην Βουλή, ο βουλευτής Ευβοίας Νίκος Μίχος έθιξε τον σοβαρό κίνδυνο που υπάρχει στην χώρα λόγω της έξαρσης της γρίπης των πτηνών και μάλιστα σε οικόσιτες εκμεταλλεύσεις στην Αρκαδία και στην Φλώρινα.
Ο Συναγωνιστής τόνισε την ανεπάρκεια των μέτρων που έχουν ληφθεί για την αντιμετώπιση αυτού του ζητήματος, ενώ όπως σημείωσε, πρόκειται για ακόμη μια «ξενόφερτη» ασθένεια, με μακροπρόθεσμο στόχο την εκμετάλλευση των πουλερικών από μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες.
Απέναντι στον χειμαρρώδη λόγο του Νίκου Μίχου, ο αρμόδιος υπουργός Β. Αποστόλου αρκέστηκε να απαντήσει γενικόλογα για τις δυσκολίες στην αντιμετώπιση της γρίπης των πτηνών.
ΧΡΥΣΑΕΤΟΣ:ΑΕΤΕ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙ !!
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 1821 ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ Ν.Γ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ 45

Νικόλαος Μιχαλολιάκος – Η αλήθεια για το 1821

Ζήτω η 25η Μαρτίου - Τιμή και Δόξα στους Αθάνατους Ήρωες του ‘21Ζήτω η 25η Μαρτίου - Τιμή και Δόξα στους Αθάνατους Ήρωες του ‘21

196 χρόνια  πέρασαν από την έναρξη του ένοπλου Εθνικού Απελευθερωτικού αγώνα. 196 χρόνια από τότε που το Έθνος  πήρε τα όπλα για να κερδίσει την Ελευθερία του από τον φρικώδη οθωμανικό ζυγό.
Τούτη η σημερινή γιορτή, φωτίζει όχι μόνο τα σκοτάδια που κάλυπταν τη χώρα στα τετρακόσια χρόνια της Τουρκοκρατίας, αλλά κι αυτά που σα μαύρα φονικά και τρομακτικά σύννεφα σκιάζουν στις μέρες μας το παρόν και το μέλλον του Ελληνικού λαού.
Τότε οι πρόγονοί μας, ολομόναχοι, πολέμησαν για εννιά ολόκληρα χρόνια ενάντια στη Οθωμανική Αυτοκρατορία. Σήμερα εμείς, οι μακρινοί και αλλοτριωμένοι απόγονοι των ηρώων εκείνων, αντιμετωπίζουμε μια οργανωμένη επίθεση της Νέας Αυτοκρατορίας που καμουφλάρεται πίσω απ' το όνομα "Νέα Τάξη Πραγμάτων".
Χρειάζεται, νομίζω ν' αναρωτηθούμε για το αν έχει η σύναξη των γεγονότων του παγκόσμιου πολιτισμού να επιδείξει παράδειγμα άλλου Έθνους, που μετά από αιώνες υποδούλωσης και διωγμών, είχε το κουράγιο και τη δύναμη να ξεφύγει απ' την αθέλητη μοίρα του, έχοντας κρατήσει ολοζώντανες μνήμες, θρησκεία και παραδόσεις.
Όλη αυτή η κληρονομιά, δεν ξεπήδησε ξαφνικά απ' τον αναγκαστικό λήθαργο. Όλοι αυτοί που ρίχτηκαν στη φωτιά, αδιαφορώντας για κινδύνους προσωπικούς, είχαν μέσα τους ολοζώντανα τα ζώπυρα του Ελληνισμού. Αυτή τη δύναμη της ψυχής, που θέριεψε και έγινε χείμαρρος ορμητικός, συντρίβοντας την πολεμική μηχανή μιας αυτοκρατορίας.
Η άδικη ειμαρμένη των αιώνων, που για να αναδείξει Ήρωες πρέπει να βασανίσει έθνη ολόκληρα και να τα φέρει στα όρια της αντοχής τους, καταδίκασε την Ελλάδα του Πνεύματος και του Πολιτισμού να σέρνεται διαρκώς σε πολέμους και αντιμαχίες.
Ξέρουμε πως τότε η Ελλάδα δε λύγισε. Κράτησε. Ξεφτίλισε τους μεγαλόσχημους Τούρκους, που με παιδομαζώματα και Γενίτσαρους θαρρούσαν πως θα αφομοιώσουν τους Ραγιάδες. Ξέρουμε όλοι, πως ξεχείλισε το "είναι" των Ελλήνων, η βαθειά συνείδηση της πορείας τους στο χρόνο και με το καριοφίλι και το γιαταγάνι στα χέρια, δώσανε στο Σουλτάνο και τους υποτακτικούς του, αυτό που τους άξιζε. Ακούμε ακόμη και σήμερα τον όρκο που στέκεται πάνω από θεούς και δαίμονες: "Ελευθερία ή Θάνατος".
Ήταν ένα θαύμα η εξέγερση του '21. Ένα θαύμα ανεπανάληπτο. Ένα θαύμα που μεταμόρφωσε τα λημέρια των κλεφτών σε ολύμπιες κατοικίες. Τα ελεεινά ψαροκάικα σε πύρινες ερινύες. Και το πνεύμα της Λευτεριάς σε οδηγό για τον κάθε καταπιεσμένο.
Τι θα γίνει όμως στο μέλλον; Τι θα συμβεί τώρα που οι πάντες είναι εναντίον μας και που τα διεθνή οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα και οι υπόγειες συνδιαλλαγές μας έχουν αφήσει κυριολεκτικά μόνους στη διεθνή απολυτότητα; Αρκούν άραγε μερικοί μαθητευόμενοι μάγοι και οι ιστορίες για εσωτερική κατανάλωση; Πού ήταν η Ελληνική αντίδραση, η εφάμιλλη μ' αυτήν των ενδόξων επαναστατών προγόνων μας, τόσα χρόνια που η ανθελληνική προπαγάνδα Τούρκων, Βουλγάρων, Σκοπιανών αλλά και Ευρωπαίων και Αμερικανών κυριολεκτικά οργίαζε; Πως κατάφερε η τρυφηλότητα και ευδαιμονισμός να σκεπάσει το Πνεύμα των Ηρώων;  
Οι Έλληνες Εθνικιστές δηλώνουμε παρών, Πιστοί στο Πνεύμα Εκείνων. Ανταμώνουν μαζί μας ο Λεωνίδας και ο Διάκος, ο Θεμιστοκλής κι ο Κολοκοτρώνης, ο Σολωμός κι ο Τυρταίος, οι Σουλιώτες και οι Μαραθωνομάχοι, η δύναμη κι η εξυπνάδα, η φωτιά κι ο ήλιος, για μια Ελλάδα Ελεύθερη, όπως την ονειρεύτηκαν Εκείνοι.
ΖΗΤΩ η 25η ΜΑΡΤΙΟΥ
Καρανικόλας Χρήστος

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com

Ο Αγώνας συνεχίζεται! Τα μηνύματα του Αρχηγού και των βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου για την επέτειο της Επανάστασης του 1821


25η Μαρτίου 1821 - 25η Μαρτίου 2017
Όλοι οι Έλληνες και οι Ελληνίδες, όσοι έχουν βαθειά στην καρδιά τους χαραγμένη την Μεγάλη Ιδέα του Έθνους, θα τιμήσουν με όλη την δύναμη της αδούλωτης ψυχής τους την μεγάλη επέτειο. Την επέτειο της Εθνικής Επαναστάσεως του Γένους ενάντια στην Οθωμανική τυραννία. Ήτανε λίγοι αυτοί που αποφάσισαν τότε, πριν από σχεδόν 200 χρόνια, ότι ήλθε η Άγια ώρα οι Έλληνες να σηκώσουν κεφάλι και να διεκδικήσουν αυτό που τους ανήκει, μια περίλαμπρη θέση ανάμεσα στα ελεύθερα έθνη. Oι δυνάμεις τους δεν ήταν πολλές, και η βοήθεια απ' τον ξένο παράγοντα αμελητέα, βασισμένη πάντα στα συμφέροντά τους, και όχι προς χάριν των Ελλήνων.
Σχεδόν δέκα χρόνια αιματηρών αγώνων με ανείπωτες σφαγές χάραξαν τον δρόμο προς την Ελευθερία. Στην Χίο, στα Ψαρά, στην Κάσο, στην Νάουσα, παντού μαχαίρι και θάνατος. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, σχεδόν 800 χιλιάδες Έλληνες και Ελληνίδες σφαγιάστηκαν από τους Τούρκους, τα ηρωϊκά εκείνα χρόνια. Και ανάμεσα σε όλα τα άλλα ο διχασμός, η διχόνοια, ένας εμφύλιος πόλεμος, που παραλίγο να οδηγήσει την Επανάσταση του 1821 σε μία ακόμη αποτυχία. Δεν είναι τυχαίο ότι όλοι οι μεγάλοι άνδρες, οι οποίοι θα μπορούσαν να παίξουν ένα σημαντικό ρόλο στο νέο Ελληνικό κράτος, το οποίο προέκυψε μετά την Επανάσταση του 1821, είτε παραμερίστηκαν, είτε δολοφονήθηκαν. Γεώργιος Καραϊσκάκης, Οδυσσέας Ανδρούτσος, Δημήτριος Υψηλάντης, Αθανάσιος Διάκος, Ηλίας Μαυρομιχάλης και πολλοί άλλοι, ξεχωριστές μορφές του αγώνα για την ελευθερία, άφησαν την τελευταία τους πνοή στον υπέροχο εκείνο αγώνα και όσοι επέζησαν άλλοι φυλακίστηκαν, άλλοι παραμερίστηκαν και ανάμεσά τους αυτός ο ίδιος ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, ο Μακρυγιάννης και ο Νικηταράς, που πέθανε επαίτης, λησμονημένος από αυτούς που κρατούσαν στο όνομα της ξενοκρατίας την εξουσία στην Πατρίδα μας.
Αυτόν τον υπέροχο αγώνα αμφισβητούν έντονα και καθυβρίζουν οι εθνομηδενιστές που επιχειρούν να γράψουν μια ιστορία στα μέτρα τους, διαφορετική από την αληθινή ιστορία των Ελλήνων. Ανάμεσά τους καθηγητές, οι οποίοι υποστηρίζουν την αντεθνική θέση ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιούμε τον όρο τουρκοκρατία. Εκεί φτάσαμε... Ανάμεσα σε όλα τα άλλα και η πικρή διαπίστωση ότι αυτοί, οι οποίοι θα τιμήσουν παριστάνοντας τους επιγόνους των Αγωνιστών του 1821, έχουν κατ' ουσία προσκυνήσει τον ξένο αφέντη, αφού με τα μνημόνια έχουν εκχωρήσει την εθνική μας κυριαρχία.
Σε αυτό τον δύστυχο καιρό των γραικύλων και των προσκυνημένων, ο λόγος του ποιητή ότι της λευτεριάς το φεγγοβόλο αστέρι της νύχτας το ξημέρωμα θα φέρει, παραμένει επίκαιρος, και μέσα από τους αιώνες θυμίζει σε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες το χρέος να αγωνιστούν για μία ακέραιη, χωρίς ψεγάδια και αστερίσκους, εθνική ελευθερία. Αυτό είναι το νόημα του 1821, και μόνον όσοι αισθάνονται αυτό το χρέος έχουν το δικαίωμα να τιμούν την 25η Μαρτίου 1821.
Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή

Το σύνθημα των Αγωνιστών του 1821 "Ελευθερία ή Θάνατος" είναι στις μέρες μας περισσότερο επίκαιρο από ποτέ, διότι οι κυβερνήσεις με την συνεχή εξαθλίωση του Ελληνικού Λαού δεν αφήνουν άλλα περιθώρια από το να ξεσηκωθεί ο Λαός και να διεκδικήσει την Ελευθερία του, αφού του έχουν πάρει κυριολεκτικά τα πάντα! Ή τώρα ή ποτέ πρέπει να αντιμετωπίσουμε τους σύγχρονους νενέκους, τους εθνομηδενιστές, πριν να είναι πολύ αργά για την Πατρίδα μας. Το οφείλουμε αυτό στα παιδιά μας.
Πρέπει ο Ελληνικός Λαός να δώσει τον υπέρτατο Αγώνα για την Ελευθερία του και την ελευθερία των παιδιών του. "Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους" εάν θέλουμε την Πατρίδα μας πίσω, εάν θέλουμε την αξιοπρέπειά μας πίσω!
ΕΛΕΝΗ ΖΑΡΟΥΛΙΑ
Βουλευτής Β’ Αθηνών

Θα τρίζουν τα κόκκαλα των Αγωνιστών του 1821 για τα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα του 2017. Οι σύγχρονοι νεοραγιάδες και «Φαναριώτες» δεν θα 'πρεπε να πιάνουν στο στόμα τους αυτούς που μόχθησαν για να απελευθερωθεί η Ελλάδα από τον μουσουλμανικό ζυγό. Σήμερα, μόνο η Χρυσή Αυγή δικαιούται να αναφέρεται με λόγια και με έργα σε αυτούς τους μεγάλους Ήρωες. Όπως το 1821 έτσι και τώρα, μια δράκα ανθρώπων αφύπνισε και αφυπνίζει το κοιμώμενο έθνος μας. Κι απ’ ό,τι όλα δείχνουν τα πάει καλά!
ΗΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ
Βουλευτής Β’ Αθηνών

25η Μαρτίου: Γιορτάζει η Παναγιά, γιορτάζει κι η Πατρίδα
Η Επανάσταση του 1821 ούσα η μοναδική Εθνική Επανάσταση, αποτελεί μοναδικό φαινόμενο στην Παγκόσμια Ιστορία. Μόνο που τα οράματα εκείνων των Επαναστατών, 196 χρόνια μετά, παραμένουν δυστυχώς ανεκπλήρωτα. Οι Έλληνες Εθνικιστές, οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες, με την περίσσια θέληση και πίστη στον ιερό μας Αγώνα, συνεχίζουμε τον Επαναστατικό Αγώνα για την κατάκτηση της Ελευθερίας, της Εθνικής Ανεξαρτησίας και της Κοινωνικής Δικαιοσύνης, έχοντας ως πρότυπο όλους αυτούς τους προσπαππούδες μας Επαναστάτες με τις λερές φουστανέλες. Ταμπούρι μας, τα απανταχού γραφεία του Κινήματος, μπαρούτι η Πίστη μας, γιαταγάνι ο λόγος μας. Πολεμούμε με όλες μας τις δυνάμεις τους σύγχρονους κοτζαμπάσηδες και μνημονιακούς Νενέκους, όλους αυτούς τους προσκυνημένους, φιλότουρκους, όλους αυτούς που πολεμούν τους πυλώνες της Εθνικής μας ζωής, δηλαδή την Πατρίδα, την Θρησκεία, την Οικογένεια.
Ο τίμιος Αγώνας μας έχει ως πρότυπο τους Ήρωες Εθνικιστές Επαναστάτες του 1821. Η προσταγή του Γέρου ακούγεται βαριά μέσα από τα βάθη της Ιστορίας και λέει: «Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους». Ο Αγώνας μας συνεχίζεται χωρίς φόβο, αλλά με πάθος για Πατρίδα, Πίστη, Ελευθερία, είναι αδυσώπητος και καθημερινός και καμμία σχέση δεν έχει με την δόλια πολιτική όλων των αρνησιπάτριδων, Δεξιών και Αριστερών, που θα σταθούν βαριεστημένα στις εξέδρες των παρελάσεων, σε εορτασμούς στους οποίους δεν πιστεύουν και τους πολεμούν, αλλά παρίστανται μόνο και μόνο για τις τηλεοπτικές κάμερες.
Όμως, όπως λίγοι κι εκλεκτοί Εθνικιστές επαναστάτησαν το ’21, έτσι και σήμερα, λίγοι κι εκλεκτοί θα εκπληρώσουν τους πόθους τους. Θα νικήσουμε και πάλι!
ΖHΤΩ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ! ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!
XΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ
Βουλευτής Επικρατείας

"Νίκη ή θάνατος": το αιώνιο μήνυμα της Εθνεγερσίας!
Οι Μανιάτες του 1821 ζούσαν ελεύθεροι γι’ αυτό και δεν συνέδεσαν την πολεμική εποποιία τους με το σύνθημα «Ελευθερία ή Θάνατος» των υπόλοιπων Ελλήνων. Ζούσαν ελεύθεροι και απαλλαγμένοι από τον ζυγό της δουλείας και της υποταγής στον ξένο κατακτητή. Ταυτόχρονα διήγαγαν βίο λιτό και σκληρό, απελευθερωμένο από κάθε ψεύτικη ανάγκη και ταυτισμένο με την άγρια και άνυδρη όψη του τόπου τους. Η Ελευθερία των Μανιατών είναι το όραμα κάθε ελεύθερου ανθρώπου και έχει σημασία διττή. Συμβολίζει την απαλλαγή από τα δεσμά κάθε ξένου αφέντη, αλλά και κάθε ξένης ανάγκης, κάθε ανάγκης που αλλοτριώνει την ελεύθερη φύση του ανθρώπου. Το σύνθημα της Μάνης εμπνέει ακόμα περισσότερο εμάς, τα στελέχη της Χρυσής Αυγής, που - σύμφωνα με τους καθεστωτικούς νόμους - στερηθήκαμε την ελευθερία μας, στην πραγματικότητα όμως βιώσαμε την απόλυτη ελευθερία, όπως ακριβώς την όρισε ο Νίκος Καζαντζάκης, ταυτίζοντάς την με την απαλλαγή από κάθε αίσθημα φόβου και ελπίδας. Όπως ακριβώς οι παλαιοί Μανιάτες, που χωρίς φόβους και ελπίδες, φορώντας αόρατες παρωπίδες για να βλέπουν μπροστά τους μόνο την Νίκη, ξεκινούσαν εκείνο τα αθάνατο πρωινό του 1821 να ελευθερώσουν την Ελλάδα.
ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ
Βουλευτής Αττικής

Ψηλά τα Επαναστατικά μας Λάβαρα!
Ο άνεμος του Εθνικού ξεσηκωμού που σάρωνε τον Μοριά δεν θα μπορούσε ν’ αφήσει ανεπηρέαστη την Στερεά Ελλάδα, στην οποία είχαν ήδη λάβει χώρα οι επαναστατικές ζυμώσεις. Στην περιοχή της Λιβαδειάς συγκεκριμένα, ανέτειλε η ηγετική μορφή του Αθανάσιου Διάκου, του θρυλικού μάρτυρα του Μεγάλου Αγώνα για την απελευθέρωση των Ελλήνων από τον οθωμανικό ζυγό. Τις αρχικές διαφωνίες μεταξύ των μυημένων στον ιερό σκοπό της Επαναστάσεως, αναφορικά με τον τόπο εκδηλώσεώς της στην περιοχή, υπερκέρασε η αδάμαστη θέληση του Αθανάσιου Διάκου, του καπετάνιου της Λιβαδειάς, που ανυπομονούσε να υψωθούν τα επαναστατικά Λάβαρα. Απαιτούνταν εντούτοις, η τυπική άδεια της έδρας της Φιλικής Εταιρείας η οποία βρισκόταν στην Πάτρα. Προς τούτο και δόθηκε εντολή στο πρωτοπαλίκαρο του Διάκου, τον Βασίλη Μπούσγο, να κινηθεί προς την Αχαΐα.
Την 25η Μαρτίου 1821, κι ενώ βρισκόταν στο Γαλαξίδι, ο Μπούσγος λαμβάνει το χαρμόσυνο νέο της επαναστατικής έκρηξης στην Πελοπόννησο. Περιχαρής, παίρνει το δρόμο της επιστροφής προς Λιβαδειά, προκειμένου να ενημερώσει τους επαναστάτες. Κατά την διαδρομή και περνώντας από την Αράχωβα, προτρέπει τους κατοίκους να πάρουν τα όπλα για να δυσχεράνουν την επικείμενη μεταφορά τουρκικών στρατευμάτων από την Άμφισσα προς τη Λιβαδειά. Στο ύψος του Ζεμενού δε, σκοτώνει τον τούρκο ταχυδρόμο και τον Αλβανό συνοδό του και στις 26 Μαρτίου εισέρχεται στην Λιβαδειά και αναγγέλλει την αναμφισβήτητα ωραιότερη είδηση που άκουσαν αυτιά Ελλήνων εδώ και τέσσερις αιώνες!
Οι οπλαρχηγοί και οι πρόκριτοι της Λιβαδειάς κηρύσσουν την Επανάσταση την ίδια μέρα, ενώ την επομένη, 27 Μαρτίου 1821, συγκεντρώνονται στην Μονή του Οσίου Λουκά, όπου λαμβάνει χώρα δοξολογία και ευλογούνται τα όπλα, από τον επίσκοπο Ταλαντίου Νεόφυτο και των Σαλώνων Ησαΐα. Η σπίθα της Εθνικής Επαναστάσεως είχε πλέον μετατραπεί σε φωτιά: ένα Έθνος εγείρετο διεκδικώντας την πολυπόθητη λευτεριά, μετά από αιώνες δυσβάσταχτου και απάνθρωπου οθωμανικού σκοταδισμού. Τραγική ειρωνεία της Ιστορίας, το γεγονός οτι μόλις πρόσφατα, ο Δήμος Λεβαδέων έλαβε από το «Πράσινο Ταμείο» το ποσό των 200.000 ευρώ προκειμένου να αγοράσει και να αναπαλαιώσει το τζαμί του Γαζή Ομέρ, το οποίο μάλιστα είχε το θράσος να περιγράψει και ως «πολιτιστική μας κληρονομιά»!
Πέρα από το ψευτορωμαίικο των δειλών και προσκυνημένων το οποίο σήμερα αποκρύβει τις πραγματικές του αντεθνικές προθέσεις και ενέργειες υπό το μανδύα μιας κατ’ επίφαση «δημοκρατικότητος», υπάρχει μια άλλη Ελλάδα ποτισμένη από Ηρώων και Μαρτύρων Αίμα, μια Ελλάδα που δεν επαιτεί αλλά διεκδικεί τα δίκαιά της, έναντι οιουδήποτε τιμήματος. Γι’ αυτή την Ελλάδα αγωνίζεται με πάθος και θυσίες κάθε Χρυσαυγίτης και κάθε Χρυσαυγίτισσα, αυτή την Ελλάδα θα αναδείξει και θα οχυρώσει η Χρυσή Αυγή!
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ
Βουλευτής Βοιωτίας

Σε μια εποχή χυδαίων ιστορικών «αναθεωρητισμών» και μιας καταφανούς ισοπεδωτικής απαξιώσεως της συμβολής της Εθνικής Συνειδήσεως στον ξεσηκωμό, απορρέουσα από την αδιάλειπτη διαχρονική δράση του καταλυτικού Φυλετικού παράγοντα στην χιλιόχρονη πορεία του έθνους, οι Εθνικιστές καθιστάμεθα γνήσιοι αμύντορες της Ελληνικής Ταυτότητας και Θεματοφύλακες της Εθνικής Μνήμης. Όπως κάθε τμήμα του ένδοξης Ελλάδας αντέστη σθεναρώς στην Οθωμανική αυτοκρατορία η οποία καταδυνάστευε το Έθνος, έτσι και ο τόπος μας, η Μαγνησία, έδωσε το δικό της στίγμα στον Ιερό Αγώνα της Εθνεγερσίας. Διότι δεν ήταν μια επανάσταση… Ήταν Εθνεγερσία. Το Έθνος εγέρθη και απετίναξε το μυσαρό ανατολίτη εχθρό.
Εμβληματική μορφή του Αγώνα και Εθνομάρτυρας ήταν ο Ρήγας Βελεστινλής ή Φεραίος. Μέσω του «Θούριου», ως μια πολεμική «ελεγεία», ο πόθος του Γένους θέριευε, η Μνήμη και τα ανδραγαθήματα μιας ολόκληρης Φυλής αναβίωναν και το Φρόνημα χαλυβδωνόταν μέρα με τη μέρα. Το 1797 συνελήφθη στην Τεργέστη και στις 24 Ιουνίου 1798 τον στραγγάλισαν. Ξεψυχώντας είπε στον δήμιό του: «Λύσσαξε Τούρκε, δεν εξαλείφεις ημάς και τον σπόρον της ελευθερίας, οι εκδικηταί μας γλήγορα θ` αναβλαστήσωσι!».
Η Μαγνησία βρίθει ηρώων, προσωπικοτήτων και μελών της Φιλικής Εταιρείας που συνετέλεσαν καθοριστικώς στην Εθνεγερσία. Χαρακτηριστικά παραδείγματα, ο Φιλικός Κωνσταντής Σακελλίωνας, ηγετική μορφή του ξεσηκωμού στην περιοχή του Αλμυρού, ο Γαρέφης που κατεδιώχθη από τον Αλή Πασά, ο Γιάννης Δήμου, ο οπλαρχηγός Κυριάκος Μπασδέκης στη Ζαγορά, ο Βελέντζας (Δούμας 1797 – 1854) από τον Πτελεό, οι Γεώργιος Γριζάνος και Δημήτρης Καλαμίδας από την Αμαλιάπολη. Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Ξεσηκωμού του Γένους στα μέρη της Μαγνησίας ήταν ο Αρχιμανδρίτης Άνθιμος Γαζής. Ήταν τέτοια η δράση του ώστε το 1820 η Φιλική Εταιρεία προτείνει να μεταφερθεί η έδρα της από την Κωνσταντινούπολη στο Πήλιο.
Η 7η Μαΐου 1821 ήταν ημέρα ορόσημο για την Επανάσταση στη Μαγνησία. Ο Γιάννης Δήμου υψώνει το Λάβαρο της Επαναστάσεως στις Μηλιές και καλεί τους Έλληνες να εξεγερθούν για την ελευθερία τους. Το λάβαρο του Αγώνα, το είχε κεντήσει η αδελφή του Γιάννη Δήμου, ήταν λευκό και στη μέση είχε ένα μεγάλο ερυθρό Σταυρό, στις γωνιές μικρούς σταυρούς και στο πάνω μέρος τον Ήλιο. Όσο για τον Κοκκωτιανό Αθανάσιο Αθανασίου (Φράγκο), πρόκειται για μια εξαιρετική προσωπικότητα του Αγώνα του Έθνους. Εγεννήθη το 1790 στους Κοκκωτούς και γύρω στο 1817 καθίσταται ένθερμο μέλος της Φιλικής Εταιρείας στην Οδησσό. Επιστρέφει στους Κοκκωτούς και οργανώνει με ιδιαίτερο ίμερο τους Έλληνες.
Η Μαγνησία έχει να επιδείξει τεράστιο πλούτο και μια ιερή παρακαταθήκη στην Ιστορία του Ελληνικού Έθνους. Επομένως είναι δέον να δώσουμε βάρος στην ανάδειξη της τοπικής μας ιστορίας καθώς αυτή είναι κομμάτι αναπόσπαστο της Ιστορίας του Ελληνικού κράτους. Διότι λαός που λησμονεί την Ιστορία του είναι καταδικασμένος να απωλεσθεί.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ
Βουλευτής Μαγνησίας

H Eύβοια αποκαλείται γεωστρατηγικά «η ασπίδα της Στερεάς Ελλάδος», και η απελευθέρωσή της ήταν τόσο σημαντική για τους επαναστατημένους ενάντια στους οθωμανούς, Έλληνες, που στάλθηκε προς ενίσχυση των τοπικών επαναστατών σώμα 500 Μανιατών, υπό τον πρωτότοκο γιο του Πετρόμπεη Μαυρομιχάλη, τον θρυλικό «νεραϊδογέννητο» Ηλία Μαυρομιχάλη, και τον θείο του Κυριακούλη. Ο Ηλίας έπεσε ηρωικά στη μάχη των Στύρων, στις 20 Ιανουαρίου του 1822.
Το 1821 ο Αγγελής Γοβιός ηγείται της επανάστασης της Εύβοιας και πετυχαίνει σημαντική νίκη εναντίον των τούρκων, στις 15 Ιουλίου του 1821, στα Ψαχνά, λίγα χιλιόμετρα έξω από το οχυρό των τούρκων στην Χαλκίδα. Ήταν από τα πρωτοπαλίκαρα του Οδυσσέα Ανδρούτσου, και διακρίθηκε για τον ηρωισμό του στην μάχη στο Χάνι της Γραβιάς όπου 120 Έλληνες τα έβαλαν με στρατό 8.000 τούρκων. Οι στίχοι δημοτικού τραγουδιού αναφέρουν χαρακτηριστικά “… πήγατε και κλειστήκατε μεσ’ της Γραβιάς το χάνι, κι’ ο Δυσσέας κιότεψε πούτανε καπετάνιος, κι’ ο Αγγελής εφώναξε: “Κουράγιο, μη φοβάστε” …”.
Κατά την διάρκεια του επικού αγώνα του έθνους για ελευθερία, διακρίθηκαν πολλοί γιοι της Εύβοιας για τις ικανότητες και τον ηρωισμό τους, όπως ο «Φιλικός» επίσκοπος Καρύστου Νεόφυτος, ο Νικόλαος Κριεζιώτης, αλλά και ο – γεννηθείς στα Φύλλα - Ανδρέας Μιαούλης. Μόλις 4 γενιές μετά, η γη που οι ήρωες του 1821 ελευθέρωσαν, εποικίζεται, ο πλούτος της ξεπουλιέται, οι απόγονοί τους σκλαβώνονται ύπουλα, και εξοντώνονται μεθοδικά. Ο Αγώνας των Ελλήνων για Ελευθερία όμως, φουντώνει ξανά με την Χρυσή Αυγή. Αυτή τη φορά μέχρι την τελική Νίκη!
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΙΧΟΣ
Βουλευτής Ευβοίας

Στις 25 Μαρτίου το ελληνικό έθνος γιορτάζει την έναρξη της επανάστασης ενάντια στον τουρκικό ζυγό. Πολλοί Έλληνες θυσιάστηκαν, γιατί ήθελαν μια Ελλάδα ελεύθερη και ανεξάρτητη! Κάτι που δυστυχώς, δεν έγινε ποτέ! Αφού το μόνο που άλλαξε, ήταν ο κατακτητής. Όπως και να χει πάντως, αυτοί οι άνθρωποι πολέμησαν και έδιωξαν το Ισλάμ και την μαντίλα από την Ελλάδα. Το θέμα όμως είναι τι κάνουμε εμείς σήμερα!! Πρέπει ο ελληνικός λαός να αναλογιστεί το βαρύ όνομα που κουβαλάει στις πλάτες του, και τις ευθύνες που έχει απέναντι στους απογόνους τους αλλά και στους προγόνους του. Γιατί δυστυχώς ο ελληνικός λαός όσες φορές χρειάστηκε να δώσει εξετάσεις, έμεινε σε όλες μετεξεταστέος, με αποκορύφωμα το 1996. Τότε ο προδότης Σημίτης παρέδωσε εθνική κυριαρχία στους Τούρκους με την κρίση των Ιμίων, και τον Σεπτέμβριο στις εκλογές το ΠΑΣΟΚ ήρθε πρώτο κόμμα κοντά στο 42%. Αυτή ήταν η απόλυτη ξεφτίλα του ελληνικού λαού.
Ας σκεφτούμε λοιπόν ποιοι ήταν οι Έλληνες του ΄21 και ποιοι είμαστε εμείς σήμερα! Ας αναλογιστούμε τι έκαναν αυτοί οι άνθρωποι για την πατρίδα και τι κάνουμε εμείς! Το μόνο σίγουρο είναι ότι σε αυτή τη ζωή είμαστε όλοι περαστικοί! Πολύ πιθανόν όταν φύγουμε από αυτό τον κόσμο να έχουμε μια μεγάλη συνάντηση. Οι πρόγονοί μας θα μας ρωτήσουν τι κάναμε…και θα είναι πολύ άσχημο όλοι αυτοί οι ήρωες να συζητάνε και να φιλοσοφούν μεταξύ τους, και εμάς να μην μας θέλουν στην παρέα τους…
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ
Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας

196 χρόνια πέρασαν και όμως η Πατρίδα μας συνεχίζει να υπομένει τον ζυγό της σκλαβιάς στις μέρες μας. Όπως και τότε, έτσι και σήμερα, λίγοι «τρελοί –ρομαντικοί» αντιστέκονται στις ορέξεις των εχθρών και των «φίλων συμμάχων» οι οποίοι εποφθαλμιούσαν τον πλούτο της ΕΛΛΑΔΑΣ. Αυτοί λοιπόν οι λίγοι δεν λογάριασαν όπως είχε πει και ο ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ ούτε πόσοι ήταν, ούτε το οτι δεν είχαν άρματα, ούτε πως οι τούρκοι κρατούσαν τις πόλεις και τα κάστρα. Έτσι, αν μπορεί να μου επιτραπεί η έκφραση, οι ΕΛΛΗΝΕΣ εθνικιστές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ όταν αποφασίσαμε να τα βάλουμε με τους δυνάστες και το Σύστημα, δεν λογαριάσαμε ούτε το οτι ήμασταν λίγοι όταν ξεκινήσαμε, ούτε το οτι δεν υπάρχουν χρήματα.
Με μόνο μας όπλο τα διαχρονικά ιδεώδη και αξίες του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, συνεχίζουμε τον αγώνα υπέρ ΒΩΜΩΝ και ΕΣΤΙΩΝ. Η παρακαταθήκη λοιπόν που μας άφησαν οι πρόγονοί μας, το έργο που ξεκίνησαν και το οποίο δεν έχει ολοκληρωθεί μέχρι σήμερα, καλούμαστε να το συνεχίσουμε με ένα και μοναδικό σκοπό και υποχρέωση απέναντι στις θυσίες τους. Αν δεν μπορούμε να ελευθερώσουμε τις υπόλοιπες σκλάβες ΠΑΤΡΙΔΕΣ, έχουμε υποχρέωση να παραδώσουμε στις επόμενες γενιές των ΕΛΛΗΝΩΝ τα προσωρινά σύνορα, τουλάχιστον όπως τα παραλάβαμε!
Δυστυχώς όμως, ο πόλεμος που δίνουμε σήμερα είναι πιο βρώμικος και ύπουλος από ποτέ! Ο εχθρός δεν είναι απέναντί μας, οι μάχες που δίνουμε είναι πολυμέτωπες και σε όλα τα επίπεδα: ηθικές- αξιακές- νομικές- οικονομικές! Οι αντίπαλοι και εχθροί μας κατέχουν τα πάντα: χρήματα- ΜΜΕ- κυβερνήσεις- ακόμη και κάποιους δικαστικούς λειτουργούς. Αυτό τους δίνει πλεονέκτημα, διότι διαμορφώνουν την κοινή γνώμη -καταστρατηγούν το σύνταγμα- και χρησιμοποιούν το νομικό σύστημα κατά το δοκούν, για να φιμώνουν και τιμωρούν με φυλακίσεις όσους αντιστέκονται στις ορέξεις τους!
Εμείς, λοιπόν, οι ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, δώσαμε έναν όρκο τιμής απέναντι στον ΕΛΛΗΝΙΚΟ λαό και θα τον τηρήσουμε όσο αναπνέει έστω και ένας από εμάς: ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΙΣΩ!
ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ
Βουλευτής Πέλλας
Η Επανάσταση του 1821 δεν ήταν ένα γεωγραφικά μεμονωμένο γεγονός, που εκδηλώθηκε στην Πελοπόννησο. Ήταν καθολική και ενωτική, τουλάχιστον στην αρχή της. Η αγάπη στην πατρίδα και το θρησκευτικό αίσθημα που κρατούσε ζωντανή την φλόγα της λευτεριάς, σε συνδυασμό με τις απάνθρωπες συνθήκες σκλαβιάς του βάρβαρου κατακτητή, οδήγησαν μετά από επικές μάχες στην πολυπόθητη λευτεριά. "Ελευθερία ή Θάνατος", το σύνθημα που δονούσε τις ψυχές των οπλαρχηγών στην Μακεδονία και την Χαλκιδική που πλήρωσαν βαρύ φόρο αίματος στον Εθνικό Αγώνα.
Ο Εμμανουήλ Παππάς, ο Χάψας, οι μοναχοί του Αγίου Όρους, πέρασαν στο πάνθεον των Ηρώων του Έθνους, δίπλα στον Γέρο του Μοριά, τον Αθανάσιο Διάκο, τον Νικηταρά τον «τουρκοφάγο», τον Καραϊσκάκη και τους εκατοντάδες χιλιάδες αγωνιστές που πότισαν με το αίμα τους το δέντρο της λευτεριάς. Σήμερα, σχεδόν 200 χρόνια μετά, οι κυβερνήσεις επιδεικνύουν συστηματικά μια συμπεριφορά που μόνο σε «ραγιάδες» προσομοιάζει. Υποχωρητικότητα, ενδοτισμός, και η απειλή του ανοίγματος της κερκόπορτας, με την είσοδο της τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ο μύθος της δήθεν ελληνοτουρκικής φιλίας, οι ψεύτικες σχέσεις καλής γειτονίας σε συνδυασμό με τις απειλές των τούρκων ηγετών, ας μας κρατούν πάντα σε εγρήγορση και ετοιμότητα, γιατί πλέον οι εχθροί του Έθνους είναι «εντός των πυλών».
ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΓΡΕΓΟΣ
Βουλευτής Α΄Θεσσαλονίκης

Ξεχωριστή θέση στον αγώνα της πατρίδος μας για την ελευθερία και την αποτίναξη του τουρκικού ζυγού κατέχει η Χαλκιδική, με τους ηρωικούς Χαλκιδιώτες να αγωνίζονται αγόγγυστα επί έξι και πλέον μήνες ενάντια στον πολυάριθμο τουρκικό στρατό, με μεγάλες απώλειες και σοβαρές συνέπειες για τον ντόπιο πληθυσμό. Την Χαλκιδική επέλεξε η Φιλική Εταιρεία ως αφετηρία της επαναστάσεως στην Μακεδονία, τόσο λόγω των πολυάριθμων μυημένων «φιλικών» ιερέων, μοναχών και κατοίκων της περιοχής, όσο και λόγω της προνομιούχας γεωγραφικής θέσης που θα την καθιστούσε το ιδανικό ορμητήριο για τον επαναστατικό αγώνα σε ολόκληρη την βόρεια Ελλάδα. Ήταν 23 Μαρτίου του 1821 όταν ο Σερραίος μεγαλέμπορος και «Φιλικός» Εμμανουήλ Παππάς, ακολουθώντας την εντολή του Αλέξανδρου Υψηλάντη να προετοιμάσει το έδαφος και να ξεσηκώσει την Μακεδονία, προμηθεύτηκε από την Κωνσταντινούπολη όπλα και πολεμοφόδια, και με καράβι φτάνει στο Άγιον Όρος όπου γίνεται μυστική συνέλευση των προϊσταμένων των μονών και προετοιμασία για την Επανάσταση.
Οι Τούρκοι πληροφορούμενοι τις επαναστατικές κινήσεις των Ελλήνων, προβαίνουν σε αντίποινα και φοβερές αγριότητες στην Θεσσαλονίκη. Τα γεγονότα αυτά όμως αντί να προκαλέσουν τρόμο, επέφεραν την γενίκευση της επανάστασης στην Χαλκιδική. Στις 17 Μαΐου άρχισαν οι πρώτες συγκρούσεις στον Πολύγυρο με αποκορύφωμα την δολοφονία του Πολυγυρινού πρόκριτου Κύρκου Παπαγεωργάκη. Στις 23 Μαΐου ξεκινά επίσημα η επανάσταση στο Άγιο Όρος, με τον Εμμανουήλ Παππά να ανακηρύσσεται Αρχηγός και Υπερασπιστής της Μακεδονίας. Μέρα με την μέρα, η φλόγα της Επανάστασης μεταδίδεται σε όλη την Χαλκιδική. Από τον Πολύγυρο στην Κασσάνδρα, και ακολουθούν η Ορμύλια, ο Παρθενώνας, η Νικήτη, τα Μαντεμοχώρια και τα χωριά της Καλαμαριάς. Απ’ όλη την Χαλκιδική συγκεντρώνονται 4.000 πολεμιστές και ο Εμμανουήλ Παππάς συστήνει δύο σώματα: ένα με αρχηγό τον ίδιο μαζί με 1000 μοναχούς και Μαντεμοχωρίτες, με έδρα την Άθω και το δεύτερο, με αρχηγό τον ανδρείο Κασσανδρινό οπλαρχηγό Στάμο Χάψα με παλικάρια από όλη την Χαλκιδική.
Η ομάδα του Καπετάν Χάψα από την Αρναία φτάνει στα Βασιλικά για να αποκρούσει τα τουρκικά στρατεύματα. Κάτω από την Μονή της Αγίας Αναστασίας, στην θέση «Κούτσουρο», γίνεται σφοδρή μάχη, όπου ο Καπετάν Χάψας και τα 200 παλικάρια του πέφτουν ηρωικά στο πεδίο της μάχης, αφού έχουν εξοντώσει αρκετούς Τούρκους. Μετά την μάχη των Βασιλικών, οι Τούρκοι προχωρούν στο εσωτερικό της Χαλκιδικής και καταστρέφουν τα πάντα. Οι Έλληνες πολεμιστές που έμειναν στην Κασσάνδρα, οχυρώνονται στην Ποτίδαια, όπου αντιστέκονται μέχρι το φθινόπωρο. Ο σουλτάνος διορίζει πασά της Θεσσαλονίκης τον, γνωστό για την σκληρότητά του, βεζίρη του, Μεχμέτ Εμίν, και τον διατάζει να εκστρατεύσει εναντίον της Χαλκιδικής.
Στις 18 Οκτωβρίου ο βεζίρης, με τους 3000 άνδρες του εξαπολύει σφοδρή επίθεση από στεριά και θάλασσα εναντίον της Κασσάνδρας την οποία υπερασπίζονται στην Ποτίδαια 430 Χαλκιδιώτες, αλλά αποτυγχάνει. Αφού ζήτησε μεγάλες ενισχύσεις, εξαπολύει την τελική επίθεσή του στις 30 Οκτωβρίου 1821, καταφέρνοντας να κάμψει την αντίσταση των επαναστατών και να περάσει μέσα στην χερσόνησο λεηλατώντας, σφάζοντας και προκαλώντας φοβερές καταστροφές, γεγονότα τα οποία έμειναν στην ιστορία με τον χαρακτηρισμό «Χαλασμός». Έπειτα από την κατάληψη της Κασσάνδρας, ολοκληρώθηκαν η κατάληψη όλης της Χαλκιδικής και του Αγίου Όρους. Όμως, ο ηρωικός αγώνας των Χαλκιδικιωτών, δεν πήγε χαμένος. Οι επαναστάτες, απασχολώντας μεγάλο αριθμό τουρκικών δυνάμεων, έδωσαν τον απαραίτητο χρόνο για να εδραιωθεί η Επανάσταση στην Στερεά Ελλάδα και στην Πελοπόννησο. Εξίσου σημαντικός ήταν ο ηθικός αντίκτυπος.
Η επανάσταση της Χαλκιδικής ενέπνευσε ολόκληρες γενιές Μακεδόνων στους μετέπειτα αγώνες για την ελευθερία. Οι πρόγονοί μας το 1821 πούλησαν περιουσίες για να φτιάξουν πατρίδα. Κι εσείς που κυβερνήσατε μετά το 1974, πουλήσατε πατρίδα για να κάνετε περιουσίες και offshore εταιρείες.
ΒΛΑΧΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑ
Βουλευτής Χαλκιδικής 


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com

Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

Τρέμει το κλεπτοκρατικό τόξο την ψήφο των Ελλήνων Ομογενών! Επανέφερε το θέμα στην Βουλή η Χρυσή Αυγή - ΒΙΝΤΕΟ

Πάγιο αίτημα του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, αλλά και σύσσωμης της ελληνικής κοινωνίας είναι να δοθεί το δικαίωμα ψήφου στους Έλληνες Ομογενείς.
Είναι αναφαίρετο δικαίωμα των Ελλήνων της διασποράς, αλλά και αυτών που έφυγαν από την Ελλάδα λόγω των εθνοκτόνων Μνημονίων, να μπορούν να αποφασίζουν για το μέλλον της Πατρίδας, κάτι το οποίο προβλέπεται και από το Σύνταγμα.
Το πολιτικό σύστημα όμως τους εμπαίζει και τους στερεί αυτό το Συνταγματικό δικαίωμα για καθαρά ψηφοθηρικούς λόγους.
Ο λόγος είναι ότι οι Έλληνες πατριώτες του Εξωτερικού συντάσσονται σε μεγάλο ποσοστό με τις θέσεις και το πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής

Γιάννης Λαγός: Ο ανθελληνικός ΣΥΡΙΖΑ και η νεοφιλελεύθερη ΝΔ ανοίγουν την πόρτα της Θράκης στους τούρκους! ΒΙΝΤΕΟ

Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

Δίκη Χρυσής Αυγής: Γκάφα ολκής από τον μάρτυρα κατηγορίας καταρρίπτει το κατηγορητήριο και για την υπόθεση της ΙεράπετραςΔίκη Χρυσής Αυγής: Γκάφα ολκής από τον μάρτυρα κατηγορίας καταρρίπτει το κατηγορητήριο και για την υπόθεση της Ιεράπετρας

Κατάφερε το ακατόρθωτο ο μάρτυρας κατηγορίας Ανδρέας Μπιλάλης, υπεύθυνος του ελαιουργείου στην Βαϊνιά Ιεράπετρας.Με τα λεγόμενά του έβγαλε μόνος του ψεύτη τον εαυτό του, με αποτέλεσμα να εξουδετερώνεται πλήρως η κατάθεσή του.Επί μία ώρα έδινε την περιγραφή ενός ατόμου (Γ. Πετράκης) το οποίο υποτίθεται ότι ήταν ο δράστης της επίθεσης σε Πακιστανούς λαθρομετανάστες στην Βαϊνιά Ιεράπετρας στις 13-02-2013.
Περιέγραψε τα ρούχα που υποτίθεται ότι φορούσε ο κατηγορούμενος, έδωσε αναλυτική περιγραφή των κινήσεών του, πότε κατέβηκε από το αυτοκίνητο και πότε κατευθύνθηκε προς το σπίτι των Πακιστανών. Ο Μπιλάλης δήλωσε βέβαιος για το πρόσωπο του δράστη λέγοντας μάλιστα ότι τον «φωτογράφισε» στη μνήμη του εκείνο το βράδυ.
Στο σημείο αυτό τον διέκοψε η Πρόεδρος του Δικαστηρίου και του διάβασε ένα εκτενές απόσπασμα από την ανακριτική του κατάθεση. Εκεί λοιπόν, ο ίδιος μάρτυρας κατονόμαζε άλλον κατηγορούμενο ως δράστη (Σάββας Γαροφαλάκης). Δηλαδή περιέγραφε τα ίδια πραγματικά περιστατικά και τα απέδιδε σε άλλο πρόσωπο!!!
Εκεί ο Μπιλάλης έχασε κυριολεκτικά το χρώμα του και άρχισε να στριφογυρίζει στην καρέκλα του προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα λέγοντας ότι «τα ‘γραψαν λάθος» στην κατάθεσή του.
Είναι προφανές ότι ο μάρτυρας δεν είχε δει κανέναν κατηγορούμενο και οι αναγνωρίσεις του ήταν ψευδείς. Επειδή όμως είχε περάσει αρκετός καιρός και δεν θυμόταν το πρώτο ψέμα που είχε πει, υπέπεσε και σε δεύτερο ψέμα κατονομάζοντας διαφορετικό άτομο αυτή τη φορά.  
Αξίζει να επισημανθεί ότι ο Μπιλάλης εμφανίστηκε ως αυτόκλητος μάρτυρας στην αστυνομία και στην Κλάπα, και παρουσιάστηκε ως δήθεν ουδέτερος και αντικειμενικός πολιτικά. Στη σημερινή συνεδρίαση όμως αποδείχτηκε ότι απέκρυψε από το Δικαστήριο την κομματική του ιδιότητα ως μέλος του Σύριζα. Δεν συμμετείχε μόνο σε οικολογικά και πολιτιστικά σωματεία όπως ισχυρίζονταν, αλλά ήταν υποψήφιος και με την παράταξη του Σύριζα «Πολίτες εν Δράσει» το 2014 για τον Δήμο της Ιεράπετρας, έχοντας δώσει το παρόν σε ομιλίες του Αλέξη Τσίπρα.
Αυτοί είναι οι εγκάθετοι μάρτυρες που καταθέτουν ενάντια στην Χρυσή Αυγή, αλλά προδίδονται από τα ίδια τα ψέματά τους.
Κλείνοντας, να αναφέρουμε ότι ο Μπιλάλης είναι ακόμη ένας μάρτυρας ο οποίος σε ερώτηση συνηγόρου υπεράσπισης (Δ. Τζεμπετζής) παραδέχθηκε ότι δεν έχει κανένα στοιχείο να καταθέσει για ύπαρξη εντολών από τους Βουλευτές της Χρυσής Αυγής είτε  για το περιστατικό της Ιεράπετρας είτε για άλλη αξιόποινη πράξη.
Η επόμενη συνεδρίαση είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη 30 Μαρτίου στο Εφετείο Αθηνών.
Κατά τη συνεδρίαση αυτή θα λάβει χώρα ο σχολιασμός των καταθέσεων των μαρτύρων από την υπόθεση «Συνεργείο» και μετά. 

Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

«Εγκληματική οργάνωση είναι ο Σύριζα»: Πήρε το μικρόφωνο από την προκλητική υπουργό ο βουλευτής μας - ΒΙΝΤΕΟ

Πήρε το μικρόφωνο της υπουργού ο Κασιδιάρης

Η Χρυσή Αυγή ξεμπρόστιασε για μία ακόμη φορά την μνημονιακή κυβέρνηση της αριστεράς με στοιχεία για το άθλιο καθεστώς προνομίων που απολαμβάνει το πολιτικό Σύστημα. Τρεμάμενοι η υπουργός του Τσίπρα - αντί απαντήσεως - άρχισε να ψελλίζει κάποιες άθλιες ύβρεις κατά της Χρυσής Αυγής.
Στο σημείο αυτό παρενέβη ο βουλευτής μας Ηλίας Κασιδιάρης, που κατέβηκε στα υπουργικά έδρανα, της πήρε το μικρόφωνο και δήλωσε πως: «Εγκληματική οργάνωση είναι ο Σύριζα και όλα τα κόμματα που ψηφίζουν μνημόνια και εξαθλιώνουν τον Ελληνικό Λαό».
Ο νεοδημοκράτης πρόεδρος Κακλαμάνης έκλεισε τον ήχο για να καλύψει για πολλοστή φορά τους συνεταίρους της ΝΔ στα μνημονιακά εγκλήματα