Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ... Ο ΧΡΥΣΑΕΤΟΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΑΝΑΣΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΕΟΤΕΡΑΣ

Αρνήθηκε να απολογηθεί ο Μιχαλολιάκος Πρώτη καταχώρηση: 28/09/2013 -

Αρνήθηκε να απολογηθεί ο Μιχαλολιάκος
Αρνήθηκε να απολογηθεί ο Μιχαλολιάκος

Ο γραμματέας της Χρυσής Αυγής αρνήθηκε να απολογηθεί στον Εισαγγελέα υποστηρίζοντας ότι δεν είναι υποχρεωμένος να το κάνει αφού δεν του παρουσιάστηκε το κατηγορητήριο.http://www.enikos.gr/politic

Παράνομες οι διώξεις κατά των βουλευτών - Ποινικοποιούν τον πολιτικό λόγο.Υ.Γ.: Προσέξτε τον απότομο τρόπο που διακόπτει ο δημοσιογράφος τον ποινικολόγο, επειδή λέει κάτι που δεν βολεύει το ανθελληνικό καθεστώς που εξουσιάζει την Πατρίδα μας!

Παράνομες οι διώξεις κατά των βουλευτών - Ποινικοποιούν τον πολιτικό λόγο

Μ. Δημητρακόπουλος (ποινικολόγος): Δεν στέκουν νομικά οι διώξεις κατά του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής για σύσταση "εγκληματικής οργάνωσης". Παράνομες και οι διώξεις κατά των βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Ποινικοποιούν τον πολιτικό λόγο.
Υ.Γ.: Προσέξτε τον απότομο τρόπο που διακόπτει ο δημοσιογράφος τον ποινικολόγο, επειδή λέει κάτι που δεν βολεύει το ανθελληνικό καθεστώς που εξουσιάζει την Πατρίδα μας!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com

ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΟΥΜΕ! ΨΗΛΑ ΟΙ ΣΗΜΑΙΕΣ!


Το Εθνικιστικό Κίνημα, έχοντας πλήρη συνείδηση της κρισιμότητας και των επιπλέον δεινών που απειλούν την Πατρίδα και τον Λαό, με απόλυτη ψυχραιμία και πλήρη αποχή από την βία συνεχίζει αδιαπραγμάτευτα τον Αγώνα του, μέχρι την τελική Νίκη!

Νύχτα Ιμίων αναμένεται να ζήσει η Αθήνα.... Εκστρατεία Χρυσαυγιτών από όλη την Ελλάδα...


ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΤΙΜΗΣ

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας σήμερα αναμένεται να καταφθάσουν στην Αθήνα πούλμαν με Εθνικιστές από ολόκληρη την Ελλάδα...

Ήδη πάνω από 10 πούλμαν αναμένονται μόνο από Καλαμάτα - Λακωνία και Αρκαδία και άλλα 15 από τη Μακεδονία..

Οι Χρυσαυγίτες θα....
φροντίσουν το καθεστώς να καταλάβει ότι η ΠΙΣΤΗ είναι πιο δυνατή από τη φωτιά και θα τους συντρίψουμε όλους...

ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΗ ΓΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ....

Επίσκεψη στη ΓΑΔΑ από την Ουρανία Μιχαλολιάκου

Η κόρη του αρχηγού του Λαϊκού Συνδέσμου συνοδευόμενη από τον Αρτέμη Ματθαιόπουλο έφτασε στο κτήριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης για να δει τον πατέρα της που κρατείται από το πρωί στα κρατητήρια της Αντιτρομοκρατικής στον 12ο όροφο.
 
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

"ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ" ΓΡΑΦΟΥΝ Πανηγυρίζουν Τούρκοι & Σκοπιανοί για ΧΑ



Πανηγυρίζουν τα ΜΜΕ της Τουρκίας και των Σκοπίων την σύλληψη του γ.γ. του κόμματος Λαϊκός Σύνδεσμος Νίκου Μιχαλολιάκου και δεκάδων βουλευτών και στελεχών της.
 
Όλες οι τουρκικές εφημερίδες (Χουριέτ, Ζαμάν κλπ γράφουν ότι "Επιτέλους συνελήφθησαν οι εθνικιστές που τρόμαζαν την τουρκική μειονότητα της Θράκης". "Επίδειξη δύναμης της κυβέρνησης Σαμαρά κατά των εθνικιστών" κλπ
 
Η ιστοσελίδα της εφημερίδας «Ουτρίνσκι Βέσνικ» σημειώνει ότι «η κατηγορία για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης μπορεί να οδηγήσει στον εκτοπισμό του νεοναζιστικού κόμματος από την ελληνική Βουλή, κάτι το οποίο έχουν ζητήσειαπό την Ελλάδα πολλές διεθνείς οργανώσεις εξαιτίας των βίαιων επιθέσεων εις βάρος μεταναστών και τη διάδοση μισαλλοδοξίας από υποστηρικτές του κόμματος αυτού».
 
Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι οι σημερινές συλλήψεις «αποδεικνύουν ότι η ελληνική Δικαιοσύνη μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα αποτελεσματική όταν θελήσει».
 
Τα μέσα ενημέρωσης των Σκοπίων αναφέρουν ακόμη ότι οι συλλήψεις αυτές έγιναν μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από μέλος της Χρυσής Αυγής και προσθέτουν ότι για πρώτη φορά στην Ελλάδα συλλαμβάνεται αρχηγός και βουλευτές πολιτικού κόμματος μετά την πτώση της δικτατορίας το 1974.
 
Ο ιδιωτικός τηλεοπτικός σταθμός των Σκοπίων «Κάναλ 5» αναφέρει ότι μεταξύ των συλληφθέντων είναι και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλ.Παναγιώταρος, ο οποίος είχε προπηλακίσει έναν οδηγό φορτηγού από την ΠΓΔΜ «και μας έχει αποκαλέσει στη Βουλή της Ελλάδας ως γυφτοσκοπιανούς».
 
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΩΡΑ... ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΟΡΟΦΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ... ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΤΟΥ Η ΑΝΤΙΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ...!!!


Αποκλείστηκε ο α΄όροφος της κτιρίου της Βουλής, με εντολή του φρουράρχου, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Όπως έγινε γνωστό, απαγορεύτηκε η προσέγγιση απ΄όποιονδήποτε στον όροφο, όπου βρίσκονται τα γραφεία της Χρυσής Αυγής.http://www.stoxos.gr/2013/09/blog-post_5386.html

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΒΒC A. Mατθαιόπουλος: «Είναι η αρχή του τέλους της κυβέρνησης»



Ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος, ο οποίος αντικατέστησε τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Νικήτα Σιώη, προχώρησε σε δηλώσεις στο βρετανικό δίκτυο BBC.
 
Μιλώντας στον ανταποκριτή του δικτύου στην Αθήνα, Μαρκ Λόουεν, ο Ματθαιόπουλος ερωτηθείς αν οι συλλήψεις των μελών της Χρυσής Αυγής σηματοδοτούν το τέλος του κόμματος, απάντησε ότι αποτελούν «την αρχή του τέλους για την κυβέρνηση».
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Ετοιμάζεται έφοδος στα γραφεία της ΧΑ στη Βουλή



Εφοδο στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Βουλή αναμένεται να πραγματοποιήσει τις επόμενες ώρες η Ασφάλεια του Κοινοβουλίου με τη συνδρομή αστυνομικών δυνάμεων, στο πλαίσιο των ευρύτερων ερευνών σε σπίτια και πολιτικά γραφεία, που διεξάγονται απο νωρίς το πρωί.
 
Να σημειωθεί ότι οι διωκτικές αρχές εξακολουθούν να αναζητούν τους κ.κ. Χρήστο Παππά και Νίκο Μίχο και ορισμένοι δεν αποκλείουν οι δύο βουλευτές να έχουν βρει καταφύγιο στο Κοινοβούλιο.
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΑΠΙ ΜΙΚΡΟΣ ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ "ΣΥΣΤΗΜΑ" Ν.Μιχαλολιάκος: Οι αγώνες και οι διώξεις



Η αντιπαλότητα του γ.γ. του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή Νίκου Μιχαλολιάκου με το σύστημα και την κρατική καταστολή είναι αρκετά παλιά: Τον Ιούλιο του 1974  συνελήφθη για πρώτη φορά έξω από την βρετανική πρεσβεία στο Κολωνάκι διαμαρτυρόμενος την βοήθεια που έδιναν οι Βρετανοί στα τουρκικά στρατεύματα που είχαν εισβάλλει στην Κύπρο, όταν ο πρωθυπουργός Κ.Καραμανλής έλεγε το "Η Κύπρος είναι μακριά" κατά τη διάρκεια της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο.
Το 1976 συλλαμβάνεται για "επίθεση κατά δημοσιογράφων" που κάλυπταν την κηδεία του δολοφονημένου από την τρομοκρατική οργάνωση "17 Νοέμβρη" αστυνομικού Ευάγγελου Μάλλιου.
Από τότε ξεκινά η αντιπαλότητά του με τον "προοδευτικό" Τύπο που επί 30 χρόνια "χάϊδευε" την "17 Νοέμβρη" μέχρι την ημέρα εξάρθρωσής της. Αφέθηκε ελεύθερος χωρίς να καταδικαστεί αφού κρατήθηκε επί αρκετό καιρό στον Κορυδαλλό.
Η τρίτη φορά που ο Νίκος Μιχαλολιάκος πέρασε τις πόρτες των φυλακών, ήταν το 1978 όταν συνελήφθη ως "μέλος ακροδεξιάς οργάνωσης" η οποία στόχευε στόχευε "στην ανατροπή της δημοκρατίας για κατοχή όπλων και εκρηκτικών". Αθωώθηκε για όλες τις κατηγορίες αφού παρέμεινε για 18 μήνες στην φυλακή.
Η μοναδική καταδίκη αφορούσε 12 μήνες φυλάκιση για εξύβριση αρχής. Δηλαδή εμεινε 18 μήνες στην φυλακή και καταδικάστηκε σε 12 μήνες! Οι 6 επιπλέον μήνες ήταν "δώρο" του συστήματος στον νεαρό εθνικιστή.
Εκείνα τα χρόνια σημάδεψαν ανεξίτηλα την ψυχή του 17χρονου (σε αυτή την ηλικία φυλακίστηκε για πρώτη φορά) νέου. Τα χρόνια που ακολούθησαν έστειλαν το νεαρό εθνικιστή στην αντίπαλη πλευρα απ'ότι οι περισσότεροι νέοι της εποχής του. Αντί να πάει στην άκρα αριστερά, όπως οι Α.Λοβέρδος, Π.Τατούλης κλπ, κινληθηκε στο χώρο της  "σκληρής" δεξιάς.
Μάλιστα το μίσος του για την Βρετανία και την στάση των Βρετανών κατά τον κυπριακό απελευθερωτικό αγώνα, τις εκτελέσεις των Κυπρίων αγωνιστών και την εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο, τον "έσπρωξε" σε μία εντελώς ρεβιζιονιστική θεώρηση της ιστορίας του Β'Π.Π. "φλερτάροντας" με τις εθνικοσοσιαλιστικές ιδέες, πριν έρθει η πολιτική ωρίμανση των τελευταίων ετών.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Στη ΓΑΔΑ και ο Νίκος Μίχος.Ν.Μίχος: "Με διώκεται για τις εθνικιστικές μου ιδέες"




Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μίχος, παραδόθηκε λίγο μετά τις 14.50 το μεσημέρι οικειοθελώς στους αστυνομικούς, κάνοντας την εμφάνισή του στο κτήριο της Γ.Α.Δ.Α.
Σημειώνεται ότι ο συνολικός αριθμός των εκδοθέντων ενταλμάτων σύλληψης είναι 32 και από αυτά έχουν εκτελεσθεί έως στιγμής τα 18.ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΟΣ:
"Είμαι εδώ για να μου εξηγήσετε τι θέλετε από εμένα. Εγώ πάντα υπερασπιζόμουν το κράτος δικαίου. Θεωρώ ότι διώκεται τις ιδέες μου και θα δώσω μάχη για αυτές" είπε πριν η βαριά πόρτα του κρατητηρίου κλείσει πίσω από την πλάτη του εθνικιστή πολιτικού.
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ Τι είπε ο Νίκος Μιχαλολιάκος όταν συνελήφθη 28/09/13



Μία μικρή ομάδα της Αντιτρομοκρατικής μαζί με εισαγγελέα πήγε στο σπίτι του Νίκου Μιχαλολιάκου. 
 
Οταν τους άνοιξε είπε την ιδιότητα και το όνομά του.
 
Εισαγγελέας: "Υπάρχει ένταλμα σύλληψης σε βάρος σας"
 
Ο Νίκος Μιχαλολιάκος κούνησε το κεφάλι του, δείχνοντας ότι καταλαβαίνει.
 
Στην συνέχεια ο επικεφαλής των αστυνομικών της αντιτρομοκρατικής, συστήθηκε κι αυτός.
 
Αξιωματικός: "Ήρθα να σας συλλάβω. Εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος σας."
 
Τότε, ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής, ζήτησε να του επιτρέψουν να φορέσει τα ρούχα του και ακολούθησαν εκτεταμένες έρευνες στο σπίτι του, αφού η αντιτρομοκρατική έμεινε εκεί όπως και στα σπίτια των άλλων συλληφθέντων τουλαχιστον 2 ώρες.
 
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Η Χρυσή Αυγή είναι εδώ - Οι ιδέες δεν φυλακίζονται

Η Χρυσή Αυγή είναι εδώ - Οι ιδέες δεν φυλακίζονταιhttp://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-chrush-augh-einai-edw-oi-idees-den-fulakizon


"ΑΚΟΥ ΑΡΧΗΓΕ... ΚΑΙ ΑΚΟΥ ΤΟ ΚΑΛΑ... ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ..." ΒΙΝΤΕΟ: ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΔΑ....!!!


Εκατοντάδες Εθνικιστές τώρα έξω από την ΓΑΔΑ φωνάζουν το σύνθημα "Άκου Αρχηγέ και άκου το καλά ξεφτίλισες το σύστημα για άλλη μια φορά".

Το ελεύθερο φρόνημα δεν φυλακίζεται δεν διώκεται! Σε εξέλιξη η συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την ΓΑΔΑ ενάντια στις παράνομες διώξεις του ανθελληνικού καθεστώτος 
http://www.stoxos.gr/2013/09/blog-post_1493.html

''Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΧΕΙ 15%'' Γιώργος Γερμενής: ''Ήρθα να παραδοθώ''



"Ήρθα να παραδοθώ. Η Χρυσή Αυγή έχει 15% ξηλώσανε την Αστυνομία και την ΕΥΠ για να καταφέρουν να μας συλλάβουν"  δήλωσε ο βουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου, Γιώργος Γερμενής κατά την άφιξή του στη ΓΑΔΑ.
 
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΠΟΡΙΣΜΑ ΑΝΤΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Δεν υπάρχει συγκεκριμένο έγκλημα - Μόνο "ένοχοι..."



Δεν υπάρχει συγκεκριμένο "έγκλημα" για το οποίο να κατηγορούνται οι συλληφθέντες εθνικιστές πολιτικοί στοπόρισμα του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γ.Βουρλιώτη.
Είναι  εννέα σελίδες το πόρισμα του αντιεσαγγελέα και περιγράφει αυτό που θεωρούν "οργάνωση της Χρυσής Αυγής" και τον τρόπο με τον οποίο αυτή λειτουργεί.
Το πόρισμα αναφέρει ότι "δεν χρειάζεται να υπάρχει κάποιο αδίκημα για να προβούν οι Αρχές στη σύλληψη των μελών, καθώς αρκεί και μόνο η συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση". Εδώ νομικοί κύκλοι εκφράζουν την απορία τους για την αυτόφωρη διαδικασία που ακολουθήθηκε από την στιγμή που δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο αδίκημα.
Άλλοι νομικοί υποστηρίζουν "Θεωρήθηκε ένα ενιαίο έγκλημα η όλη τους δραστηριότητα και το αυτόφωτο το στοιχειοθετεί όπως νομίζει ο αντεισαγγελέας".
Επιπλέον, στο πόρισμα του εισαγγελέα αναφέρεται ότι θα γίνουν έρευνες και για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος κάτι που σημαίνει ότι άμεσα θα ανοίξουν και τραπεζικοί λογαριασμοί στελεχών και βουλευτών.
Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί ο γενικό γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος, ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο Γιάννης Λαγός, ενώ ο Ηλίας Παναγιώταρος εμφανίστηκε στη ΓΑΔΑ και παραδόθηκε.
Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι επίκεινται και αρκετές ακόμη συλλήψεις.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΣΤΙΣ ΜΥΛΟΠΕΤΡΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ Συνελήφθησαν Ν.Μιχαλολιάκος-Η.Κασιδιάρης - Μέσα και ο Η.Παναγιώταρος



Η κυβέρνηση διέβη τον Ρουβίκωνα και προχώρησε στην σύλληψη του ηγέτη των εθνικιστών και γ.γ. του κόμματος Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, Νίκου Μιχαλολιάκου, ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο για συλλήψεις και άλλων τεσσάρων βουλευτών. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει συλληφθεί και ο Ηλίας Κασιδιάρης.
 
Σημειώνεται ότι από τα ξημερώματα ενεργοποιήθηκε η παραγγελία της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου ότι η Χρυσή Αυγή λειτουργεί ως εγκληματική οργάνωση..
 
Είναι η πρώτη φορά που συλλαμβάνονται βουλευτές του ελληνικού Κοινοβουλίου για πρώτη φορά μετά την 21η Απριλίου 1967.
 
Ένα ξημέρωμα που ξεκινά πάλι να γράφεται ιστορία.
 
Εκ των κορυφαίων στελεχών του Λαϊκού Συνδέσμου - που ακόμα διαφεύγει της σύλληψης - δήλωσε στο defencenet.gr σχετικά: "Το πατριωτικό-εθνικιστικό κίνημα λίγους μήνες πριν καταγάγει μια μεγάλη εκλογική νίκη όπως έδειχναν όλες οι δημοσκοπήσεις, αντιμετωπίζεται ανορθόδοξα από το σύστημα. Θα δούμε κατά πώς θα αντιδράσουμε το επόμενο χρονικό διάστημα".
 
Πρώτος συνελήφθη ο Νίκος Μιχαλολιάκος ως αρχηγός του κόμματος που κατηγορούν ως "εγκληματική οργάνωση". Πληροφορίες μιλούν για ακόμη 34 εντάλματα.
 
Πληροφορίες που δεν κατέστη δυνατόν να διασταυρωθούν αναφέρουν ότι σίγουρα μόνο οι βουλευτές Χ.Παππάς και ο Γ.Μίχας από την κοινοβουλευτική ομάδα, διαφεύγουν την σύλληψη. Οι βουλευτές Γ.Λαγός, Η.Παναγιώταρος προσήλθαν μόνοι τους και παραδόθηκαν...
 
Συνελήφθη και ο επικεφαλής του κόμματος στη Νίκαια, Γ.Πατέλης.
 
Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν είναι συγκρότηση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση με βάση το άρθρο 187 παρ. 1 του Ποινικού Κώδικα. Οι συλλήψεις έγιναν με εντολή αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου μετά τη μελέτη του πορίσματος του αντεισαγγελέα κ. Χ. Βουρλιώτη, και δεν ανατέθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών.
 
Μόνος του πήγε ο Ηλίας Παναγιώταρος στην ΓΑΔΑ όταν έμαθε ότι τον ψάχνουν από το βράδυ σε λάθος διεύθυνση: "Εδώ είμαι. Έμαθα ότι χθες με ψάχνατε σε λάθος διεύθυνση και ήρθα να ρωτήσω τι με θέλετε"! Αντρίκεια και καθαρή αντιμετώπιση...
 
Μεταξύ των εθνικιστών πολιτικών που οδηγούνται στη ΓΑΔΑ είναι και ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος συνελήφθη με την διαδικασία του αυτοφώρου λειτουργεί αυτεπάγγελτα παρά τη βουλευτική ασυλία.  
Έπειτα από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής, η επιχείρηση της Ασυνομίας ξεκίνησε από τα ξημερώματα.
Το κουδούνι στο σπίτι του αρχηγού των ηγέτη του εθνικιστικού κόμματος Νίκου Μιχαλολιάκου κτύπησε τα ξημερώματα.: Δεν ήταν ο γαλατάς. Ήταν οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας που τον ζήτησαν να τους ακολουθήσει.
Σκηνές 21ης Απριλίου 1967 ... από την ανάποδη. Αυτή την φορά οι εθνικιστές συλλαμβάνονται...
Η επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής έρχεται έπειτα από την ενεργοποίηση της παραγγελίας της Εισαγγελείας ότι η Χρυσή Αυγή λειτουργεί ως "εγκληματική οργάνωση".
Δεν προέβαλε αντίσταση. Ο Νίκος Μιχαλολιάκος δεν είναι η πρώτη φορά που συλλαμβάνεται. Σε ηλικία 17 ετών είχε συλληφθεί και κρατηθεί στις φυλακές για 18 μήνες μέχρις ότου αθωώθηκε. Μια περιπέτεια που σημάδεψε την μετέπειτα ζωή του.
Πρακτικά καταζητείται ολόκληρος ο εθνικισμός στην Ελλάδα.
Η χώρα μπαίνει σε άγνωστα μονοπάτια από σήμερα...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ Ν/Σ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ 100% ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ Ν/Σ Οριστικό: 

Αλλοδαποί στο γένος θα γίνονται αξιωματικοί στις ΕΔ & τα ΣΑ!


Οι δυνάμεις που απεργάζονται την αλλοίωση της εθνοτικής ταυτότητας των Ελλήνων εκμεταλλέυονται την συγκυρία και την αμυντική θέση που έχουν λάβει οι 


πατριωτικές δυνάμεις σε όλα τα κόμματα (ειδικά σε ΝΔ, ΧΑ και Ανεξάρτητους) και προωθούν τον λεγόμενο "αντιρατσιστικό νόμο" ο οποίος δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένας 100% ρατσιστικός νόμος κατά των γηγενών Ελλήνων.


Την δέσμευση ότι το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο θα προωθηθεί σύντομα προς ψήφιση στη Βουλή παρείχε προς τα μέλη της αντιπροσωπείας του ΠΑΣΟΚ, υπό τον γραμματέα του κόμματος, Νίκο Ανδρουλάκη, με τα οποία συναντήθηκε σήμερα, Παρασκευή, ο υπουργός Δικαιοσύνης, Χαράλαμπος Αθανασίου.

Ταυτοχρόνως λάμβάνει τέλος η προσπάθεια να επαναφερθεί το νομοσχέδιο που εμποδίζει την εισαγωγή αλλοδαπών προς το γένος στις στρατιωτικές σχολές και τα σώματα ασφαλείας. Σχετική διαβεβαίωση δόθηκε στην αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ

Στο πλαίσιο της συνάντησης αυτής συζητήθηκαν, παράλληλα, οι νομοθετικές πρωτοβουλίες "για την αντιμετώπιση της βίας και του νεοναζισμού" αναφέρει η επίσηνη ανακοίνωση, ενώ επισημάνθηκε και η ανάγκη ταχείας διεκπεραίωσης των δικαστικών διαδικασιών για τη διαλεύκανση των υποθέσεων που σχετίζονται με "ρατσιστικά εγκλήματα" (όχι για τα εγκλήματα που γίνονται σε βάρος των Ελλήνων. Αυτά μπορούν να περιμένουν...).


Βασικό πολιτικό εργαλείο των δυνάμεων που προωθούν την "εποεινικοποίηση των Ελλήνων, είναι το ΠΑΣΟΚ το οποίο πιέζει ή καλύτερα εκβιάζει με την αποχώρησή του από την κυβέρνηση για να γίνουν όλα τα παραπάνω

Τα πάντα εξαρτώνται τώρα από τις πατριωτικές δυνάμεις που έχουν απομείνει μέσα στη ΝΔ. Θα αντισταθούν ή θα δεχθούν την αποεθνοποίηση των Ελλήνων;

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ "Κόβεται" η χρηματοδότηση του Λαϊκού Συνδέσμου



Διευρυμένη σύσκεψη υπό τον κ. Μιχελάκη έγινε σήμερα στο υπουργείο Εσωτερικών κατά την οποία αποφασίστηκε η διακοπή χρηματοδότησης κομμάτων των οποίων οι βουλευτές εμπλέκονται σε "εγκληματικές" ενέργειες ένας χαρακτηρισμός που φωτογραφίζει το Λαϊκό Σύνδεσμο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η συγκεκριμένη νομοθετική ρύθμιση θα προωθηθεί την επόμενη Δευτέρα οπότε και θα διακοπεί η χρηματική ροή.
Σχετική ανακοίνωση εκδόθηκε και από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη:
Κατατίθεται την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου στη Βουλή η νομοθετική ρύθμιση για την αναστολή χρηματοδότησης κομμάτων όταν εναντίον προσώπων που τα διοικούν ή Βουλευτών τους έχει ασκηθεί δίωξη για κακουργηματικές πράξεις.
Στο πλαίσιο της απόφασης της Κυβέρνησης για την απόλυτη προάσπιση της νομιμότητας και την αντιμετώπιση των "εγκληματικών" οργανώσεων, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 27 Σεπτεμβρίου σύσκεψη στο Υπουργείο Εσωτερικών, με τη συμμετοχή του Υπουργού Εσωτερικών κ. Γιάννη Μιχελάκη, του Υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Χαράλαμπου Αθανασίου, του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκου Δένδια και του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάκη Βορίδη, με θέμα την αναστολή χρηματοδότησης κομμάτων, όταν εναντίον προσώπων που τα διοικούν ή Βουλευτών τους, έχει ασκηθεί δίωξη για κακουργηματικές πράξεις.
 defencenet.gr

ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ ALCO Σταθερός παραμένει ο Λαϊκός Σύνδεσμος



Σταθερός παραμένει ο Λαϊκός Σύνδεσμος σε ό,τι αφορά την πρόθεση ψήφου. Αυτό δείχνει δημοσκόπηση που πραγματοποίησε η εταιρεία Alco, και η οποία θα δημοσιευτεί στην εφημερίδα «Παραπολιτικά».
Ειδικότερα, ο Λαϊκός Σύνδεσμος συγκεντρώνει το 6,7% στην πρόθεση ψήφου, το ίδιο ακριβώς ποσοστό που του έδινε δημοσκόπηση της ίδιας εταιρείας πριν λίγες ημέρες. Να επισημάνουμε ότι το 6,7% δεν είναι με αναγωγή επί των αναποφάσιστων. Άρα τα ποσοστά του κόμματος είναι ακόμη μεγαλύτερα..
Πιο συγκεκριμένα, στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ λαμβάνει 21,5% και ο ΣΥΡΙΖΑ 20,3%. Ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 6,7%, το ΠΑΣΟΚ με 5,9%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 5,4%, το ΚΚΕ με 4,7% και η ΔΗΜΑΡ με 3,5%. Άλλο Κόμμα επιλέγει το 6,7% των ερωτηθέντων, Λευκό το 3,9%, Αποχή το 8,6%, ενώ αδιευκρίνιστη είναι η ψήφος του 12,8% του δείγματος.
Στην παράσταση νίκης η ΝΔ προηγείται με 36% και ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με 29%. Άλλο Κόμμα απάντησε το 5% των ερωτηθέντων και ΔΞ/ΔΑ το 30%.
Συμπερασματικά, μέσα σε αυτό το εξαιρετικά δυσμενές κλίμα που έχει δημιουργηθεί στα MME για το Λαϊκό Σύνδεσμο, με τις επικοινωνιακές επιθέσεις που δέχεται καθημερινά και τον χαρακτηρισμό "εγκληματική οργάνωση" που του έχουν προσάψει, είναι πολύ δύσκολο, ακόμα και για τους "σκληρούς" ψηφοφόρους του Λαϊκού Συνδέσμου να δεχθούν να ομολογήσουν ότι ψηφίζουν Χ.Α. σε μια προσωπική ή τηλεφωνική συνέντευξη. Ειδικά όταν επί της ουσίας τους ρωτάνε "μήπως ψηφίζεται μια εγκληματική οργάνωση";

Οι συνεντεύξεις γίνονται μέσα στα σπίτια τους ή τους καλούν στα τηλέφωνα των σπιτιών τους, άρα υπάρχει φόβος...

Αυτό το φαινόμενο είχε παρατηρηθεί και στις άλλες εκλογικές αναμετρήσεις όπου σε καμία το κόμμα δεν λάμβανε περισσότερο από 4% των ψήφων για να καταλήξει τελικά στο 7%...
 defencenet.gr

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

ΟΧΙ ΡΕ... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΩΓΜΟΣ... ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΡΟΥΦΙΑΝΙΕΣ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΧΑΚΗ

Στο μικροσκόπιο του εισαγγελέα τίθενται οι καταγγελίες για τον ψυχίατρο του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αθηνών Κώστα Παρασχάκη που φέρεται να χορηγούσε αδιάκριτα πιστοποιητικά για την έκδοση αδειών οπλοφορίας σε μέλη της Χρυσής Αυγής.

Ο ψυχίατρος, διευθυντής ενός από τα εννέα ψυχιατρικά τμήματα του ΨΝΑ, σύμφωνα με δημοσιεύματα του τύπου έχει χορηγήσει άγνωστο αριθμό πιστοποιητικών σε μέλη της ΧΑ της οποίας υπήρξε υποψήφιος βουλευτής στο νομό Λασιθίου το 2010 και το 2012.

Σε πρόσφατο δημοσίευμα της η εφημερίδα ΕΘΝΟΣ επισημαίνει ότι ενέργειες του κ. Παρασχάκη έχουν αναφερθεί εδώ και πολλούς μήνες στην διοίκηση του ΨΝΑ από ψυχίατρο, διευθυντή κλινικής του Νοσοκομείου ο οποίος μάλιστα είχε υποβάλει και αναφορά στην Ένωση Ψυχιάτρων Ελλάδας ζητώντας την διαγραφή του καταγγελλόμενου ως μέλους οργάνωσης που δείχνει «προσήλωση στην πολιτική της ευθανασίας και στείρωσης ψυχικά πασχόντων και αναπήρων».

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα που προκάλεσαν την εισαγγελική παρέμβαση και θα περιληφθούν στο υλικό που θα μελετήσει ο εισαγγελέας, ο εν λόγω ψυχίατρος φέρεται στην διάρκεια μίας μόνο εφημερίας να εξέδωσε δύο πιστοποιητικά για άδεια οπλοφορίας.

Παράλληλα όπως καταγγέλλεται, ο κ. Παρασχάκης έχει εκδώσει πιστοποιητικό ψυχιατρικών νοσημάτων που διευκολύνει υποψήφια της ΧΑ κατηγορουμένη για επίθεση σε βάρος αλλοδαπών, το 2011, να λαμβάνει αναβολές στην εκδίκαση της υπόθεσης της η οποία έχει προσδιοριστεί για τον Ιανουάριο του 2014.

Η εισαγγελική έρευνα που στρέφεται προς κάθε κατεύθυνση, έχει στόχο να εξακριβώσει την βασιμότητα των καταγγελιών σε βάρος του κ. Παρασχάκη και να εντοπίσει αν στην υπόθεση προκύπτει διάπραξη αδικημάτων.

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕhttp://www.stoxos.gr/2013/09/blog-post_2699.html

Ο ΕΝΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΟΙ “ΜΕΓΑΛΟΔΗΜ(Ι)ΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ” ΤΟ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΝ “ΓΙΑ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ”! ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ;;;


303508
Μετά την χθεσινή αναδίπλωση του N. Ευαγγελάτου που συνοδεύτηκε με την φράση: “Εάν δεν ισχύουν αυτά που διαρρέονται για την Χρυσή Αυγή…Τότε θα γίνουν “ήρωες” σήμερα ο N. Χατζηνικολάου μίλησε στην πρωϊνή του εκπομπή “για υπερβολές που έχουν ακουστεί στα κανάλια και που πλέον πρέπει να αποδειχτούν για να ισχύσουν, ΑΛΛΙΩΣ υπάρχει κίνδυνος να βγουν διαφορετικά από τα προσδοκόμενα αποτελέσματα”, εννοώντας πως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα υπερδιογκώσει τα ποσοστά της.
Την αναδίπλωση τους όμως ζήλεψε και ο Μ. Τριανταφυλλόπουλος, όπου μέσω κειμένου – επιστολής με τίτλο “ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΡΕΛΛΟΙ;” λέει πως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ.
Σας παραθέτουμε αποσπάσματα της επιστολής – αναδίπλωσης:
“Ούτε μία ψήφο δεν μπορείτε να αποσπάσετε από τους χρυσαυγίτες δυστυχώς. Όσοι τους ψήφισαν πήγαν εκεί εξαιτίας σας και όχι εξαιτίας τους. Έχετε τη δυνατότητα να το κατανοήσετε;”Έκανε ο Ρουπακιάς το αποτρόπαιο έγκλημα και σπεύδετε να ταυτίσετε όσους ψήφισαν τον Μιχαλολιάκο με το αίμα; Είσαστε λογικοί; Είσαστε ανόητοι; Είσαστε επικίνδυνοι; Είσαστε ηλίθιοι; Ο εθισμός και η ταύτιση είναι άγνωστες έννοιες σ’ εσάς; ;Από εκεί και πέρα, όμως, η υπέρβαση και η υπερβολή εμπεριέχουν κινδύνους μίας τεράστιας γκάμας καταστάσεων, που αρχίζει από τη γελοιότητα για να φθάσει μέχρι την τραγωδία. Είναι τραγικό να ταυτίζεις το σύνολο των οπαδών της Χρυσής Αυγής με το έγκλημα, επειδή διαφωνείς πολιτικά μαζί τους. Το να ταυτίζεις, όμως, το σύνολο των πολιτών που τους ψήφισαν με εγκληματικές πράξεις και να καταφεύγεις σε ομαδική υστερία ανακαλύπτοντας όλες τις αποτρόπαιες ενέργειές τους ένα πρωί, λες και προέκυψαν από παρθενογένεση, θεωρώ ότι είναι εξίσου επικίνδυνο και γελοίο.”
Όπως βλέπετε δυο τινά συμβαίνουν! Ή έρχονται δημοσκοπήσεις και το σύστημα αγωνίζεται να μην διαψευστούν οι δημοσιογράφοι που δούλεψαν τόσες ημέρες και δεν τα κατάφεραν
να κάνουν την δουλειά. Ή τα στοιχεία που λένε πως έχουν είναι….άνθρακες και όχι “θησαυρός”… Το ερώτημα είναι ποιος θα ακολουθήσει της εξόδου και μετά τις υπερβολές και τις ακρότητες τόσων ημερών θα προσπαθήσει να “αλλάξει το σενάριο”…
Περαστικά σας! Και πέστε μας σε ποια τρύπα θα χωθείτε σε λίγες ημέρες!
http://ethnikismos.net/2013/09/27

ΠΡΩΗΝ ΦΡΟΥΡΟΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗ «Υφίσταμαι διώξεις για το πολιτικό μου φρόνημα»



Για το πολιτικό του φρόνημα κατήγγειλε ότι υφίσταται δίωξη ο αστυνομικός υπάλληλος και πρώην φρουρός του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση.
Ο αστυνομικός κρίθηκε σήμερα ένοχος για παράβαση του νόμου περί όπλων και του του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης  13 μηνών με αναστολή, ενώ παράλληλα του επιβλήθηκε πρόστιμο 1200 ευρώ. Ποινή για την οποία έκανε έφεση.
Ο ίδιος σε δηλώσεις του, στο CityVoice, είπε μεταξύ άλλων  ανέφερε ότι τα φυσίγγια που βρέθηκαν σε μπαγκαζιέρα, στο πατάρι των γραφείων της Χρυσής Αυγής κατά την έφοδο της αστυνομίας, ανήκουν στον πατέρα του και ήταν ξεχασμένα στο κτίριο, το οποίο είναι ιδιοκτησία των γονιών του.
Για τα τέσσερα κυνηγετικά όπλα, που βρέθηκαν στην κατοχή του χωρίς άδειες, ανέφερε ότι δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να τις ανανεώσει...
"Δεν έκρυψα ποτέ τις πολιτικές μου πεποιθήσεις, ανήκω στο χώρο της Χρυσής Αυγής, είμαι Έλληνας εθνικιστής και με κυνηγούν για το πολιτικό μου φρόνημα", είπε μεταξύ άλλων.
Δείτε τις δηλώσεις του 45χρονου αλλά και του δικηγόρου του κ.Φαρμάκη:defencenet.gr

Κυκλοφορεί αύριο η Εθνική εφημερίδα “Εμπρός” (Φύλλο Νο 14)

Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2013 - 18:25
Κυκλοφορεί αύριο η Εθνική εφημερίδα “Εμπρός” (Φύλλο Νο 14)
Διαβάστε στο 14ο φύλλο της εφημερίδας "Εμπρός" που κυκλοφορεί αύριο:
  • 15% η Χρυσή Αυγή - Δημοσκόπηση τρόμος για το σύστημα της κλεπτοκρατίας
  • Δηλώσεις Ν. Γ. Μιχαλολιάκου: Δεν μας λυγίζει ο βρώμικος πόλεμος του συστήματος
  • Ξηλώνουν τα Εθνόσημα και τις Ελληνικές Σημαίες από τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας
  • Στο κόλπο της πολιτικής δίωξης της Χρυσής Αυγής ο Μάκης Βορίδης
  • Προαναγγελία προβοκάτσιας από τον Χρυσοχοΐδη
  • Αντεπίθεση στους διεφθαρμένους από την Χρυσή Αυγή - Κατατέθηκε φάκελος στον Άρειο Πάγο κι έπεται συνέχεια...
  • 273 εκατομμύρια ευρώ χρωστούν τα κόμματα του «συνταγματικού τόξου» στις τράπεζες
  • Έρευνα: Μετανάστες στην ίδια τους την γειτονιά αισθάνονται οι κάτοικοι της Φωκίωνος Νέγρη
  • Το ψευτοδίλημμα του καθεστώτος: Σαμαράς - τρόικα ή τανκς
  • Τα διαπιστευτήρια του στους εβραίους της Αμερικής έδωσε μετά τον Σαμαρά και ο Βενιζέλος
  • Ρεπορτάζ: Σχέδιο εξόντωσης των Ελλήνων ταξιτζήδων
Η Εφημερίδα ΕΜΠΡΟΣ είναι μία νέα φωνή στον χώρο των έντυπων μέσων, μία φωνή προσηλωμένη στις παραδοσιακές αξίες του Ελληνισμού. Εστιάζει σε ζητήματα εθνικά και κοινωνικά και η θεματολογία της είναι πολυεπίπεδη: Εθνική Άμυνα, Γεωπολιτική και Γεωστρατηγική, Ένοπλες Δυνάμεις, Εγκληματικότητα, Λαθρομετανάστευση, Οικονομία, Πολιτική, Πολιτισμός και Ιστορία. Η Εφημερίδα ΕΜΠΡΟΣ φιλοδοξεί να εκφράσει κάθε Έλληνα Πατριώτη, να γίνει δική του φωνή και να πει Αλήθειες που τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης αποκρύπτουν ή διαστρεβλώνουν.
Εβδομαδιαία Εθνική Εφημερίδα ΕΜΠΡΟΣ - Η φωνή της Αλήθειας
Κυκλοφορεί αύριο Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου και κάθε Σάββατο με 1 ευρώ

Χρήστος Παππάς: Κάτω τα χέρια από τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα σώματα Ασφαλείας

Κάτω τα χέρια από την Αστυνομία και τον Στρατό

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς κατήγγειλε σήμερα από του βήματος της Βουλής τις παράνομες μεθοδεύσεις της συγκυβέρνησης του Μνημονίου για την διάλυση της Αστυνομίας και των Ενόπλων Δυνάμεων. Ο Συναγωνιστής Παππάς δήλωσε χαρακτηριστικά: "Κάτω τα χέρια από τα σώματα ασφαλείας και τις Ένοπλες Δυνάμεις. Θα βυθίσετε τη χώρα στο χάος. Τα σώματα ασφαλείας και οι Ένοπλες Δυνάμεις ανήκουν σε ολόκληρο τον Ελληνικό Λαό".
Να σημειωθεί πως ο προεδρεύων της Βουλής, Γιάννης Τραγάκης ενοχλήθηκε από την παρέμβαση του Συναγωνιστή Παππά και πρόστρεξε να σημειώσει πως δεν δέχεται παραινέσεις. Η αλήθεια είναι πως η Νέα Δημοκρατία θέλει να διαλύσει εκ βάθρων την δομή και την οργάνωση των σωμάτων ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων και να δημιουργήσει ένα δικό της κομματικό στρατό.
Παραθέτουμε την είδηση για την τρομοκρατία και τους παράνομους ελέγχους που έχει εξαπολύσει η ηγεσία του Προ - Πο κατ΄ εντολήν Δένδια και Σαμαρά στα σώματα ασφαλείας. Ξεφτίλισαν τα πάντα: Έφοδος και έρευνες στην ΕΚΑΜ από το καθεστώς του μνημονίου
ΓΔΥΝΟΥΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑΤΟΥΑΖ ΜΕ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ
Πριν από ελάχιστο χρόνο οι άνδρες της ΕΚΑΜ αντιμετώπισαν με επιτυχία και με τεράστιες προσωπικές θυσίες την συμμορία των αλβανών δολοφόνων με τα καλάσνικοφ. Την ώρα που η πολιτική ηγεσία του ΠΡΟ-ΠΟ έκανε τις διακοπές της και άραζε στους καναπέδες του υπουργείου, κάποιοι Έλληνες βρίσκονταν στα βουνά και έπαιζαν κορώνα-γράμματα τη ζωή τους. Σήμερα το απόγευμα η ίδια άθλια ηγεσία διέταξε τον απόλυτο εξευτελισμό των θεσμών και την ταπείνωση κάποιων εκλεκτών ανδρών.
Μεταφέρουμε αυτολεξεί από το διαδίκτυο: Έρευνα στην έδρα της ΕΚΑΜ στο Γουδί - Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα της υποδιεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων στις εγκαταστάσεις της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας στο Γουδί. Σύμφωνα με πληροφορίες ανοίγουν και ψάχνουν φοριαμούς και παίρνουν καταθέσεις.
Δεν θα σχολιάσουμε το γεγονός, καθώς η γνώμη μας για αυτούς που διοικούν το υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ έχει ήδη καταγραφεί και θα ήταν κουραστικό να επαναλαμβάνουμε τα αυτονόητα. Θα προσθέσουμε όμως ότι οι Έλληνες αστυνομικοί έχουν αρχίσει πλέον να βράζουν από την άθλια, αντιδεοντολογική και παράνομη συμπεριφορά κάποιων κύκλων, που έχουν πλέον γίνει επικίνδυνοι για την δημόσια τάξη και ασφάλεια της χώρας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com

Φάκελος της Χρυσής Αυγής στέλνει στη φυλακή το διεφθαρμένο ΠΑΣΟΚ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΗΣ Κ.Ο. ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
Ο φάκελος για τα 114 "μαύρα" εκατομμύρια που χάθηκαν χωρίς παραστατικά από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ υπάρχει ήδη κλειδωμένος κατόπιν άνωθεν πολιτικής εντολής στα συρτάρια της Δικαιοσύνης. Η Χρυσή Αυγή κατέθεσε σήμερα όλα τα σχετικά στοιχεία που καθιστούν το διεφθαρμένο ΠΑΣΟΚ εγκληματική οργάνωση και στέλνουν στην φυλακή ανώτερα στελέχη του και βουλευτές. Ακολουθεί το κείμενο της μηνυτήριας αναφοράς και σχετικά αποσπάσματα από τον Τύπο.
ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ
ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΞΙΟΠΟΙΝΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: “ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΥΓΙΖΕΙ Ο ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ” 27/09/2013

http://ethnikismosblog.files.wordpress.com/2013/09/mixaloliakos150912.jpg
Ολόκληρη η συνέντευξη του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου στην Βεργίνα Τηλεόραση, στην οποία δίνει απαντήσεις σε όλα τα ζητήματα της τρέχουσας επικαιρότητας.
ΔΕΊΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΔΩ: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/twra-h-sunenteujh-tou-n.-g.-michaloliakou#.UkUu64Y2KSo

ΑΝΘΡΑΚΕΣ Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ Καμία εμπλοκή εν ενεργεία στελέχους Ε.Δ. στα περι... εκπαίδευσης μελών της Χ.Α.



Καμία εμπλοκή δεν προκύπτει για εν ενεργεία στελέχη των Ειδικών Δυνάμεων στην «εκπαίδευση» μελών της Χρυσής Αυγής όπως ανέφεραν δημοσιεύματα βασιζόμενα σε ανώνυμες «καταγγελίες» και προκάλεσαν την εντολή διενέργειας έρευνας από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Δ. Αβραμόπουλο στην ελίτ των Ένοπλων Δυνάμεων.
Δικαστικές πηγές αναφέρουν κατηγορηματικά πώς, από την εξέταση μαρτύρων και όλων των στοιχείων που έχουν στη διάθεση τους για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής που διερευνούν δεν υπάρχει ούτε καν ένδειξη πώς εν ενεργεία στρατιωτικός είχε οποιαδήποτε σχέση με όσα γράφονται τις τελευταίες ημέρες περί συμμετοχής στην εκπαίδευση μελών του Λαικού Συνδέσμου.
Πληροφορίες του defencenet.gr αναφέρουν επίσης πώς ανάλογο θα είναι και το αποτέλεσμα της στρατιωτικής έρευνας που διενεργείται από τη Δευτέρα με καταθέσεις διοικητών μονάδων των Ειδικών Δυνάμεων και στελεχών των Α2 γραφείων.
Τα έως τώρα αποτελέσματα δείχνουν πώς δεν υπάρχει κανένα απολύτως στοιχείο που να εμπλέκει εν ενεργεία στέλεχος σε δραστηριότητες πέραν της υπηρεσίας.
Το πόρισμα της έρευνας που διενεργήθηκε υπό την εποπτεία των τριών Επιτελείων αναμένεται να παραδοθεί σήμερα το απόγευμα στον αρχηγό ΓΕΕΘΑ στρατηγό Μ. Κωσταράκο και αμέσως στον υπουργός Εθνικής Άμυνας Δ. Αβραμόπουλο.
Η εξέλιξη αυτή επιβεβαιώνει όσους από την αρχή στο Πεντάγωνο είχαν εκφράσει τον προβληματισμό και τη δυσθυμία τους για την έρευνα στις Ειδικές Δυνάμεις χωρίς να υπάρχει ίχνος απόδειξης, παρά μόνο «ανώνυμες μαρτυρίες».
Δεν μπορεί όμως να καταλογιστεί ευθύνη και στον υπουργό Εθνικής Άμυνας, αφού ναι μεν η έρευνα που διέταξε μπορεί να νομιμοποίησε τα δημοσιεύματα που βασίζονταν σε «ανώνυμες μαρτυρίες», αλλά δεν επιτρέπει να σέρνονται ανυπόστατες φήμες που πλήττουν περαιτέρω το αξιόμαχο των Ένοπλων Δυνάμεων.
Κατόπιν τούτων, προκύπτει εύλογα το ερώτημα, γιατί  επιχειρήθηκε εμπλοκή στρατιωτικών σε μία καθαρά πολιτική αντιπαράθεση; Ποιοι ήταν αυτοί που θέλησαν να ρίξουν, όπως το «defencenet.gr» έγραψε, τις Ένοπλες Δυνάμεις στον πολιτικό βόθρο.
Η επι μέρες αιρούμενη δήθεν εμπλοκή εν ενεργεία στρατιωτικών στην εκπαίδευση μελών ενός κόμματος έθεσαν υπό αμφισβήτηση το θεσμικό ρόλο των Ένοπλων Δυνάμεων και υπονόμευσαν το ηθικό των στελεχών.
Κι όλα αυτά σε μία ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο για τη χώρα, σε ένα περιβάλλον αναταραχής στην Ανατολική Μεσόγειο και ανατροπών στην ευρύτερη περιοχή. Κάποιοι όμως επιμένουν να μονοπωλούν την επικαιρότητα με το θέμα της Χρυσής Αυγής γιατί έτσι τους συμφέρει…
Άνθρακες λοιπόν ο θησαυρός.
 http://www.defencenet.gr

ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ Φάκελος-σοκ στην Δικαιοσύνη για τα "συστημικά" κόμματα



Ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή, «καταθέτει στην Δικαιοσύνη ογκωδέστατους φακέλους με στοιχεία για την παράνομη δράση των κομμάτων της κλεπτοκρατίας, της διαφθοράς και της τρομοκρατικής βίας».
 
«Τα στοιχεία αυτά αφορούν αξιόποινες πράξεις μελών - υποστηρικτών των κομμάτων "Νέα Δημοκρατία", "Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα", Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς" και "Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος", οι οποίες φαίνεται να προσιδιάζουν σε σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και άσκηση οργανωμένης εγκληματικής δραστηριότητας.  
 
Η δραστηριότητα αυτή εκτρέπεται των ορίων μεμονωμένων περιστατικών, προκαλεί το δημόσιο αίσθημα, υπονομεύει την αυθεντία του κράτους δικαίου, προσβάλλει τα ανθρώπινα δικαιώματα και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, θέτει σε κίνδυνο τη δημόσια τάξη και την εσωτερική ασφάλεια της χώρας. Η δραστηριότητα αυτή εκθέτει όχι μόνον τους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς, αλλά και την ίδια τη χώρα, τη δημοκρατική της παράδοση, το νομικό της πολιτισμό, τις δεσμεύσεις της υπό το διεθνές και ευρωπαϊκό δίκαιο προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Η αντιμετώπισή της, κατά συνέπεια, επιβάλλει την εγρήγορση της Πολιτείας και την ενεργοποίηση όλων των αναγκαίων μέσων που προβλέπει το Σύνταγμα, ο Ποινικός Κώδικας και ο Κώδικας Ποινικής Δικονομίας».
 
«Παραθέτουμε ένα ελάχιστο τμήμα του φακέλου που σχηματίζεται από το νομικό τμήμα της Χρυσής Αυγής και θα κατατεθεί στις αρμόδιες Αρχές. Το τμήμα αυτό αφορά τις πράξεις πολιτικής βίας και όχι τα οικονομικά εγκλήματα, όπου τα σχετικά στοιχεία είναι ακόμη περισσότερα:
 
Αδικήματα
 
- Ανθρωποκτονία εκ προθέσεως
- Απόπειρα ανθρωποκτονίας
- Επικίνδυνες σωματικές βλάβες
- Παράνομη βία
- Παράνομη οπλοκατοχή, οπλοφορία και οπλοχρησία
- Απελευθέρωση κρατουμένου
- Υπόθαλψη εγκληματία
- Αντιποίηση Αρχής
- Διατάραξη κοινής ειρήνης
- Διέγερση σε διάπραξη εγκλήματος
- Εγκωμιασμός εγκλήματος» καταλήγει η ανακοίνωση, στην οποία γίνεται γνωστό πως παρατίθεται και ενδεικτικό φωτογραφικό υλικό από τα προαναφερθέντα αδικήματα.
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Συνεργασία: Πως κατάντησαν τις λέξεις “Ελευθερία” και “Δημοκρατία” Διαβάστε ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

«Ελευθερία και Δημοκρατία» δυο ευγενείς και υψηλόφρονες λέξεις, λεκτικές όμως χειροβομβίδες στα χέρια των Αμερικανοσιωνιστών που μπορούν να ξεκοιλιάσουν ολόκληρα έθνη. Όταν ακούμε αυτές τις λέξεις θα πρέπει ενστικτωδώς να καλυπτόμαστε και να αναζητούμε καταφύγιο.
«Ελευθερία και Δημοκρατία» είναι η κραυγή πολέμου των Αμερικανοσιωνιστών και οι λέξεις κλειδί στην εισβολή των ΗΠΑ και των συμμάχων τους στο Ιράκ, Αφγανιστάν, Λιβύη κ.α. Εισβολές που είχαν ως αποτέλεσμα εκατομμύρια νεκρούς αμάχους, κατεστραμμένες πόλεις, αναρχία, εγκληματικότητα και διαφθορά. Το ερώτημα είναι γιατί μπήκαν στο λεξιλόγιό μας και κάποιοι έχουν τόση εμμονή με αυτές τις δυο λέξεις, «Ελευθερία και Δημοκρατία», και έχουν ξεχαστεί δυο άλλες πολύ πιο σημαντικές, η «Τιμή και Αξιοπρέπεια». Γιατί ενώ το «κέρας της αμαλθείας» Ελευθερία και Δημοκρατία φέρνει μαζί του όπλα, στρατιωτικές βάσεις, βομβαρδισμούς και ανέχεια κάποιοι, πολλοί, επηρεάζονται από αυτές τις ανόητες σήμερα λέξεις, όπως τις έχουν καταντήσει οι Αμερικανοσιωνιστές, που συνήθως επικαλούνται ηγεμονίσκοι, πρωθυπουργοί κοινοβουλευτικών δικτατοριών και λαοί οι οποίοι πιστεύουν ότι η δημοκρατία είναι το υπέρτατο πολιτικό αγαθό, ασχέτως εάν οι ίδιοι αυτοί λαοί  πεινούν, δεν έχουν υγειονομική περίθαλψη και πραγματική δωρεάν παιδεία.
Η Τιμή και Αξιοπρέπεια δεν προσφέρει δημοκρατία που φέρνει στην εξουσία τον υιό ή τον ανιψιό του πρώην κοινοβουλευτικού ηγεμονίσκου, δεν σημαίνει ανθρώπινα δικαιώματα που καταπατώνται με την πρώτη ευκαιρία από ξενόδουλους κυβερνήτες. Τιμή και Αξιοπρέπεια είναι λέξεις ανιδιοτελείς, είναι λέξεις που αντικατοπτρίζουν το δίκαιο, το σπουδαίο και την προτεραιότητα. Ίσως οι λέξεις αυτές να μην προσφέρουν εργασία, σταθερότητα, σύνταξη αλλά απαιτούν το ένα και μοναδικό: Το κράτος πρέπει να αναγνωρίζει την λαϊκή  θέληση και να πράττει σύμφωνα με αυτήν.   
Θα αναρωτηθούν κάποιοι ποια είναι η διαφορά μεταξύ «Ελευθερίας και Δημοκρατίας» και «Τιμής και Αξιοπρέπειας»;
Η «Ελευθερία και Δημοκρατία» αγκαλιάζει την ηγεμονία των Αμερικανοσιωνιστών και του δολαρίου. Η Τιμή και Αξιοπρέπεια δεν το κάνει.
Η «Ελευθερία και Δημοκρατία» αποδέχεται και συμμαχεί με τις επεμβάσεις των Αμερικανοσιωνιστών στο Ιράκ, στην Συρία κ.α. Η Τιμή και Αξιοπρέπεια δεν το κάνει.
Η «Ελευθερία και Δημοκρατία» ποινικοποιεί τον Εθνικισμό και το Έθνος-Κράτος. Η Τιμή και Αξιοπρέπεια δεν το κάνει.
Η «Ελευθερία και Δημοκρατία» κάνει χρήση χημικών όπλων εναντίον αμάχων και κατηγορεί τους αντιπάλους της γι αυτό. Η Τιμή και Αξιοπρέπεια δεν το κάνει.
Η «Ελευθερία και Δημοκρατία» υποστήριζε πάντα βάρβαρους δικτάτορες και τρομοκράτες. Η Τιμή και Αξιοπρέπεια δεν το κάνει.
Η «Ελευθερία και Δημοκρατία» υποστηρίζει ότι γνωρίζει τι είναι καλό για τον λαό. Η Τιμή και Αξιοπρέπεια απαιτεί από τον λαό να αποφασίσει τι είναι καλό για τον ίδιο.
Η «Ελευθερία και Δημοκρατία» φοβάται την ανεξαρτησία του Έθνους. Η Τιμή και Αξιοπρέπεια την απαιτεί.
Η πραγματική Ελευθερία σημαίνει Τιμή και Αξιοπρέπεια και η αληθινή Δημοκρατία προϋποθέτει Τιμή και Αξιοπρέπεια.
Τιμή και Αξιοπρέπεια δεν σημαίνει κυβερνήσεις που ενεργούν ακριβώς με τις ίδιες γεωπολιτικές και οικονομικές παραμέτρους που επιβάλουν οι Αμερικανοσιωνιστές.
Ας διαγράψουμε λοιπόν τις λέξεις «Ελευθερία και Δημοκρατία», όπως τις κατήντησαν, από το λεξιλόγιό μας ας τις αποκαταστήσουμε και ας θυμήθουμε επίσης την Τιμή και την Αξιοπρέπεια. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com

Ξεφεύγει η κατάσταση και κάποιοι πρέπει επιτέλους να αναλάβουν τις ευθύνες τους...Αντιεξουσιαστές έδειραν περαστικό γιατί είχε αρχαιοελληνικό τατουάζ!

3
Τετάρτη πρωί στο κέντρο του Ηρακλείου, λίγα 24ωρα μετά την δολοφονία του Φύσσα στο Κερατσίνι, ένας νεαρός, κοντοκουρεμένος με ένα τατουάζ το οποίο αναγράφει μια γνωστή αρχαιοελληνική ρήση, περπατά κάπου ανάμεσα στο Πάρκο Γεωργιάδη και την οδό Γερωνυμάκη. Βλέπει τέσσερα άτομα να τον ακολουθούν και κάποια στιγμή να τους επιτίθενται γιατί τον πέρασαν για Χρυσαυγίτη.

Τον χτυπούν σύμφωνα με το flashnews.gr, με κράνη και ότι άλλο κρατούν, στο πρόσωπο και άλλα μέρη του σώματος. Πάνω στον πανικό προσπαθεί να καταλάβει τι συμβαίνει.
Ρωτά τους δράστες γιατί τον χτυπούν και του απαντούν «γιατί είσαι φασίστας!» Όπως αναφέρει η εφημερίδα Πατρίς στο ρεπορτάζ του Θάνου Περβολαράκη, οι τέσσερις ρώτησαν το θύμα εάν είναι Χρυσαυγίτης.

Εκείνους τους απάντησε να μη τον ανακατεύουν με αυτά. Τους ρώτησε εάν τον ξέρουν και του είπαν ότι τώρα θα τον μάθουν και θα τον θυμούνται. «Δεν έχω καμία σχέση με όλα αυτά, δεν είμαι Χρυσαυγίτης» τονίζει ο 27χρονος. http://www.eglimatikotita.gr/2013/09/blog-post_9889.html

Ο Χρυσοχοΐδης προαναγγέλλει από τη Βουλή νέα προβοκάτσια εις βάρος της Χρυσής Αυγή

Ο Χρυσοχοΐδης προαναγγέλλει από τη Βουλή νέα προβοκάτσια εις βάρος της Χρυσής Αυγής
Ούτε τα προσχήματα δεν τηρούν πλέον οι «δημοκράτες» των Μνημονίων, οι οποίοι από το βήμα της Βουλής προαναγγέλλουν ευθέως νέα προβοκάτσια κατά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Ο πασόκος (εις εκ των αγαπημένων της πρεσβείας της πέραν του Ατλαντικού υπερδύναμης) υπουργός Μεταφορών και Υποδομών της κυβέρνησης Σαμαρά, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, προανήγγειλε μια νέα προβοκάτσια με στόχο το Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή, υποστηρίζοντας με πολιτικάντικη βεβαιότητα πως «σύντομα θα έχουμε και άλλα θύματα»!
Όπως ήταν αναμενόμενο και προκειμένου να εντείνουν το κλίμα κατατρομοκράτησης του Ελληνικού Λαού, καθεστωτικά μέσα έσπευσαν να προβάλλουν με πομπώδεις τίτλους, την «πρόβλεψη» Χρυσοχοΐδη, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Θα χυθεί και πάλι αίμα από την Χρυσή Αυγή». Μάλιστα ο πρασινοφρουρός των κυβερνήσεων Σημίτη και Παπανδρέου προέτρεψε τον Ελληνικό Λαό να μην πιστεύει σε θεωρίες συνωμοσίας: «Μην βλέπετε θεωρίες συνωμοσίας. Έχουν αποφασίσει να δημιουργήσουν μεγάλα προβλήματα και ελπίζω η δικαιοσύνη να κάνει το καθήκον της και να αποδείξει αυτά που μπορεί και πρέπει με βάση τα στοιχεία»!
Ο Ελληνικός Λαός δεν πρέπει να τρέφει καμιά αυταπάτη για τις άθλιες μεθοδεύσεις της συγκυβέρνησης της υποταγής. Επιδιώκουν εναγωνίως και με κάθε τρόπο την ποινικοποίηση του Λαϊκού Εθνικισμού και της πολιτικής δράσης του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, ούτως ώστε να συνεχίσουν απτόητοι το αντεθνικό, καταστροφικό τους έργο και τη λαφυραγώγηση των κόπων και θυσιών του Λαού μας. Είναι αδίστακτοι, είναι ανήθικοι και γι' αυτό ακριβώς το λόγο πρέπει να λάβουν την μοναδική απάντηση που τους κάνει να τρέμουν: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να ξεβρωμίσει ο τόπος!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΡΗΤΗΣ

Καταδικάζουμε τις μεθοδεύσεις του κλεπτοκρατικού τόξου και την προσπάθεια του να λασπολογήσει τον νόμιμο πολιτικό αγώνα του Λαϊκού Κινήματος. Σήμερα έγιναν έρευνες στις Τοπικές Οργανώσεις Κρήτης όπου φυσικά δεν βρέθηκε τίποτα παράνομο ωστόσο στο Ηράκλειο οδηγήθηκε στο αυτόφωρο συναγωνιστής διότι κατά την έρευνα στο γραφείο μας βρέθηκε ένα όπλο μαζικής καταστροφής. Πρόκειται για το κουζινομάχαιρο που είχε κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα ο περιφερειάρχης μας… Τα σχόλια δικά σας.

Κανένα απόκομμα του αντισυνταγματικού τόξου δεν συμπαραστάθηκε στην χήρα του Καντάρη - ΒΙΝΤΕΟ

Την στιγμή που όλα τα κανάλια έχουν ως μοναδικό θέμα και στόχο την πολιτική εξόντωση της Χρυσής Αυγής με αφορμή το τραγικό συμβάν στο Κερατσίνι, κάποιοι φαίνεται πως έχουν ξεχάσει μια άλλη δολοφονία που συνέβη στο κέντρο των Αθηνών.
Στις 10 Μαΐου του 2011 τρεις αφγανοί μαχαίρωσαν και σκότωσαν τον Μανώλη Καντάρη, για να του κλέψουν μια βιντεοκάμερα. Όπως έγινε γνωστό, οι δολοφόνοι λαθρομετανάστες πήραν από τον άτυχο 44χρονο την κάμερα που κρατούσε στο χέρι του για να καταγράψει τη γέννηση του δεύτερου παιδιού του, την οποία πούλησαν στη συνέχεια στο Μοναστηράκι για 120 ευρώ!
Πρόσφατα η χήρα του Καντάρη μίλησε στην εκπομπή του Γιώργου Τράγκα, τονίζοντας πως κανένα κόμμα δεν συμπαραστάθηκε στο δράμα της, όπως τόσο υποκριτικά κάνουν τώρα με αφορμή την δολοφονία στο Κερατσίνι.
Να τονίσουμε πως τότε ΜΟΝΟ η Χρυσή Αυγή είχε σταθεί στο πλευρό των κατοίκων του Κέντρου, καταγγέλλοντας την βία και εγκληματικότητα που υφίστανται οι κάτοικοι από τις ορδές των λαθρομεταναστών. 


Διαμαρτυρία κατοίκων για την δολοφονία Καντάρη - 2011

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: “Θα υπερασπιστούμε με κάθε μέσο την πολιτική μας Τιμή”


Δήλωση Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου: "Η Χρυσή Αυγή είναι ένα νόμιμο πολιτικό Κίνημα, του οποίου η άνοδος δυσαρέστησε αυτούς που λεηλατούν τον ιδρώτα του Ελληνικού Λαού επί δεκαετίες, αυτούς που ξεπουλάνε σήμερα την Πατρίδα μας κομμάτι - κομμάτι. Η Χρυσή Αυγή θα υπερασπιστεί με κάθε τρόπο την πολιτική οντότητά της και την πολιτική της Τιμή.
Εγκληματίες και εγκληματική συμμορία είναι αυτοί, οι οποίοι χρεοκόπησαν τη χώρα και εκχώρησαν την εθνική κυριαρχία. Μέσα στα πλαίσια των νομίμων συνταγματικών δικαιωμάτων μας θα εξαντλήσουμε κάθε μέσο, προκειμένου να υπερασπιστούμε την πολιτική μας Τιμή. Όλα είναι ανοιχτά. Εάν η Χώρα μπει σε κύκλο αποσταθεροποιήσεως, δεν θα είναι ένοχη η Χρυσή Αυγή, αλλά αυτοί οι οποίοι δαιμονοποιούν την Χρυσή Αυγή και τη χτυπούν με τόσο βρώμικο και παράνομο τρόπο. Η Χρυσή Αυγή αμύνεται".
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ : http://www.xryshaygh.com/

Κρήτη-Αφγανοί πουλούσαν το εθνικό τους προϊόν (ναρκωτικά) μέσα σε σπιρτόκουτα..


Το εθνικό τους προϊόν που προωθεί η Αλ Κάϊντα σε όλη την Ε.Ε πουλούσαν τρεις Αφγανοί λαθρομετανάστες στην Ιεράπετρα..
Συνελήφθησαν, προχθές (24.09.2013) το πρωί, στην Ιεράπετρα από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Λασιθίου, και του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγίου Νικολάου, τρεις (3) αλλοδαποί υπήκοοι Αφγανιστάν, ηλικίας... 23, 22, και 23 ετών, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων, για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών πραγματοποιήθηκε συντονισμένη επιχείρηση από αστυνομικούς των ανωτέρω ΥπηρεσιωνΚατά τη διάρκεια της επιχείρησης διενεργήθηκε έρευνα, στην οικία των συλληφθέντων και σε εξωτερικούς χώρους αυτής, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εξήντα πέντε (65) συσκευασίες (σπιρτόκουτα), που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη καθαρού βάρους 104,3 γραμμάρια.

Από τη διενεργηθείσα προανάκριση προέκυψε ότι οι ανωτέρω συλληφθέντες διακινούσαν ναρκωτικές ουσίες στην ευρύτερη περιοχή της Ιεράπετρας.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αγίου Νικολάου.

Ο συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.
flashnews.gr

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ... ΒΡΗΚΑΝ ΠΙΣΤΟΛΙ ΡΕΠΛΙΚΑ ΚΑΙ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΚΑΠΕΛΟ ΤΗΣ 21ΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΟ ΛΑΣΗΘΙ... ΦΩΤΟ...!!!


ΘΕΕ ΜΟΥ ΠΩΣ ΘΑ ΤΙΣ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ...;;;;
Έρευνα (25/09) παρουσία Εισαγγελέα ύστερα απο πληροφορίες σε σπίτι 34χρ. Κρητικού στην Ιεράπετρα, από αστυνομικούς Υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λασιθίου, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Στην κατοχή του εντοπίσθηκαν, και κατασχέθηκαν :

● πιστόλι (ρέπλικα)

● 6φυσίγγια (διαφόρων διαμετρημάτων)

● μαχαίρι (32εκ)

● πτυσσόμενη ράβδος

● 2μπλούζες (με λογότυπο της Χρυσής Αυγής)

● 2καπέλα (με λογότυπα της Χρυσής Αυγής/ 21 Απριλίου 1967)

● 3κάρτες ( πολιτικού κόμματος της Χρυσής Αυγής)

Ο 34χρ. οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου. Ενώ η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να εξακριβωθεί η προέλευση και η κατοχή του κατασχεμένου οπλισμού . Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Ιεράπετρας.
http://www.stoxos.gr/2013/09/21_25.html

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Ανακοίνωση Περιφερειακής Διοίκησης Κρήτης

Μέσα το γενικότερο κλίμα κυνηγίου μαγισσών που έχε εξαπολύσει το «συνταγματικό τόξο» κατά του Λαϊκού Συνδέσμου, υπήρξε προσπάθεια να συνδεθεί  ο 40χρονος που συνελήφθη στο Ρέθυμνο με αεροβόλα όπλα και… μαστίγιο με την Χρυσή Αυγή, απλά και μόνο διότι στο σπίτι του βρέθηκαν και 2 φυλλάδια της Χρυσής Αυγής καθώς και εφημερίδες. Κάποια ΜΜΕ ανάφεραν μάλιστα ότι ο 40χρονος ήταν… το Νο 2 στέλεχος μας στην Κρήτη! Δεν ξέρουμε τι όνειρα βλέπουν οι «αυριανιστές» της δημοσιογραφίας, όχι μόνο δεν έχει καμία σχέση με την ιεραρχία του Λαϊκού Συνδέσμου, αλλά δεν είναι ούτε καν μέλος του. Ο 40χρονος ιδιοκτήτης γυμναστηρίου, ήταν περαστικός από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στα Χανιά, μία ή δύο φορές, από όπου απλά πήρε ενημερωτικό υλικό, όπως εκατοντάδες κόσμος κάθε μήνα.

Βερύκιε είσαι εδώ;

Μας ζάλισε σήμερα ο Βερύκιος στο δελτίο του Αλφα, με το χρυσαυγίτη που πετούσε πέτρες στους αναρχικούς (για τους απέναντι που έσπαγαν και έκαιγαν δεν είπε τίποτα όμως) και επειδή η κάμερα έπαιρνε και τα ΜΑΤ που ήταν στο πλάι έλεγε ότι αστυνομία και χρυσαυγίτες δρούσαν μαζί! Στην φώτο αυτή, μπορεί να μας πει ο Βερύκιος τι λένε οι αστυνομικοί με το άπλυτο αναρχοτσούρμο με τις μαυροκόκκινες σημαίες;
- Ότι οι σημαίες με τα ρόπαλα είναι πολύ σικ
-Ότι κυκλοφόρησαν χημικά με άρωμα λεβάντα
- Ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα φτιάξει ροζουλί στολές για τα ΜΑΤ
- Ότι η ΑΕΚ θα ανέβει κατηγορία και θα πέσει η Λάτσιο. 
 http://xa-kriti.blogspot.gr/

Κρίση ειλικρινείας από Ψαριανό: Μόνο οι αριστεροί δικαιούνται να βιαιοπραγούν - ΒΙΝΤΕΟ Μεγάλες αλήθειες από την αριστερά για την αριστερά

Μεγάλες αλήθειες από την αριστερά για την αριστερά 

Ο βουλευτής της Δημάρ, Γρηγόρης Ψαριανός με τον οποίο μας χωρίζει ιδεολογική και πολιτική άβυσσος ενίοτε ξεμπροστιάζει τα ψέμματα και τις μεθόδους της αριστεράς.
Σε μια παλιά του συνέντευξη καταδεικνύει την υποκρισία του συστήματος καναλιών και κομμάτων έναντι της βίας της αριστεράς.
Δίχως περαιτέρω σχόλια παραθέτουμε το εν λόγω απόσπασμα, από όπου τα βέλη εκτοξεύονται εκ των έσω... http://www.xryshaygh.com

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013 ΧΡΥΣΑΕΤΟΣ : ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ!!

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013
Τις τελευταίες ημέρες βιώνουμε την απόλυτη ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ.
Τα αργυρώνητα φερέφωνα τής μεταπολιτευτικής πλουτοδημοκρατικής σαπίλας και παρακμής,τα δεκανίκια τών ελεεινών υπηρετριών τού διεθνούς σιωνισμού που κατέστρεψαν την χώρα και επρόδωσαν το Ελληνικό ΄Εθνος και τον Λαό του, αυτοί οι δήθεν ενημερωτές τού Λαού μας, έχουν ξεπεράσει τα όρια τής προπαγάνδας. Ξεπέρασαν ακόμη και το άλλοτε στυγνό σταλινικό καθεστώς με τα "Γκουλάγκ" και την Σιβηρία γιά τους αντιφρονούντες!
Βγάζουν την χολή τους στο Λαϊκό Κίνημα τών Ελλήνων Εθνικιστών! Τόνοι λάσπης,συστηματική παραπληροφόρηση, χαρακτηρισμοί γιά την Χρυσή Αυγή, οι οποίοι ξεπερνούν κι αυτήν ακόμη την ανηθικότητα! "Δολοφόνοι", επειδή βρέθηκε έ ν α ς  ανεγκέφαλος,ο οποίος δεν ήταν κάν μέλος της (όλοι πλέον γνωρίζουν πώς επί δεκαετίες υπήρξε οργανωμένο μέλος τού Κ.Κ.Ε.)! "Εγκληματική συμμορία",επειδή μοίραζε τρόφιμα μ ό ν ο σε ΄Ελληνες!! Αυτό ακριβώς τους ενοχλεί. Επειδή οι προδότες αυτοί θέλουν τον Λαό μας εξαθλιωμένο.
Τόσα χρόνια, όλοι μας βιώνουμε την τυφλή βία, τρομοκρατία και εγκληματικότητα τών "προοδευτικών" τής αριστεράς. Γι αυτούς το σύστημα δεν βρήκε μία λέξη να πή! Από το 1974,το  "δημοκρατικό έργο" τών υμνητών τού Στάλιν και τού Τσαουσέσκου, αριθμεί: 71 δολοφονίες και 580 τραυματισμούς συμπατριωτών μας, τρομοκρατικές επιθέσεις,ληστείες μετά φόνου(Πάρος),εμπρησμούς με ανθρωποκτονίες(Marfin),καταστροφές δημοσίας περιουσίας καθώς και αναριθμήτων ιδιωτικών, κάψιμο τού Εθνικού μας Συμβόλου....
Γιά όλα αυτά ποτέ δεν έγινε σύσκεψη τών "δημοκρατικών" κομμάτων με θέμα την κήρυξη εκτός νόμου κάποιου από τα κόμματα τής αριστεράς, που οργάνωναν (και οργανώνουν) αυτήν τη βία. Γιά όλα αυτά,δεν ακούστηκε ούτε μία λέξη όλες αυτές τίς ημέρες από τούς ΑΝΗΘΙΚΟΥΣ ΣΤΥΛΟΒΑΤΕΣ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΑΠΙΛΑΣ!
Και βρέθηκε ένας αριστερός βουλευτής,ο οποίος σε μία κρίση ειλικρινείας αποδέχεται και ομολογεί όλη αυτή την εγκληματική συμπεριφορά τών “προοδευτικών”! Παραδέχεται όλα αυτά πού ο Ελληνικός Λαός βιώνει τα τελευταία 40 χρόνια! Χρειάζεται δύναμη ψυχής γιά να παραδεχθή κάποιος τα λάθη,είτε αυτά είναι δικά του,είτε τής ιδεολογίας στην οποία πιστεύει.
Θ.Α.
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com