Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016



ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗ ΚΑΙ ΜΑΝΟΥ ΚΑΠΕΛΩΝΗ ΚΑΙ Ο ΧΡΥΣΑΕΤΟΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ  ΜΝΗΜΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΕΚΕΙΝΩΝ








ΑΘΑΝΑΤΟΙ!!

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

Τελέστηκε το ετήσιο μνημόσυνο του αδερφού και συναγωνιστή μας Γεώργιου ΦουντουληΤελέστηκε το ετήσιο μνημόσυνο του αδερφού και συναγωνιστή μας Γεώργιου Φουντούλη - Φωτογραφίες, ΒίντεοΣε συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα και παρουσία πολλών συναγωνιστών τελέστηκε σήμερα το πρωί στον Ιερό Ναό του κοιμητηρίου Ηρακλείου Αττικής το καθιερωμένο μνημόσυνο του αδερφού μας Γεώργιου Φουντούλη.

 Ακολούθησε τρισάγιο στο μνήμα του Γιώργου, όπου από το πρωί φίλοι και συναγωνιστές είχαν εναποθέσει δεκάδες ανθοδέσμες.
Με το πέρας της τελετής η μητέρα του Γιώργου ξέσπασε για την παράνομη ανοχή που επέδειξε το ανθελληνικό καθεστώς στους άνανδρους εγκληματίες και ευχήθηκε να συλληφθούν και να τιμωρηθούν

Δια Αμέσως μετά όλοι οι συγκεντρωμένοι ψάλλαμε με μία φωνή των Εθνικό Ύμνο και αναφωνήσαμε: ΑΘΑΝΑΤΟΣ! ΒΙΝΤΕΟ




ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!!

Μήνυμα Λάμπρου Φουντούλη για την Τελετή Μνήμης της 1ης Νοεμβρίου και απάντηση στο κατάπτυστο ψήφισμα του δημάρχου Ηρακλείου 

Την 1η Νοεμβρίου του έτους 2013 το κόκκινο παρακράτος δολοφονεί άνανδρα δύο νεαρούς Εθνικιστές στο Νέο Ηράκλειο. Τρία χρόνια μετά, το αντεθνικό Κράτος, τα κόμματα της ξενοδουλείας, καθώς και οι εργολάβοι της ενημέρωσης που όπλισαν το χέρι των δολοφόνων θέλουν πάση θυσία να διαγράψουν τα ονόματα των Ηρώων της Εθνικής μας Αντίστασης.
Ούτε σε 10, ούτε σε 100, ούτε σε 1000 χρόνια δεν θα επιτρέψουμε να σβήσει η Ιερή Φλόγα της Μνήμης των αγαπημένων μας Συντρόφων!
Τρίτη 1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016
Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Νέο Ηράκλειο
«Ας γνωρίζουν ότι μετά την 1η Νοεμβρίου του 2013 τίποτε πλέον δεν είναι ίδιο. Για Εμάς ο Αγώνας μέχρι την Τελική Νίκη είναι μονόδρομος»! Ν. Γ. Μιχαλολιάκος
Τα τύμπανα θα σημαίνουν πένθιμα όμως οι Καρδιές και οι Σημαίες μας θα είναι ολόρθες. Οι Δάδες θα λάμπουν στο σκότος όπως οι Ψυχές των Συναγωνιστών μας στα Ηλύσια Πεδία
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ
Δικαιοσύνη για τ' αδέρφια μας και Τιμωρία των Ενόχων, Βροντοφωνάζοντας
ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗΣ: ΠΑΡΩΝ!
ΜΑΝΟΣ ΚΑΠΕΛΩΝΗΣ: ΠΑΡΩΝ!

1872: 144 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ:

Νίτσε: «ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί κανείς να καταστρέψει τους ΕΛΛΗΝΕΣ»!!!

giati-symfwna-me-ton-nitse-den-mporei-kaneis-na

Πιο επίκαιρος από ποτέ ο Φρειδερίκος Νίτσε. Στο πρώτο του βιβλίο, με τίτλο…
“Η Γέννηση της Τραγωδίας” (1872) και συγκεκριμένα στο κεφάλαιο 15,ο Νίτσε κάνει μία ιδιαίτερα μνεία στο ελληνικό έθνος αποδεικνύοντας ότι ο Νίτσε είναι πολύ μπροστά από την εποχή του.
Διαβάστε το χαρακτηριστικό απόσπασμα από το βιβλίο:
«Αποδεδειγμένα σε κάθε περίοδο της εξέλιξής του ο δυτικοευρωπαϊκός πολιτισμός προσπάθησε να απελευθερώσει τον εαυτό του από τους Έλληνες.
Η προσπάθεια αυτή είναι διαποτισμένη με βαθύτατη δυσαρέσκεια, διότι οτιδήποτε κι αν δημιουργούσαν, φαινομενικά πρωτότυπο και άξιο θαυμασμού, έχανε χρώμα και ζωή στη σύγκρισή του με το ελληνικό μοντέλο, συρρικνωνόταν, κατέληγε να μοιάζει με φθηνό αντίγραφο, με καρικατούρα.
Έτσι ξανά και ξανά μια οργή ποτισμένη με μίσος ξεσπάει εναντίον των Ελλήνων, εναντίον αυτού του μικρού και αλαζονικού έθνους, που είχε το νεύρο να ονομάσει βαρβαρικά ότι δεν είχε δημιουργηθεί στο έδαφός του.
Κανένας από τους επανεμφανιζόμενους εχθρούς τους δεν είχε την τύχη να ανακαλύψει το κώνειο, με το οποίο θα μπορούσαμε μια για πάντα να απαλλαγούμε απ’ αυτούς. Όλα τα δηλητήρια του φθόνου, της ύβρεως, του μίσους έχουν αποδειχθεί ανεπαρκή να
διαταράξουν την υπέροχη ομορφιά τους.
Έτσι, οι άνθρωποι συνεχίζουν να νιώθουν ντροπή και φόβο απέναντι στους Έλληνες. Βέβαια, πού και πού, κάποιος εμφανίζεται που αναγνωρίζει ακέραιη την αλήθεια, την αλήθεια που διδάσκει ότι οι Έλληνες είναι οι ηνίοχοι κάθε επερχόμενου πολιτισμού και σχεδόν πάντα τόσο τα άρματα όσο και τα άλογα των επερχόμενων πολιτισμών είναι πολύ χαμηλής ποιότητας σε σχέση με τους ηνίοχους, οι οποίοι τελικά αθλούνται οδηγώντας το άρμα στην άβυσσο, την οποία αυτοί ξεπερνούν με αχίλλειο πήδημα».

Πηγή: Γρηγόρης Ζώρζοςgiati-symfwna-me-ton-nitse-den-mporei-kaneis-na-2
ΡΩΣΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥΣ
Συγκίνηση: Ζωντανοί και φυλακισμένοι στη Ράκα οι δύο ορθόδοξοι ιεράρχες που είχαν απαχθεί το 2013;της Χριστίνας Κοκκίνη Δύο ορθόδοξοι ιεράρχες που είχαν απαχθεί από ισλαμιστές τον Απρίλιο του 2013 έξω από το Χαλέπι, ενδέχεται να είναι ζωντανοί και φυλακισμένοι στη Ράκα, αναφέρει το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Sputnik σε τηλεγράφημά του.
Πρόκειται για τον ελληνορθόδοξο μητροπολίτη Χαλεπίου Παύλο Γιαζίγκι και τον Συροορθόδοξο μητροπολίτη Γιοχάνα Ιμπραήμ, για τους οποίους υπήρχαν πληροφορίες, κυρίως από την τουρκική πλευρά, ότι οι απαγωγείς τους είχαν δολοφονήσει.
Πάντως από το φθινόπωρο του 2013 ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Ιβανόφ είχε ενημερώσει τον τότε ομόλογό του Ευάγγελο Βενιζέλο ότι οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες είχαν πληροφορίες πως οι δύο ιεράρχες ήταν ζωντανοί.
Σήμερα, το ρωσικό πρακτορείο αναφέρει σε τηλεγράφημά του ότι οι δύο μητροπολίτες είναι ζωντανοί και παραμένουν φυλακισμένοι στη Ράκα, την πρωτεύουσα του Ισλαμικού Κράτους, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση απελευθέρωσής τους πριν ξεκινήσει μεγάλη επιχείρηση κατάληψης της Ράκα από τους Αμερικανούς και τους Τούρκους.
Οι Ρώσοι θεωρούν ότι οι ιεράρχες κρατούνται ως όμηροι και θα εκτελεστούν όταν ξεκινήσει η επιχείρηση και για τον λόγο αυτό έχουν στείλει ειδική ομάδα για να πετύχει την απελευθέρωσή τους.
Το πρακτορείο επικαλείται ως πηγή του την ηγουμένη της μονής του Αγίου Ιακώβου που βρίσκεται στη δυτική Συρία. «Έχουμε πληροφορίες ότι οι ιεράρχες είναι στη Ράκα και ανησυχούμε για τις ζωές τους. Προσευχόμαστε για τη ζωή τους πριν την τελική επίθεση (της Διεθνούς Συμμαχίας) στη Ράκα» δήλωσε στο sputnik η ηγουμένη Αγνή Μαριάμ Σαλίμπ.
Οι δύο ιεράρχες είχαν πέσει θύματα απαγωγής το στις 22 Απριλίου 2013, βόρεια του Χαλεπίου και από τότε δεν είχαν δώσει σημάδια ζωής. 
 
Το πρακτορείο Sputnik επικαλείται ως πηγή την ηγουμένη της μονής του Αγίου Ιακώβου, η οποία βρίσκεται στη δυτική Συρία. Η πληροφορία βγήκε στην επιφάνεια λίγα μόλις 24ωρα μετά τη δημοσιοποίηση του αμερικανικού σχεδίου για έφοδο στη Ράκα.
 
Στο τηλεοπτικό κανάλι του Λιβάνου ΟΤV o γνωστός Λιβανέζος δημοσιογράφος και πολιτικός Σαλέμ Ζαχράν, ανέφερε τότε ότι οι δύο χριστιανοί επίσκοποι είναι νεκροί.
 ΧΡΥΣΑΕΤΟΣ:Ο ΘΕΌΣ ΝΑ ΒΆΛΕΙ ΤΟ ΧΈΡΙ ΤΟΥ  ΚΑΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΈΣ ΔΥΝΆΜΕΙΣ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΎΝ ΟΙ ΕΠΊΣΚΟΠΟΙ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΩΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016

28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ: Η ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΚΕΠΗΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ Την ανάμνησης του Θαύματος της Αγίας Σκέπης της Θεοτόκου τιμά σήμερα, 28 Οκτωβρίου, η Εκκλησία μας.

Σήμερα κατά την διάρκεια της Θείας Λειτουργίας θα διαβαστεί το παρακάτω απόσπασμα:


«Τη αυτή ημέρα την ανάμνησιν ποιούμεθα της Αγίας Σκέπης της Υπεραγίας Δεσποίνης ημών Θεοτόκου και Αειπαρθένου Μαρίας ήτοι του Ιερού Αυτής Μαφορίου, του εν τω σορώ του Ιερού Ναού των Βλαχερνών, ότε ο Όσιος Ανδρέας ο διά Χριστόν σαλός κατείδεν εφηπλωμένην Αυτήν άνωθεν και πάντας τους ευσεβείς περισκέπουσαν.»
Λόγω λοιπόν, των πολλών Θαυμάτων από την Παναγία, που ανέφεραν οι Έλληνες στρατιώτες στον Ελληνοϊταλικό πόλεμο το 1940, η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος με απόφασή της το 1952, καθιέρωσε να εορτάζεται η Αγία Σκέπη της Θεοτόκου αντί για την 1η Οκτωβρίου, στις 28 Οκτωβρίου.



Διάγγελμα του Ιωάννη Μεταξά προς τον Ελληνικό Λαό στις 28 Οκτωβρίου 1940

Διάγγελμα του Ιωάννη Μεταξά προς τον Ελληνικό Λαό στις 28 Οκτωβρίου 1940Προς τον ελληνικόν λαόν,
Η στιγμή επέστη που θα αγωνισθώμεν διά την ανεξαρτησίαν της Ελλάδος, την ακεραιότητα και την τιμήν της. Μολονότι επεδείξαμεν την πλέον αυστηράν ουδετερότητα και ίσην, προς όλους, η Ιταλία μη αναγνωρίζουσα εις ημας το δικαίωμα να ζώμεν ως ελεύθεροι Έλληνες μου εζήτησεν σήμερον την 3ην πρωινήν ώραν, την παράδοσιν τμημάτων του εθνικού εδάφους κατά την ιδίαν αυτής βούλησιν ότι προς κατάληψιν αυτών η κίνησις των στρατευμάτων της. θα ήρχιζε την 6ην πρωινήν. Απήντησα εις τον Ιταλόν Πρέσβυν ότι θεωρώ και το αίτημα αυτό καθ' εαυτό και τον τρόπον με τον οποίον γίνεται τούτο ως κήρυξιν πολέμου της Ιταλίας κατά της Ελλάδος.
Έλληνες,
τώρα θα αποδείξωμεν εάν είμεθα άξιοι των προγόνων μας και της ελευθερίας, την οποίαν μας εξησφάλισαν οι προπάτορές μας. Όλον το Έθνος ας εγερθή σύσσωμον, αγωνισθήτε διά την Πατρίδα, τας γυναίκας, τα παιδιά σας, και τας ιεράς μας παραδόσεις.
Νυν υπέρ πάντων ο αγών
Ο Πρόεδρος της Κυβερνήσεως
Ιωάννης Μεταξάς

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

Γιώργος Φουντούλης - Μανώλης Καπελώνης: ΠΑΡΟΝΤΕΣ! Τρίτη 1 Νοεμβρίου, Λεωφ. Ηρακλείου 420, 19:00Γιώργος Φουντούλης - Μανώλης Καπελώνης: ΠΑΡΟΝΤΕΣ! Τρίτη 1 Νοεμβρίου, Λεωφ. Ηρακλείου 420, 19:00

Την 1η Νοεμβρίου του έτους 2013 το κόκκινο παρακράτος δολοφονεί άνανδρα δύο νεαρούς Εθνικιστές στο Νέο Ηράκλειο. Τρία χρόνια μετά, το αντεθνικό Κράτος, τα κόμματα της ξενοδουλείας, καθώς και οι εργολάβοι της ενημέρωσης που όπλισαν το χέρι των δολοφόνων θέλουν πάση θυσία να διαγράψουν τα ονόματα των Ηρώων της Εθνικής μας Αντίστασης.
Ούτε σε 10, ούτε σε 100, ούτε σε 1000 χρόνια δεν θα επιτρέψουμε να σβήσει η Ιερή Φλόγα της Μνήμης των αγαπημένων μας Συντρόφων!
Τρίτη 1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016
Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Νέο Ηράκλειο
«Ας γνωρίζουν ότι μετά την 1η Νοεμβρίου του 2013 τίποτε πλέον δεν είναι ίδιο. Για Εμάς ο Αγώνας μέχρι την Τελική Νίκη είναι μονόδρομος»! Ν.Γ.Μιχαλολιάκος
Τα τύμπανα θα σημαίνουν πένθιμα όμως οι Καρδιές και οι Σημαίες μας θα είναι ολόρθες. Οι Δάδες θα λάμπουν στο σκότος όπως οι Ψυχές των Συναγωνιστών μας στα Ηλύσια Πεδία
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ
Δικαιοσύνη για τ' αδέρφια μας και Τιμωρία των Ενόχων, Βροντοφωνάζοντας
ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗΣ: ΠΑΡΩΝ!
ΜΑΝΟΣ ΚΑΠΕΛΩΝΗΣ: ΠΑΡΩΝ!

Συνέντευξη Συναγωνιστή Αλέξανδρου Γέροντα: Συνεχίζουμε τον Αγώνα του Γιώργου και του Μάνου  - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Συναγωνιστής Αλέξανδρος Γέροντας έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή της ιστοσελίδας "Έλευσις Ελλήνων" στον Γιώργο Ρεντετάκο.
Ο ηρωικός Συναγωνιστής μας περιέγραψε τις συγκλονιστικές στιγμές που βίωσε κατά την άνανδρη παρακρατική επίθεση στα γραφεία του Νέου Ηρακλείου την 1/1/2013, όπου δολοφονήθηκαν οι Αθάνατοι Συναγωνιστές μας, Γιώργος Φουντούλης και Μανώλης Καπελώνης.
Ο Αλέξανδρος Γέροντας σημείωσε πως οι δράστες παραμένουν ακόμα ασύλληπτοι, γεγονός που δείχνει την σκόπιμη ολιγωρία των Αρχών.
Τέλος, τόνισε πως οι Χρυσαυγίτες συνεχίζουν απροσκύνητοι τον Αγώνα του Γιώργου Φουντούλη και του Μανώλη Καπελώνη, καλώντας όλους τους αντιστεκόμενους Έλληνες στην εκδήλωση Τιμής και Μνήμης για τους Αθάνατους Συναγωνιστές μας

Μνήμη Αγίου Δημητρίου Μυροβλήτη, πολιούχου της ΘεσσαλονικηςΜνήμη Αγίου Δημητρίου Μυροβλήτη, πολιούχου της Θεσσαλονίκης

Ο Άγιος Δημήτριος γεννήθηκε περί το 280 - 284 μ.Χ. και μαρτύρησε επί των αυτοκρατόρων Διοκλητιανού και Μαξιμιανού το 303 μ.Χ. ή το 305 μ.Χ. ή (το πιο πιθανό) το 306 μ.Χ.
Ο Δημήτριος ήταν γόνος αριστοκρατικής οικογένειας στη Θεσσαλονίκη. Σύντομα ανελίχθηκε στις βαθμίδες του Ρωμαϊκού στρατού με αποτέλεσμα σε ηλικία 22 ετών να φέρει το βαθμό του χιλιάρχου. Ως αξιωματικός του ρωμαϊκού στρατού κάτω από τη διοίκηση του Τετράρχη (και έπειτα αυτοκράτορα) Γαλερίου Μαξιμιανού, όταν αυτοκράτορας ήταν ο Διοκλητιανός, έγινε χριστιανός και φυλακίστηκε στην Θεσσαλονίκη το 303 μ.Χ., διότι αγνόησε το διάταγμα του αυτοκράτορα Διοκλητιανού «περί αρνήσεως του χριστιανισμού». Μάλιστα λίγο νωρίτερα είχε ιδρύσει κύκλο νέων προς μελέτη της Αγίας Γραφής.
Στη φυλακή ήταν και ένας νεαρός χριστιανός ο Νέστορας (βλέπε 27 Οκτωβρίου), ο οποίος θα αντιμετώπιζε σε μονομαχία τον φοβερό μονομάχο της εποχής Λυαίο. Ο νεαρός χριστιανός πριν τη μονομαχία επισκέφθηκε τον Δημήτριο και ζήτησε τη βοήθειά του. Ο Άγιος Δημήτριος του έδωσε την ευχή του και το αποτέλεσμα ήταν ο Νέστορας να νικήσει το Λυαίο και να προκαλέσει την οργή του αυτοκράτορα. Διατάχθηκε τότε να θανατωθούν και οι δύο, Νέστορας και Δημήτριος.

Οι συγγραφείς εγκωμίων του Αγίου Δημητρίου, Ευστάθιος Θεσσαλονίκης, Γρηγόριος ο Παλαμάς και Δημήτριος Χρυσολωράς, αναφέρουν ότι το σώμα του Αγίου ετάφη στον τόπο του μαρτυρίου, ο δε τάφος μετεβλήθη σε βαθύ φρέαρ που ανέβλυζε μύρο, εξ ου και η προσωνυμία του Μυροβλήτου. Στις βυζαντινές εικόνες αλλά και στη σύγχρονη αγιογραφία ο Άγιος Δημήτριος παρουσιάζεται αρκετές φορές ως καβαλάρης με κόκκινο άλογο (σε αντιδιαστολή του λευκού αλόγου του Αγίου Γεωργίου) να πατά τον άπιστο Λυαίο.
Ένα από τα πολλά θαύματα του Αγίου είναι και το εξής. Το 1823 μ.Χ. οι Τούρκοι που ήταν αμπαρωμένοι στην Ακρόπολη της Αθήνας ετοίμαζαν τα πυρομαχικά τους για να χτυπήσουν με τα κανόνια τους, τους Έλληνες που βρισκόντουσαν στον ναό του Αγίου Δημητρίου, μα ο Άγιος Δημήτριος έκανε το θαύμα του για να σωθούν οι Χριστιανοί και η πυρίτιδα έσκασε στα χέρια των Τούρκων.
Για να θυμούνται αυτό το θαύμα, ο ναός λέγεται από τότε Άγιος Δημήτριος Λουμπαρδιάρης, από την λουμπάρδα δηλαδή το κανόνι των Τούρκων που καταστράφηκε

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016



Π.Κύριλλος ο νέος Μητροπολίτης!

Ο Κύριλλος Διαμαντάκης νέος Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας Με ομόφωνη απόφαση.  Ο Κύριλλος Διαμαντάκης είναι πνευματικό τέκνο του Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας Κυρού Ευγένιου. Γεννήθηκε στις 19 Ιουλίου 1971 στις Ασίτες Ηρακλείου. Αφού τελείωσε το Ενιαίο Λύκειο της Αγίας Βαρβάρας Ηρακλείου εισήχθη στη Θεολογική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης όπου αποπεράτωσε τις σπουδές του. Υπηρέτησε στη Μητρόπολη Ιεραπύτνης και Σητείας 20 συναπτά έτη, εκ των οποίων 15 από τη θέση του Πρωτοσύγκελου. Είναι Αρχιγραμματέας της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου της Κρήτης από το 2010.   

12 Οκτωβρίου η χειροτονία
Την ερχόμενη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου θα γίνει η χειροτονία του Κύριλλου, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά.
Στο τέλος της επόμενης εβδομάδας ο νέος Μητροπολίτης κ. Κύριλλος θα μεταβεί συνοδεία όλης της Επαρχιακής Συνόδου της Κρήτης στο Φανάρι για τους εορτασμούς των 25 χρόνων του Βαρθολομαίου στον Πατριαρχικό Θώκο.
Η ενθρόνισή του θα πραγματοποιηθεί στο Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γεωργίου στην Ιεράπετρα αφού πρώτα εκδοθεί το ΦΕΚ και το Προεδρικό Διάταγμα για το διορισμό του.
ΧΡΥΣΑΕΤΟΣ:Ο Π.ΚΎΡΙΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΌΣ ΚΑΙ ΑΥΤΌ ΤΟ ΓΝΏΡΙΖΑΝ ΟΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΊΤΕΣ 15 ΧΡΟΝΙΆ ΠΡΩΤΟΣΎΓΚΕΛΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΎΡΑΣΤΟΣ ΙΕΡΆΡΧΗΣ ΜΕ ΑΝΟΙΚΤΆ ΜΥΑΛΆ ΚΑΙ Η ΜΗΤΡΌΠΟΛΗ ΚΑΙ  Ο ΤΌΠΟΣ ΘΑ ΚΕΡΔΊΣΟΥΝ ΠΟΛΛΆ!!!


                

Αυτός ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ Μητροπολίτης  Ιεραπύτνης και ΣητείαςΟ Πρωτοσύγκελος της Μητρόπολης Ιεραπύτνης και Σητείας, Κύριλλος Διαμαντάκης
ΧΡΥΣΑΕΤΟΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ:ΑΓΑΠΗΤΟΊ ΣΕΒΑΣΜΙΌΤΑΤΟΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΊΤΕΣ ΟΜΌΦΩΝΑ -ΔΑΓΚΩΤΌ Π.ΚΎΡΙΛΛΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΈΞΩ!!
Ο ΆΓΙΟΣ ΓΕΏΡΓΙΟΣ ΠΟΛΙΟΎΧΟΣ ΙΕΡΆΠΕΤΡΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΦΩΤΊΣΕΙ!

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ...
«Ελληνική σημαία από τα LIDL»! - Πώς η γερμανική αλυσίδα εξαφάνισε τον σταυρό από την γαλανόλευκη και άφησε... ρίγες!του Γιάννη Πετρίδη
Τα ανέκδοτα για την ποιότητα των προϊόντων της ελληνικής αλυσίδας των γερμανικών σούπερ μάρκετ LIDL κατακλύζουν το διαδίκτυο (του τύπου "αστυνομικός από το LΙDL", όταν περιγράφουν σεκιουριτάδες, "περούκα από το LIDL" όταν δεν φαίνεται και τόσο αληθινή κλπ), αλλά φαίνεται ότι στην εταιρεία βάλθηκαν να επιβεβαιώσουν τώρα την φήμη τους και στο τελευταίο διαφημιστικό τεύχος της η εταιρεία κυκλοφόρησε "ελληνική σημαία από το LIDL"!
 
Συγκεκριμένα οι υπεύθυνοι του σούπερ μάρκετ έβγαλαν την κανονική ελληνική σημαία που σηματοδοτούσε τα ελληνικά προϊόντα και στη θέση τους άφησε μόνο ένα σχέδιο με γαλάζιες-λευκές ρίγες! Ο σταυρός, ο ελληνικός σταυρός, έχει εξαφανιστεί!
Συνολικά τα προϊόντα με την παραποιημένη σημαία είναι πάνω από 100 και σίγουρα έχει ενδιαφέρον να ακούσουμε την άποψη των υπευθύνων της ετσιρείας για το ανοσιούργημά τους...http://www.pronews.gr/portal/sites/default/files/lidl-elliniki-simaia%20%281%29.jpgΑΠΟ ΤΟ SAIT Pronews.gr                          ΕΛΛΗΝΑ ΞΥΠΝΑΑΑΑΑΑ

ΣΟΒΑΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ και ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ στο Ηράκλειο με ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ και ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΥΣ! Τους έριξαν στη θάλασσα!mpounies

«ΣΟΒΑΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ Κ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ ΣΤΙΣ ΓΟΥΡΝΕΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ.
ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΠΕΤΑΞΑΝ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΑ ΚΑΙ ΞΗΛΩΣΑΝ ΣΚΗΝΕΣ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΩΝ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΑΝ ΣΚΗΝΕΣ ΣΕ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ.
ΗΤΑΝ ΔΕΚΑ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΙΚΟΣΙ.
ΕΠΕΣΕ ΡΑΒΔΙ ΜΕ ΚΑΤΣΟΥΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΙΞΑΝΕ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΛΛΑΝΔΟΥΣ ΚΑΙ ΕΡΙΞΑΝ ΚΕΦΑΛΕΣ ΧΟΙΡΩΝ»

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ   ΑΠΟ ΤΟ SAIT Makeleio http://www.makeleio.gr                                                                                                


Είμαστε εθνικιστές γιατί είμαστε ελεύθεροιΕίμαστε εθνικιστές γιατί είμαστε ελεύθεροι

Οι περισσότεροι αστοί και απολίτικοι νεοέλληνες βλέπουν την ιδεολογία μας, την ιδεολογία του Λαϊκού Εθνικισμού, ως μια ιδεολογία της σειράς, μια ιδεολογία σαν όλες τις άλλες. Στο μυαλό αυτών των αξιολύπητων ανθρώπων η κοσμοθέαση του Εθνικισμού δεν είναι κάτι άλλο παρά ένας ουτοπικός και ξένος για τη πραγματικότητα τρόπος σκέψης και κρίσης. Αγνοούν παντελώς το γεγονός ότι η ιδεολογία του κομμουνισμού και του μαρξισμού έχει καταρρεύσει από μόνη της, και ότι το πολιτικό-οικονομικό σύστημα του φιλελευθερισμού και του καπιταλισμού σείεται συθέμελα και σύμφωνα με προβλέψεις θα καταρρεύσει και αυτό.
Αντιθέτως το ιδεολογικό-πολιτικό σύστημα του Εθνικισμού, αν και θεωρούνταν ότι πιο φυσικό και υγιές στα αρχαία χρόνια, στη νεότερη ιστορία όπου εφαρμόστηκε πολεμήθηκε με μένος από όλα τα αντίπαλα πολιτικά στρατόπεδα. Διαφορετικά κράτη και αντίθετες (φαινομενικά) ιδεολογίες ενώθηκαν κάτω από ένα κοινό σκοπό: τη δίωξη και καταπολέμηση του Εθνικισμού με κάθε μέσο και κόστος. Και όλα αυτά για έναν απλό και απολύτως αληθές λόγο: Γιατί ο Εθνικισμός είναι η ιδεολογία της Ελευθερίας, οι Εθνικιστές είναι οι μόνοι αληθινά Ελεύθεροι. Αντιθέτως,  τους μαρξιστές και τους φιλελεύθερος μονοπωλεί το ενδιαφέρον τους η απόκτηση, συντήρηση και διαχείριση του χρήματος. Ο άξονας περιστροφής των 2 αυτών πολιτικό-οικονομικών συστημάτων βασίζεται πλήρως στο χρήμα. Η οικονομία είναι το Α και το Ω για έναν καπιταλιστή και έναν κομμουνιστή, οι οποίοι είναι οι καλύτεροι υπηρέτες και δούλοι του χρήματος, προς τέρψη των σιωνιστών.
Αντίθετα εμείς οι εθνικιστές είμαστε ελεύθεροι και απαλλαγμένοι από αυτό το φτηνό και κουραστικό θέμα της βέλτιστης διαχείρισης των οικονομικών πόρων. Βέβαια μια σωστά οικονομικά οργανωμένη πολιτεία και ένας άνθρωπος χωρίς χρέη είναι κάτι το επιθυμητό και το ποθητό όμως η οικονομία και το χρήμα δεν μονοπωλεί το ενδιαφέρον μας όπως συμβαίνει σε έναν δεξιό ή έναν αριστερό. Ελεύθεροι από αυτό το υλικό αγαθό, απαλλαγμένοι από κάθε ατομικισμό, αφιερωνόμαστε πολύ περισσότερο σε μια καθολική, Ιερή και Απόλυτη έννοια, την έννοια του Έθνους και της Φυλής. Το χρήμα και η οικονομική θέση είναι ανθρώπινα επίκτητα δημιουργήματα, ενώ η Φυλή και το Έθνος έχουν δοθεί από τη Φύση και τη Ζωή στον άνθρωπο από τη γέννησή του και εφ'όρου ζωής.
Για αυτούς τους λόγους ακριβώς δεν είμαστε σκλαβωμένοι στο χρήμα, δεν μπορούν να μας ελέγξουν μέσω αυτού και αν μας το στερήσουν θα συνεχίσουμε όχι μόνο να ζούμε αλλά και να διεξάγουμε τον ιερό μας πολιτικό αγώνα με κάθε μέσο και τρόπο. Πραγματικά ελεύθεροι, απαλλαγμένοι από τα τεχνητά δεσμά του τούτου μάταιου κόσμου, με το βλέμμα στραμμένο στην αιωνιότητα και την αλήθεια. Αμετανόητοι Ελεύθεροι Εθνικιστές. 

Ηράκλειο: Η Χρυσή Αυγή στην υποδοχή των οστών του Καταδρομέα Στυλιανού Πρινιανάκη, πεσόντα του Noratlas στην Κύπρο - ΦωτορεπορτάζΗράκλειο: Η Χρυσή Αυγή στην υποδοχή των οστών του Καταδρομέα Στυλιανού Πρινιανάκη, πεσόντα του Noratlas στην Κύπρο - Φωτορεπορτάζ

Κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής βρέθηκε σήμερα στο Ηράκλειο Κρήτης στην υποδοχή των ιερών οστών του πεσόντα Καταδρομέα Στυλιανού Πρινιανάκη.
42 χρόνια μετά στην Κρήτη τα οστά του Στυλιανού Πρινιανάκη: Η κρητική γη δέχτηκε στα σπλάχνα της το πρωί της Κυριακής τον πεσόντα Καταδρομέα από τους Στόλους Ηρακλείου. Συγκινητικές ήταν οι στιγμές για την οικογένεια Πρινιανάκη αλλά και ολόκληρο το χωριό καθώς τα οστά του Καταδρομέα επέστρεψαν στην ιδιαίτερη πατρίδα του μετά από 4 δεκαετίες.
Λιμάνι Ηρακλείου


Μετάβαση στο νεκροταφείο - Ταφή των οστών
http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/hrakleio-h-chrush-augh-sthn-upodochh-twn-ostwn-tou-katadromea-stulianou-prinianaki