Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Τοποθέτηση του Βουλευτή Β' Αθηνών της Χρυσής Αυγής, Γεωργίου Γερμενή ΒΙΝΤΕΟ

''Χωρίς πετρέλαιο οι Έλληνες'' 

Χρυσή Αυγή για το νομοσχέδιο για την Δικαιοσύνη

Χρυσή Αυγή για τις σταλινικές θηριωδίες

Οι θέσεις της Χρυσής Αυγής για τον τουρισμό ΒΙΝΤΕΟ Τοποθέτηση των Βουλευτων της Χρυσής Αυγής,Παναγιωτη Ηλιοπουλου Μιχάλη Αρβανίτη στην Ολομέλεια σχετικά με σχέδιο νόμου του Υπουργείου Τουρισμού «Απλούστευση διαδικασιών για την ενίσχυση της τουριστικής επιχειρηματικότητας, αναδιάρθρωση του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και λοιπές διατάξεις».

Οι θέσεις της Χρυσής Αυγής για τον τουρισμό 

Πρόχειρο και ξενόφερτο το νομοσχέδιο για τον τουρισμό 

Γελοίες εξαγγελίες Σαμαρά για 17 εκατ. τουρίστες 

Καταστρέφετε τις μικρομεσαίες τουριστικές επιχειρήσεις

 

 

 

Δημοσκόπηση “Παραπολιτικά”: Έβγαζε 50% την Χρυσή Αυγή και έριξαν την σελίδα! ΧΡΥΣΑΕΤΟΣ :ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΕΠΙ 3 ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΒΑΔΙΖΕΙ ΣΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ 81 ΚΑΙ 90 ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ 64 ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΟΥ 52,7 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!!!

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Χρυσή Αυγή σπάει τα κοντέρ των δημοσκοπήσεων και προκαλεί τριγμούς στα καθεστωτικά ΜΜΕ. Πριν ένα μήνα είχαμε την δημοσκόπηση στους χρήστες νέων τεχνολογιών, όπου η Χρυσή Αυγή αναδεικνύεται πρώτο κόμμα και έπονται όλα τα αποκόμματα του κλεπτοκρατικού τόξου. Όπως είναι λογικό, τα στοιχεία αυτά προκαλούν πανικό στα παπαγαλάκια του καθεστώτος και δεν ξέρουν πώς να αντιδράσουν.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν αυτό που συνέβη με την διαδικτυακή δημοσκόπηση των "Παραπολιτικών", η οποία στην κυριολεξία μπλόκαρε το σύστημα! Πρόσφατα, η εν λόγω ιστοσελίδα "άνοιξε" μια δημοσκόπηση, ζητώντας από τους αναγνώστες της να ψηφίσουν το κόμμα που θα στηρίξουν στις επόμενες εθνικές εκλογές.
Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα η Χρυσή Αυγή αναδείχθηκε πρώτο κόμμα, κάτι που έκανε τους διαχειριστές της ιστοσελίδας να χάσουν το έδαφος κάτω από τα πόδια τους, αφού είναι γνωστός ο ρόλος τους ως προπαγανδιστές της ψοφοδεούς ελαφροδεξιάς του Σαμαρά. Έτσι δίχως ίχνος αιδούς και ελάχιστης δημοσιογραφικής δεοντολογίας και αξιοπιστίας εξαφάνισαν την εν λόγω δημοσκόπηση, την στιγμή που η Χρυσή Αυγή άγγιζε το 50%!
Έφτασαν στο σημείο μάλιστα όχι μόνο να την αποσύρουν, αλλά να την εξαφανίσουν εντελώς! Ο λόγος που δεν δημοσιεύσαμε την είδηση νωρίτερα, ήταν επειδή περιμέναμε μήπως η εν λόγω ιστοσελίδα είχε την ευθιξία να επανορθώσει και να επαναφέρει την συγκεκριμένη δημοσκόπηση. Φωνή βοώντος εν τη ερήμω...

Εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αρ. φύλλου 836

Εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αρ. φύλλου 836ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ, το νέο φύλλο της Λαϊκής Εθνικιστικής Εφημερίδας «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ». Ζητήστε την στα περίπτερα και τα πρακτορεία Τύπου όλης της χώρας. Εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Η Φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών ενάντια στην χούντα της παραπληροφόρησης.
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com

Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Το παραδέχονται όλοι: Ξημερώνει η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού!

Το παραδέχονται όλοι: Ξημερώνει η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού!
Έχουμε και στο παρελθόν αναφερθεί στην επικοινωνιακή δύναμη και τον συμβολισμό των γελοιογραφιών και ιδιαίτερα στις μεγάλες αλήθειες που μπορούν να ειπωθούν από ένα σκίτσο. Ο σημερινός "Ελεύθερος Τύπος" φιλοξενεί μια γελοιογραφία του Δερμεντζόγλου που παρά το... τρομοκρατικό μήνυμα που θέλει να περάσει, προχωρεί σε μια μεγάλη παραδοχή.
Το σκίτσο παρουσιάζει μια γηρασμένη από λήθαργο "Δημοκρατία" να μονολογεί: "Έβλεπα έναν εφιάλτη. Ξύπνησα και ήταν αυγή. Χρυσή Αυγή". Πολύ εύστοχα, λοιπόν, το αντιλήφθηκε και το απέδωσε ο εν λόγω σκιτσογράφος.
Η διεφθαρμένη ψευτοδημοκρατία τους που έχει επιφέρει τόσα δεινά στον Λαό και την Πατρίδα πνέει τα λοίσθια. Οι προδομένοι Έλληνες ολοένα ξυπνούν από έναν βαθύ λήθαργο και πυκνώνουν καθημερινά τις τάξεις της Χρυσής Αυγής. Δεν είναι μακριά η ώρα που θα καταπέσει το φαύλο καθεστώς των διεφθαρμένων και των εθελόδουλων υποτακτικών των διεθνών τοκογλύφων. Σύντομα θα ξημερώσει η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού!   

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΣΤΗΝ Τ.Ο.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ . ΧΡΥΣΑΕΤΟΣ: ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΕΝΤΑΜΕΛΕΣ ΚΑΤΑΛΙΓΗ ΣΕ ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑ ΣΕ ΣΤΟΜΑ Ο ΧΡΥΣΑΕΤΟΣ ΠΕΤΑΞΕ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΑΡΟΝ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ.


Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ - ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΕΛΗΞΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΕ ΣΤΑΣΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΨΑΛΑΝ ΜΕ ΤΙΜΗ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Ο ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΕΒΓΑΛΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΒΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ .ΤΟΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΤΟΝ ΣΥΝΟΔΕΨΕ ΠΟΛΥΜΕΛΗΣ ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΒΡΑΔΥΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Χagr.net ΤΗΛΕΩΡΑΣΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Τ.Ο ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ


Η Τ.Ο. Ηρακλείου, ένεκα της επικοινωνίας μεγάλου αριθμού φίλων και υποστηρικτών του Κινήματος, οι οποίοι εξέφρασαν "παράπονο" ότι δεν ειδοποιήθηκαν για την επίσκεψη του συναγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη στα γραφεία μας το απόγευμα της Δευτέρας, διευκρινίζει τα εξής : δεν επρόκειτο περί προγραμματισμένης εκδηλώσεως αλλά περί εκτάκτου επισκέψεως, κατά τη μετάβαση του συναγωνιστή προς τον αερολιμένα Ηρακλείου, με σκοπό την αναχώρησή του για Αθήνα, για την οποία ειδοποιηθήκαμε την προηγούμενη ημέρα και μάλιστα σε μέρα μη τακτικής λειτουργίας των γραφείων, για ενημερωτική συνάντηση με τα μέλη του πενταμελούς και τα λοιπά ενεργά μέλη του πυρήνα, χωρίς να γίνει επίσημη ανακοίνωση στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Επειδή υπήρξε μια περιορισμένη "από στόμα σε στόμα", αλλά και μέσω του fb, κοινοποίηση της πληροφορίας, απρόβλεπτα προέκυψε μια πιο εκτεταμένη αριθμητικά προσέλευση φίλων και υποστηρικτών, γεγονός που μας υποχρέωσε για λόγους αποκλειστικά λειτουργικούς να συγκεντρωθούμε στο χώρο της οδού, κάτω από τα γραφεία, όπου ο συναγωνιστής μίλησε στους συγκεντρωμένους. Είναι πάντως άκρως ενθαρρυντική για την ολοένα αυξανόμενη απήχηση των θέσεων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην τοπική κοινωνία και η, υπ' αυτές τις, ως ανωτέρω περιγραφόμενες συνθήκες, αθρόα προσέλευση συμπατριωτών μας.

Αρβελέρ: Oι Ευρωπαίοι αν βγει ο Σύριζα γελάνε, αλλά με τη Χρυσή Αυγή δεν γελάνε καθόλου!

Μια ακόμα παραδοχή του τρόμου που προκαλεί η ραγδαία άνοδος της Χρυσής Αυγής στο "συνταγματικό τόξο" είχαμε σήμερα δια στόματος Ελένης Γλύκατζη Αρβελέρ, η οποία ομόλογησε μάλιστα πως στην Ευρώπη γελάνε με τον Σύριζα.
Παραθέτουμε αυτούσιο το απόσπασμα από την συνέντευξή της στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων: «Η "Χρυσή Αυγή" καλπάζει, όπως και η Χαμάς στην Παλαιστίνη. Είσαι μεγάλη γυναίκα, πας να πάρεις τις πέντε πεντάρες σου και σε περιμένει ο πεινασμένος μετανάστης να σου τις πάρει, σε παίρνει το αγόρι της Χρυσής Αυγής, σε πηγαίνει πιο κάτω, οπότε το λες στον εγγονό, στην κόρη, στον γιο. Δεν ήρθαν οι δικοί σου να σε πάνε και σε πήγε η "Χρυσή Αυγή". Oπότε να ψηφίσουμε "Χρυσή Αυγή", γιατί αυτοί θα πηγαίνουν στη θέση μας, αντί να παίρνουμε εμείς την γιαγιά την παίρνουν αυτοί. Δεν έχει εθνικό χαρακτήρα η "Χρυσή Αυγή", γιατί αν είχε θα είχε μια άλλη στάση απέναντι στο μεταναστευτικό κίνημα. Και αυτό είναι το μόνο πράγμα, που φοβίζει τους Ευρωπαίους. Δεν τους φοβίζει η οικονομική κρίση, άλλωστε όλοι περνάνε οικονομική κρίση, αλλά η "Χρυσή Αυγή" δεν θα περάσει στην Ευρώπη. Έχει καταντήσει η Ελλάδα να είναι ένα υπόδειγμα ρατσισμού για τους ξένους. Αν ρωτήσεις ποια είναι η πιο ρατσιστική χώρα στην Ευρώπη, θα σου πουν αμέσως η Ελλάδα. Αλλά έχουν άδικο οι Ευρωπαίοι, γιατί η Ελλάδα είναι η μόνη ανοιχτή χώρα. Είναι το πέρασμα όλων. Πάντως, αν δεις την παγκοσμιότητα στην καλή της εκδοχή, δεν υπάρχει πια ξένος».
Και στην συνέχεια τονίζει: "Είμαι αισιόδοξη. Νομίζω ότι οι δυο τους τώρα, Σαμαράς και Βενιζέλος, θα τα καταφέρουν, αλλά δεν θα είμαι αισιόδοξη αν η "Χρυσή Αυγή" πάρει μεγάλα ποσοστά. Εκεί, τα πράγματα θα δυσκολέψουν, γιατί τότε οι Ευρωπαίοι θα πούνε "τώρα κάντε ό,τι θέλετε". Ακόμη και ο ΣΥΡΙΖΑ να βγει, γελάνε. Αλλά με τη "Χρυσή Αυγή" δεν γελάνε καθόλου".
Η κα Αρβελέρ είναι γνωστή για τις επιθέσεις απέναντι στους Έλληνες Εθνικιστές, αλλά στην προκειμένη περίπτωση θα συμφωνήσουμε μαζί της σε δύο σημεία: Όντως η Χρυσή Αυγή καλπάζει και αυτό το ξέρουν ακόμα και οι πέτρες σε όλη την Ευρώπη και ο Σύριζα είναι πράγματι καταγέλαστος, καθώς όλοι έχουν συνειδητοποιήσει πως είναι ένα ακόμη εθελόδουλο πιόνι των διεθνών τοκογλύφων και το επερχόμενο δεκανίκι στην νέα συγκυβέρνηση του Μνημονίου. Αργά ή γρήγορα όμως θα ξημερώσει η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού και τότε θα σβήσουν τα πονηρά χαμόγελα από τα πρόσωπα όλων των ανθελλήνων παγκοσμίω http://www.xryshaygh.com

Ανοιχτή συγκέντρωση στην Τ.Ο Ηρακλείου- ομιλία Ηλία Κασιδιάρη

Εκατοντάδες συναγωνιστές και φίλοι του Κινήματος, παραβρέθηκαν αυθόρμητα μέσα και έξω από τα γραφεία της Τ.Ο Ηρακλείου στην Κρήτη, με αφορμή την παρουσία του Συναγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι οι Χρυσαυγίτες δεν είναι οι τελευταίοι που φεύγουν αλλά οι πρώτοι που έρχονται, σπέρνοντας τον πανικό στο καταρρέον προδοτικό και ληστρικό πολιτικό σύστημα, το οποίο ματαίως προσπαθεί να σταματήσει την αλματώδη άνοδο του Εθνικιστικού Κινήματος. Ο Ηλίας Κασιδιάρης στην ομιλία του αναφέρθηκε στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις αλλά και στα γεγονότα της Κύπρου τον Ιούλη του 1974. Στο τέλος της εκδηλώσεως οι Συναγωνιστές έψαλαν τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.  Έτσι ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του Ηλία Κασιδιάρη στην Κρήτη όπου θυμίζουμε την προηγούμενη ημέρα παρευρέθη με κλιμάκιο της Τ.Ο Χανίων στην εκδήλωση τιμής και μνήμης στην  1η ΜΑ στο Μάλεμε Χανίων.   
ΧΡΥΣΑΕΤΟΣ :Ο ΧΡΥΣΑΕΤΟΣ ΗΤΑΝ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΤΕΝΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ 

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

ΑΠΟ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΣΤΙΓΜΗ… ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ…!!! ΣΤΟ 47% ΕΦΤΑΣΕ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ PARAPOLITIKA.GR….!!! ΧΡΥΣΑΕΤΟΣ :ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΑΠΙΣΤΟΙ ΘΩΜΑΔΕΣ ! ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΡΕΜΑ ΤΥΠΟΥ 81 -90 ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΓΙΑΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΟ 1964 ΔΗΛΑΔΗ 52,72%

ΦΣΦΣΦΣΑ

ΑΠΟ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΣΤΙΓΜΗ… ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ…!!! ΣΤΟ 47% ΕΦΤΑΣΕ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ PARAPOLITIKA.GR….!!!

ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ… ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΜΕ ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕ 23% ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ 47% ΚΙ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ… ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝ ΝΑ ΠΡΟΚΥΡΗΞΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΤΟΥΣ ΚΙ ΑΣ ΦΥΓΟΥΝ. ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ…
ΣΤΟΧΟΣ

ΧΑΝΙΑ: Η Χρυσή Αυγή τίμησε τους Ήρωες της Α’ Μοίρας Καταδρομών

ΧΑΝΙΑ: Η Χρυσή Αυγή τίμησε τους Ήρωες της Α’ Μοίρας ΚαταδρομώνΣε μία λιτή τελετή στην έδρα της 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών στο Μάλεμε των Χανίων, τιμήθηκαν σήμερα οι πεσόντες της ηρωικής επιχείρησης «ΝΙΚΗ» (Ιούλιος 1974). Η Τοπική Οργάνωση Χανίων του Λαϊκού Συνδέσμου έδωσε το παρόν και στη φετινή εκδήλωση. Ειδικά φέτος, λόγω της επίσημης παρουσίας της Χρυσής Αυγής, το υπουργείο έδωσε εντολή να μην καταθέσουν στεφάνους πολιτικοί φορείς. Δεν ξέχασαν οι κυβερνητικοί παράγοντες τις περυσινές έντονες αποδοκιμασίας κατά του βουλευτή τους Μαρκογιαννάκη και των εκπροσώπων του ΠΑΣΟΚ. Η αντιπροσωπεία της Τ.Ο. Χανίων έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση πολίτες, συγγενείς πεσόντων και στρατιωτικούς.
Επικεφαλής της ομάδας μας ήταν οι συναγωνιστές Καρεφυλλάκης και Κασιδιάρης. Το παρόν έδωσε και ο Αρχηγός Στρατού που προέρχεται από τις τάξεις των Ειδικών Δυνάμεων. Το τιμητικό άγημα των Αλεξιπτωτιστών της 1ης ΜΑΛ ξεχώρισε για το παράστημα και την άριστη παρουσία του. Εκ μέρους του Συλλόγου των Καταδρομέων που συμμετείχαν στην Επιχείρηση «ΝΙΚΗ» και του Διοικητή της Α’ ΜΚ Ταγματάρχη Παπαμελετίου, στέφανο κατέθεσε ο αδερφός του πεσόντος Καταδρομέα Λιγδή Χρήστου. Όλοι οι Ήρωες της Α’ ΜΚ έχουν προαχθεί μετά θάνατον στον βαθμό του Ανθυπασπιστή. Με το πέρας της τελετής το κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής μετέβη στο λιτό μνημείο με τις 29 μαρμάρινες στήλες (όσοι και οι πεσόντες στο αεροδρόμιο Λευκωσίας).
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ «ΝΙΚΗ» - Ιστορικό
Η επιχείρηση "Νίκη" εκτελέστηκε τη νύχτα της 21/22 Ιουλίου 1974 και ήταν η μοναδική αποστολή μεταφοράς ενισχύσεων στην Κύπρο που πραγματοποιήθηκε στη διάρκεια της τουρκικής εισβολής. Μετά την ανεπιτυχή απόπειρα αποστολής της Β' Μοίρας Καταδρομών με επιστρατευμένα αεροσκάφη της Ολυμπιακής Αεροπορίας, η Α' Μοίρα Καταδρομών υπό τον Ταγματάρχη Γεώργιο Παπαμελετίου ενημερώνεται πως αντί για τα Δωδεκάνησα θα μεταφερθεί στην Κύπρο. Μεταγωγικά αεροσκάφη Noratlas της Πολεμικής Αεροπορίας παραλαμβάνουν τους άνδρες και τον εξοπλισμό τους και κατευθύνονται προς την Λευκωσία.
Η ελληνοκυπριακή φρουρά του αεροδρομίου δεν ενημερώνεται έγκαιρα και μόλις τα Noratlas προσεγγίζουν εξαπολύει εναντίον τους σφοδρό αντιαεροπορικό πυρ. Το αποτέλεσμα ήταν η κατάρριψη ενός (Νίκη 4) ενώ άλλα τρία προσγειώθηκαν με σοβαρές ζημιές. Σύνολο 4 αεροπόροι και 29 καταδρομείς φονεύθηκαν από φίλια πυρά, ενώ άλλοι 10 καταδρομείς τραυματίστηκαν. Μετά τις ανωτέρω απώλειες η μάχιμη δύναμη της Α'ΜΚ ανέρχεται σε μόλις 279 άνδρες. Παρ’όλα αυτά, στις μάχες που ακολούθησαν η Α'ΜΚ επέφερε καίρια πλήγματα στον εχθρό και κατάφερε να διατηρήσει τον έλεγχο του αεροδρομίου της Λευκωσίας και να σταματήσει τα εχθρικά τεθωρακισμένα που επιχείρησαν να καταλάβουν το ελεύθερο τμήμα της πόλης.

Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

Δυναμική συγκέντρωση στην Τ.Ο. Χανίων - Νέα ήττα για το παρακράτος

Παρόλο που η προκαθορισμένη εκδήλωση - ομιλία της Τ.Ο. Χανίων θα ξεκινούσε αργότερα, λόγω της αντισυγκέντρωσης των γνωστών - αγνώστων αναρχικών του παρακράτους και της αριστεράς, κινητοποιήθηκε άμεσα η οργάνωση και στα γραφεία της Τ.Ο. Χανιών συνέρρευσε πλήθος κόσμου. Η μαζική και αυθόρμητη συγκέντρωση των Εθνικιστών κράτησε σε... απόσταση ασφαλείας το μπουλούκι του πρακράτους που παρακολουθούσε σαστισμένο και κρυμμένο πίσω από τις διμοιρίες των ΜΑΤ.
Ο συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης τόνισε στην ομιλία του τον πανικό του καθεστώτος απένανατι στην άνοδο της Χρυσής Αυγής που εκδηλώνεται με απαγορεύσεις και αντισυγκεντρώσεις. Η ψευτοδημοκρατία τους πνέει τα λοίσθια. Η δυναμική συγκέντρωση ολοκληρώθηκε με τον Εθνικό ύμνο και τον ύμνο του Κινήματος.

6 ΑΠΛΥΤΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΝΟΣ 45ΧΡΟΝΟΥ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΗ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ


Στο νοσοκομείο ο 45χρονος
Η επίθεση έγινε το βράδυ της Παρασκευής (26-07-2013). Σύμφωνα με το lesvosnews.gr, θύμα ένα 45χρονος μέλος της Χρυσής Αυγής που ξυλοκοπήθηκε άγρια από 6 άτομα. Οι δράστες τον πλησίασαν ενώ κινούνταν πεζός, κοντά στον ΟΤΕ, τον ξυλοκόπησαν και τράπηκαν σε φυγή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 45χρονος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του. Η τοπική οργάνωση του κόμματος στη Λέσβο έβγαλε ανακοίνωση μία μέρα μετά.
Σε αυτήν αναφέρει:

''Έξι αναρχοκομμούνια , ένας χρυσαυγίτης. Βλέπεται ότι γνωρίζουν τι αξίζουν! Έξι άπλυτοι για να κάνουν έναν χρυσαυγίτη. Έτσι είναι όταν στερείσαι αξιών, στερείσαι των πάντων, στερείσαι από τον ανδρισμό σου, το φιλότιμο σου, τον εγωισμό σου, την υπερηφάνεια σου, αλλά κυρίως στερείσαι της αξίας σου.

Βάλανε στη μέση τον Δημήτρη και πέσανε πάνω του, αλλά ο Δημήτρης παρ΄όλο τον πόνο του χθες γέλαγε κάποιες στιγμές για τι θυμόταν ότι όταν γύρναγε να χτυπήσει κάποιον απ΄αυτούς τους έξι, αυτός φοβισμένος έκανε πίσω χοροπηδώντας σα μπαλαρίνα. Έτσι είναι, σας χόρεψε καλά ο χρυσαυγίτης μόνος του. Εσείς δυστυχώς για να γίνεται ένας σαν τον Μήτσο πρέπει να μαζευτείτε έξι. Και τελικά αυτό που σας θυμώνει πιο πολύ είναι ότι ξέρετε την ελάχιστη ως μηδαμινή αξία σας, άπλυτα''.

Σε συναγερμό η ΕΛ.ΑΣ. λόγω ομιλίας του Ηλ.Κασιδιάρη στα Χανιά

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας έχουν λήφθεί στο κέντρο της πόλης των Χανίων, λόγω πολιτικής εκδήλωσης της Χρυσής Αυγής με ομιλητή τον βουλευτή κ.Ηλία Κασιδιάρη.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις απέκλεισαν ολόκληρη την οδό Τζανακάκη - όπου είναι τα τοπικά γραφεία της Χρυσής Αυγής - απο το ύψος του Δημοτικού κήπου μέχρι την Δημοτική Αγορά, όπου έχουν συγκεντρωθεί περίπου 100 άτομα που αντιδρούν στην εκδήλωση της Χ.Α.

Αποκλεισμένες είναι και οι πάροδοι, ενώ η ομιλία θα πραγματοποιηθεί στον δρόμο μπροστά απο τα γραφεία της Χ.Α.

Να σημειωθεί πως για σήμερα ήταν προγραμματισμένη ομιλία για την 4η Αυγούστου και τον Ιωάννη Μεταξά, αλλά η παρουσία του Ηλία Κασιδιάρη στο ετήσιο μνημόσυνο που πραγματοποιήθηκε το πρωί στην 1η Μοίρα Αλεξιπτωτιστών στο Μάλεμε Χανίων, για τους πεσόντες κατα την τουρκική εισβολή στην Κύπρο, άλλαξε το πρόγραμμα.

Έτσι ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής θα αναφερθεί στην τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα.

Νίκος Δένδιας: Η Χρυσή Αυγή θα ξεφουσκώσει μόλις γυρίσουμε στην ανάπτυξη .ΧΡΥΣΑΕΤΟΣ :Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΞΕΦΟΥΣΚΩΣΗ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΜΑΛΛΙΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΠΑΡΠΑΡΟΥΣΗ!!!

Για τη Χρυσή Αυγή "που θα ξεφουσκώσει" για το "ελληνικό FBI", για τις απαιτήσεις της τρόικας, τις συγκεντρώσεις σε Αθήνα και Καλαμάτα του κόμματος της Χρυσής Αυγής και τους αστυνομικούς της γειτονιάς μίλησε, μεταξύ άλλων, σε συνέντευξή του στη Realnews ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας.

Αναλυτικά η συνέντευξη:                                                                                                                             «Άκρο»- όπως η Χρυσή Αυγή – θεωρείτε και τον ΣΥΡΙΖΑ;
Παρά τις τεράστιες ιδεολογικές διαφορές που μας χωρίζουν και τις υπερβολές των συνιστωσών του, θεωρώ ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ως κόμμα ανήκει στο συνταγματικό τόξο. Θα πρέπει ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ να απομονώσει τις ακραίες φωνές στο εσωτερικό του.
 Πρόσφατα η Ελληνική Αστυνομία απαγόρευσε τη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στην πλατεία Αττικής για την διανομή τροφίμων μόνο σε Έλληνες. Ασκήθηκε κριτική από ορισμένες πλευρές ότι δεν μπορεί να απαγορεύονται πολιτικές συγκεντρώσεις ενώ υπήρξε και ένας προβληματισμός μήπως «ηρωοποιείται» έτσι το συγκεκριμένο κόμμα. Τι απαντάτε;

Καταρχάς, όπως αναφέρετε και εσείς, δεν επρόκειτο για μια συνηθισμένη πολιτική συγκέντρωση. Επρόκειτο για μία συγκέντρωση με σαφή ρατσιστικά χαρακτηριστικά, χωρίς την απαιτούμενη από το νόμο άδεια του Δήμου Αθηναίων. Παράλληλα ήταν προφανής η πρόκληση, αφού ορίστηκε να διεξαχθεί ανήμερα της 39ης επετείου της αποκατάστασης της Δημοκρατίας. Προσωπικά, δεν επιθυμώ να βάλω στη «ζυγαριά» μικροκομματικές σκοπιμότητες για το ποιος βλάπτεται και ποιος ενισχύεται. Δεν με αφορά. Η προάσπιση των δημοκρατικών αξιών είναι ζήτημα αρχής.

Το φεστιβάλ της Χρυσής Αυγής στην Καλαμάτα μπορεί να απαγορεύτηκε, όμως, εκείνοι επιμένουν ότι θα το διοργανώσουν. Θα το επιτρέψετε και πως θα τους αντιμετωπίσετε;

Με απόφαση της Γενικής Γραμματείας Αποκεντρωμένης Διοίκησης το φεστιβάλ δεν θα πραγματοποιηθεί. Και σε αυτή την περίπτωση θα εφαρμοσθεί ο νόμος. Όποιος τον παραβιάσει θα υποστεί τις συνέπειες.

Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι τα ποσοστά της Χ.Α ανεβαίνουν επικίνδυνα για τη Ν.Δ. Μήπως δεν πείθετε τον κόσμο; Μήπως δεν φθάνει το δόγμα «νόμος και τάξη»;

Συσσωρευμένες αδυναμίες επί σειρά ετών στον τομέα της καταπολέμησης της παράνομης μετανάστευσης και της εγκληματικότητας είναι αλήθεια ότι στην έναρξη της μεγέθυνσης της εκλογικής δύναμης της Χρυσής Αυγής έπαιξαν τον ρόλο τους. Όμως, σήμερα η εικόνα της Αθήνας δεν έχει καμία σχέση με αυτήν που υπήρχε μέχρι πέρσι τον Ιούνιο, ενώ και οι δείκτες της εγκληματικότητας είναι σαφώς μειωμένοι. Εκτιμώ συνεπώς ότι η κατάσταση της οικονομίας και η ανεργία είναι ο καθοριστικός παράγοντας που τρέφει την τυφλή οργή κατά του «συστήματος» - όπως ο καθένας το αντιλαμβάνεται - και εκφράζεται σαν άλογη δημοσκοπική προτίμηση στη Χρυσή Αυγή. Η Χρυσή Αυγή θα «ξεφουσκώσει» μόλις επιστρέψουμε στην ανάπτυξη.

newpost.gr

6η ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΚΡΗΤΗΣ

6η Εθνικιστική Κατασκήνωση Κρήτης

Τ.Ο Χανίων: “4η Αυγούστου και Ι. Μεταξάς”

Τ.Ο Χανίων: “4η Αυγούστου και Ι. Μεταξάς”
Ημερομηνία: Κυριακή, 28 Ιουλίου 2013 - 20:00
Περιοχή: Χανιά
Διοργανωτής: Τ.Ο. Χανίων
Την Κυριακή 28 Ιουλίου στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί στην ΤΟ Χανίων ομιλία με θέμα την την "4η Αυγούστου" και τον Ι. Μεταξά"
Τζανακάκη 40-42, Χανιά
Κυριακή: 20:00-22:00
Τηλ: 6977752198


Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

Επίθεση της Χρυσής Αυγής στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ


Αφορμή το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας

Μετά το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ που κάνει λόγο για την μυστική δημοσκόπηση που έφθασε στα χέρια του πρωθυπουργού και δημιούργησε νέα δεδομένα αναφορικά με τις πολιτικές εξελίξεις η Χρυσή Αυγή εξαπέλυσε σήμερα από τον επίσημο διαδικτυακό της τόπο επίθεση προς την εφημερίδα.
Διαβάστε ακριβώς την ανάρτηση:
"Σε μία μεγάλη αποκάλυψη - και σε έναν οχετό λάσπης και συκοφαντιών - προχώρησε σήμερα η εφημερίδα "Παραπολιτικά". Σε τετρασέλιδο άρθρο με τίτλο "Έσκασε το αυγό του φιδιού", παρουσιάζονται στοιχεία για μυστική δημοσκόπηση που παρήγγειλε ο Σαμαράς και τα αποτελέσματά της τον άφησαν άφωνο. Η Χρυσή Αυγή ξεπερνά το 18% και εκτίμηση των δημοσκόπων είναι πως - λόγω κρυφής ψήφου - το πραγματικό μας ποσοστό είναι αρκετά μεγαλύτερο από 20%. Αυτή την είδηση είχε αποκαλύψει από χθες το δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Κόντρα.

Με αφορμή αυτές τις εξελίξεις, που ήταν ήδη γνωστές στο επιτελείο της Χρυσής Αυγής, το Μαξίμου ξεκίνησε έναν νέο πόλεμο λάσπης και παραπληροφόρησης. Ακόμα και στα κείμενα που συνοδεύουν το σημερινό κύριο άρθρο των Παραπολιτικών, παρουσιάζονται τερατολογίες και μυθιστορήματα για δήθεν... "εσωτερικές έριδες στην Χρυσή Αυγή, χρηματοδότηση από εφοπλιστές και σκοτεινά κέντρα, κ.ο.κ.". Για να κατανοήσει ο αναγνώστης μας την αθλιότητα του κυκλώματος Σαμαρά (που μοιράζει ευρώ και διαφημίσεις σε ιστολόγια και εφημερίδες για να δυσφημούν την Χρυσή Αυγή), παραθέτουμε κάποια ενδεικτικά αποσπάσματα:

"Ενδεικτικό των αντιδράσεων ήταν το non paper που κυκλοφόρησε πριν από μερικές ημέρες στα έδρανα των χρυσαυγιτών βουλευτών. Σε αυτό μεταξύ άλλων εκφραζόταν η ανάγκη διεξαγωγής συνεδρίου, ενώ κατατέθηκε αίτημα ελέγχου στα οικονομικά του κόμματος με την παρουσία ορκωτών λογιστών... στο ίδιο έγγραφο υπήρχαν καταγγελίες περί θολού τοπίου όσον αφορά τη λήψη των αποφάσεων. Μία μερίδα στελεχών της Χρυσής Αυγής επιδιώκουν τη διεύρυνση του εσωκομματικού πλουραλισμού".

Με δύο λόγια στη Χρυσή Αυγή διακινούμε "non paper" και αναζητούμε... εσωκομματικό πλουραλισμό! Οι άνθρωποι είναι για τα πανηγύρια και γελάνε ακόμα και οι πέτρες με τις ανοησίες τους. Δεν προχωράμε σε περαιτέρω αναπαραγωγή των εν λόγω αθλιοτήτων, γιατί οι αναγνώστες της ιστοσελίδας μας έχουν πολύ σοβαρότερα ενδιαφέροντα από το να διαβάζουν τις βλακείες που διαρρέουν τα παπαγαλάκια της Νουδούλας. Θα σταθούμε όμως σε ένα σημαντικό σημείο.

Στο μεγαλύτερο κομμάτι του άρθρου, τα Παραπολιτικά ασχολούνται με τα οικονομικά του κόμματος. Επισημαίνουν συγκεκριμένα πως είναι αδύνατο να κάνουμε τόσες δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης και να ανοίγουμε τόσα νέα γραφεία, χωρίς να "τα πιάνουμε" από σκοτεινά κέντρα, εφοπλιστές του Λονδίνου (μόνο στην ομάδα Έψιλον και σε σιωνιστικές τράπεζες δεν αναφέρονται). Τα ίδια λένε και οι συριζαίοι και όλα τα ανδρείκελα του πολιτικού κατεστημένου. Τους συνιστούμε να μην κουράζονται, η λύση είναι απλή. Μπορεί και τα δικά τους κόμματα να επιτύχουν τόσο συνετή διαχείριση των οικονομικών τους και να πραγματοποιήσουν ανάλογες κοινωνικές δράσεις. Μοναδικό προαπαιτούμενο να βγάλουν τα καβούρια από τις τσέπες τους. Να πάψουν να σκορπάνε τα εκατομμύρια του δημοσίου για πισινάρες, βιλάρες και αυτοκινητάρες. Να επιστρέψουν έστω και μισό ευρώ στον ελληνικό λαό. Μόνο τότε θα έχουν το ηθικό δικαίωμα να πιάνουν στο στόμα τους την Χρυσή Αυγή."

Την τεράστια απήχηση της Χρυσής Αυγής στην ελληνική νεολαία επιβεβαιώνει ίδρυμα πολιτικών ερευνών

Την τεράστια απήχηση της Χρυσής Αυγής στην ελληνική νεολαία επιβεβαιώνει ίδρυμα πολιτικών ερευνών
Έρευνα, με τίτλο «Νεολαία και Άκρα Δεξιά», η οποία δημοσιεύθηκε στην «Εφημερίδα των Συντακτών» και προήλθε από το Ίδρυμα Fridrich-Ebert δείχνει την αυξημένη απήχηση που έχει η  ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ από την Ελληνική Νεολαία. Σύμφωνα μ΄αυτήν την έρευνα «η ακροδεξιά κατεύθυνση ενός μέρους της νεολαίας δεν αποτελεί νέο φαινόμενο, όπως δεν αποτελεί νέο φαινόμενο η ευρύτερη απήχηση που έχουν ακροδεξιοί λόγοι και πρακτικές στη νεολαία τα τελευταία χρόνια».
Το όλο οπτικό πεδίο, μέσα από το οποίο η έρευνα του συγκεκριμένου ιδρύματος βλέπει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, είναι διεθνιστικής (αριστερού τύπου) κατεύθυνσης. Γι΄αυτό, άλλωστε, τους φαίνεται ως περίεργο το γεγονός ότι η αντίθεση στην «ολομέτωπη νεοφιλελεύθερη επίθεση», όπως χαρακτηριστικά γράφουν, μπορεί να προέλθει και από Ιδεολογικοπολιτικούς φορείς που δεν είναι αριστερής κατεύθυνσης. Και συνεχίζουν λέγοντας ότι «η καταγεγραμμένη δυσαρμονία μεταξύ κοινωνίας και πολιτικής τάξης, το έλλειμμα νομιμοποίησης, η κρίση αντιπροσώπευσης, συνοπτικά η απαξίωση της δημοκρατίας στην πράξη δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι διευκολύνει την ανάδυση νέων επιθετικών εθνικισμών. Σε αυτό το κοινωνικό πλαίσιο, ένα μέρος της νεολαίας μετατρέπει την ήδη υπαρκτή απονομιμοποίηση της δημοκρατίας σε ακροδεξιά πολιτική τοποθέτηση».  Αυτό είναι που ενοχλεί τους συντάκτες αυτής της έρευνας. Το γεγονός ότι ένα ολοένα και αυξανόμενο κομμάτι της Ελληνικής Νεολαίας ενδιαφέρεται, γνωρίζει, ταυτίζεται και αγωνίζεται με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ακριβώς γιατί την αναγνωρίζει ως τη μόνη Επαναστατική, Αξιόπιστη, Τίμια και Ανιδιοτελή Πολιτική παράταξη, η οποία αγωνίζεται έμπρακτα ενάντια σ΄ένα διεφθαρμένο σύστημα που καταπατά αξίες, ιδανικά και μετατρέπει σε εφιάλτες τα όνειρα ζωής.
Η Νεολαία είναι «καλή» γι΄αυτούς, όταν είναι αποπολιτικοποιημένη και αποχαυνωμένη, ή όταν η ενασχόλησή της με τα κοινά περιορίζεται σε εντελώς ακίνδυνες, για το Καθεστώς, ενασχολήσεις, οι οποίες δεν πειράζουν στο ελάχιστο τον πυρήνα της συστημικής φούσκας. Όταν, όμως, η Νεολαία σπάει τα δεσμά της παρακμής και ανακαλύπτει τις Αξίες της Ελληνικότητας, της Τιμής, της Δικαιοσύνης, της Συντροφικότητας, της Αλληλεγγύης, τότε είναι «κακή» γιατί μπαίνει σε «επικίνδυνους» ατραπούς, τόσο για το σύστημα όσο και για τους ψευτοεπαναστάτες που αποτελούν το απαραίτητο άλλοθι του Καθεστώτος. Στις Αιώνιες Αξίες και Αρετές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ το «αντίπαλο δέος» είναι ο διεθνισμός, η ατομικότητα, η αποσπασματική αντίληψη της οικολογίας, η υπεράσπιση και προώθηση της ομοφυλοφιλίας, η ταύτιση με τους λαθρομετανάστες κ.λπ.
Είναι φανερό, λοιπόν, προς τα πού γέρνει αναπόφευκτα η πλάστιγγα, ποια πλευρά θα προτιμήσει μια υγιής και ελεύθερη σκεπτόμενη νεολαία. Γι΄αυτό άλλωστε, και οι συντάκτες της έρευνας δεν κρατούν (και αυτοί) κανένα πρόσχημα ελευθερίας και ανεκτικότητας στο τέλος της μελέτης, όπου σημειώνουν ότι «όσο οι δημοκρατικοί θεσμοί επιτρέπουν την ανενόχλητη εκτέλεση και ατιμωρησία ακροδεξιών  λογικών και πράξεων, υποσκάπτουν την ίδια την ισχύ της δημοκρατίας και την πίστη σε αυτή». Μάλιστα, προχωρούν παραπέρα λέγοντας ότι «οι δημοκρατικές δυνάμεις πρέπει να απαιτήσουν όχι απλώς την τιμωρία όσων αγνοούν  τους θεσμούς, αλλά και να προστατεύουν τα θύματα των διαρκώς αυξανόμενων ρατσιστικών και μισαλλόδοξων επιθέσεων και να τους εξασφαλίσουν  συνθήκες ισότιμης συμμετοχής τους στην Κοινωνική ζωή».
Επειδή, λοιπόν, δεν είναι δυνατόν διαμέσου της Ιδεολογικής αντιπαράθεσης να νικηθούν οι Εθνικιστές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, γι΄αυτό και επιλέγεται η γνωστή λύση: Η απαγόρευση της δράσης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, έστω και αν αυτό το ανήθικο, ανέντιμο και άνομο ανοσιούργημα θα παρουσιαζόταν με προσχηματικό τρόπο, ως προσπάθεια προστασίας του Κοινοβουλευτισμού, των λαθρομεταναστών, των ομοφυλοφίλων. Οι «δημοκρατικές δυνάμεις», όπως τις αναφέρουν οι συντάκτες της έκθεσης, είναι εκείνες ακριβώς που, άλλες περισσότερο άλλες λιγότερο, ευθύνονται για την σημερινή τραγική κατάσταση. Γι΄αυτό ολοένα και περισσότερο η Νεολαία θα τους αποστρέφει κανονικά το πρόσωπο και συνάμα θα αποβλέπει στη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εκείνον τον Αναγεννητικό Φορέα Ιδεών και Πράξεων που μπορεί να δώσει ευοίωνο νόημα στη ζωή της.
ΓΙΩΡΓΟΣ  ΜΑΣΤΟΡΑΣ http://www.xryshaygh.com

Ποιος βουλευτής της ΝΔ δήλωσε ότι θα δώσει δυο μπουνιές στη Χρυσή Αυγή!

  Σε έξαλλη κατάσταση

Έξαλλος είναι  βουλευτής της ΝΔ με τις δηλώσεις της βουλευτού της Χ.Α κ. Ζαρούλια για την κόρη του κ. Δραγασάκη.

Ο Γιώργος Καλατζής μιλώντας στον Real Fm για την ένταση στη βουλή από τις προκλητικές δηλώσεις της κ. Ζαρούλια, τόνισε τα εξής:

«Για πρώτη φορά, πολιτικός προερχόμενος από τη Χρυσή Αυγή, ζήτησε να διαγραφούν από τα πρακτικά εκφράσεις του. Ζήτησε εμμέσως συγνώμη δηλαδή», σχολίασε αρχικά μεταξύ άλλων ο κ. Καλατζής και συνέχισε: «Εγώ δεν φοβάμαι αυτόν που λέει έλα έξω να πλακωθούμε. Μακάρι να βγω έξω και να του δώσω και δύο μπουνιές..parapolitika.gr
ΧΡΥΣΑΕΤΟΣ :ΑΜΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΤΡΑΒΑ ΕΞΩ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΒΓΕΙΣ ΕΞΩ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΧΕΣΤΕΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ.....ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΕΤΣΙ ΠΙΣΩ

ΔΕΙΤΕ το αρχαιοελληνικό τατουάζ της Βούλας Παπαχρήστου..ΜΗΔΕΝΙ ΔΙΚΗΝ ΔΙΚΑΣΗΣ, ΠΡΙΝ ΑΜΦΟΙΝ ΜΥΘΟΝ ΑΚΟΥΣΗΣ


Άλλαξε σελίδα στη ζωή της η Βούλα Παπαχρήστου. Η πρωταθλήτρια που είχε «κοπεί» από τους περσινούς Ολυμπιακούς Αγώνες εξαιτίας του ρατσιστικού tweet της, πήρε την απόφαση να επιστρέψει έπειτα από μία ανάπαυλα αρκετών μηνών στον αθλητισμό....
Έτσι, όπως αναφέρουν τα «Παραπολιτικά» ξεκίνησε και πάλι τις προπονήσεις της και πρόσφατα, στα «Τοφάλεια» στην Πάτρα πέτυχε 14,21 στο τριπλούν. Επόμενος σταθμός ήταν η Μαδρίτη στις 13 του μήνα.
«Είμαι σε καλή κατάσταση και πιστεύω πως θα μπορέσω να το δείξω και στον αγωνιστικό χώρο» έλεγε η άλτρια της ΑΕΚ που μοιάζει να έχει ξαναβρεί τους ρυθμούς της.
Επιβεβαιώνοντας μάλιστα την καλή της κατάσταση, έδωσε το «παρών» στον τελικό του μήκους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα καταφέρνοντας με απόδοση 6,05 μ. και 0,30 μ./δλ. κόντρα άνεμο, να τερματίσει δεύτερη και να προκριθεί στον τελικό.
Οι αλλαγές βέβαια δεν περιορίστηκαν στην ψυχολογία της αλλά και στην εμφάνισή της, καθώς έχει ξυρίσει τελείως τη δεξιά πλευρά του κεφαλιού της ενώ έκανε και ένα τατουάζ στον αριστερό της ώμο με το ρητό «Μηδένι δίκην δικάσεις, πριν αμφοίν μύθον ακούσεις» δηλαδή «μη δικάσεις, αν δεν ακούσεις και τις δύο πλευρές».
ΜΗΔΕΝΙ ΔΙΚΗΝ ΔΙΚΑΣΗΣ, ΠΡΙΝ ΑΜΦΟΙΝ ΜΥΘΟΝ ΑΚΟΥΣΗΣ Για το tweet της δεν έχει μετανιώσει όπως δήλωσε πρόσφατα, λέγοντας πως δεν είχε κανένα προσβλητικό περιεχόμενο, αλλά ήταν μόνο «μία πλάκα». Ωστόσο, η συγκεκριμένη περιπέτεια την έχει κάνει εξαιρετικά προσεκτική με τα ΜΜΕ. 

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ: "Δημοσιογραφίσκοι σαμποτάρουν το κοινωνικό μας έργο"

Defencenet: Ενισχυμένη η Χρυσή Αυγή από την απαγόρευση - Ομολογία κυβερνητικής αποτυχίαςΟ Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή εξέδωσε ανακοίνωση για ένα θέμα που δημοσιεύτηκε στο NewsIt υποστηρίζονται πως σκοπό΄είχε να σαμποτάρει το κοινωνικό έργο του κόμματος.
Όλη η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής
"Διαβάσαμε σε ανάρτηση του newsit.gr ένα άρθρο με τίτλο "Πείνα καταραμένη στο συσσίτιο της Χρυσής Αυγής". Εκεί ο πανέξυπνος δημοσιογραφίσκος με την πονηρή σκέψη (προφανώς επηρεασμένος από την φιλοσοφία του αφεντικού Ευαγγελάτου) παραθέτει την κάτωθι φωτογραφία και αναφέρει:
"Πέρα από τους ανθρώπους που πραγματικά είχαν ανάγκη και βρέθηκαν στο σταθμό Λαρίσης για να πάρουν κάποια τρόφιμα από το συσσίτιο της Χρυσής Αυγής βρέθηκαν και άνθρωποι που εκ πρώτης όψεως δεν φαίνονται να αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης. Ο φακός του NewsIt απαθανάτισε ένα ζευγάρι ανθρώπων που πήγαν στο συσσίτιο της Χρυσής Αυγής με το μαύρο τζιπ τους και πήραν και εκείνοι τρόφιμα."

Η Αλήθεια όμως είναι πολύ μεγάλη για να μπορεί να την δει ολόκληρη η μικρή και καχύποπτη ψυχή του "ρεπόρτερ". Οι ιδιοκτήτες του συγκεκριμένου οχήματος, καθώς και αρκετοί άλλοι, δεν ήρθαν να παραλάβουν τρόφιμα για τους ίδιους, αλλά για άπορες οικογένειες της περιοχής τους. Μας επέδειξαν τα έγγραφα της απορίας, στήθηκαν για ώρες στην ουρά, έλαβαν ποσότητες τροφίμων και τις παρέδωσαν στους αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας. Επέδειξαν έτσι έμπρακτα την αλληλεγγύη τους σε ανθρώπους που αδυνατούσαν να έρθουν οι ίδιοι, είτε λόγω των καιρικών συνθηκών, είτε λόγω υγείας, είτε λόγω έλλειψης μεταφορικού μέσου. Αυτό όμως δεν το καταλαβαίνουν οι παρτάκηδες κονδυλοφόροι που σκέφτονται μόνο τον εαυτούλη τους και παραπληροφορούν τον ελληνικό λαό.
Η Αλληλεγγύη κύριε υπάλληλε του Ευαγγελάτου, δεν είναι λόγια αλλά πράξη και αυτό το βιώνουμε έμπρακτα εμείς και όλοι όσοι μας ακολουθούν σε αυτή την προσπάθεια. Ο Εθνικισμός πάνω απ' όλα είναι προσφορά και αυτοθυσία και γι' αυτό σας φοβίζει και τον πολεμάτε με νύχια και με δόντια. Όπως και να το κάνουμε, για όλους εσάς είναι πιο εύκολο να παίρνεις παρά να δίνεις.
Η Χρυσή Αυγή θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό όλων των Ελλήνων με πράξεις και όχι με λόγια".

Ήρθε η Ώρα των Εθνικιστών!

Ήρθε η Ώρα των Εθνικιστών!
«Από τότε που κουράστηκα να ψάχνω, έμαθα να βρίσκω.
Κι από τότε που ο άνεμος μου εναντιώθηκε, έμαθα να σαλπάρω με όλους τους ανέμους».
Φ. Νίτσε
Από μια δράκα μερικών χιλιάδων Εθνικιστών στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας, έδωσε η Θεία Πρόνοια να θωρούμε σήμερα αμέτρητες Φάλαγγες Εθνικιστών να παρελαύνουν σε κάθε γωνιά της Ελληνικής Πατρίδος. Κι από ένα Λαό, ο οποίος τυφλωμένος από τη μεταπολιτευτική απάτη μας περιγελούσε μέχρι χθες, ξεπήδησαν τα εκατομμύρια εκείνων που στρέφουν με αγωνία και προσδοκία το βλέμμα προς το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα.
Αποτελεί ένα ευτυχισμένο της μοίρας σημάδι το γεγονός οτι διαβήκαμε επί μακρού χρονικού διαστήματος την οδό της περιφρονήσεως των πολλών. Ήταν αναμφισβήτητα εκείνη η περιφρόνηση και η απαξίωσή μας από τους πολλούς, τα στοιχεία τα οποία μας κατέστησαν σκληρούς και ανθεκτικούς, θωράκισαν την Πίστη μας και ατσάλωσαν τη Θέλησή μας. Από την αυγή του 21ου αιώνα, χρειάστηκε να περάσει μόλις μια δεκαετία, ώστε εκείνοι που κάποτε μας χλεύαζαν, να προσβλέπουν σε μας την Καθαρτήριο Δύναμη του Ελληνικού Έθνους!
Στα έτη του Αγώνα, του μακρινού αλλά και του πρόσφατου, το Κίνημα δέχτηκε πλήθος επιθέσεων από τον εχθρό, κρατικό και παρακρατικό. Όμως άντεξε, παρέμεινε όρθιο και κράτησε άσβεστη τη φλόγα του Λαϊκού Εθνικισμού. Νέες γενιές Εθνικιστών κλήθηκαν από το εθνικιστικό σάλπισμα για να λάβουν τη θέση τους στις φάλαγγες. Και η αέναη σύγκρουση με τις δυνάμεις του ανθελληνικού σκότους συνεχίζονται αδιάκοπα και θα συνεχίζονται μέχρι να ξαναγίνουν οι Έλληνες οι Κύριοι της Γης των Προγόνων τους.
Εν τούτοις, ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, δεν είναι κόμμα αστικό. Υπό αυτό το πρίσμα, το Κίνημα δε θα συρθεί ποτέ πίσω από επιλογές ψηφοθηρικές, μήτε και θα ανοίξει τις πόρτες του σε δειλούς και προσκυνημένους. Προς τούτο και έχει την απαίτηση άπαντες οι νέοι Συναγωνιστές να προσαρμόσουν το βηματισμό τους, στο βηματισμό της Εθνικιστικής Φάλαγγος.
Ο καθένας θα πρέπει να χαράξει στο μυαλό του τούτο: κάθε Τοπική Οργάνωση του Κινήματος, έχει οικοδομηθεί πέτρα προς πέτρα από τις θυσίες και πολλές φορές το αίμα, ξεχωριστών ανδρών και γυναικών της Εθνικής και Κοινωνικής Ιδέας! Κι αν υπάρχουν σήμερα κάποιοι οι οποίοι έρχονται να παραστήσουν τους μπαρουτοκαπνισμένους αγωνιστές του Εθνικισμού, εξηγήστε τους τι σήμαινε και τι σημαίνει το παλαιό μα διαχρονικό χρυσαυγίτικο σύνθημα «Εναντίον Όλων»!
Δεν εισήλθαμε στο στίβο της ιδεολογικής και πολιτικής αντιπαράθεσης για να γίνουμε αρεστοί στους πολλούς. Δεν ήρθαμε για να μοιράσουμε αφειδώς «θα» αλλά αντίθετα, για να καταδείξουμε τα «πρέπει», τα οποία ο Λαός μας δυστυχώς απεμπόλησε. Τα απεμπόλησε επί σειρά δεκαετιών και τώρα πληρώνει βαρύτατα το τίμημα της εμπιστοσύνης στα μεταπολιτευτικά ψοφίμια της αριστεράς και της δεξιάς.
Επί του πολιτικού πεδίου βεβαίως, δεν είναι δυνατόν να ισχυριζόμαστε πως θα αλλάξουμε το Κράτος, ανεχόμενοι τις παθογένειες και τις νοοτροπίες του μεταπολιτευτικού Καθεστώτος. Γι’ αυτό ακριβώς θέσαμε στην προμετωπίδα του Αγώνος, τη δημιουργία ενός Νέου Λαού, προερχόμενου από τις στάχτες του σαπισμένου παλαιού. Ο επανελληνισμός του Κράτους, διέρχεται πρωτίστως από τον επανελληνισμό του Λαού μας. Αυτός είναι ο μεγάλος μας στόχος, αυτό είναι το στοίχημα των καιρών μας!
Επιχείρησε και η αριστερά να πείσει πως «αγωνίζεται» για την αλλαγή. «Αγωνίζεται» με ποιους; Με τους πολιτικάντηδες, τους εργατοπατέρες, τους συνδικαλιστές του δημοσίου με τους τρεις μισθούς, που εγκατέλειψαν το ΠΑΣΟΚ και ερωτοτροπούν ξανά με την εξουσία, στο πρόσωπο του Σύριζα; Με τους βολεμένους που αγωνιούν για να μη χάσουν τα προνόμιά τους με τον ερχομό της Χρυσής Αυγής; «Αγωνίζεται» με εκείνους οι οποίοι είναι ήδη χρήσιμα γρανάζια του καθεστωτικού μηχανισμού;
Μόνον εκείνοι οι οποίοι έχουν με τον ένα ή άλλο τρόπο ίδιον όφελος από τη συντήρηση και διαιώνιση του υπάρχοντος φαύλου ανθελληνικού Καθεστώτος, αντιδρούν με μίσος στον ερχομό του Νέου, Εθνικού και Λαϊκού Κράτους με εγγυητή την Χρυσή Αυγή. Και σ’ αυτούς δεν συγκαταλέγονται η Ελληνική Νεολαία, οι έντιμοι Έλληνες εργάτες και υπάλληλοι, οι περήφανοι αγρότες μας, οι τίμιοι ελεύθεροι επαγγελματίες και σε τελική ανάλυση κάθε Έλληνας ο οποίος καθημερινά διαπιστώνει πως το σημερινό Καθεστώς πρέπει να εκλείψει, διότι το σημερινό Κράτος δεν είναι ούτε κατά διάνοια ελληνικό, είναι αντίθετα το ψευτορωμαίικο των υποτακτικών και των διεθνών τοκογλύφων!
Κάποιοι γαλουχημένοι από το μεταπολιτευτικό Καθεστώς του ρουσφετιού και των απαιτήσεων, έχουν την εντύπωση πως εξαντλούν το «πατριωτικό» τους καθήκον, φορώντας τη μαύρη μπλούζα με το λογότυπο του Κινήματος. Σε αυτούς λέμε: «πρωτίστως χαράξτε στις καρδιές σας τα καθήκοντα του Χρυσαυγίτη και ακολούθως περηφανευτείτε για τις μαύρες μπλούζες»! Αλλιώς θα καταντήσετε σαν τα γραφικά απομεινάρια του μαρξισμού, τα οποία σκορπούν επαναστατικότητα φορώντας τις μπλούζες με τον Τσε!
Ο Λαϊκός Εθνικισμός δεν είναι μόδα, είναι η αιώνια Πίστη μας και η έκφραση του ιστορικού πεπρωμένου του Μεγάλου μας Έθνους. Εκείνοι οι συμπατριώτες μας οι οποίοι δύνανται να κατανοήσουν σε όλο του το πνευματικό βάθος το νόημα του μεγαλειώδους μας Εθνικού Ύμνου, έχουν μια θέση ανάμεσά μας, στο σκληρό, ωραίο και Δίκαιο Αγώνα. Οι υπόλοιποι, ας μείνουν στην αδράνειά τους, αναμένοντας το ούτως ή άλλως φρικτό και αναπόφευκτο τέλος που τους επιφυλάσσουν οι μεταπολιτευτικοί απατεώνες!
Ευάγγελος Καρακώστας

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Απόρρητο γκάλοπ σοκ - Πάνω από 20% η Χρυσή Αυγή!

Ενδιαφέροντα στοιχεία για μυστική δημοσκόπηση που παρήγγειλε το Μέγαρου Μαξίμου έφερε στο φως το δελτίο ειδήσεων του Κόντρα με τον Γιάννη Παπαγιάννη. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, γνωστός δημοσκόπος προβλέπει πως σύντομα η Χρυσή Αυγή θα έχει ξεπεράσει το 20%                                                                                

ΧΡΥΣΑΕΤΟΣ:  ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΓΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑΣΙΑ!! ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ!! ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΡΕΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟ 81 ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΤΟ 90 ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ. ΤΟ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΟΠΟΤΕ ΓΙΝΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ; ΕΝΑΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΑΛΠΗ  ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΔΙΕΥΘΑΡΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!!

Κασιδιάρης για θωρακισμένη BMW Βενιζέλου ΒΙΝΤΕΟ

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης κατακεραυνώνει από του βήματος της Βουλής τον Βενιζέλο για την διατήρηση των προκλητικών προνομίων του, την ώρα που ο Ελληνικός Λαός πένεται.

Κυκλοφορεί αύριο η Εθνική εφημερίδα “Εμπρός” (Φύλλο Νο 6)

Η Εφημερίδα ΕΜΠΡΟΣ είναι μία νέα φωνή στον χώρο των έντυπων μέσων, μία φωνή προσηλωμένη στις παραδοσιακές αξίες του Ελληνισμού.

To μυστικό γκάλοπ για τη Χρυσή Αυγή


Γιατί προβληματίζονται έντονα στο Μαξίμου
Διαβάστε αύριο στα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ», για την μυστική δημοσκόπηση που έφθασε στα χέρια του πρωθυπουργού και δημιούργησε νέα δεδομένα αναφορικά με τις πολιτικές εξελίξεις. Ποια είναι η μεγάλη έκπληξη αναφορικά με το εθνικιστικό κόμμα.
ΧΡΥΣΑΕΤΟΣ :ΠΑΝΤΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ Η ΦΡΑΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΨΗΦΗΣΟΥΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!! ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΛΕΝΕ 14-16 % ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΑ ΤΡΙΠΛΑΣΙΑ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΕΜΟ.  ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ!! ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΡΕΜΗ Η ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙ. ΑΙΜΑ-ΤΙΜΗ-ΧΡΥΣΗ - ΑΥΓΗ !! ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ

ΓΡΕΓΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ " ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ, ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!! "


".ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΕ ΠΕΡΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ Η ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ...ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΗΘΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ!!!
...ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΣΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ.(ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΑΚΟΥΓΑ ΓΙΑ ΣΑΜΑΡΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΔΕΝΔΙΑ ΚΑΜΙΝΗ ΚΛΠ)ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!!!!.."
ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ

Οι Έλληνες Εθνικιστές τίμησαν τους Ήρωες στα Δερβενάκια - Φωτορεπορτάζ,

Οι Έλληνες Εθνικιστές τίμησαν τους Ήρωες στα Δερβενάκια - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο, Ιστορικό της μάχηςΜε απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση Τιμής και Μνήμης που πραγματοποιήθηκε στα Δερβενάκια προς τιμήν του μέγα Έλληνα  Στρατηλάτη, Θεόδωρου Κολοκοτρώνη. Οι Έλληνες Εθνικιστές έδωσαν βροντερό παρόν, αποδεικνύοντας πως δεν λησμονούν τους Ήρωες της φυλής μας που με το παράδειγμά τους και την αυτοθυσία τους απελευθέρωσαν την Πατρίδα μας, κατατροπώνοντας και αφανίζοντας κυριολεκτικά τις πολυάριθμες ορδές των τούρκων και εβραίων που βρίσκονταν υπό τις διαταγές του Δράμαλη. Εν αντιθέσει με την περσινή εκδήλωση, φέτος δεν υπήρξε καμία πρόκληση, με τους Χρυσαυγίτες να αποδίδουν τα μέγιστα σε αυτή την τεράστια στρατιωτική φυσιογνωμία της Ελλάδας. Οι συναγωνιστές ήταν από νωρίς παρατεταγμένοι με απόλυτη πειθαρχία, μαζί με τα στελέχη και βουλευτές του Κινήματο
 Στην κατάθεση στεφάνων προηγήθηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κινήματος κ. Χρήστος Παππάς, καταθέτοντας εκ μέρους του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου. Εν συνεχεία στεφάνι κατέθεσε ο συναγωνιστής και βουλευτής Αχαΐας κ. Αρβανίτης Μιχαήλ και έπειτα ο συναγωνιστής και βουλευτής Κορινθίας κ. Ευστάθιος Μπούκουρας. Συγκινητική στιγμή απετέλεσε η παρουσία και η ομιλία ενός «νέου Κολοκοτρώνη», ο οποίος με την επιβλητική του εμφάνιση μας έκανε να αισθανθούμε δέος και ταυτόχρονα να νοιώσουμε το ρίγος του θαυμασμού και της Ανδρείας που εξέπεμπε ο Στρατηγός Κολοκοτρώνης.
Η ανταπόκριση και το χειροκρότημα του κόσμου ήταν η πιο τρανή απόδειξη πως αν κάποιοι έχουν δικαίωμα σήμερα να τιμούν αυτόν τον μέγιστο άνδρα, τότε αυτοί είναι οι Έλληνες Εθνικιστές, που απτόμενοι απ’ το παράδειγμά του, ακολουθούν τα χνάρια του, βροντοφωνάζοντας το αλησμόνητο «Φωτιά και Τσεκούρι στους Προσκυνημένους». Η εκδήλωση έκλεισε με την ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου και την αποχώρηση με πλήρη τάξη από το τον χώρο του μνημείο

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 25 07 2013

Ο Γενικός Γραμματέας του ΛαΪκού συνδέσμου Χρυσή Αυγή Νικόλαος Γ.Μιχαλολιάκος στην εκπομπή '' Κontra στο μνημόνιο '' Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013 - Kontra channel TV News

Τη βρήκε κρεμασμένη ο άνδρας της - Σοκ από τη νέα αυτοκτονία ΧΡΥΣΑΕΤΟΣ:Η ΚΡΗΤΗ ΟΔΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΣΤΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!

Μια ασύλληπτη τραγωδία συγκλονίζει από το πρωί την περιοχή Αχλιά της Ιεράπετρας - Μητέρα δύο παιδιών βρέθηκε απαγχονισμένη...


Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκε ένας άνδρας στην περιοχή Αχλια στην Ιεράπετρα, όταν αναζήτησε τη σύζυγο του μέσα στη νύχτα.

Ο σύζυγος βλέποντας να λείπει από το κρεβάτι η γυναίκα του σηκώθηκε να την ψάξει. Δεν άργησε όμως να βρεθεί μπροστά στο άψυχο σώμα της, καθώς η 59χρονη είχε δώσει - όπως όλα δείχνουν - η ίδια τέλος στη ζωή της, αφού κρεμάστηκε σε μια ελιά κοντά στο σπίτι της.
Οι πρώτες εκτιμήσεις δείχνουν πως η γυναίκα αυτοκτόνησε, αν και για την ώρα η αστυνομία, αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα. Στο σημείο σπεύδει ιατροδικαστής, η αυτοψία του οποίου θα ρίξει φως στα αίτια του θανάτου.

H μικρή κοινωνία είναι συγκλονισμένη από την είδηση. Όσοι γνώριζαν την 59χρονη, έκαναν λόγο για μια ήσυχη γυναίκα που δεν έδινε την εντύπωση ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά ή οικονομικά προβλήματα...