Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΡΟΜΑΖΕΙ (ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 1974-2012) ΒΙΝΤΕΟ!! ΔΕΙΤΕΤΟΟΟΟ!!!!

2012 - 2013 Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΓΙΟ ΣΚΟΠΟ ΜΕ ΥΨΗΛΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ.... ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ..

Εθνικιστικός σεισμός στα εγκαίνια των γραφείων της Τ.Ο. Πύργου. ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΟΜΙΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ.ΕΡΧΟΜΑΣΤΕΕΕΕΕ ΚΑΙ ΤΡΕΜΕΙ Η ΓΗΗΗΗ!!!!!

Εγκαίνια γραφείων Χρυσής Αυγής Πύργου - Ομιλία Κασιδιάρη

Πρωτοφανής συγκέντρωση για τα δεδομένα του Πύργου. Χίλιοι και πλέον Έλληνες, εθνικιστές και πατριώτες παραβρέθηκαν στα εγκαίνια των γραφείων της Τοπικής Οργάνωσης Πύργου στέλνοντας το μήνυμα πως η Χρυσή Αυγή γιγαντώνεται σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.
Σύσσωμη η τοπική κοινωνία του Πύργου στέλνει ηχηρό μήνυμα υπέρ της Χρυσής Αυγής, καθώς ακόμα ένα κάστρο του Εθνικισμού αποτελεί πραγματικότητα.
Μετά τον καθιερωμένο αγιασμό, μέσα σε ένα ενθουσιώδες κλίμα με εθνικιστικά συνθήματα να δονούν την ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκαν ομιλίες από τους Συναγωνιστές Νίκο Κωνσταντίνου, Ηλία Κασιδιάρη, Μιχάλη Αρβανίτη, Δημήτρη Κουκούτση, Χρήστο Ρήγα και Νικόλαο Κρέσπη. Χαρακτηριστική ήταν η δυναμική παρουσία της νεολαίας και φυσικά η αναμενόμενη απουσία των θλιβερών παρακρατικών που δεν εμφανίστηκαν στην αντισυγκέντρωση που οι ίδιοι είχαν προαναγγείλει.
Σε κάθε πόλη και χωριό της Ελλάδας όπου και αν ανοίγει γραφεία η Χρυσή Αυγή μέγα πλήθος χιλιάδων Ελλήνων δίνει δυναμικό και αγωνιστικό παρόν. Ούτε σε ταξί δεν κάνουν συγκεντρώσεις τα δήθεν "πρώτα κόμματα" (ΝΔ και Σύριζα). ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ... 3ο ΚΟΜΜΑ! ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!










Γ. ΚΟΥΡΗΣ: ''Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟ 20% ΚΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ'' Ε ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ...


Όσα και να καταλογίζει κανείς στον Κουρή, δεν μπορεί να αρνηθεί πως είναι άριστος γνώστης του πολιτικού παρασκηνίου. Η πρόβλεψη λοιπόν που κάνει για τις επόμενες εθνικές και δημοτικές εκλογές έχει αρκετή βαρύτητα. Στην πραγματικότητα δε λέει κάτι καινούριο, αλλά αυτό που συζητάει όλος ο κόσμος: πως η Χρυσή Αυγή περνάει το 20% και ο επόμενος Δήμαρχος Αθηναίων θα είναι Χρυσαυγίτης. Δείτε το ενδιαφέρον βίντεο και δώστε βάση στο ότι ακόμα και στους μικρούς τηλεοπτικούς σταθμούς οι δημοσιογράφοι τρώνε το σχετικό κόλλημα όταν ακούγονται τα πραγματικά ποσοστά της Χρυσής Αυγής:

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Παναγιωτη Ηλιοπουλος:Μετά την τρίτη διάσωση του πασόκ από τον Σαμαρά οι μάσκες έπεσαν! Μας κυβερνά η Νέα Πασοκοκρατία με ηγέτη τον Βαγγέλη Σαμαρά! Ας ξυπνήσει επιτέλους ο Ελληνικός λαός και ας τους δώσει το μάθημα που τους αξίζει!


Τ.Ο. Σαλαμίνας: "Τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις" Μπούκουρας Ευσταθιος Συναγωνιστης-Βουλευτης κορινθου


Αποσπασματα από την ανοιχτή συγκέντρωση στην Χλόη Βελεστίνου στις 29/6/2013Παναγιώτης Ηλιόπουλος

Περι θρησκείας... 

Δήλωση Σπανουδάκη 

Πιο δημιουργικοί από ποτέ

 

 

Το υπέρτατο καθήκον!! ΧΡΥΣΑΕΤΟΣ : ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΜΑΣ ΑΗΤΗΤΟ ΑΚΛΟΝΗΤΟ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ ΑΔΙΑΣΠΑΣΤΟ ΦΤΑΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΣΤΟ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ!!!!!

Το υπέρτατο καθήκον
Ένα επαναστατικό Κίνημα που ως υπέρτατο καθήκον του έχει, να εξοστρακίσει ένα σαθρό και διεφθαρμένο πολιτικό καθεστώς εγκαθιδρύοντας μια νέα κοινωνική Πολιτεία, στηριζόμενη πάνω σε μια έντιμη και δικαία μορφή διακυβέρνησης, ένα επαναστατικό Κίνημα που στηρίζεται στις αρχέγονες και ιερές αξίες, όπως η Πατρίδα, η Φυλή, η Οικογένεια,  που έχει βαθιά ιστορική συνείδηση, που βαδίζει στον δρόμο της Αρετής και της Αυταπάρνησης που χάραξαν οι Πρόγονοι του, αγωνιζόμενοι υπέρ βωμών και εστιών, ή κτίζοντας Παρθενώνες, ένα επαναστατικό Κίνημα που απαρτίζεται από απλούς ανθρώπους, αγνούς τη καρδία και ονειροπόλους, που σπαράσσονται βλέποντας την υποδούλωση της Πατρίδας τους, την εξαθλίωση των Συμπατριωτών τους, τον κατακερματισμό της Κοινωνίας, τον εκφυλισμό και την παραχάραξη της Ιστορικής τους κληρονομιάς, την ισοπέδωση των αξιών και την γενικευμένη πνευματική και ηθική παρακμή, ένα επαναστατικό Κίνημα που ορθώνει το ανάστημα του απέναντι σ’ ένα άθλιο καθεστώς, που υψώνει την καθάρια φωνή του, την φωνή της Αλήθειας, πάνω από τους βρυχηθμούς του ψέματος, ένα επαναστατικό Κίνημα που επιλέγει για την επίτευξη και υλοποίηση του καθήκοντος του την κοινοβουλευτική οδό, βλέποντας την δύναμη του να αυξάνεται ημέρα με την ημέρα, εισέρχεται σε μια πλέον εξελιγμένη και ευέλικτη μορφή διάρθρωσης, δράσης και διαλεκτικής.  Και αυτό όχι μόνο για να διατηρήσει την οξύτητα και επαναστατικότητα του, για να κρατήσει αμείωτο το βεληνεκές της κριτικής του, αλλά και για να προφυλαχθεί από τους εσωτερικούς και έρποντες κινδύνους της προσωπικής φιλοδοξίας, της ιδιοτέλειας, της ατομικής προβολής, που ως βέβαιον αποτέλεσμα τους έχουν την διχόνοια και τον διχασμό.
Δυστυχώς είναι κανόνας ότι η αυξανόμενη δύναμη, αναλογικά ερεθίζει και την ατομικότητα εις βάρος της συλλογικότητας. Το άτομο μεθυσμένο από την επερχόμενη εξουσία λησμονεί τις αρχές που διέπονταν μέχρι σήμερα και αγκαλιάζει την αντεστραμμένη πραγματικότητα ταυτιζόμενο εν τέλει με αυτό που επιθυμούσε να ανατρέψει.
Πως λοιπόν είναι δυνατόν η αυξανόμενη ισχύς,  η μέθη της εξουσίας, να μην εκφυλίσει και να αλλοτριώσει τις αγνές επαναστατικές συνειδήσεις και χαρακτήρες;
Μόνο με την καθημερινή συνειδητή και απόλυτα ειλικρινή αυτοκριτική, μόνο με την αναφορά και  ανανέωση των όρκων Πίστης στις Ιερές αρχέγονες Αξίες και στις αρχές του Κινήματος και μόνο με την συνεχή αναδρομή στο σημείο της αφετηρίας, εκεί που ξεκίνησαν τα πάντα, εκεί που ο Σκοπός, ήταν ο άσβεστος φάρος που οδηγούσε του καραβιού την ρότα.
Μόνο έτσι το Κίνημα θα ισχυροποιείται και θα πλαταίνει, βαδίζοντας ΠΑΝΤΑ ΕΜΠΡΟΣ, ενώ οι ατομικές φιλοδοξίες, οι χαμερπείς ιδιοτέλειες και η συμφεροντολογική ατομικότητα θα συρρικνώνονται. 
Μόνο έτσι ένα επαναστατικό Κίνημα θα παραμείνει αήττητο, ακλόνητο στις αρχές του, αδιάσπαστο και πανίσχυρο, επιτελώντας με απόλυτη επιτυχία το υπέρτατο καθήκον του.
ΠΑΠΑΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Δραστηριότητες Τοπικών: Πειραιά, Νίκαια, Σαλαμίνα, Πέραμα. ΧΡΥΣΑΕΤΟΣ: ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΣΑΣ.Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει επιτέλους ο τόπος!

Ενημερωτική Δράση στη Σαλαμίνα

Το Σάββατο 29 Ιουνίου η Περιφέρεια Πειραιά (Τ.Ο. Πειραιώς, Τ.Ο. Νίκαιας, Τ.Ο. Σαλαμίνας, Πυρήνας Περάματος) στα πλαίσια ενημέρωσης πραγματοποίησε δυναμική δράση στη Σαλαμίνα.

Η δράση ξεκίνησε από το λιμάνι του νησιού με μηχανοκίνητη πορεία και δεκάδες Συναγωνιστές μετέφεραν το μήνυμα του Εθνικισμού περνώντας από τους κεντρικούς δρόμους του νησιού, καταλήγοντας στην κεντρική διασταύρωση επί των Λ. Σαλαμίνας, Αιαντείου και Ιπποκράτους
 

29 Ιουνίου 2013

Χρυσή Αυγή Μηχανοκίνητη Πορεία Περιφ. Πειραιώς στη ΣαλαμίναΣτο σημείο αυτό μοιράστηκε ενημερωτικό υλικό.
 
29 Ιούν 2013
Χρυσή Αυγή Περιφέρεια Πειραιώς Εθνικός Υμνος στη Σαλαμίνα
Μεγαλειώδης κοινή νυχτερινή δράση της Περιφέρειας ΠειραιάΔεκάδες συναγωνιστές, με επικεφαλής τους βουλευτές Β' & Α' Πειραιά συναγωνιστές Λαγό Ιωάννη και Κούζηλο Νίκο, όργωσαν στην κυριολεξία όλη την περιοχή μοιράζοντας χιλιάδες εφημερίδες και φυλλάδια με τις ιδεολογικές θέσεις και το πολιτικό πρόγραμμα του κινήματοςΠιο συγκεκριμένα η φάλαγγα των συναγωνιστών ξεκίνησε από τα γραφεία της Τ.Ο. Πειραιώς, κινήθηκε σε όλους τους κεντρικούς δρόμους του Πειραιά, έφτασε μέχρι το Πασαλιμάνι για να συνεχίσει την πορεία της στις παρακείμενες οδούς για να καταλήξει ξανά έπειτα από αρκετή ώρα στο σημείο εκκίνησης.ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ:ΝΙΚΑΙΑ: Ομιλία της Συναγωνίστριας Νικόλ Μπενέκη - Εγκεφαλικά στο περιβολάκι 
Με απόλυτη επιτυχία η προγραμματισμένη ομιλία της συναγωνίστριας και υπεύθυνης γυναικών της περιφέρειας Πειραιά, Νικόλ Μπενέκη. Στα κατάμεστα από κόσμο γραφεία, ο συναγωνιστής και υπεύθυνος της τοπικής, Γεώργιος Πατέλης, πραγματοποίησε μια μικρή εισαγωγή και παρουσίασε την ομιλήτρια. Στην συνέχεια, τον λόγο πήρε η συναγωνίστρια  ξεκινώντας την ομιλία της που είχε θέμα "Ένας χρόνος Χρυσή Αυγή στο Ελληνικό Κοινοβούλιο".
Στη συνέχεια, ο Συναγωνιστής και Περιφερειάρχης, Ιωάννης Λαγός έκανε μια δυναμική παρέμβαση σχολιάζοντας το θέμα της ομιλίας με τον δικό του τρόπο και επιβραβεύοντας μέλη και υποστηρικτές για την δράση και ζήλο που δείχνουν για τον εθνικιστικό αγώνα. Η εκδήλωση έληξε όπως πάντα με τον Εθνικό μας Ύμνο και τον ύμνο της Χρυσής Αυγής.
Στο κλείσιμο των γραφείων μας , τα μέλη της τοπικής με υποστηρικτές του κινήματος αλλά και πολίτες της Νίκαιας, πραγματοποίησαν πορεία στα στενά της Νίκαιας, ζητώντας να καθαρίσει η περιοχή μας, από κάθε λογής βρωμιά που μας στερεί το δικαίωμα του οξυγόνου.      Ομιλία στην Τ.Ο. Πειραιά
 Κατάμεστα ήταν για μια ακόμη φορά τα γραφεία της Τ.Ο. Πειραιώς από μέλη και φίλους του Κινήματος την Παρασκευή 21-06-2013. Ο Συναγωνιστής και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, Κώστας Αλεξανδράκης πραγματοποίησε ομιλία για τη ζωή του Μεγάλου Αλεξάνδρου, όχι ιστορικού περιεχομένου, αλλά για το πως αποτελεί ένα λαμπρό παράδειγμα τρανού Έλληνα με όλα όσα κατάφερε να πράξει.
Ο Συναγωνιστής έκλεισε την ομιλία του με μια φράση του Αρχηγού μας Ν. Γ. Μιχαλολιάκου, φράση η οποία είναι και τίτλος βιβλίου του: «Για μία μεγάλη Ελλάδα, σε μία ελεύθερη Ευρώπη». Ζήτω η νίκη! Ζήτω ο Αρχηγός! Ζήτω η αιωνία Ελλάς!

Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Θρασύδειλη επίθεση 100 αναρχικών στην Πάτρα - Ακόμα τρέχουν... ΧΡΥΣΑΕΤΟΣ:ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΑΠΛΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΟΥΝ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΓΕΝΝΗΤΟΙ

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Θρασύδειλη επίθεση 100 αναρχικών στην Πάτρα - Ακόμα τρέχουν...
Ομάδα 100 οπλισμένων αναρχικών επιτέθηκε πριν λίγη ώρα με πέτρες, καδρόνια και βόμβες μολότοφ στο ξενοδοχείο "Αστήρ", πριν την προγραμματισμένη εκδήλωση της Τ.Ο. Πατρών. Η ομάδα ασφαλείας της Χρυσής Αυγής αντιμετώπισε την επίθεση και οι παρακρατικοί ακόμα τρέχουν. Αυτή την στιγμή τα επεισόδια έχουν μεταφερθεί σε άλλο σημείο της πόλης, στην πλατεία Όλγας, όπου τα "οργισμένα νιάτα" ξεσπάνε πάνω σε κάδους και σταθμευμένα οχήματα πολιτών. Η εκδήλωση της Χρυσής Αυγής μόλις ξεκίνησε και εξελίσσεται ομαλά με ομιλία του βουλευτή Αχαΐας συναγωνιστή Αρβανίτη και του υπεύθυνου περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος συναγωνιστή Ρήγα.
Σχετικά με τα επεισόδια γράφουν τα ενημερωτικά ιστολόγια των Πατρών:
Σκηνικό "πολέμου" στην πλ. Ολγας - Μολότωφ και πέτρες από αντιεξουσιαστές - Χημικά από την αστυνομία
Νεότερη Ενημέρωση 19.45’
Ομάδα αντιεξουσιαστών έχει ανάψει φωτιές σε κάδους στη διασταύρωση των οδών Ρήγα Φεραίου και Κολοκοτρώνη . Διμοιρίες των ΜΑΤ βρίσκονται παρατεταγμένες έξω από το ξενοδοχείου ΑΣΤΗΡ. Αποκλεισμένο το κέντρο της Πάτρας ύψος των οδών Αράτου – Ερμού – Κορίνθου – Αγίου Ανδρέου. Φωτιές σε κάδους και στο ύψος της Αράτου
Νεότερη ενημέρωση 19.42΄
Στην οδό Αράτου προς την πλατεία Ολγας έχει μεταφερθεί το σκηνικό "πολέμου" που επικρατεί αυτή την ώρα στο κέντρο της Πάτρας. Πέτρες και μολότωφ πέφτουν βροχή από τους αντιεξουσαστές προς τους αστυνομικούς, οι οποίοι απαντούν με χημικά.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η αστυνομικές δυνάμεις είναι πολύ περιορισμένες, καθώς ο μεγαλύτερος αριθμός των αστυνομικών έχει μεταφθερεί στην Αιτωλοακαρνανία και συμβάλλει στις έρευνες για τους δραπέτες των Τρικάλων.

πρώτη ενημέρωση 19.32΄
Ένταση σημειώθηκε πριν από λίγο έξω από το Ξενοδοχείο "Αστήρ", όπου είναι προγραμματισμένη για τις 8.00 μ.μ. ομιλία του βουλευτή Αχαϊας της Χρυσής Αυγής Μιχάλη Αρβανίτη http://www.xryshaygh.com

Κυκλοφορεί το δεύτερο φύλλο της Εθνικής εφημερίδας “Εμπρός”.Η Εφημερίδα ΕΜΠΡΟΣ είναι μία νέα φωνή στον χώρο των έντυπων μέσων, μία φωνή προσηλωμένη στις παραδοσιακές αξίες του Ελληνισμού.

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Τ.Ο Χανίων: “Ομιλίες ιδεολογικού περιεχομένου”

Τ.Ο Χανίων: “Ομιλίες ιδεολογικού περιεχομένου”
Ημερομηνία: Κυριακή, 30 Ιουνίου 2013 - 20:00
Περιοχή: Χανιά
Διοργανωτής: Τ.Ο. Χανίων
Την Κυριακή 30 Ιουνίου στις 20:00 θα πραγματοποιηθούν ομιλίες ιδεολογικού περιεχομένου στην Τ.Ο Χανίων.
Τ.Ο Χανίων
Τζανακάκη 40-42 Χανιά
Κυριακή: 20:00-22:00
Τηλ: 6977752198

ΜΑΓΚΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΚΡΗΤΗΚΑΡΟΣ ΚΙ ΩΡΑΙΟΣ... ΣΤΑ 72 ΤΟΥ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΡΟΥΦΙΑΝΕΨΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΡΙΧΝΕ ΜΠΑΛΩΘΙΕΣ...!!! ΧΡΥΣΑΕΤΟΣ :ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΜΠΛΟΚ ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΓΙΑ ΥΠΟΘΑΛΨΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΙΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΣ ΠΟΥ ΤΙΜΟΥΝ ΤΑ ΠΑΤΕΛΟΝΙΑ ΤΟΥΣ

Το δρόμο για τα κρατητήρια πήρε ένας 72χρονος για άσκοπους πυροβολισμούς που "έπεσαν" σε γλέντι που οργάνωσε το βράδυ της Τετάρτης στο Λασίθι...

Ο ηλικιωμένος άνδρας, αρνήθηκε να "δώσει" εκείνους που έριξαν μπαλωθιές, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να του περάσουν χειροπέδες.

Οι αστυνομικοί μάζεψαν 46 κάλυκες από το χώρο της εκδήλωσης, διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων!
Ο 72χρονος θα οδηγηθεί σήμερα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.
Το προανακριτικό έργο διενεργείται από τον Αστυνομικό Σταθμό Οροπεδίου Λασιθίου, σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Νεάπολης.

ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ : "Ενεργειακή πολιτική προτεκτοράτου"


Σε σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης προχωρά ο Λαϊκός Σύνδεσμος με αφορμή την εκχώρηση ολόκληρης της ενεργειακής υποδομής της χώρας στους τουρκοφωνους Αζέρους.
Στην ανακοίνωση του κόμματος χαρακτηρίζεται η συμφωνία για ΔΕΣΦΑ-ΤΑΡ «άθλιο δείγμα της πολιτικής προτεκτοράτου που εφαρμόζει στην Ελλάδα» . Και συνεχίζει:
«Η συγκυβέρνηση αρνείται να εκμεταλλευθεί τον τεράστιο ορυκτό πλούτο της χώρας μας, που αρκεί για την ενεργειακή τροφοδοσία ολόκληρης της Ευρώπης».
Προσθέτοντας ότι με τον νέο αγωγό η Ελλάδα «μετατρέπεται σε ενεργειακό δορυφόρο των τουρκόφωνων Αζέρων, που μετά το σχεδιαζόμενο ξεπούλημα της ΔΕΣΦΑ θα ελέγχουν απόλυτα τα ελληνικά κοιτάσματα φυσικού αερίου» αφού η ΔΕΣΦΑ θα έχει τον έλεγχο όλου του δικτύου φυσικού αερίου της Ελλάδας..
defencenet.gr

Επίκαιρη ερώτηση του Βουλευτή Β' Αθηνών της Χρυσής Αυγής, Ηλία Παναγιώταρου στην Ολομέλεια σχετικά με την φοροδιαφυγή των πολυεθνικών εταιρειών


"ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ "ΦΩΤΙΑ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗ: «ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ Ο ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ ΤΟΥ 4% ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΒΗΜΑ ΣΤΟ 10 – 15% ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ»; !!!


"Δεν θεωρώ ότι πια έχουμε πραγματική Δημοκρατία. Σε ποιά δημοκρατία θα ήταν αντιπρόεδρος της κυβερνήσεως, ο αρχηγός ενός κόμματος τού 4-5 % και θα διόριζε και υπουργούς", γράφει χαρακτηριστικά ο Σταμάτης Σπανουδάκης στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.

Ο γνωστός συνθέτης με ανάρτηση που φέρει τον τίτλο "Άλλα δυο λόγια", τοποθετείται σχετικά με τις πολιτικές εξελίξεις, σχολιάζει τους χαρακτηρισμούς που του έχουν αποδοθεί στο παρελθόν και κατακεραυνώνει τη διαπλοκή σε Βουλή και Media. Μεταξύ άλλων, εκφράζει την απογοήτευση του για το κόμμα του Αντώνη Σαμαρά.
Αναλυτικά όπως ακριβώς έγραψε στην προσωπική του σελίδα:
"Άλλα δυο λόγια...
Με όσο πιο απλά λόγια μπορώ, θα απαντήσω σε όσους με ρωτάτε περί πολιτικής, δημοκρατίας, πολιτισμού και πια η σημερινή στάση-θέση μου.
Αρχίζω με τα αρνητικά. Ουδέποτε υπήρξα, σοσιαλιστής, αριστερός, προοδευτικός καί τα τοιαύτα. Στην πραγματικότητα από το 74' πού γύρισα στην Ελλάδα, αυτοί ακριβώς ήταν και είναι ακόμη, που με πολέμησαν με λύσσα. Και βέβαια, όχι μόνον εμένα. Και πολλούς άλλους, πού ή εξαφανίστηκαν, ή τελικά συμβιβάστηκαν.
Στον τομέα τού "πολιτισμού" τελικά, βρίσκονται οι πιο εμπαθείς και διαπλεκόμενοι, άνθρωποι. Αν κάποτε άνοιγε ο φάκελος πολιτισμός, χορηγίες, διαπλοκή, φακελάκια, ημέτεροι κλπ, θα έκανε την λίστα Λαγκάρντ ή όποια άλλη, να ωχριά. Γιατί εδώ πρόκειται υποτίθεται, για "πνευματικούς "ανθρώπους. Ίσως κάποτε γράψω, για όσα με τα μάτια μου είδα και έπαθα, από ανθρώπους πού την ταυτότητα τους, σάς έδωσα παραπάνω.
Αλλά μάλλον βαριέμαι, γιατί έχω έργο να κάνω και γιατί τις πληγές μου και τις κακίες, τις ακουμπάω με αγάπη πάντα, στα χέρια του Θεού.
Εκείνος και ξέρει και μπορεί, Εγώ πάλι, όχι.
Δεν γράφω μουσική, μόνο για να με ακούτε. Γράφω κυρίως, για το μετά. Για τα παιδιά σας, όταν είναι η ώρα τους, για τα εγγόνια σας κλπ
Για τότε, πού το πραγματικά αληθινό, θα λάμψει και το ψεύτικο, θα πάει στην φυσική του θέση. Την οριστική λήθη.
Όταν οι σημερινοί συνθέτες, τραγουδιστές και οι δημοσιογράφοι υπερασπιστές τους, δεν θα υπάρχουν πια, να ελέγχουν ασφυκτικά, τα καλλιτεχνικά πράγματα.
Σέβομαι για να αναφέρω μόνον λίγους, τον Σεφέρη, τον Ελύτη, την Λαμπέτη, τον Χορν και βέβαια τον Χατζιδάκη και τον Παπαθανασίου. Όχι μόνο για το έργο τους, αλλά και για την στάση τους.
Δεν θεωρώ ότι πια έχουμε πραγματική Δημοκρατία. Σε ποιά δημοκρατία θα ήταν αντιπρόεδρος της κυβερνήσεως, ο αρχηγός ενός κόμματος τού 4-5 % και θα διόριζε και υπουργούς. Και σε ποιά δημοκρατία, ένα κόμμα τού 10-15%, δεν "δικαιούται δια να ομιλεί" και υβρίζεται καθημερινά από όλους, χωρίς να τού δίνεται βήμα, να απαντήσει. Συμφωνείς η όχι μαζί του.
Ποιά δημοκρατία το διδάσκει αυτό; Απαντήστε μου συνταγματολόγοι και λοιποί προοδευτικοί ιστορικοί.
Δεν θεωρώ επίσης, ότι έχουμε πια κόμματα. Κομμάτια διεφθαρμένων Ελλήνων, ναι. Απίστευτους αριβίστες, σκληρούς και αυστηρούς (με τούς άλλους πάντα, ποτέ με τον εαυτό τους) πολιτικούς, ναι. Διαπλοκή άρρωστη πού υγειώς όμως, ελέγχει και μεγαλουργεί ακόμα και επί όλων των κυβερνήσεων, ναι. Γερμανούς και άλλους ξένους πού μάς διατάζουν, μάς υποτιμούν και μας καταστρέφουν, ναι. Ποιός όμως τούς δίνει, το κλειδί της πόλης; Οι πολιτικοί μας, και μάλιστα, εν ονόματι μας. Είναι αλήθεια βέβαια ότι πια, η πλειονότητα των Ελλήνων, είναι πάσχουσα.
Δεν είναι η φτώχεια, το μόνο, κακό πού μάς βρήκε. Άλλωστε ούτε φτωχοί, ούτε αμόρφωτοι, ήσαν και είναι όσοι κατέστρεψαν την Ελλάδα. Πλουσιότατοι και μορφωμένοι, όλοι τους.
Το ότι είμαι κομμένος, αποκλεισμένος και τα τοιαύτα είναι ψέματα.
Εγώ, ονομαστικά και όταν κανείς δεν τολμούσε να μιλήσει, απέκλεισα και έκανα εχθρούς μου, το όλον Πασόκ, τους Σημίτη, Παπανδρέου και Βενιζέλο, μιλώντας καθαρά, ονομαστικά και ανοιχτά, εναντίον τους. Εξ' ίσου καθαρά, μίλησα για το αίσχος Λαμπράκη και Μεγάρου, αλλά και Μπόμπολα και Mega.
Επίσης για την απίστευτη διαπλοκή και έλεγχο πού ασκούν τα αριστερά-σοσιαλιστικά κόμματα στον "πολιτισμό" μας. Ξέρετε πολλούς καλλιτέχνες, πανεπιστημιακούς και άλλους πού να μην κλείνουν το ρήμα αριστερός, προοδευτικός κλπ, σε όλους τούς τόνους και τις υποκλίσεις;
Όλα όσα ανωτέρω είπα, τι με κάνουν; δεξιό, φασίστα, βασιλικό, χουντικό; Αυτά είναι μερικά μόνον, από τα ονόματα που κατά καιρούς, μου αποδώσαν.
Ακούστε λοιπόν κι' αυτό. Το "δεξιό" κόμμα της ΝΔ, είναι για μένα το πιο αποκρουστικό. Δεν υπάρχουν πιο πολιτιστικά και πολιτικά, δειλοί άνθρωποι. Θαυμάζουν και υποστηρίζουν ότι τους φτύνει και ταλαιπωρούν και περιθωριοποιούν, ότι τούς βοηθάει, η τούς βλέπει με αγάπη.
Έχουν το σύνδρομο, της πόρνης. Θέλουν δυστυχώς, τον νταβατζή τους. Και τον βρήκαν επιτέλους, στο πρόσωπο του Βενιζέλου, της Γεννηματά και των υπολοίπων "μαυρισμένων" προσφάτως από τούς Έλληνες, πολιτικών. Εύχομαι σε όλους τους, καλές εισπράξεις, καλή διαπλοκή, καλά ψέματα προς όλους τούς Έλληνες καί καλές και βαθύτατες υποκλίσεις, προς τούς ξένους.
Να επιτέλους και μια ευχή προς πολιτικούς, πού έχω την υποψία πώς θα πιάσει! Ελπίζω, τα όσα σας είπα, να απάντησαν, στις περισσότερες ερωτήσεις σας. Αν συμφωνείτε μαζί μου, να' ναι ευλογημένο, αν διαφωνείτε, να' ναι ακόμη πιο ευλογημένο!
- Έχω και μία επισήμανση, προς τους πολιτικάντηδες που κατακλύζουν τα κανάλια και τούς δημοσιογράφους, πού εντολοδόχοι της εκάστοτε διαπλοκής τους, τους καλούν, για να τούς φέρουν δήθεν με τις παιδαριώδεις και προσυνεννοημένες ερωτήσεις τους, σε δύσκολη θέση, Όχι καλοί μου κύριοι. Πολιτική, δεν είναι, η τέχνη τού εφικτού. Είναι αντιθέτως, η τέχνη τού ανέφικτου!
Μην ακυρώνετε με τα μυαλά σας πού δεν χωρούν την καθαρή σκέψη, όσα η χώρα αυτή, με θυσίες, παλληκάρια και αίμα, αιώνες τώρα, απέδειξε. Αν εσείς δεν έχετε τα απαιτούμενα "μπίπ", κάντε ενός λεπτού σιγή, για την σημερινή, κατάντια σας".
makeleio.gr
 

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Νικολακόπουλος: «Η Χρυσή Αυγή στο 17%... Αντλεί ψηφοφόρους από παντού, δεν περιορίζεται με τίποτα». ΧΡΥΣΑΕΤΟΣ : ΚΑΛΕ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ; ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟ 17% ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΑΝΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΞΕΝΙΤΕΥΤΟΥΝ!!!!

Νικολακόπουλος: «Η Χρυσή Αυγή στο 17%... Αντλεί ψηφοφόρους από παντού, δεν περιορίζεται με τίποτα»
Ο γνωστός κομμουνιστής δημοσκόπος Νικολακόπουλος - που άργησε πάρα πολύ να παραδεχθεί ότι η Χρυσή Αυγή μπαίνει στη βουλή - τώρα παραδέχεται πως το ποσοστό μας ξεπερνά το 17%. Αξίζει να παραθέσουμε κάποια σημεία από την τελευταία του συνέντευξη στην εφημερίδα των αριστεριστών «Εποχή». Διαπιστώσεις που έχουμε κάνει εδώ και μήνες επαληθεύονται από τον «πατέρα των συστημικών δημοσκόπων».
Τα βασικότερα συμπεράσματα του Νικολακόπουλου είναι τα εξής:
- Στην ερώτηση: «Θα μπορούσατε να ψηφίσετε Χρυσή Αυγή;», οι θετικές απαντήσεις φτάνουν το 17%.
- Η Χρυσή Αυγή έχει σταθεροποιηθεί στην ελληνική κοινωνία και έχει επεκταθεί σε μεγαλύτερες ηλικίες
- Αντλεί από όλους, ακόμα και από ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ. Λίγο περισσότερους παίρνει από τη ΝΔ
- Οι χειρισμοί με στόχο τον επαναπατρισμό ψηφοφόρων αυτών δεν αποδίδουν καθόλου
- Δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο συνεργασίας με τη ΝΔ. Το πέταξε ο Μουρούτης για εκφοβισμό
Ακολουθούν τα βασικότερα σημεία της συνέντευξης:
ΕΠΟΧΗ: Η Χρυσή Αυγή ευνοείται από τις εξελίξεις;
ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Οι δύο βασικές αλλαγές, σε σχέση με πέρυσι τον Ιούνιο, όπως καταγράφονται δημοσκοπικά, πρώτον είναι η συρρίκνωση του ΠΑΣΟΚ στο μισό, με μια συσπείρωση σήμερα που δεν ξεπερνά το 40%, και η εκτίναξη της ΧΑ σε σταθερά διψήφιο ποσοστό. Η ΧΑ εμφανίζει σε σύγκριση με όλα τα κόμματα την υψηλότερη συσπείρωση και κυρίως, αυτό που είναι ανησυχητικό, μια ευρύτερη ανοχή από την κοινωνία. Στην έρευνα που έδωσε στη δημοσιότητα η Metron Analysis, την προηγούμενη εβδομάδα, στην ερώτηση: «Θα μπορούσατε να ψηφίσετε Χρυσή Αυγή;», οι θετικές απαντήσεις φτάνουν το 17%. Άρα έχουμε να κάνουμε πλέον με ένα μόρφωμα το οποίο έχει σταθεροποιηθεί στην ελληνική κοινωνία και έχει επεκταθεί. Ενώ ήταν πολύ νεανικό και έφθινε σε μεγαλύτερες ηλικίες, σήμερα βλέπουμε να έχει ποσοστά περί το 10% στις μεγαλύτερες ηλικίες. Έχει αυτό το μεσαίο επίπεδο εκπαίδευσης, περνάει όμως πια και σε τμήματα του πληθυσμού όπως είναι οι αγρότες. Η ΧΑ αντλεί από όλους, ακόμα και από ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ του περασμένου Ιουνίου. Λίγο περισσότερο πάντως αντλεί από ψηφοφόρους της ΝΔ.
ΕΠΟΧΗ: Οι χειρισμοί της κυβέρνησης έχουν αναφορά και στη ΧΑ;
ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Είναι χαρακτηριστικό ότι όλη την υποστήριξη των χειρισμών την ανέλαβαν ο Γεωργιάδης και ο Βορίδης, δηλαδή αυτοί που θεωρείται ότι μπορούν να συνομιλήσουν με το εκλογικό σώμα ή το δυνητικό εκλογικό σώμα της ΧΑ. Κατά τη γνώμη μου αυτό δεν ισχύει. Οι άνθρωποι που προσανατολίζονται προς τη ΧΑ δεν ακούν πλέον ούτε τον Άδωνι ούτε τον Βορίδη ούτε τον Καρατζαφέρη. Οι χειρισμοί που γίνονται με στόχο να επαναπατρίσουν ψηφοφόρους από τη ΧΑ, καθόλου δεν αποδίδουν.
ΕΠΟΧΗ: Υπάρχει προοπτική δυνητικά, κατά τη γνώμη σου, για συνεργασία ΝΔ και ΧΑ;
ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Όχι, το πέταξε ο Μουρούτης για εκφοβισμό. Μπορεί ορισμένοι να το επιθυμούν κιόλας, αλλά δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο. Δηλαδή δεν επιτρέπεται ευρωπαϊκά. Η ΧΑ δεν είναι ούτε καν το γαλλικό Εθνικό Μέτωπο, δεν είναι ούτε ο Χάιντερ στην Αυστρία, που και εκεί υπήρξαν ενστάσεις. Είναι κάτι πολύ χειρότερο. Δηλαδή η ΧΑ έχει ομόλογό της το αντίστοιχο ουγγρικό κόμμα το Τζόμπικ το οποίο διαθέτει τάγματα εφόδου, επιτίθεται στους Ρομά, έχει αντισημιτικό λόγο. Όταν θα μπούνε, τον Μάιο του 2014, στην Ευρωβουλή θα είναι μαζί και αν βρουν και κάποιο αντίστοιχο σχήμα δεν θα είναι αποδεκτοί ούτε από την ευρωπαϊκή ακροδεξιά. Άρα συνεργασία με τη ΝΔ δεν γίνεται. Δηλαδή δεν έχουμε δει κανένα στέλεχος της ΧΑ να μπορεί να συνομιλήσει με τον υπόλοιπο πολιτικό κόσμο.
ΕΠΟΧΗ: Οι δημοσκοπήσεις αυτή την περίοδο είναι πολύ διαφορετικές από ό,τι στο παρελθόν, ένα μεγάλο ποσοστό, 60-70%, δεν απαντούν. Πόσο φερέγγυες μπορεί να είναι;
ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Πάντα στις δημοσκοπήσεις υπάρχει το πρόβλημα αυτών που δεν απαντούν ή κλείνουν το τηλέφωνο. Το τωρινό χαρακτηριστικό είναι ότι υπάρχει μεγάλη ρευστότητα. Δεν είναι λογικό ο ΣΥΡΙΖΑ ως αξιωματική αντιπολίτευση να έχει συσπείρωση μετά βίας 65%, δηλαδή ένας στους τρεις να είναι στον αέρα, η ΝΔ, κυβερνητικό κόμμα, να μην πιάνει το 70%, το ΠΑΣΟΚ να είναι κάτω από 40% και η ΔΗΜΑΡ ελαφρώς πάνω από 50%. Υπάρχει προφανώς ένας πυρήνας, υπάρχουν άνθρωποι που λειτουργούν με το ιδεολογικό κριτήριο, αλλά υπάρχει και τόσο θυμικό, τόσος θυμός, τόση οργή που τα συμπεράσματα που βγάζουμε είναι σχετικά.
 http://www.xryshaygh.com

ΒΟΥΛΗ :ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΩΝ -ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΝΕΟ ΣΦΥΡΟΚΟΠΗΜΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

Καμία προστασία στα προσωπικά δεδομένα των φορολογούμενων.

Διακινούνται αμύθητα ποσά μαύρου χρήματος 

Ανέγγιχτοι οι φοροφυγάδες
Βάζετε φόρους μόνο στον Έλληνα πολίτη 

Μηδενικά τα έσοδα του Έλληνα καταστηματάρχη

Έχετε επιβάλλει φορομπηχτική πολιτική

 

.


Τι είχες Κεφαλο... γιάννη, τι είχα πάντα! ΧΡΥΣΑΕΤΟΣ :ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ - ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΟΣΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩΩΩ ΑΠΟ ΤΟ 45%!!! ΟΛΟΙ ΘΑ ΨΗΦΗΣΟΥΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΣΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΛΑΣΠΗ 38 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΔΟΚΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑΥΤΟ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟΥ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΣΑΣ!!!!! ΕΡΧΟΜΑΣΤΕΕΕΕΕ!!!!!! ΚΑΙ ΤΡΕΜΕΙ Η ΓΗΗΗΗΗ!!!!

Είναι γνωστό ότι η παραχάραξη της αλήθειας και η συστηματική λασπολογία αποτελούν κυρίαρχο χαρακτηριστικό των εκπροσώπων των κομμάτων του πολιτικού κατεστημένου. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αποτελεί σύνηθες “θύμα” αυτής της τακτικής. Εννοείται, ότι δεν τρέφουμε καμία απορία για το όλο σκηνικό. Οι εντολοδόχοι ξένων αποφάσεων που ξεπούλησαν την εθνική μας ανεξαρτησία, λεηλάτησαν τη δημόσια περιουσία και “κινητοποίησαν” τον Ελληνικό Λαό. Είναι φανερό ότι δεν θα είχαν τον παραμικρό ενδοιασμό να πουν τα πιο αισχρά ψέματα για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Ένα από τα πιο πρόσφατα παραδείγματα  είναι και αυτό του βο(υ)λευτή της Ν.Δ. Μανώλη Κεφαλογιάννη, ο οποίος στην ερώτηση της “Real News” «Μεγάλη απειλή η Χρυσή Αυγή για την Νέα Δημοκρατία;» απαντά τα εξής: «Η Χρυσή Αυγή αποτελεί πλάνη. Εξαπατά τον κόσμο. Είναι φούσκα, που παίρνει αέρα από ακρότητες της απέναντι πλευράς. Επενδύει στην κρίση και το χάος. Σας θυμίζω, επίσης, ότι πρόσφατη δημοσκόπηση στη Β’ Αθηνών έδειξε ότι η Χρυσή Αυγή αντλεί περισσότερους ψηφοφόρους από τον ΣΥΡΙΖΑ, παρά από την Νέα Δημοκρατία. Μια διευκρίνιση, όμως: Δεν είναι ναζιστικών αντιλήψεων όλοι όσοι δηλώνουν πως την ψήφισαν στις περασμένες εκλογές. Είναι, όμως, ναζιστικών αντιλήψεων όσοι στηρίζουν τη βία, τα άκρα και τις ακρότητες. Και αυτό είναι εξόχως επικίνδυνο για τη δημοκρατία, την πολιτική ομαλότητα και τα εθνικά μας συμφέροντα».
Το θράσος του εν λόγω πολιτικάντη είναι πραγματικά απύθμενο. Ο εκπρόσωπος ενός κόμματος που εξαπάτησε τον κόσμο, καταψηφίζοντας το πρώτο μνημόνιο για να δείξει μετά τον πραγματική του ταυτότητα, που έδειξε το πιο σκληρό και ανάλγητο αντιλαϊκό πρόσωπο, που κορόιδεψε τους ίδιους του τους ψηφοφόρους βρίζοντας με τα χειρότερα λόγια το ΠΑΣΟΚ για να συγκυβερνά εντελώς ανερυθρίαστα τώρα μαζί του, έχει την αναίδεια να επιτίθεται στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Ο άνθρωπος αυτός, στην ερώτηση αν ήθελε τον Γιάννη Στουρνάρα στην Ν.Δ. απαντά, δίχως ίχνος ντροπής, ως εξής: «Αν τον θέλουμε στο κόμμα; Στη Νέα Δημοκρατία θέλουμε κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα που ασπάζεται τις αρχές, τις θέσεις, τις αξίες της πατρίδας μας».
Ποιον, το λαομίσητο αυτό όργανο της τρόικας, τον πρώην κνίτη που ακολουθώντας την κλασική γραμμική πορεία κάθε αριστερού “επαναστάτη” κατέληξε υπηρετικό προσωπικό της πλουτοκρατίας. Οι «αρχές, οι θέσεις και οι αξίες» της ΝΔ είναι γνωστές, λόγω των πεπραγμένων της: Εθνική υποτέλεια, κοινωνική αναλγησία, πολιτιστική αποσύνθεση, συντριπτική ήττα από την αριστερά, καλλιέργεια του ατομοκεντρισμού. Αυτές οι απόψεις - και πολύ περισσότερο η πρακτική τους εφαρμογή- είναι που αποτελούν αληθινό και υπαρκτό κίνδυνο για τα Εθνικά μας Συμφέροντα και την Κοινωνική Ευημερία. Ο νέος πολιτικός και ηθικός εξευτελισμός, με την αναγόρευση του Βενιζέλου σε αντιπρόεδρο, είναι σίγουρο ότι θα απεγκλωβίσει ακόμη περισσότερο κόσμο από το μαγαζάκι της Ν.Δ.
Ναι, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αντλεί κόσμο και από τη Ν.Δ. και από το ΠΑΣΟΚ και από τον ΣΥΡΙΖΑ και από κάθε άλλον καθεστωτικό πολιτικό φορέα. Ξυπνάει την εθνική ευαισθησία και το λαϊκό φιλότιμο σε κάθε Έλληνα ή Ελληνίδα που αντιλαμβάνεται την αισχρή κοροϊδία, στην οποία επί χρόνια τον είχαν ρίξει οι ποικιλόχρωμοι, ποικιλόμορφοι και πολυπλόκαμοι  κομματικοί φορείς – ανδρείκελα του συστήματος. Γι’ αυτό και οι διάφοροι πολιτικάντηδες τύπου Κεφαλογιάννη αφρίζουν από το κακό τους, κάθε φορά που αναφέρονται στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
 http://www.xryshaygh.com

Η Χρυσή Αυγή προασπίζει τα δικαιώματα των Ελλήνων πολυτέκνων

Η Χρυσή Αυγή προασπίζει τα δικαιώματα των Ελλήνων πολυτέκνων
Για ακόμη μια φορά η Χρυσή Αυγή αντιδρά στις προθέσεις της μνημονιακής συγκυβέρνησης, στην πολιτική γενοκτονίας που έχουν εξαπολύσει σε βάρος των Ελλήνων. Αυτή τη φορά ο Υπουργός οικονομικών και οι συνεργάτες του, υλοποιώντας τις εντολές της τρόικα, με το νομοσχέδιο που έφεραν για ψήφιση στη βουλή, αντί να ασκήσουν πολιτική αύξησης των γεννήσεων, θεσπίζουν αυστηρότερα εισοδηματικά κριτήρια για τη χορήγηση του επιδόματος τέκνων.
Συγκεκριμένα με το άρθρο 65 του νομοσχεδίου τροποποιούν το υφιστάμενο νομοθετικό πλαίσιο, ώστε στο συνολικό ποσό του οικογενειακού εισοδήματος, που λαμβάνεται υπόψη για τη χορήγηση των νέων ειδικών επιδομάτων τριτέκνων και πολυτέκνων, να περιλαμβάνονται όλα τα εισοδήματα από οποιαδήποτε πηγή και ανεξαρτήτως τρόπου φορολόγησης, δηλαδή και τα αυτοτελώς φορολογούμενα ή φορολογούμενα με ειδικό τρόπο εισοδήματα και τα απαλλασσόμενα από τον φόρο εισοδήματα.
Οι συναγωνιστές και βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Γεώργιος Γερμενής και Ηλίας Παναγιώταρος, υπερασπίστηκαν στη χθεσινή και σημερινή ολομέλεια τα δικαιώματα των πολυτέκνων εκφράζοντας την αντίθεση τους, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι ‘’με  τη συγκεκριμένη διάταξη περιορίζεται το εύρος των δικαιούχων του επιδόματος τριτέκνων και πολυτέκνων , με αποτέλεσμα οι  περισσότερες οικογένειες να μείνουν χωρίς την, ούτως ή άλλως ανεπαρκή, βοήθεια του κράτους για το μεγάλωμα των παιδιών τους’’. Και όλα αυτά αντικρούοντας τη φθηνή δικαιολογία του Υπουργού ότι η προσθήκη αυτή είναι αναγκαία, προκειμένου η δημοσιονομική δαπάνη να ανταποκριθεί στον εγκεκριμένο προϋπολογισμό.
Οι προτάσεις της Χρυσής Αυγής για την επίλυση του δημογραφικού από το πολιτικό πρόγραμμα του Λαϊκού Συνδέσμου
Υπεράνω της δυσχερούς οικονομικής θέσης της χώρας και της διάλυσης του κράτους τίθεται ένας ακόμη μεγαλύτερος κίνδυνος για τον Ελληνισμό. Αναφερόμαστε στο δημογραφικό μαρασμό του Έθνους μας. Με απλά λόγια σε λίγα χρόνια θα είμαστε μειοψηφία μέσα στην ίδια μας τη χώρα. Πέρα από το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, που μπορεί να λυθεί με αυστηρά κατασταλτικά μέτρα, υπάρχει και η υπογεννητικότητα.

Για την επίλυση αυτού του μείζονος ζητήματος η Χρυσή Αυγή θέτει ως προαπαιτούμενα τα εξής:

- Φορολογικές ελαφρύνσεις για όλα τα ζευγάρια που αποκτούν παιδί. Δυστυχώς τα νέα φορολογικά μέτρα της συγκυβέρνησης χτυπούν την οικογένεια, αντί να την ενισχύουν, απτή απόδειξη του εθνομηδενισμού του πολιτικού συστήματος.
- Εφάπαξ απόδοση χρηματικής βοήθειας σε κάθε νέο Έλληνα που γεννιέται. Η πρόταση αυτή έγινε πιο συγκεκριμένη εντός της βουλής. Η Χρυσή Αυγή συνέταξε σχέδιο νόμου για μείωση κατά 80% της κρατικής επιχορήγησης προς τα κόμματα. Τα χρήματα που θα εξοικονομηθούν από την ενέργεια αυτή να μοιραστούν στα νέα ελληνόπουλα. Μόνο για το 2013 το κράτος θα εξοικονομούσε 50 εκατομμύρια ευρώ.
- Επιδότηση της μητρότητας και γενναία ενίσχυση των τρίτεκνων και πολύτεκνων οικογενειών. Προστασία της ανύπαντρης μητέρας και απαγόρευση των αμβλώσεων. Το Εθνικό Κράτος οφείλει πρώτα απ’ όλα να επενδύει στο μέλλον του, δηλαδή στις νέες γενιές Ελλήνων.

 http://www.xryshaygh.com

Εφημερίδα “Δημοκρατία”: Το 20% αγγίζει η Χρυσή Αυγή! Defencenet: Νέο ισχυρό ρεύμα ψηφοφόρων προς την Χρυσή Αυγή - Βράζει η βάση της ΝΔ .ΧΡΥΣΑΕΤΟΣ:ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΣΚΟΠΟΙ ΟΣΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΔΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΣΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Η ΝΕΑ ΠΑΣΟΚΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΖΙ!!!!! ΕΡΧΟΜΑΣΤΕΕΕΕΕ ΚΑΙ ΤΡΕΜΕΙ Η ΓΗΗΗΗΗΗΗ!!!!

Defencenet: Νέο ισχυρό ρεύμα ψηφοφόρων προς την Χρυσή Αυγή - Βράζει η βάση της ΝΔ
Σε μια ακόμη παραδοχή της ραγδαίας ανόδου της Χρυσής Αυγής στην ελληνική κοινωνία και του πολλαπλασιασμού των ποσοστών προχώρησε ο εγχώριος Τύπος και συγκεκριμένα η εφημερίδα "Δημοκρατία". Στην χθεσινή στήλη του Μενέλαου Τασιόπουλου για το νέο ρευστό πολιτικό σκηνικό που δημιουργείται από την συγκυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ επισημαίνεται χαρακτηριστικά:
"Δεξιά επί του παρόντος υπάρχουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, οι οποίοι διατηρούνται ως παρουσία, και η ανερχόμενη, δυστυχώς, Χρυσή Αυγή, που βλέπει τα ποσοστά της σε διψήφιο νούμερο με ορίζοντα το 18% έως 20%".
Σχολιάζοντας το "δυστυχώς" του αρθρογράφου, να τονίσουμε πως... δυστυχώς για το σαθρό πολιτικό κατεστημένο του τόπου και ΕΥΤΥΧΩΣ για την Πατρίδα η Χρυσή Αυγή τυγχάνει την αποδοχή ολοένα και περισσότερων αφυπνισμένων Ελλήνων που πυκνώνουν τις τάξεις του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος με ένα και μοναδικό σκοπό: Να ξεβρωμίσει ο τόπος!
Τα πραγματικά ποσοστά του Λαϊκού Συνδέσμου τα γνωρίζουν καλά στα παράκεντρα εξουσίας και αντιλαμβάνονται πως η εκτρωματική συγκυβέρνηση ΝΔ- ΠΑΣΟΚ αποτελεί το πολιτικό κύκνειο άσμα της αμαρτωλών πρώην μεγάλων κομμάτων. Ερχόμαστε! 


Αυτό που γράψαμε χθες σχετικά με την επερχόμενη φυγή δεκάδων χιλιάδων ψηφοφόρων της ΝΔ και τη μετακίνησή τους προς τον Λαϊκό Σύνδεσμο, επιβεβαιώνεται ήδη. Οι πρώτες πληροφορίες μιλάνε για τεράστια εκροή απογοητευμένων πατριωτών από το κόμμα του Σαμαρά. Είναι αρκετά λογική αυτή η εξέλιξη μετά τον οριστικό εναγκαλισμό με τον Βενιζέλο και το αμαρτωλό ΠΑΣΟΚ. Οι μάσκες έπεσαν οριστικά και ο κόσμος ξυπνάει.
Η δημοσκοπική άνοδος της Χρυσής Αυγής είναι προάγγελος της οριστικής ρήξης της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού με το σαθρό πολιτικό κατεστημένο. Οι πάντες πλέον κατανοούν πως η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να ανατρέψει το άθλιο και ανθελληνικό σύστημα εξουσίας είναι ο Λαϊκός Σύνδεσμος. Μία εξαιρετικά εύστοχη ανάλυση δημοσιεύει σήμερα η ιστοσελίδα defencenet, την οποία και μεταφέρουμε αυτούσια:
"Βράζει" η βάση της ΝΔ από την ανίερη συγκυβέρνηση - Ισχυρό ρεύμα προς Χρυσή Αυγή
Ούτε μία ελάχιστη δήλωση συμπαράστασης στην συγκυβέρνηση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δεν έχει ακουστεί από την πλευρά της ΚΟ της ΝΔ η οποία είναι ένα καζάνι που "σιγοβράζει" και το θέμα είναι πότε θα ... εκραγεί στο πρόσωπο των Α.Σαμαρά και Ε.Βενιζέλου. Ούτε ένας (!) βουλευτής δεν βρέθηκε να στηρίξει τις επιλογές του Α.Σαμαρά καθώς όλοι (κυριολεκτούμε στο "όλοι") έχουν δεχθεί οργισμένα μηνύματα από την βάση του κόμματος που ξεκινούν από το "Εμείς ψηφίσαμε Νέα Δημοκρατία όχι Νέο ΠΑΣΟΚ" και φτάνουν στο "Εμάς ξεχάστε μας, θα ψηφίσουμε Χρυσή Αυγή".
Πολλοί βουλευτές της ΝΔ φοβούνται ότι η εξέλιξη σηματοδοτεί διεύρυνση του ρήγματος και αύξηση του ρεύματος πατριωτών νεοδημοκρατών που κατευθύνονται προς τον Λαϊκό Σύνδεσμο που έχει τηρήσει συνεπή αντιμνημονιακή πολιτική, αλλά και προς τους ανεξάρτητους Έλληνες, σε μικρότερο βαθμό. Δεν μπορούν να εξηγήσουν πώς το ΠΑΣΟΚ πήρε όλα τα αβανταδόρικα υπουργεία και άφησε όλα τα υπουργεία-"αγκάθια" στη ΝΔ:
Το υπουργείο Εξωτερικών που το πήρε ο ίδιος ο Ε.Βενιζέλος, το υπουργείο Υποδομών το πήρε ο Μ.Χρυσοχοΐδης, το υπουργείο ΠΕΚΑ (πετρέλαια-υδρογονάνθρακες) τοπήρε ο Γιάννης Μανιάτης και το κτίσιμο της νέας ΕΡΤ το ανέλαβε ο Παντελής Καψής. Ακόμα και το Οικονομικών το ελέγχει ο πασοκικής προέλευσης Γιάννης Στουρνάρας. Αν περιλάβουμε και το Αγροτικής Ανάπτυξης που είναι κρίσιμο για τον έλεγχο των συνεταιρισμών και το έχει επίσης το ΠΑΣΟΚ, στη ΝΔ έμειναν μόνο τα υπουργεία υψηλού πολιτικού κόστους, όπως το Υγείας, το Εσωτερικών, το Διοικητικής Μεταρρύθμισης κλπ.
Σύντομα θα δούμε τα αποτελέσματα αυτής της δυσαρέσκειας. Έρχονται δημοσκοπήσεις-φωτιά για τους συνεταίρους της τέταρτης μνημονιακής κυβέρνησης... Τα στοιχήματα δίνουν και παίρνουν για την βιωσιμότητα της κυβέρνησης. Οι περισσότεροι τοποθετούν τις εξελίξεις μετά τις γερμανικές εκλογές του Σεπτεμβρίου...

Εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αρ. φύλλου 831

Εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αρ. φύλλου 831

Ολική καταστροφή του περιβάλλοντος στην Ελλάδα της μίζας.Τοποθέτηση του Βουλευτή Ευβοίας της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μίχου στην επιτροπή υδατικών πόρων σχετικά με την καταστροφή του περιβάλλοντο

ΑΥΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ!! ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΙΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ!!

Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Η Χρυσή Αυγή προειδοποιεί: Έρχεται η Νέα ΠΑΣΟΚρατία! - ΒΙΝΤΕΟ

Το πολιτικό μήνυμα της Χρυσής Αυγής για τη νέα συγκυβέρνηση της υποταγής και του ξεπουλήματος: Οι κυβερνήσεις πέφτουνε, ο Βενιζέλος μένει... Έρχεται η Νέα ΠΑΣΟΚρατία!

Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

Ομιλίες Τ.Ο. Ηρακλείου: “Τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις”

Τ.Ο. Ηρακλείου: “Τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις”
Ημερομηνία: Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2013 - 19:00
Περιοχή: Ν. Αλικαριασσός
Διοργανωτής: Τ.Ο. Ηρακλείου
Την Τετάρτη 26 Ιουνίου στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί ομιλία στα γραφεία της Τ.Ο. Ηρακλείου με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.
Τ.Ο. Ηρακλείου: Ηροδότου 87, Ν. Αλικαρνασσός
Τετάρτη: 17:00-22:00 Τηλ: 6977752198

ΤΙ ΑΠΑΝΤΑ Ο ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ Η Χρυσή Αυγή για τη συγκυβέρνηση (βίντεο) ΧΡΥΣΑΕΤΟΣ:ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕΕΕΕΕ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ

Ανακοίνωση εξέδωσε η Χρυσή Αυγή (μέσα από την ιστοσελίδα ethnikismos.net) σχολιάζοντας την συγκυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ:
“Αντωνάκης Σαμαράς: O διαχρονικός σωτήρας του Πασόκ!”
"Βρισκόμαστε μια ανάσα εν όψει της ολικής επιστροφής του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία, μιας και αύριο-μεθαύριο ορκίζονται οι νέοι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ. Η νεκρανάσταση του πεθαμένου αυτού κόμματος είναι βεβαίως έργο του (φον) Αντωνάκη Σαμαρά. Και δεν είναι η πρώτη φορά που ο (φον) Αντωνάκης φορτώνει στην πλάτη των Ελλήνων το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ. Το’ χει ξανακάνει!
Γυρίζουμε το χρόνο πίσω κι ερχόμαστε στο 1995. Ο τότε πρωθυπουργός Ανδρέας Παπανδρέου είναι βαριά άρρωστος, η κυβέρνηση δε λειτουργεί, το ΠΑΣΟΚ καταρρέει. Κι έχει μπροστά του την προεδρική εκλογή του Μαρτίου 1995. Η ΝΔ ζητά επιτακτικά εκλογές και ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να στηρίξει πρόεδρο κοινής αποδοχής σε καμιά περίπτωση. Ενώ, λοιπόν, οι εκλογές και η επικείμενη συντριβή του ΠΑΣΟΚ είναι επί θύραις, έρχεται ως από μηχανής Θεός ο (φον) Αντωνάκης Σαμαράς –πρόεδρος τότε της «Πολιτικής Άνοιξης- και σώζει το ΠΑΣΟΚ! Πως; Προτείνει για υποψήφιο πρόεδρο τον Κωστή Στεφανόπουλο, το θαλασσοπνιγμένο ΠΑΣΟΚ πιάνει την ευκαιρία από τα μαλλιά και γλυτώνει τη συντριβή! Κι εκεί που είναι πεθαμένο, ανασταίνεται, αλλάζει αρχηγό μετά τον θάνατο του Παπανδρέου και κυβερνά τη χώρα για άλλα 9 χρόνια!!!
Υ.Γ.  Η συνέχεια είναι ενδεικτική: στις εκλογές του 1996 ο Αντωνάκης Σαμαράς μένει εκτός βουλής και εξαφανίζεται από την πολιτική ζωή της χώρας για 8 ολόκληρα χρόνια! Ίδια θα είναι η πορεία του (προς τον όλεθρο…) και τώρα, με τη μόνη διαφορά ότι δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια γυρισμού…"
defencenet.gr

Εθνικιστική δράση στην Σπάρτη απο την Τ.Ο.ΝΙΚΑΙΑΣ. ΧΡΥΣΑΕΤΟΣ:ΖΗΛΕΥΟΥΜΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΔΡΑΣΗ !!!!

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Τ.Ο ΝΙΚΑΙΑΣ
Με απόλυτη επιτυχία στέφτηκε η προγραμματισμένη εθνικιστική δράση στην Σπάρτη . Στις 22-6-2013, η τοπική της Νίκαιας  πραγματοποίησε εθνικιστική  εκδρομή στην περιοχή της  Σπάρτης  και συγκεκριμένα στην τοπική της Χρυσής Αυγής . Στην δράση  πήραν μέρος 50 συνολικά συναγωνιστές από την Νίκαια .


Το πρόγραμμα της  εθνικιστικής ενημερωτικής δράσης, περιλάμβανε,ξενάγηση σε σημαντικούς αρχαιολογικούς  χώρους  της  Σπάρτης , κατάθεση στεφάνου στο άγαλμα του Λεωνίδα,  ενημερωτική δράση με έντυπο υλικό  και  έκλεισε  με ομιλία του γραμματέα της Τ.Ο. Νίκαιας  Γεώργιου Πατέλη. Την ευκαιρία είχαν να απευθύνουν έναν χαιρετισμό ,τα πενταμελή  των δυο τοπικών στους παρευρισκόμενους πολίτες που πραγματικά κατέκλισαν τα γραφεία .Αξίζει να σημειωθεί περιστατικό που δημιουργήθηκε κατά την άφιξη του πούλμαν της Νίκαιας, όταν προσπάθησε ομάδα αντιεξουσιαστών να μας πλησιάσει ,τα υπόλοιπα δεν έχει νόημα να τα λέμε, για ακόμα μια φορά απέδειξαν ότι όχι μόνο καλά ξέρουν να τρέχουν ,αλλά και να κλειδώνονται όταν χρειαστεί ,περαστικά σας.
Η Τ.Ο.ΝΙΚΑΙΑΣ στέλνει  στην τοπική της Σπάρτης αγωνιστικούς χαιρετισμούς και ψηλά τις σημαίες.
Στην εθνικιστική δράση μεγάλη  ήταν  και η συμμετοχή των  γυναικών από το μέτωπο της περιφέρειας  Πειραιά, αλλά και τις νεολαίας, που πραγματικά έκλεψαν τις καρδιές των περαστικών, φωνάζοντας είσαστε η σωτηρία μας .

Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 23 Ιουνίου 2013 . ΧΡΥΣΑΕΤΟΣ :ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ!! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΓΙΑ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ----ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ!!------ΘΟΥΚΥΔΙΔΗ-----ΠΡΟΔΟΣΙΑ!!!!!!!

ΑΑντώνη Σαμαρά μ’ αυτή τη δημόσια επιστολή που σου απευθύνω σήμερα θέλω ως Έλληνας πολίτης φορολογούμενος να σου εκφράσω την αγανάκτηση μου και τη πικρία μου για την πολιτική που εφάρμοσες επί έναν ολόκληρο χρόνο που συμπλήρωσες ως Πρωθυπουργός της Ελλάδος. όταν έθεσες υποψηφιότητα για την αρχηγία στη Νέα Δημοκρατία, η πλειοψηφία των ψηφισάντων σε εξέλεγξε αρχηγό στο κόμμα από την πρώτη Κυριακή, παρά το γεγονός ότι ήσασταν τρεις υποψήφιοι και σε εξέλεγξε διότι πίστεψε τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα που έλεγες τότε, όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια. Στις εκλογές του Μαΐου και Ιουνίου 2012 δεν σε πίστεψε ο πολύς λαός, ήρθε μεν πρώτο κόμμα η Ν.Δ, αλλά δεν σου έδωσε αυτοδυναμία. Θυμάμαι εκείνες τις προεκλογικές ομιλίες σου στο Ζάππειο, και τι δεν είπες προκειμένου να δημιουργήσεις εντυπώσεις και να ξεγελασθεί ο κοσμάκης να εκλέξει τη Ν.Δ. πρώτο κόμμα και εσένα πρωθυπουργό. έταξες και υποσχέθηκες όταν θα γίνεις πρωθυπουργός :
1) Αύξηση χαμηλών συντάξεων και πολιτεκνικών επιδομάτων
2) Επίδομα ανεργίας και σε μη μισθωτούς
3) όχι άλλες μειώσεις μισθών και συντάξεων
4) Τέλος στο χαράτσι των ακινήτων
5) Χρονική επέκταση περικοπής δημοσίων δαπανών
6) Ελάφρυνση δανειοληπτών
7) Ενίσχυση ρευστότητας αγοράς
8) Αξιοποίηση ακίνητης περιουσίας Δημοσίου
9) Ασφάλεια πολίτη-αντιμετώπιση λαθρομετανάστευσης
10) Επέκταση του επιδόματος ανεργίας από ένα σε δύο χρόνια
11) Μείωση φόρων που εκκρεμούν
12) Σταδιακή αύξηση αφορολόγητου στις 10.000 ευρώ
13) Μείωση όλων των φορολογικών συντελεστών
14) Προστασία Δημοσίων υπαλλήλων
15) Αναστολή Τειρεσία τελευταίων 2 ετών
16) Συμψηφισμός οφειλών από και προς το Δημόσιο
17) Προώθηση αποκρατικοποιήσεων
18) Ανακήρυξη ΑΟΖ
Θυμάμαι επίσης εκείνες τις προεκλογικές σου υποσχέσεις και αναφέρω ένα απόσπασμα από τα λόγια σου «….. Και το λέω ρητά και κατηγορηματικά. Αποκλείω κάθε συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ. Τη συγκυβέρνηση τη στηρίζουν όλα εκείνα τα συμφέροντα και όλες εκείνες οι συντεχνίες που δεν θέλουν ν΄ αλλάξει τίποτε στην Ελλάδα. όσο το ΠΑΣΟΚ είναι στα πράγματα, ακόμη και με δεύτερο ρόλο στην κυβέρνηση, έχουν το κεφάλι τους ήσυχο. Δεν μπορούμε να βγούμε απ΄ την ύφεση μαζί με εκείνους που μας έφεραν στην ύφεση …..» Μίλησες και υποσχέθηκες ακόμα για ψήφιση νόμου που θα αφορά τον αναδρομικό έλεγχο των περιουσιακών στοιχείων πολιτικών προσώπων και ανώτερων κρατικών λειτουργών απ ΄το 1974 μέχρι σήμερα. Κατάργηση της αποζημίωσης για συμμετοχή στις επιτροπές της Βουλής. Πλήρης έλεγχος των οικονομικών των κομμάτων και βουλευτών από ανεξάρτητο θεσμικό όργανο. Δημιουργία θεσμικού πλαισίου για ζητήματα ΜΜΕ και αδειοδοτήσεις. Ενίσχυση της αυτοτέλειας της δημόσιας διοίκησης απ΄τις πολιτικές αλλαγές. Ξέρεις τι μου αρέσει σε σένα βρε Αντώνη, ότι είσαι και πολύ άντρας και ο λόγος σου …. συμβόλαιο. Είναι να μην υποσχεθείς κάτι, διότι άμα το υποσχεθείς, πάει και τελείωσε…. το έκανες. Είπες, είπες, είπες…. μα και τι δεν είπες αγαπητέ Αντώνη. Μίλησες για επαναδιαπραγμάτευση μνημονίων, μίλησες για υπέρβαση, μίλησες για ανάπτυξη στον τόπο. Μέσα σ΄ένα χρόνο της πρωθυπουργίας σου κατόρθωσες να πετύχεις όσα δεν κατόρθωσαν οι προκάτοχοί σου σε ολόκληρη τη θητεία τους . Αναλυτικά δε, αναφέρω σε ποιους τομείς έφερες “ΑΝΑΠΤΥΞΗ”.
1) Ανάπτυξη της ανεργίας
2) Ανάπτυξη της φτώχειας
3) Ανάπτυξη της εγκληματικότητας
4) Ανάπτυξη των αυτοκτονιών
5) Ανάπτυξη των αστέγων
6) Ανάπτυξη των σπιτιών χωρίς πετρέλαιο
7) Ανάπτυξη της μετανάστευσης
8) Ανάπτυξη του ξεπουλήματος Εθνικής Περιουσίας
9) Ανάπτυξη της προπαγάνδας των ΜΜΕ
Απ΄ότι βλέπεις Αντώνη Σαμαρά με όλες αυτές σου τις ενέργειες ολοκληρώνεις το έγκλημα του Γιώργου Παπανδρέου με τον πιο ειδεχθή τρόπο, συνεχίζεις να σέρνεις τη χώρα σε εθνική ταπείνωση. Ο Ελληνικός λαός πέραν όλων αυτών βλέπει όμως και κάποια «καλά» που κάνετε όλοι εσείς οι πολιτικοί, όπως π.χ. την προώθηση παιδιών σας και ανιψιών σας στο πολιτικό στίβο με τη βοήθεια των απερχομένων μπαμπάδων και θείων. Είναι βλέπεις πολύ καλό το ….. μεροκάματο και συμφέρει. άκου Αντώνη Σαμαρά και ένα μήνυμα ενός πολύ αρχαίου Έλληνα που τον έλεγαν Θουκυδίδη: «Προδότης δεν είναι μόνον αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος του στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώσει του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει»
Βλέπεις Αντώνη, ο Θουκυδίδης σύμφωνα με τις πράξεις σου σε αποκαλεί ΠΡΟΔΟΤΗ! ΄Υστερα από όλες αυτές τις …. θυσίες που έκανες για όλους εμάς, δικαίως ο Ελληνικός λαός αναφωνεί με πάθος «Ελιά – ελιά κι Αντώνη Σαμαρά, με την υπογραφή του μπήκε η Ελλάδα στη σκλαβιά»
Τελειώνοντας την επιστολή μου αυτή σε ευχαριστούμε όλοι οι Έλληνες από τα βάθη της καρδιάς μας αγαπητέ Αντώνη Σαμαρά για όλα αυτά και σε παρακαλούμε πολύ …. μη μας ξεχάσεις. Στις επόμενες εκλογές να μας ξανάρθεις. Εμείς πάντως θα σε περιμένουμε……
Κ.Π.Π.