Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Χρήστος Παππάς: Όχι στο ανθελληνικό ΝΑΤΟ και την Ε.Ε.- Εθνική ανεξαρτησία τώρα! ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com

Πανό για τα Ιμια σήκωσαν οι οπαδοί του ΟΦΗ

Πανό για τα Ιμια σήκωσαν οι οπαδοί του ΟΦΗ [pic]

Πανό για την επέτειο των 21 χρόνων της κρίσης των Ιμίων σήκωσαν οι οπαδοί του ΟΦΗ στον αγώνα του Κυπέλλου την Ξάνθη που διεξήχθη στο γήπεδο "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης".

Στις κερκίδες του ΟΦΗ, ένα πανό με το σύνθημα "Ιμια '96 ... ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ" ήταν αυτό που τράβηξε τα βλέμματα όλων όσοι είδαν το παιχνίδι.
Σήμερα, συμπληρώθηκαν 21 χρόνια από εκείνη τη μέρα που η Ελλάδα θρήνησε τις ζωές τριών Αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού.
Ο υποπλοίαρχος Χριστόδουλος Καραθανάσης, ο υποπλοίαρχος Παναγιώτης Βλαχάκος και ο αρχικελευστής Έκτορας Γιαλοψός έχασαν την ζωή τους εκείνο το βράδυ

Χρυσή Αυγή: Εθνικό νόμισμα και εθνική παραγωγή η λύση για την Ελληνική οικονομία

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Ο Γιάννης Λαγός για τις τρέχουσες εξελίξεις στις “Μαρτυρίες” του Αρτ Τηλεόραση - ΒΙΝΤΕΟ


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi

Εικόνες της συγκέντρωσης για τα Ίμια από το drone της Χρυσής Αυγής - Βίντεο, Φωτορεπορτάζ

Για την κάλυψη της φετινής μεγαλειώδους εκδήλωσης για τα Ίμια, η οργανωτική ομάδα της Χρυσής Αυγής χρησιμοποίησε για πρώτη φορά τηλεκατευθυνόμενο ελικόπτερο με εξοπλισμό εικονοληψίας.

Δια Ας σημειωθεί ότι η συγκέντρωση ήταν τόσο πολυπληθής, που ακόμα και οι εικόνες από το drone είναι αδύνατο να αποδώσουν τη μαζικότητα και τον παλμό χιλιάδων Ελλήνων Εθνικιστών

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi
30 Ιανουαρίου: Η Εορτή των Αγίων Τριών Ιεραρχών

Τη μνήμη των Αγίων Τριών Ιεραρχών τιμά σήμερα, 30 Ιανουαρίου, η Εκκλησία μας.

Η εορτή αυτής της Συνάξεως του Μεγάλου Βασιλείου, του Γρηγορίου του Θεολόγου και του Ιωάννου του Χρυσοστόμου, αποτελεί το ορατό σύμβολο της ισότητας και της ενότητας των Μεγάλων Διδασκάλων, οι οποίοι δίδαξαν με τον άγιο βίο τους το Ευαγγέλιο του Χριστού.
Είναι εκείνοι, οι οποίοι εξ’ αιτίας της ταπεινώσεώς τους μπροστά στην αλήθεια, έχουν λάβει το χάρισμα να εκφράζουν την καθολική συνείδηση της Εκκλησίας και ότι διδάσκουν δεν είναι απλώς δική τους σκέψη ή προσωπική τους πεποίθηση, αλλά είναι επιπλέον η ίδια η μαρτυρία της Εκκλησίας, γιατί μιλούν από το βάθος της καθολικής της πληρότητας.
Περί τις αρχές του 14ου αιώνα μ.Χ. ανεγέρθη ναός των Τριών Ιεραρχών κοντά στην Αγία Σοφία Κωνσταντινούπολης, δίπλα σχεδόν στη μονή της Παναχράντου.
Απολυτίκιο:
Ήχος α’.
Τούς τρεις μεγίστους φωστήρας της Τρισηλίου θεότητος, τους την οικουμένην ακτίσι δογμάτων θείων πυρσεύσαντας, τους μελιρρύτους ποταμούς της σοφίας, τους την κτίσιν πάσαν θεογνωσίας νάμασι καταρδεύσαντας, Βασίλειον τον μέγαν, και τον Θεολόγον Γρηγόριον, συν τω κλεινώ Ιωάννη, τω την γλώτταν χρυσορρήμονι, πάντες οι των λόγων αυτών ερασταί, συνελθόντες ύμνοις τιμήσωμεν· αυτοί γαρ τη Τριάδι, υπέρ υμών αεί πρεσβεύουσιν.

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ :ΜΗΝΑΣ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣ

Σαν σήμερα περνά στην αιωνιότητα ο Κυβερνήτης των «ΟΧΙ», Ιωάννης ΜεταξάςΣαν σήμερα περνά στην αιωνιότητα ο Κυβερνήτης των «ΟΧΙ», Ιωάννης Μεταξάς

Στρατηγός Νικόλαος Ντερτιλής: ΑΘΑΝΑΤΟΣ!


Στρατηγός Νικόλαος Ντερτιλής: ΑΘΑΝΑΤΟΣ!Ο Στρατηγός Ντερτιλής με τον Νικόλαο Μιχαλολιάκο στις φυλακές Κορυδαλλού

Πειραιάς: Η Χρυσή Αυγή τίμησε τον Ήρωα Παναγιώτη ΒλαχάκοΠειραιάς: Η Χρυσή Αυγή τίμησε τον Ήρωα Παναγιώτη Βλαχάκο - ΦωτορεπορτάζΚατάθεση στεφάνου πραγματοποιήθηκε  σήμερα 29 Ιανουαρίου 2017, στο Μνημείο του Αντιπλοίαρχου Παναγιώτη Βλαχάκου από τον Βουλευτή Α’ Πειραιά Νικόλαο Κούζηλο εκ μέρους του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή. Το παρόν έδωσε επίσης ο Δημοτικός Σύμβουλος της Ελληνικής Αυγής για τον Πειραιά, Ηλίας Κατσαφάδος.

Μνήμη Μακαριστού Χριστόδουλου: Μόνο η Χρυσή Αυγή τίμησε τον Εθνικό Ιεράρχη


Μνήμη Μακαριστού Χριστόδουλου: Μόνο η Χρυσή Αυγή τίμησε τον Εθνικό Ιεράρχη
Κλιμάκιο Συναγωνιστών με επικεφαλής τον Ευρωβουλευτή Στρατηγό Ελευθέριο Συναδινό παρευρέθη στο μνημόσυνο του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, Χριστοδούλου.

Με μία σεμνή και λιτή τελετή, όπως αρμόζει στον μεγάλο Έλληνα ιεράρχη, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ και Καισαριανής Δανιήλ, λαός και κλήρος τίμησαν στο Α΄ κοιμητήριο Αθηνών την μνήμη του.
9 χρόνια μετά την κοίμησή του το κενό του Χριστόδουλου παραμένει δυσαναπλήρωτο.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com

Η Χρυσή Αυγή Τίμησε τον Ήρωα Έκτορα Γιαλοψό - Φωτορεπορτάζ

Η Χρυσή Αυγή για άλλη μια χρονιά πιστή στο ιερό της καθήκον να τιμά του ήρωες που έπεσαν υπέρ πίστεως και πατρίδας, στο μνημόσυνο που πραγματοποίησε η Τ.Ο. Δυτικής Αττικής προς Τιμήν του Ήρωα Σημαιοφόρου Έκτορα Γιαλοψού, στο κοιμητήριο της Πετρούπολης
Το παρόν έδωσαν πλήθος κόσμου, μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή καθώς και οι Βουλευτές του Κινήματος Γεώργιος Γερμένης, Ελένη Ζαρούλια και Ηλίας Παναγιώταρος. Μετά το τέλος της επιμνημόσυνης δέησης εψάλη ο Εθνικός Ύμνος.
Στεφάνι κατέθεσαν οι Συμμαθητές του Έκτορα Γιαλοψού και εκ μέρους του Γενικού Γραμματέας της Χρυσής Αυγής Ν. Γ. Μιχαλολιάκου, ο συναγωνιστής Γεώργιος Γερμενής
Η οικογένεια του Έκτορα Γιαλοψού μας υποδέχθηκε και μας αγκάλιασε, καθώς γνωρίζει ότι η Χρυσή Αυγή είναι ο μόνος πολιτικός φορέας που ακόμα και σήμερα, μετά από τόσα χρόνια παλεύει να αναδείξει την αλήθεια στον Ελληνικό Λαό και να δικαιώσει τις οικογένειες των τριών Ηρώων.


ΔΗ Χρυσή Αυγή Τίμησε τον Ήρωα Έκτορα Γιαλοψό - Φωτορεπορτάζ

Η ξεφτίλα της ΣυριζΕΡΤ: Έδειχνε χιλιάδες από την εκδήλωση των Ιμίων, αλλά είδε... 300!

Χάσανε το μέτρημα τα κομματόσκυλα της μνημονιακής αριστεράς
Χάσανε τα αυγά και τα πασχάλια στην ΕΡΤ ως αποτέλεσμα της μεγαλειώδους συγκεντρώσεως χιλιάδων Ελλήνων στη Λεωφόρο Μεσογείων προς τιμήν των Ηρώων των Ιμίων από την Χρυσή Αυγή. Μεταδίδοντας, στα πλαίσια της υποχρεώσεώς του από τον νόμο, πλάνα από την συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής, είπαν ότι είχαν συγκεντρωθεί... 300 άτομα!
Βεβαίως, οι φωτογραφίες και το ίδιο το βίντεο που πρόβαλαν διαψεύδουν τους εγκάθετους της κομματικής δημοσιογραφίας και φυσιολογικά η αναφοράπροκαλεί απλώς και μόνο γέλιο. Ιδιαιτέρως από την στιγμή που η παρουσιάστρια έκανε λόγο για 300 άτομα την ίδια ώρα που έδειχνε πλάνα με χιλιάδες Ελλήνων!
Όμως, από ό,τι φαίνεται η εγκάθετη δημοσιογραφία έχει συγκεκριμένο πλάνο, όταν δεν μπορεί να φιμώσει, να προσπαθεί να υποβαθμίσει την παρουσία των Ελλήνων Εθνικιστών. Όμως αντιστοίχως όταν δείχνει τα λιγοστά ρεμάλια της αριστεράς φροντίζουν να διογκώνουν τους αριθμούς τους για να τους διαφημίσουν.
Ασφαλώς, η Χρυσή Αυγή είναι συνηθισμένη από τέτοιες γελοίες πρακτικές, οι οποίες αποδεδειγμένα κανένα αποτέλεσμα δεν έχουν παρά να χαϊδεύουν τα «αντιφασιστικά» ένστικτα των απανταχού θολοκουλτουριάρηδων.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com
ΧΡΥΣΑΕΤΟΣ:ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΈΧΟΥΝ ΠΆΘΕΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΌ ΚΑΤΑΡΡΆΧΤΗ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΌ ΚΑΙ ΈΧΟΥΝ ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΝΑ ΒΛΈΠΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΝΑ ΜΕΤΡΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΕΞΟΦΘΑΛΜΙΑΣΗ ΟΣΟ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ

Χιλιάδες Εθνικιστές τίμησαν τους τρεις Έλληνες Ήρωες που θυσιάστηκαν στα Ίμια -  ΕΙΚΟΝΕΣ




ΙΜΙΑ 2017: Ολόκληρη η εκδήλωση Τιμής και Μνήμης για τους πεσόντες Ήρωες των Ιμίων - ΒΙΝΤΕΟ

ΙΜΙΑ 2017: Δυναμική πορεία χιλιάδων Εθνικιστών - ΒΙΝΤΕΟ


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017


Δια


ΙΜΙΑ 1996 - ΙΜΙΑ 2017: Οι Έλληνες Εθνικιστές δεν ξεχνούν τους Ήρωες

Αντιπλοίαρχος Χριστόδουλος Καραθανάσης, Αντιπλοίαρχος Παναγιώτης Βλαχάκος, Σημαιοφόρος Έκτορας Γιαλοψός: ΑΘΑΝΑΤΟΙ!



Σαν σήμερα περνά στο Πάνθεον των Ηρώων ο Γεώργιος Γρίβας Διγενής

Εν αντιθέσει προς τους μαρξιστές μυθοπλάστες και απατεώνες οι οποίοι επιδίδονται στη χάλκευση των ιστορικών γεγονότων προκειμένου να κατασκευάσουν ψεύτικους ήρωες, ο Ελληνικός Λαϊκός Εθνικισμός έχει το ιδεολογικό προνόμιο να καταμετρά μια σειρά σπουδαίων προσωπικοτήτων, των οποίων η ζωή, λόγω και έργω, αποτελεί το φωτεινό παράδειγμα για τις σημερινές και τις μελλούμενες γενιές Εθνικιστών. Μία εξ αυτών των μορφών, η οποία αναμφισβήτητα πρωταγωνίστησε τον περασμένο αιώνα, συμβάλλοντας τα μέγιστα στο μεγάλωμα της Εθνικής Ιδέας είναι ο Γεώργιος Γρίβας, ο θρυλικός Διγενής.
Το τέταρτο από τα έξι τέκνα της οικογένειας του Θεόδωρου Ιωάννη Γρίβα και της Καλομοίρας Χατζημιχαήλ Γρίβα, ήρθε στον κόσμο τον Ιούλιο του 1897, στη Λευκωσία της Κύπρου. Ο Γεώργιος Γρίβας πέρασε την παιδική του ηλικία στο χωριό του πατέρα του, το Τρίκωμο της επαρχίας Αμμοχώστου, όπου και πήγε σχολείο προτού μετακινηθεί στη Λευκωσία -όπου διέμενε η γιαγιά του- για να φοιτήσει στο Παγκύπριο Γυμνάσιο κατά τα έτη 1909-1914. Βαθύτατα συνεπαρμένος από τους Αγώνες του Ελληνικού Έθνους για Ελευθερία και ανεξαρτησία, ο Γεώργιος Γρίβας δεν αργεί να λάβει την απόφαση να συνδράμει καθ' οιονδήποτε τρόπο στην προστασία του Λαού και της Πατρίδος του. Φυσιολογικά λοιπόν, επιλέγει συνειδητά να δώσει εξετάσεις για την εισαγωγή του στην Ελληνική Βασιλική Στρατιωτική Σχολή Αθηνών, παρά την αντίθετη άποψη των γονιών του.
Το 1916 εγκαταλείπει την αγαπημένη του Μεγαλόνησο, προκειμένου να έρθει στην Μητέρα Ελληνική Πατρίδα. Εισέρχεται στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων από την οποία αποφοιτά με το βαθμό του ανθυπολοχαγού του Πεζικού το 1919. Κι ο ενθουσιώδης νέος, ο φλογερός Εθνικιστής Αξιωματικός δεν χάνει καθόλου καιρό: συμμετέχει στην Μικρασιατική Εκστρατεία, όπου πολεμά γενναία ως μέλος του μεγαλειώδους εκείνου Στρατεύματος που έφτασε μέχρι τον Σαγγάριο ποταμό. Για την πολεμική του δράση, παρασημοφορείται και προάγεται σε Υπολοχαγό, ενώ το 1926 σε Λοχαγό και τις παραμονές του Βορειοηπειρωτικού Έπους του ελληνο-ιταλικού πολέμου(το 1938) προάγεται σε Ταγματάρχη.
Υπηρετεί στη διεύθυνση επιχειρήσεων του Γενικού Επιτελείου Στρατού μέχρι το ξέσπασμα της ιταλικής επιθέσεως, τον Οκτώβριο του 1940. Κατόπιν δικής του επιθυμίας και μετά από πολλά αιτήματα, μετατίθεται στο βορειοηπειρωτικό μέτωπο, όπου υπηρετεί ως επιτελάρχης της II Μεραρχίας. Κατά την περίοδο της γερμανικής Κατοχής, ιδρύει στην Αθήνα την θρυλική, αντικομμουνιστική Οργάνωση Χ, η οποία αναγνωρίστηκε ως «Εθνική Οργάνωσης Εσωτερικής Αντιστάσεως», με βασιλικό διάταγμα της 10ης Μαρτίου 1950. Το 1946, ο Γεώργιος Γρίβας αποστρατεύεται με το βαθμό του αντισυνταγματάρχη, μετά από μια λαμπρή και γεμάτη ηρωισμό στρατιωτική καριέρα.
Δεν έχει όμως ακόμα φτάσει στο απόγειο της δόξας του και δεν φαίνεται διατεθειμένος να εγκαταλείψει τόσο πρόωρα τον Εθνικό Αγώνα. Αφού συμβάλλει δια της Οργανώσεως Χ στη συντριβή της ξενοκίνητης κομμουνιστικής ανταρσίας, στρέφει το βλέμμα στην ιδιαιτέρα του Πατρίδα. Το Ενωτικό δημοψήφισμα του 1950 και η κατηγορηματική  άρνηση των Βρετανών να παραχωρήσουν στους Κύπριους το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης, είναι στοιχεία ικανά και αρκετά για να οδηγήσουν τον παρασημοφορημένο στα Πεδία των Μαχών αξιωματικό του Ελληνικού Στρατού στην απόφαση της οργάνωσης ένοπλου Αγώνος κατά των Βρετανών αποικιοκρατών. Προς τούτο, σπεύδει στη κατεχόμενη Μεγαλόνησο και με το ψευδώνυμο του Ήρωος των παιδικών του χρόνων Διγενή (ο Γρίβας θαύμαζε την ιστορική μορφή του Διγενή Ακρίτα), ξεκινά από το 1951 την επιτόπια οργάνωση της αντίστασης στον Βρετανό κατακτητή, με στόχο διττό: αφενός την εκδίωξη των Βρετανών και αφετέρου την πολυπόθητη Ένωση της Κύπρου με την Μητέρα Ελλάδα. Σε χρονικό διάστημα ενός μόλις έτους, ο Γεώργιος Γρίβας Διγενής έχει θέσει τα θεμέλια του κατοπινού επικού εθνικοαπελευθερωτικού Αγώνος, δημιουργώντας την Ε.Ο.Κ.Α., σάρκα και αίμα, αίμα και σάρκα από τα υγιέστερα κύτταρα της Ελληνικής Κυπριακής Νεολαίας.
Ο Διγενής και τα παιδιά του, οι αλησμόνητοι αγωνιστές της Ε.Ο.Κ.Α., ξεκίνησαν έναν ένοπλο αγώνα ενάντια σε μια αυτοκρατορία, γεγονός το οποίο φάνταζε ως παραλογισμός και καθαρή αυτοκτονία. «Δεν θα σε ακολουθήσουν παρά μερικές δεκάδες», έλεγαν στον Γρίβα Διγενή λίγο πριν στολίσει την Ελληνική Ιστορία με αιματοβαμμένες σελίδες δόξης.Απτόητος εκείνος, τους διέψευσε με το θάρρος, τη γενναιότητα και κυρίως, την ακλόνητη Πίστη του. Συνεπήρε το δημιούργημά του, η θρυλική Ε.Ο.Κ.Α, όχι μερικές δεκάδες τρελούς, αλλά έναν ολόκληρο Λαό, ένα ολάκερο Έθνος το οποίο και προπαντός την Ελληνική Νεολαία.
Ο Αγώνας της ΕΟΚΑ κατά τα έτη 1955-59, είναι στολισμένος με αδιανόητες για τον μέσο νου πράξεις αυτοθυσίας και γενναιότητας. Η Ιστορία είναι όμως αμείλικτη και τούτο είναι το Τίμημα της Ελευθερίας. Υπό την καθοδήγηση του Ηγέτη και Πατέρα των Αγωνιστών, Γεώργιου Γρίβα Διγενή, η ΕΟΚΑ έλαμψε δίνοντας νέα διάσταση στην αιώνια πολεμική αρετή των Ελλήνων. Εντούτοις, η πολυπόθητη Ένωση με την Ελλάδα δεν επετεύχθη, παρότι εκείνος έπραξε το Εθνικό του Καθήκον εις το ακέραιον, ακόμη και με την επαναδραστηριοποίηση της ΕΟΚΑ Β' το καλοκαίρι του 1971.
Την 27η Ιανουαρίου 1974, ο Τιτάνας των Πολεμικών Πεδίων, η ιδιοφυΐα του αντάρτικου και των ειδικών στρατιωτικών επιχειρήσεων, περνά στο Πάνθεον των Ηρώων της Ελληνικής Ιστορίας. Πίσω του άφησε τις θρυλικές μάχες κατά των εχθρών της Πατρίδος και του Λαού μας, με αποκορύφωμα την ταπείνωση της βρετανικής αυτοκρατορίας. Εμπρός του όμως, αφήνει τον σπόρο τον καλό της άσβεστης Πίστης στο Ιδανικό της Ενώσεως της Κύπρου με την Ελλάδα. Ο Γρίβας Διγενής δεν απέθανε, ο Γρίβας Διγενής Ζει, Ζει και μας καθοδηγεί!
Ευάγγελος Καρακώστας
Σαν σήμερα περνά στο Πάνθεον των Ηρώων ο Γεώργιος Γρίβας Διγενής

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

Κεραυνοί Αμβροσίου κατά εθνομηδενιστών: Μας κατακτούν οι ισλαμιστές χωρίς πολεμικές συγκρούσεις!

Κεραυνοί Αμβροσίου κατά εθνομηδενιστών: Μας κατακτούν οι ισλαμιστές χωρίς πολεμικές συγκρούσεις!
Με κείμενο στο θεσμικό του ιστολόγιο, ως Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, ο εθνικός ιεράρχης Αμβρόσιος εξαπέλυσε κεραυνούς προς τους εθνομηδενιστές και έκρουσε τις καμπάνες για τον κίνδυνο που βιώνει η Πατρίδα μας από την εισβολή των λαθρομεταναστών και την παράλληλη ενδοτικότητα των κυβερνώντων, αλλά και των δήθεν αντιπολιτευόμενων της Νέας Δημοκρατίας εμπρός σε αυτή την άνευ πολέμου άλωση.
Σας παραθέτουμε επίμαχα σημεία από το κείμενό του:
"Κάποτε ο Τοργκούτ Οζάλ, πάλαι ποτέ Πρόεδρος της Τουρκίας, είπε τα εξής πολύ βαρυσήμαντα λόγια: «Εμείς θα κατακτήσουμε την Ευρώπη δια των γεννήσεων»!
Τα προφητικά αυτά λόγια βρήκαν επαλήθευση και εφαρμογή πολύ ενωρίτερα από όσο φανταζόμασταν! Η Ευρώπη έχει ήδη κατακτηθεί!
Μυριάδες «προσφύγων ή μεταναστών» καταφθάνουν καθημερινώς στη Χώρα μας με μύρια όσα μέσα!
Εν τω μεταξύ οι δήθεν μετανάστες, στην ουσία όμως απεσταλμένοι κατακτητές, άρχισαν ήδη την εγκληματική δράση τους! Επιτίθενται, κλέβουν, τραυματίζουν ή και φονεύουν αθώους Έλληνες πολίτες.
Παράλληλα το άθεο Κράτος και η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, η οποία απροκάλυπτα πλέον προωθεί την αθεΐα, ετοιμάζει πυρετωδώς το μεγάλο Τζαμί στην περιοχή του Βοτανικού! Κτίζεται με χρήματα του Έλληνας φορολογουμένου! Τι και εάν ο Λαός αντιδρά; Η Χριστιανική Ορθόδοξος Εκκλησία βάλλεται, αλλ’ ο Ισλαμισμός ενισχύεται!
Η κατάσταση είναι τραγική! Η Ελλάδα μας απόχριστιανίζεται! Ο Χριστός διώκεται! Ο Ελληνοχριστιανικός πολιτισμός αφανίζεται! Αντιθέτως οι Μουσουλμάνοι ισχυρο- ποιούνται! Και όχι μόνον αυτό, αλλά και άρχισαν πια να βεβηλώνουν τους ιερούς Ναούς μας! Ληστεύουν ή και κατακαίουν – καταστρέφουν ναούς των Ορθοδόξων.
Θα το επαναλάβω: Ξυπνήστε! Συνέλθετε! Στοχασθείτε! Σηκωθείτε από τον καναπέ της ραστώνης! Αναλάβετε τις ευθύνες σας! Σε λίγα χρόνια θα είμαστε ξένοι στον τόπο μας! Άλλοι θα κυβερνούν τον τόπο μας! Η Ελληνοχριστιανική Αγωγή θα είναι αντικείμενο των ερευνητών της ιστορίας! Η Ελλάδα θα αποτελεί παρελθόν!"

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

Συναγωνιστές Παππάς και Μπαρμπαρούσης: Θα ξαναπάμε στην Κακαβιά, θα υπερασπιζόμαστε την Βόρειο Ήπειρο με οποιοδήποτε κόστος! ΒΙΝΤΕΟ

Γιάννης Λαγός στο PatrasTV: Οι γονείς του Περάματος με την συνδρομή της Χρυσής Αυγής κατάφεραν να μην φοιτήσουν λαθρομετανάστες στο σχολειό των παιδιών τους - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Ν.Τραμπ πήρε το «όπλο» του και κηρύσσει τον πόλεμο «στα διεφθαρμένα ΜΜΕ»: «Είστε τα πιο ανέντιμα όντα του πλανήτη» Ο Ν.Τραμπ είναι ο πρώτος Αμερικανός πρόεδρος που έχει εναντίον του όλα στα συστημικά ΜΜΕ είτε εγχωρια είτε διεθνώς και που δεν υποχωρεί μπροστά τους αλλά «σηκώνει» το «γάντι» και τους κηρύσσει τον πόλεμο δηλώνοντας: «Είστε τα πιο ανέντιμα όντα του πλανήτη»
Μια φράση που θέλουν να πουν δισεκατομμύρια άνθρωποι στον πλανήτη αλλά δεν έχουν τη «φωνή» για να το εκφράσουν έρχεται να την πει ο ισχυρότερος άνδρας μαζί με τον Βλάντιμιρ Πούτιν, του κόσμου αφού αυτοί οι δύο ελέγχουν τα μεγαλύτερα πυρηνικά οπλοστάσια.
Τα ΜΜΕ παγκοσμίως και ενορχησρωμένα, προφανώς συντονιζόμενα από ένα παγκόσμιο κέντρο εξουσίας το οποίο πλέον δεν κρύβεται και έχει αρχίσει να φανερώνεται ολοκάθαρα, κτυπούν καθημερινά το νέο πρόεδρο επιχειρώντας να τον αποδομήσουν ακόμα και στις πιο μικρές λεπτομέρειες.Έτσι δεν τον κτυπούν μόνο για τις ιδέες του που είναι πατριωτικής και αντιδιεθνιστικής κατεύθυνσης αλλά για οτιδήποτε μπορεί κάποιος να φανταστεί: Για τα μαλλιά του αν είναι περούκα ή όχι, για την πανέμορφη τρίτη σύζυγό του η οποία είναι γεννημένη Σλοβένα, για την επίσης πανέμορφη κόρη του Ιβάνκα Τραμπ και για τον καίριο ρόλο που πιθανώς θα παίξει στην διακυβέρνησή του, για «αυθόρμητες» μαζικές διαδηλώσεις εναντίον του και ακόμα για το πόσοι άνθρωποι επιχέιρησαν με κίνδυνο της προσωπικής τους ασφάλειας να πάνε να δουν δια ζώσης την ορκομωσία του.
Είναι γνωστό ότι οι γνωστοί παγκόσμιοι «κουκουλάκηδες» περίμεναν στους δρόμους της Ουάσιγκτον για να κτυπήσουν υποστηρικτές του νέου προέδρου διότι ως φαίνεται δεν έχουν δικαίωμα να εκφράσουν μια τέτοια υποσήριξη.
Αμέσως μετά εμφανίστηκαν όλα τα ΜΜΕ πάλι εν χορώ για να δηλώσουν ότι η συγκέντρωση στην ορκομωσία του νέου προέδρου ήταν ιδιαίτερα «μικρή»
«Στ’ αλήθεια, φαινόταν ότι ήταν 1.500.000 άνθρωποι, το πλήθος έφτανε ως το Μνημείο Ουάσιγκτον», δήλωσε κατά την επίσκεψη του στο αρχηγείο της CIA ο νέος Αμερικανός πρόεδρος και όπως δημοσίευσε ήδη το pronews.gr
«Παρακολουθούσα έναν τηλεοπτικό σταθμό που έδειχνε γρασίδι χωρίς κόσμο, κάνοντας λόγο για 250.000 θεατές», τόνισε ο Αμερικανός πρόεδρος. «Αυτό είναι ψέμα», πρόσθεσε. Αναφερόμενος στον εν εξελίξει «πόλεμο» που κάνουν τα ΜΜΕ εναντίον του
 
Και τότε ο Ν.Τραμπ είπε ότι οι δημοσιογράφοι είναι μεταξύ των «πλέον ανέντιμων ανθρωπίνων όντων στον πλανήτη». Μία φράση που επιχείρησαν να μην «φωτίσουν» ιδιαίτερα τα ΜΜΕ αλλά στάθηκαν μόνο στην συγκέντρωση για το αν ήταν μεγάλη ή όχι που στην τελική δεν έχει και πολύ σημασία.
 
Ο Ν.Τραμπ βγήκε πρόεδρος και αυτό δεν αλλάζει. Απλά τα συστημικά ΜΜΕ και το «βαθύ» αμερικανικό κράτος θέλουν να είναι σίγουροι ότι δεν θα επανεκλεχθεί ότι στην προεδρία του δεν θα «τολμήσει» να κάνει αυτά που θέλει.
 
Τον θέλουν όμηρο μέσα στον Λευκό Οίκο.
 
Σε μια ανακοίνωση του λίγο μετά ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Σον Σπάισερ επιτέθηκε σφοδρά στους δημοσιογράφους, χαρακτηρίζοντας «επαίσχυντες» τις προσπάθειες τους να μειώσουν την επιτυχία σε προσέλκυση θεατών της ορκωμοσίας του νέου προέδρου.
 
«Ήταν το μεγαλύτερο πλήθος που έχει συγκεντρωθεί ποτέ σε τελετή ορκωμοσίας, τελεία και παύλα», δήλωσε 
 
«Θα ζητήσουμε από τα μέσα ενημέρωσης να λογοδοτήσουν», τόνισε ο Σπάισερ
 
«Οι Αμερικανοί αξίζουν κάτι καλύτερο και όσο ο Ντόναλντ Τραμπ είναι ο αγγελιοφόρος αυτού του κινήματος θα μεταφέρει το μήνυμα του απευθείας στον αμερικανικό λαό», πρόσθεσε, αρνούμενος να απαντήσει σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων που ήταν παρόντες.
 

Πανικός και ταραχή στην φυλλάδα των Ιών από την παρουσία ανώτατων δικαστικών στις γραμμές της Χρυσής Αυγής


Πανικός και ταραχή στην φυλλάδα των Ιών από την παρουσία ανώτατων δικαστικών στις γραμμές της Χρυσής ΑυγήςΠανικό και ταραχή στην "φυλλάδα των Ιών" προκάλεσε η ενεργός παρουσία δύο λαμπρών και εντίμων πρώην ανωτάτων δικαστικών στις τάξεις της Χρυσής Αυγής. Και μέσα στον πανικό και την ταραχή τους, προτείνουν –για… χιλιοστή φορά- «Μέτωπο κατά του φασισμού».
Πάρτε μια γεύση:
«Αυτή είναι η μία όψη του νομίσματος, η φανερή. Η «Εφ.Συν.» αναδεικνύει σήμερα, πέραν του πρωταγωνιστικού ρόλου που έχει αναλάβει ο υπόδικος Λαγός, ακόμα μια πιο ζοφερή εξέλιξη. Ανώτεροι δικαστικοί, ένας απόστρατος στρατοδίκης και ένας επίτιμος αντεισαγγελέας Εφετών, έχουν ταχθεί ανοιχτά υπέρ των υπόδικων χρυσαυγιτών, ενώ πρόσφατα εξαπέλυσαν επίθεση κατά συναδέλφων τους με αφορμή τις δίκες της εγκληματικής οργάνωσης.
Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε με απόλυτη βεβαιότητα εάν οι δύο αυτοί δικαστικοί αποτελούν απλώς εξαιρέσεις στον κανόνα ή την κορυφή του παγόβουνου… Εκ των πραγμάτων, τόσο το αρμόδιο υπουργείο όσο και οι ενώσεις των δικαστικών οφείλουν να τοποθετηθούν με σαφήνεια. Αλλά και να λάβουν άμεσα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε ο θεσμός της Δικαιοσύνης να αυτοπροστατευτεί από θυλάκους ακροδεξιού παρακράτους, που επιβουλεύονται συστηματικά τα θεμέλια της δικαιοσύνης και της ίδιας της δημοκρατίας».
Ειλικρινά… λυπούμεθα πολύ που θα… στενοχωρήσουμε τα συντρόφια –και το γερμανικό υπουργείο Εξωτερικών, το οποίο αποδεδειγμένα χρηματοδότησε τον τελευταίο λίβελό τους κατά της Χρυσής Αυγής- αλλά ακόμα δεν έχουν δει τίποτα!
Το μέλλον τους επιφυλάσσει πολλές δυσάρεστες εκπλήξεις!

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

ΚΑΘΑΡΣΗ ΤΩΡΑ: Έξω τα αλβανικά κοπρόσκυλα από τον Ελληνικό Στρατό - Αφαίρεση υπηκοότητας και άμεση απέλαση! Έφερε το θέμα στη βουλή η Χρυσή Αυγή


Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος
«Η ενέργεια αυτή θα διερευνηθεί περαιτέρω, ενώ θα ληφθεί υπόψη τόσο κατά την απόδοση των ειδικοτήτων, όσο και κατά τις προσεχείς τοποθετήσεις τους στις Μονάδες Εκστρατείας».
Αυτά τα… όμορφα γράφει η ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Στρατού (προφανώς κατόπιν συνεννόησης με την πολιτική «ηγεσία» του υπουργείου, δηλαδή με τον συριζοπάνο…), για τις επιπτώσεις που θα έχουν οι εφτά… μετέχοντες της ελληνικής παιδείας, αλβανοί στρατιώτες του… Ελληνικού Στρα τού, που φωτογραφήθηκαν φτιάχνοντας με τα χέρια τους το σήμα της Μεγάλης Σκιπεταρίας!
Κατά το κοινώς λεγόμενον, «θα τους κάνουν "τα μούτρα κρέας»"!
Εδώ, είναι προφανές ότι οι εφτά «ενσωματωμένοι» έδρασαν ως ομάδα και αποτελούν εθνικό κίνδυνο, λειτουργώντας ως Δούρειος Ίππος. Κι όπως αποδεικνύεται από άλλη παρόμοια φωτογραφία, του 2015, δεν είναι οι μόνοι. Επιβάλλεται, λοιπόν, η εδώ και τώρα ΚΑΘΑΡΣΗ του Ελληνικού Στρατού από τέτοια στοιχεία. Ήτοι, να απομακρυνθούν άμεσα από τον Στρατό, να τους αφαιρεθεί η ελληνική υπηκοότητα και να απελαθούν στην πραγματική τους πατρίδα!
Και βέβαια, να καταργηθεί ο αντεθνικός και κατάπτυστος νόμος περί ιθαγένειας, που εκτρέφει τέτοια εθνικώς επικίνδυνα φαινόμενα!
(ΥΓ) 1: Αλλά, από ποιους περιμένουμε να τα κάνουν όλα αυτά; Από τους συριζοκαμμένους και τους μητσοτακομπουμπουκους; Κλάφτα Χαράλαμπε!
(ΥΓ) 2: Χρυσή Αυγή, για να μείνει η Ελλάδα μας ελληνική!
Εθνικισμός
Σχετικά με το θέμα, η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής κατέθεσε άμεσα ερώτηση προς το Υπουργείο Άμυνας
"Για την αντιμετώπιση των αλβανικών, ανθελληνικών στοιχείων σε Μονάδες του Ελληνικού Στρατού"
Ερωτάται ο αρμόδιος υπουργός
1) Θα τιμωρηθούν παραδειγματικά οι αλβανοί σοβινιστές που ντρόπιασαν την τιμημένη στολή του Έλληνα Στρατιώτη με τις άθλιες ανθελληνικές τους χειρονομίες;
2) Γιατί στην ανακοίνωση του ΓΕΣ αναφέρεται ότι θα "χαϊδέψουν" τα μέλη της συγκεκριμένης συμμορίας; Υπάρχει κυβερνητική κάλυψη στα κυκλώματα των αλβανών ιμπεριαλιστών που αποτελούν πέμπτη φάλαγγα μέσα στον Ελληνικό Στρατό;
3) Σκοπεύει η κυβέρνηση να αφαιρέσει την υπηκοότητα και να απελάσει άμεσα από την χώρα τα μέλη της εν λόγω αλβανικής συμμορίας - όπως οφείλει - καθ' ότι τα συγκεκριμένα πρόσωπα εκφράζουν τον αλβανικό επεκτατισμό;
4) Τι μέτρα θα λάβει ώστε να μην παρατηρηθούν ξανά τέτοια φαινόμενα στον Ελληνικό Στρατό;
Ηλίας Κασιδιάρης
Βουλευτής Αττικής Χρυσής Αυγής

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

Το έμβλημα των Αμερικάνων Seals είναι Ελληνικό «300»
To έμβλημα της 300ης σειράς των βατραχιών της Αμερικής (US NAVY SEALS) είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΟ
Tα βατράχια των Αμερικανικών Ενόπλων Δυνάμεων, οι γνωστές και ως φώκιες (seals) έφθασαν τις 300 σειρές.
Η 300η λοιπόν σειρά για έμβλημα της επέλεξε την ασπίδα των 300 των Λεωνίδα, του δικού μας Λεωνίδα, του Βασιλιά της Σπάρτης, που με τους 300 άνδρες τους και τους 700 Θεσπιείς έδωσαν ψυχή και σώμα ενάντια στον ξένο δυνάστηΑν και θα μπορούσε να θεωρηθεί «κλοπής της ιστορίας» προσωπικά με κάνει υπερήφανο που οι καλύτεροι των καλύτερων επιλέγουν θέμα από την ένδοξη ιστορία μας…to emvlima ton amerikanon seals einai to elliniko 300 1ΣΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ 39 ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ…http://www.pronews.gr/portal/20170121/defencenet/diethnis-asfaleia/66/emvlima-ton-amerikanon-seals-einai-elliniko-300ΧΡΥΣΑΕΤΟΣ:ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΛΟΠΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΒΆΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΟΥΝ ΜΗΠΩΣ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΠΊΔΑ ΤΩΝ 300 ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ;

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

Ομιλίες Ηλία Κασιδιάρη και Χριστόφορου Τσάγκα - Βίντεο με τα πιο δυναμικά στιγμιότυπα της Εξεταστικής Επιτροπής


Οι ομιλίες του Εισαγγελέα Εφετών Δαδινόπουλου και του Ανωτάτου Στρατοδίκη Μακρόπουλου στην εκδήλωση για το πόρισμα της Χρυσής Αυγής - 2 ΒΙΝΤΕΟ


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος κατά κλεπτοκρατίας: Αγώνας μέχρι την τελική δικαίωση! ΒΙΝΤΕΟ


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

exofilo20-1

Θα σε κλείσω μέσα μωρή για να βάλεις μυαλό. Ολονύχτιο θρίλερ με τη σύλληψη της καπιταλίστριας τηλεπερσόνας Τ.Στεφανίδου μετά τη μήνυση του βουλευτή Γ. Λαγού που τον είπε «τραμπούκο»                                                    ΧΡΥΣΑΕΤΟΣ:εκεί που κρυβόσουν {τουαλέτα}μας δείχνεις και τη είναι αυτά που λες!

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017


Η Χρυσή Αυγή μήνυσε τους συκοφάντες - Κρύβονται για να αποφύγουν την αυτόφωρη σύλληψηΗ Χρυσή Αυγή μήνυσε τους συκοφάντες - Κρύβονται για να αποφύγουν την αυτόφωρη σύλληψη

Ο βουλευτής Β΄ Πειραιώς, Γιάννης Λαγός κατέθεσε σήμερα μηνυτήρια αναφορά κατά της παρουσιάστριας Τατιάνα Στεφανίδου για συκοφαντική δυσφήμηση.
Στις τελευταίες εκπομπές της Στεφανίδου στο κανάλι "Ε" όπου παρουσιάστηκε το θέμα με την παρέμβαση του Συναγωνιστή Λαγού στο δημοτικό σχολείο Νέου Ικονίου Περάματος στο πλευρό των Γονέων που αντιδρούν στην ένταξη παιδιών λαθρομεταναστών στο σχολείο, έγινε σωρεία ψευδών και συκοφαντικών αναφορών.
Παρόλο που υπάρχουν αδιαμφισβήτητα ντοκουμέντα ότι η παρουσία της Χρυσής Αυγής εκεί ήταν ειρηνική και ότι σε κανένα σημείο δεν υπήρξε συμπλοκή, η εκπομπή αναπαρήγαγε τις συκοφαντίες περί ξυλοδαρμού (!) δασκάλων και γονιών από μερίδα Χρυσαυγιτών ή ακόμα και από τον ίδιο τον βουλευτή.
Αυτήν την στιγμή οι αστυνομικές Αρχές έχουν κινηθεί για να φέρουν την παρουσιάστρια ενώπιον της Δικαιοσύνης, αλλά αυτή κρύβεται για να αποφύγει την σύλληψη στα πλαίσια του αυτοφώρου.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com                                                                        ΧΡΥΣΑΕΤΟΣ:Τατιάνα όταν ανοίγεις το βρόμικο στόμα σου να έχεις και τη δύναμη να τα υπερασπίζεσαι μπροστά στην δικαιοσυνη και να μην κρυβεσαι σαν ποντικός και να ξέρεις ότι τα πράγματα θα αλλάξουν και τότε σε θέλω κάβουρα να περπατάς στα κάρβουνα





Συγκέντρωση Τιμής και Μνήμης για τους πεσόντες Ήρωες των Ιμίων - Σάββατο 28 Ιανουαρίου, Λεωφόρος Μεσογείων και Κατεχάκη, 19:00

Συγκέντρωση Τιμής και Μνήμης για τους πεσόντες Ήρωες των Ιμίων - Σάββατο 28 Ιανουαρίου, Λεωφόρος Μεσογείων και Κατεχάκη, 19:00

21 χρόνια μετά την τραγική νύχτα των Ιμίων, οι Έλληνες Εθνικιστές αποτίουν φόρο Τιμής στους Ήρωες Αξιωματικούς του Πολεμικού μας Ναυτικού, Χριστόδουλο Καραθανάση, Παναγιώτη Βλαχάκο και Έκτορα Γιαλοψό.
21 χρόνια μετά την προδοσία στέλνουμε το μήνυμα της Εθνικής Αντίστασης σε αυτούς που συνεχίζουν να ξεπουλάνε την Ελλάδα!
ΙΜΙΑ '96 ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ: Συγκέντρωση Τιμής και Μνήμης Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017
Λεωφόρος Μεσογείων και Κατεχάκη (Στάση Μετρό), 19:00
Επιτροπή Εθνικής Μνήμης

Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ του ΑΓΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ που ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ: «Θα γίνει πόλεμος, αλλά την Ελλάδα θα βοηθήσει…»paisiosΠοια η προφητεία του Αγίου Παΐσίου για το ποια χώρα θα βοηθήσει την Ελλάδα;

Παναγούδα, Ιούνιος 1990 Καθώς ο πάτερ Παΐσιος μιλούσε απευθυνόμενος προς όλους τους… παρευρισκόμενους, προσφώνησε κάποιον με τ’ όνομά του, λέγοντας:
«Γιώργο, παιδί μου, έλα ‘δώ!»
Ο περί ου ο λόγος Γιώργος, επίσης λοχαγός και συνάδελφος του φίλου μου, δεν απάντησε καν, υποθέτοντας ότι ο Γέροντας απευθυνόταν σε κάποιον άλλο.
Τότε, ο Άγιος Παΐσιος επανέλαβε, λέγοντας συγκεκριμένα:
«Εσένα, λέω, κύριε λοχαγέ, έλα ‘δώ», αφήνοντάς τους όλους έκπληκτους, καθώς οι δύο λοχαγοί επισκέπτονταν για πρώτη φορά την Παναγούδα (και, επιπλέον, φορούσαν πολιτικά, μην έχοντας κάποιο διακριτικό της ιδιότητάς τους).
Ο Γιώργος, λοιπόν, πλησίασε διστακτικά τον π. Άγιο Παΐσιο, του φίλησε το χέρι και στάθηκε δίπλα του, οπότε ο π. Παΐσιος ξεκίνησε αμέσως να συζητά μαζί του:
«Πώς είναι ο στρατός μας, Γιώργο;»
«Πιστεύω πως είναι καλά, πάτερ», απάντησε ο λοχαγός.
«Δεν είναι καλά ο στρατός μας, Γιώργο, αλλά, ευτυχώς, υπάρχουν ακόμη πολλοί καλοί αξιωματικοί και, κυρίως, στρατηγοί, και για αυτό στέκεται ακόμη ο στρατός μας», σχολίασε ο Άγιος Παΐσιος.
Κι αμέσως συνέχισε:
«Πότε θα πάρουμε την Πόλη Γιώργο;»
«Δεν ξέρω πάτερ», απάντησε ο λοχαγός.
«Θα την πάρουμε την Πόλη, Γιώργο, αλλά θα γίνει μεγάλος πόλεμος! Και δε θα πάρουμε μόνο την Πόλη, Γιώργο, αλλά και όλα τα μέρη της Μ. Ασίας που μας ανήκαν, και μάλιστα από τον Εύξεινο Πόντο μέχρι την Σμύρνη. Όλα τα χαμένα μέρη μας, τις χαμένες Πατρίδες Κι ο πόλεμος, Γιώργο, θα αρχίσει από τα εξαμίλια.»
Τότε, ο λοχαγός Γιώργος, που θυμήθηκε το χωριό Εξαμίλια της Κορινθίας, ρώτησε τον Γέροντα:
«Δηλαδή, από την Κόρινθο θ’ αρχίσει ο πόλεμος, πάτερ;»
«Όχι, Γιώργο, ο πόλεμος δε θ’ αρχίσει από την Κόρινθο, αλλά από τα 6 μίλια της θάλασσας, τα οποία ζητάνε οι τούρκοι.
Ενώ εμείς (οι Έλληνες δηλαδή) ζητάμε τα 12 μίλια, τα οποία είναι και κατοχυρωμένα.»
Και συνέχισε: «Θα γίνει μεγάλος πόλεμος, και την Ελλάδα θα τη βοηθήσει η ξανθή φυλή…» (εννοώντας, προφανώς, τους Ρώσους).
Μαρτυρίες Προσκυνητών, Β’ τόμος, εκδόσεις Αγιοτόκος Καππαδοκία.

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

Σκληρή επίθεση του Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιου στον Πρωθυπουργό Α. Τσίπρα η επιστολή του Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιου:
«ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΞΟΧΩΤΑΤΟ κ. ΑΛΕΞΙΟ ΤΣΙΠΡΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Κύριε Πρωθυπουργέ,
Επιτρεψατέ μοι να Σας ομιλήσω με την γλώσσα της αληθείας. Είμαι εξ εκείνων, οι οποίοι, πιστεύοντας στις προεκλογικές εξαγγελίες Σας, «όχι στα Μνημόνια, όχι στους φόρους, όχι…., όχι…., όχι….», εθεώρησα ότι ο Πανάγαθος Θεός λυπήθηκε την Ελλάδα μας και μας αποστέλλει ένα Ήρωα Πρωθυπουργό, ο οποίος θα μας απαλλάξει από την τυραννική σκλαβιά του κ. Σώϋμπλε και των άλλων Ευρωπαίων Εταίρων μας.  Γι αυτό και όταν αναλάβετε τα υψηλά καθήκοντά σας Σας επήνεσαν δημοσίως! Θυμηθείτε εκείνο το «Γειά σου, λεβέντη Πρωθυπουργέ κ. Τσίπρα»!
Νομιμοποιούμαι, λοιπόν, σήμερα να Σας ελέγξω δημοσίως για τα δημοσίως υφ’ Υμών  πραττόμενα!
ΠΙΣΤΕΥΕΙ ή ΥΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ-ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ
Έπειτα από τα παραπάνω εισαγωγικά ας έλθουμε στο θέμα μας. Δεν πρόκειται να Σας ελέγξω για την πολιτική Σας, όπως παραδείγματος χάριν στον τομέα της οικονομίας, καθ’ όσον τα ζητήματα αυτά ανήκουν στην αρμοδιότητα άλλων παραγόντων. Εμείς σήμερα θα εστιάσουμε την προσοχή Σας στο θέμα των σχέσεών Σας με την Ορθόδοξη Εκκλησία, δηλ. θα εστιάσουμε την προσοχήν μας και θα διερευνήσουμε το κατά πόσον ανήκετε στα πιστά τέκνα της Εκκλησίας ἤ ὄχι.  Έχουμε, λοιπόν, τα εξής δεδομένα:
1.   Έχετε διακηρύξει δημοσίως ότι ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΟ ΘΕΟ!  Ευκαίρως-ακαίρως διακηρύσσετε urbi et orbi, ότι είσθε άθεος!
2.  Δημιουργήσατε οικογένεια χωρίς προηγουμένως να τελέσετε το Μυστήριο του Γάμου στην Ορθόδοξη Εκκλησία!
3.  Αποκτήσατε τέκνα, τα οποία όμως κρατάτε αβάπτιστα!
4.  Αναλάβετε  τα Πρωθυπουργικά Σας καθήκοντα χωρίς να δώσετε τον νενομισμένο θρησκευτικό όρκο, παραβιάζοντας το Σύνταγμα της Χώρας.
5.  Δεχθήκατε τον πολιτικό όρκο και για τα Μέλη του Υπουργικού Σας Συμβουλίου!
6.  Τοποθετήσατε ως Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων τον άθεο κ. Νικ. Φίλη, ο οποίος ως σκοπό του έβαλε να καταργήσει την Ορθοδοξία από την Δημόσια Εκπαίδευση!
7.  Επί των ημερών της διακυβερνήσεως της Χώρας από την Υμετέραν Εξοχότητα η ΕΛΛΑΔΑ μας οδηγείται ολοταχώς στην ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ! Μια καταστροφή, η οποία αγκαλιάζει τους τομείς: οικονομία, πολιτιστική μας ταυτότητα και παράδοση, ιστορία, ήθη και έθιμα  και πάνω από όλα ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ!
8.  Η παγκόσμια Κοινότητα γνωρίζει την Ελλάδα μας ως την μοναδική Χώρα, η οποία παράγει και προωθεί τον ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ! Αυτό είναι το διακριτικό μας πλεονέκτημα!
Δυστυχώς Σεις ως σκοπό της διακυβερνήσεως της Χώρας μας έχετε θέσει την ανατροπήν όλων αυτών! Η Κυβέρνησις Τσίπρα έχει επιλέξει σαν ταυτότητά της το χαρακτηριστικό  όνομα «ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ»!
Δικαίωμά Σας να χαράσσετε την πορεία Σας! Αλλά και δικαίωμά μας να  κρίνουμε Εσάς και την πολιτική Σας.
Καταστρέψατε, λοιπόν, την Ελλάδα μας εξ επόψεως οικονομίας. Μετατρέψατε την Χώρα μας σε μια Χώρα πεινασμένων, ανέργων, πτωχευμένων επιχειρηματιών! Ακόμη και ιστορικές Αθηναϊκές εφημερίδες, έως χθες οικονομικώς παντοδύναμες, όπως το ΒΗΜΑ και ΤΑ ΝΕΑ, σήμερα αντιμετωπίζουν την πτώχευση! Ετοιμάζονται να κατεβάσουν τα ρολά τους!
Καταστρέφετε όμως και την Ορθοδοξία μας! Με διάφορα μέτρα, τα οποία λαμβάνετε, έχετε βάλει στόχο να διαλύσετε την Ορθόδοξη Εκκλησία της Ελλάδος! Π.χ. διώκετε τον Χριστό από τα Δημόσια Σχολεία! Ναι, κ. Πρωθυπουργέ, άλλοτε ευθέως και άλλοτε υπούλως με κάθε τρόπο διώκετε την Ορθο δοξία μας!
Ἰδού ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα. Πρόκειται για ένα απόσπασμα από διδακτικό βιβλίο της Δ΄ Δημοτικού, (Γλώσσα Δ΄ Δημοτικού, Πετώντας με τις λέξεις, Β΄ τεύχος της γλώσσας, σελ. 52) στο κεφάλαιο «Η μπουγάδα του Αϊ-Βασίλη», αφιερωμένο στο Μέγα Βασίλειο:
«Σήμερα ο Αϊ-Βασίλης ξυπνά απ’ τα χαράματα... Μετά από λίγο βγαίνει στην αυλή, ν’ απλώσει την μπουγάδα του. Πρώτα κρεμάει τις κάλτσες του, ύστερα τη φανέλα, το μακρύ του σώβρακο, το σκούφο του, το πουκάμισο και τελευταία το σακάκι και το παντελόνι του. Ποπό! Ζημιά! Αδύνατον!, φωνάζει απελπισμένος»! Ντροπή Σας γι΄ αυτή τη μεγάλη ασέβεια πρός τόν Μέγα Βασίλειο, τόν Προστάτη των Γραμμάτων! Το μακρύ ή και κοντό σώβρακό του ενδιαφέρουν τα μικρά παιδάκια της Δ΄ Δημοτικού; Αίσχος, κ. Πρωθυπουργέ!
Καταστρέφετε όμως και την Ελληνιστική μας Παράδοση! «Κόπηκε ο Επιτάφιος του Περικλέους από την Γ΄ Λυκείου. Για να μην καταλαβαίνουν τα ελληνόπουλα τις ανοησίες των πολιτικάντηδων, όταν μιλάνε περί Δημοκρατίας», διαβάζουμε σε μια εφημερίδα των Αθηνών (Ελ. Ώρα, 30 Δεκεμβρίου 2016, σελ. 21).
Καταστρέφετε ακόμη και την οικογένεια! Σεις δεν νομοθετήσατε το κατάπτυστο «Σύμφωνο Συμβίωσης»; Σεις δεν δώσατε το δικαίωμα, ώστε να έχουμε και στη Χώρα μας τις λεγόμενες  «μονογονεϊκές οικογένειες»; Σεις πάλι τώρα, πολύ πρόσφατα, δεν αποφασίσατε να παρέχεται «επίδομα γάμου και άδεια στα ζευγάρια με σύμφωνο συμβίωσης»; (βλ. Εφημερίδα Δημοκρατία, 12.01.2017, σελ. 11).
Με δεδομένα τα παραπάνω και τόσα άλλα ακόμη, που θα μπορούσαμε να απαριθμήσουμε, απορούμε για αυτή την δυσπερίγραπτη υποκρισία, την οποία εφαρμόζετε στην καθημερινή ζωή σας και την οποία ευκαίρως-ακαίρως επιδεικνύετε προς τον Ελληνικό Λαό! Τον Ελληνικό Λαό, επαναλαμβάνω, τον οποίο, καθώς φαίνεται, θεωρείτε τόσο βλάκα! Ιδού, λοιπόν, μερικά δείγματα της υποκριτικής  συμπεριφοράς Σας:
1. Την πρώτη ημέρα του νέου έτους, αν και άθεος, είχατε το θράσος να μεταβείτε στον Καθεδρικό Ναό των Αθηνών για να συμμετάσχετε στην Δοξολογία «επί τη εισόδω εις το Νέον Έτος»!  Εκεί, σύμφωνα με σχόλια των δημοσιογράφων, ήσασταν αδιάφορος, είχατε μια απρόσεκτη στάση, με ένα βλέμμα περιφερόμενο εδώ και εκεί κλπ.
Όλα αυτά έδειχναν μια αδιαφορία! Ήσασταν παρών, αλλά δεν εκρύβατε την απαρέσκειά Σας! Σας ερωτώ, λοιπόν: Αφού είσθε ΑΘΕΟΣ γιατί μετέβητε στην Ορθόδοξη Εκκλησία; Ποιόν κοροϊδεύετε; Τον Θεό ή τους ανθρώπους;
2. Κατά την Ημέρα των Θεοφανείων είχατε και πάλιν το θράσος να μεταβείτε στον Ορθόδοξο Ναό μιάς πόλεως της Θράκης, για να παρακολουθήσετε την Ακολουθία του Αγιασμού! Εν συνεχεία, συμμετέχοντας στην επίσημη εκκλησιαστική πομπή, μετέβητε και στην παραλία, όπου και κατά το έθος ρίχνουμε τον Τίμιο Σταυρό στη θάλασσα, για να αγιασθούν και τα ύδατα της θαλάσσης.
Εκεί, μεταξύ άλλων παραδόξων, κρατούσατε στα χέρια Σας το περιστέρι, το οποίον και αφήσατε, όταν ο Αρχιερεύς έψαλε το «εν Ιορδάνη βαπτιζομένου Σου, Κύριε». Πλην όμως με τον τρόπο αυτό ΔΕΝ ΗΣΑΣΤΑΝ ΘΕΑΤΗΣ! Αντιθέτως είχατε συμμετοχή στην ακολουθία του Μεγάλου Αγιασμού!  Σας ερωτώ: αυτό δεν είναι υποκρισία; Τι δουλειά έχετε Σεις, ένας ΑΘΕΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, να συμμετέχετε σε μια εκκλησιαστική ιεροπραξία; Τι δουλειά έχετε Σεις, ένας ΑΘΕΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, να συμμετέχετε σε μια εκκλησιαστική αγιαστική Σύναξη;
3.  Να προσθέσω ένα ακόμη σχόλιο από την τελετή του αγιασμού των υδάτων στην παραπάνω πόλη. Μια φωτογραφία Σας εμφανίζει να γελάτε ξεκαρδιστικά εκεί πάνω στην εξέδρα του αγιασμού, όπου μεταξύ άλλων έχετε παρασύρει στο γέλοιο Σας όχι μόνο τον οικείο Μητροπολίτη, αλλά και όλο το πλήθος, που Σας περιστοιχίζει!  Κύριε Τσίπρα, αν Σεις θέλετε να γελοιοποιήσετε τα ιερά και τα όσια της Πίστεώς μας, εμείς ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ!
4.  Ας προχωρήσουμε λίγο ακόμη. Ευρισκόμενος στη Μακεδονία μας μετέβητε στο Μητροπολιτικό Μέγαρο, όπου ανταλλάξατε εγκάρδιο ασπασμό με τον οικείο Μητροπολίτη. Δεν γνωρίζω ποιόν να οικτιρίσω πρώτο και ποιόν δεύτερο! Τον Μητροπολίτη, ο οποίος σας αγκαλιάζει σφικτά και Σας ασπάζεται θερμότατα ἤ Υμάς, τον άθεο Πρωθυπουργό, ο οποίος δημοσίως και χωρίς αναστολές αγκαλιάζει και ασπάζεται έναν  Ορθόδοξο Αρχιερέα! Τι άραγε θέλετε να δείξετε με αυτό τον τρόπο; Θα το επαναλάβω: Ποιόν κοροϊδεύετε; Τον Θεό ή τους ανθρώπους;
5.  Μια και μιλάμε για συναντήσεις με εκκλησιαστικά πρόσωπα, κατά το παρελθόν έχετε φωτογραφηθεί και με τον Πάπα Φραγκίσκο! Αυτό όμως δεν μας ασχολεί! Ο Πάπας δεν ανήκει στην οικογένεια των Ορθοδόξων! Ο Πάπας δεν είναι «Εκκλησία», όσο κι’ αν το ηθέλησαν εκεί κάτω στο Κολυμπάρι της Κρήτης να τον αναγνωρίσουν ως «Εκκλησία». Είναι αποκομμένος από την Εκκλησία! Είναι..., είναι...., είναι... και αιρετικός!
6.  Τελικά απορώ και εξίσταμαι! Συλλογιζόμενος τα παραπάνω περιστατικά, προβληματίζομαι: ποιός άραγε έχει μεγαλύτερη ευθύνη; Ένας άθεος, που πηγαίνει στην Εκκλησία σε ώρα τελέσεως της θείας Λατρείας; Ή ο κληρικός,  ο οποίος δέχεται και ανέχεται ένα δεδηλωμένο άθεο στο Ναό του σε ώρα τελέσεως της θείας Λατρείας; Μήπως ο τελευταίος λησμονεί την λατρευτικήν προτροπήν: «Οι Κατηχούμενοι προέλθετε.... Μή  τις των Κατηχουμένων. Όσοι πιστοί, έτι καί έτι του Κυρίου δεηθῶμεν»;  Μήπως εμείς οι Αρχιερείς θα πρέπει να θυμηθούμε την στάση του Αγίου Αμβροσίου, του Επισκόπου Μεδιολάνων,  προς τον Αυτοκράτορα της Ανατολής  Θεοδόσιο τον Μέγα;  Για όσους δεν ενθυμούνται, ή προσποιούνται ότι δεν γνωρίζουν,  σημειώνουμε εδώ δύο μόνον λόγια:
Ο Θεοδόσιος για να τιμωρήσει τούς φονείς κάποιων ανωτέρων αξιωματικών του στρατοῦ του από τόν όχλον της Θεσσαλονίκης, διέταξε αντίποινα, συνεπεία των οποίων στον Ιππόδρομο της πόλεως από τον στρατό του Αυτοκράτορος εφονεύθησαν 7.000 αθώοι πολίτες! Όταν, λοιπόν, ο Αυτοκράτωρ  προσήλθε στο Ναό των Μεδιολάνων για να συμμετάσχει στη θεία λειτουργία, ο Άγιος Αμβρόσιος παρεμπόδισε την είσοδό του στο Ναό, λέγοντάς του: «Φύγε... και μη επιχειρής δευτέραν παρανομίαν να προσθέσης εις την πρώτην! Δέξου το επιτίμιον, το οποίον μετ’εμού σοι επιβάλλει άνωθεν ο Θεός, ο των όλων Δεσπότης∙ το επιτίμιον τούτο θα σε θεραπεύση και θα σοι αποδώση την υγείαν της ψυχής» (Βλ. Ακολουθία του Αγ. Αμβροσίου... Αίγιον 2007, σελ. 58). Και ο Μέγας Θεοδόσιος ΔΕΝ ΕΙΣΗΛΘΕ στο Ναό! Έφυγε για να κλάψει για τις αμαρτίες του!
Κύριε Πρωθυπουργέ,
Σας ικετεύω, μη ερεθίζετε τις ψυχές των ευσεβών  ανθρώπων, οι οποίοι συγκροτούν τον θεσμό της Εκκλησίας! Εάν κρυφά σέβεσθε την Ορθοδοξία μας, τότε τολμήσατε να το ομολογήσετε! Εάν όμως αποστρέφεσθε την Ορθόδοξη Πίστη μας, τότε μη μας μπερδεύετε!  Κρατείστε  την αθεΐα Σας για τον εαυτό Σας και μη την διαφημίζετε! Με την παρουσία Σας και την συμμετοχή Σας σε ιερές Ακολουθίες της Εκκλησίας μας εκθέτετε ανεπανορθώτως τους εκκλησιαστικούς Ταγούς, οι οποίοι Σας υποδέχονται και Σας αποδέχονται σε ώρα θείας λατρείας! «Θοῦ, Κύριε, φυλακήν  τῷ   στόματί μου και θύραν περιοχῆς περί τά χείλη μου» (Ψαλμ. 140, 3).
Κύριε Πρωθυπουργέ,
Προσωπικώς προσεύχομαι για την σωτηρίαν της ψυχής Σας, Ο Θεός του Ελέους να Σᾶς δώσει μετάνοιαν  και να Σας ανοίξει την οδό της επιστροφής Σας στον Αμπελῶνα του Κυρίου μας. Ἡ Ορθόδοξος Εκκλησία αποτελεῖ τήν μοναδική  οδό σωτηρίας της αθάνατης ψυχής μας!  Ο Χαρίλαος Φλωράκης, στη δύση της ζωῆς του, ανεκάλυψε αυτό το μεγάλο μυστικό! Εκεί στον Περισσό, στα Γραφεία του Κ.Κ.Ε, δέχθηκε τον ιερέα-Εξομολόγο, εδήλωσε μετάνοιαν, εξομολογήθηκε, έκλαψε πικρώς, και με τον τρόπο αυτό καθάρισε τον ρύπο της ψυχής του! Δηλ. ανεκάλυψε τον Σωτήρα Χριστό και ενώθηκε μαζί Του με το Μυστήριο της Θείας Κοινωνίας! Και εν τέλει, άφησε εντολή να ταφῆ στον αυλόγυρο ενός παρεκκλησίου στο χωριό του, στη Θεσσαλία!
Με αίσθημα ευθύνης και την κατά Χριστόν παρρησίαν
+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ
Αίγιον, 16 Ιανουαρίου 2017»