Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Καταιγιστικός Χρήστος Παππάς: "Οι βουλευτές είναι εθισμένοι σε ουσίες και αλκοόλ"

Άναψαν πολλά.....τσιγάρα και άνοιξαν αρκετά μπουκάλια χθες ορισμένοι για να ηρεμήσουν"
Ο Χρήστος Παππάς, Εθνικιστής βουλευτής της Χρυσής Αυγής, με την παρουσία του χθες στο τηλεοπτικό σταθμό Extra3, κατέρρευσε έναν ολόκληρο μύθο που συστηματικά το mediaκο κατεστημένο είχε χτίσει γύρω από τον όρο..."βουλευτής".

Αποκάλυψε λοιπόν τους εθισμούς των βουλευτών, ειδικά των αριστερών, σε διάφορες ουσίες/αλκοόλ και άλλα, δημιουργώντας αϋπνίες, τουλάχιστον, σε πολλούς ταγούς της πολιτικής ζωής.
 Επειδή όπως και χθες το βράδυ βρέθηκαν διάφοροι να μιλήσουν για ασυναρτησίες για να δούμε τι λέει για τον εθισμό του στα ναρκωτικά ένας βουλευτής της Αριστεράς και της Κυβέρνησης.

Πρώην βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ και νυν ΔΗΜΑΡ την ΠΙΝΕΙ


ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ... ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ...! ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΟ ΠΑΡΜΠΡΙΖ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΑΝ ΜΕΣΑ ΚΑΠΝΟΓΟΝΑ

Εμπρησμός επιχειρήθηκε στον Άγιο Κωνσταντίνο Αγρινίου σε αυτοκίνητο που ανήκει στο μέλος της Χρυσής Αυγής.

Σύμφωνα με πληροφορίες άτομα που επέβαιναν σε δύο δίκυκλα αφού εκσφενδόνισαν ένα κομμάτι μάρμαρο έσπασαν τζάμι του οχήματος, και εν συνεχεία έριξαν καπνογόνο εντός του οχήματος.

Στο σημείο υπήρξε αναστάτωση, ενώ έσπευσαν πυροσβεστικές δυνάμεις και η αστυνομία η οποία διεξάγει έρευνα για το περιστατικό που όπως όλα δείχνουν αποτελεί ακόμα ένα περιστατικό στην βεντέτα ανάμεσα στα μέλη αντιεξουσιαστικού χώρου και της Χ.Α. cityvoice.gr

ΠΗΓΗ

Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ "Βόμβα" για χρήση ναρκωτικών & αλκοολισμό στην Βουλή - "Να υπάρχει έλεγχος στην είσοδο"

Yπόνοιες για χρήση ναρκωτικών και αλκοολισμό από πολλούς βουλευτές, άφησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπο του Λαϊκού Συνδέσμου Χρήστος Παππάς πριν λίγο στην Βουλή.
Συγκεκριμένα μιλώντας πριν λίγο στη Βουλή είπε ότι "Μετά την απαγόρευση της οπλοφορίας και τους ελέγχους που γίνονται, θεωρούμε ότι είναι επιβεβλημένο να γίνεται έλεγχος στους βουλευτές που εισέρχονται στο Κοινοβούλιο για εκρηκτικά, ναρκωτικά και αλκοόλ. Ειδικά για τις δύο τελευταίες κατηγορίες θεωρώ ότι είναι υποχρεωτικό κάτι τέτοιο".
Στο αίτημα του Χρήστου Παππά αντέδρασαν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Λεωνίδας Γρηγοράκος και της ΔΗΜΑΡ Βασίλης Οικονόμου, οι οποίοι διαφώνησαν για άγνωστους λόγους
Την ίδια ώρα στη διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής αποφασίστηκε η απαγόρευση των όπλων στο Κοινοβούλιο.
Σημειώνουμε ότι έχουν διατυπωθεί επανειλημμένα κατηγορίες μεταξύ βουλευτών για υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ (τελευταία περίπτωση η Φ.Πιπιλή) ενώ ερώτημα τίθεται για χρήση ναρκωτικών ουσιών από βουλευτές.
 
Γνωρίζει κάτι παρπάνω ο Χ.Παππάς για το ζήτημα; Και θα είχε πραγματικά ενδιαφέρον να δούμε πόσοι από τους βουλευτές θα δεχθούν να περάσουν αντιναρκωτικό τεστ ή να φυσήξουν στον σωλήνα που δείχνει την κατανάλωση αλκοόλ.
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΠΟΡΕΙΑ... 10 ΛΕΠΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ...! Η ΠΟΛΙΣ ΕΑΛΩ... ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΗΣ. 29 ΜΑΙΟΥ 2013 ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

ΚΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ...

Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΕΙ ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ Η ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! ΧΡΥΣΑΕΤΟΣ:Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΦΑΓΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΖΗΛΕΥΕΙ ΟΤΑΝ ΤΡΩΝΕ ΑΛΛΟΙ!!!!.

Βγαίνοντας από το Μέγαρο Μαξίμου, ο προσωρινός αρχηγός του πάλαι ποτέ κόμματος και νυν πολιτικού πτώματος των κλεφτών και των απατεώνων, έκανε στα κανάλια κάποιες δηλώσεις για τον λεγόμενο «αντιρατσιστικό» νόμο, με τη συνήθη… λογοδιάρροια που τον διακρίνει. Μεταξύ των άλλων, ζήτησε ευθέως τη νομοθετική απαγόρευση –μέσω του προωθούμενου «Νόμου του αίσχους»-, όχι μόνο των ιδεών, αλλά και του κοινωνικού έργου της Χρυσής Αυγής, δηλαδή την προσφορά τροφίμων, ρούχων κ.λπ. σε άπορους Έλληνες, οι οποίοι βεβαίως δε γεννήθηκαν άποροι, το κόμμα του τους έφτασε σ’ αυτή την κατάσταση.

Ιδού οι πλήρεις δηλώσεις του αλαζόνα και κοινωνικά ανάλγητου Ντούτσε, τις οποίες απέκρυψαν τα καθεστωτικά δίκτυα της διαπλοκής για να τον προστατεύσουν από την οργή του ελληνικού λαού και τη γενική χλεύη:

«… Έχουμε διεθνή υποχρέωση απέναντι στο Συμβούλιο της Ευρώπης, απέναντι στην Ε.Ε., απέναντι στον ΟΗΕ, να έχουμε μια πλήρη νομοθεσία κατά των φιλοναζιστικών συμπεριφορών, κατά των βίαιων ρατσιστικών συμπεριφορών και γιατί έχουμε ένα πολιτικό μόρφωμα στην Ελλάδα, το οποίο είναι απροκάλυπτα ναζιστικό και το οποίο οργανώνει ενέργειες οι οποίες στην πραγματικότητα αποτελούν προσβολή της έννομης τάξης. Υποκαθιστά την Αστυνομία, υποκαθιστά τη λειτουργία διαφόρων δικτύων κοινωνικής πολιτικής. Αντιλαμβάνομαι την αγωνία και την ανασφάλεια του κόσμου, αλλά την απάντηση τη δίνει το οργανωμένο κράτος, οι αρμόδιες αρχές και υπηρεσίες κι όχι οι αυτόκλητοι τραμπούκοι.».

Βγάλτε τα συμπεράσματά σας!
ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΝΕΤ

Χιλιάδες Έλληνες τίμησαν την Μνήμη του Μαρμαρωμένου Βασιλιά

Χιλιάδες Έλληνες τίμησαν την Μνήμη του Μαρμαρωμένου ΒασιλιάΧιλιάδες Έλληνες κατέκλυσαν την πλατεία Μητροπόλεως για να αποτίσουν φόρο τιμής στον Μαρμαρωμένο Βασιλιά, Κωνσταντίνο Παλαιολόγο και τους τελευταίους υπερασπιστές της Πόλης. Εθνικιστικά συνθήματα δονούσαν την ατμόσφαιρα. Πρώτος ομιλητής ο συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης εξιστόρησε την ιστορική μάχη της Πόλης και των τελευταίων υπερασπιστών της. Δεύτερος ομιλητής ο καταγόμενος από τον Ελληνικό Πόντο, ο συναγωνιστής Αρτέμης Ματθαιόπουλος εξύμνησε την ηρωική θυσία του Μαρμαρωμένου Βασιλιά

Στην συνέχεια ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, συναγωνιστής Χρήστος Παππάς τόνισε πως τιμούμε αυτούς που θυσιάστηκαν ανά τους αιώνες για την Φυλή και το Έθνος και δεν ξεχνάμε το "Πάλι με χρόνια με καιρούς, πάλι δικά μας θα ΄ναι". Ο συναγωνιστής Πολύβιος Ζησιμόπουλος ως εκπρόσωπος των Ενόπλων Δυνάμεων επισήμανε την διαχρονική θυσία των πολεμιστών του Ελληνισμού. Ο συναγωνιστής Θανάσης Κωνσταντίνου εξήρε την βούληση του τελευταίου Αυτοκράτορα, καθώς και όλων των υπερασπιστών της Πόλης να πέσουν μαχόμενοι για το Έθνος

Τελευταίος στο βήμα ανέβηκε ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος, ο οποίος τόνισε πως η Χρυσή Αυγή πραγματοποιεί την εκδήλωση Τιμής και Μνήμης για την άλωση της Πόλης εδώ και δύο δεκαετίες: "Κάποτε είμαστε δεκάδες, αργότερα εκατοντάδες, τώρα είμαστε χιλιάδες! Πάντοτε θα τιμούμε την ιστορική μνήμη. Είμαστε οι μόνοι που καταθέσαμε στεφάνι στον Άγνωστο Στρατιώτη και μνημονεύουμε την θυσία του Μαρμαρωμένου Βασιλιά και των τελευταίων υπερασπιστών της Πόλης. Την ίδια στιγμή, ένας υπουργός της Νέας Δημοκρατίας δήλωσε σήμερα στην Βουλή πως σαν σήμερα ο "εθνάρχης" Κωνσταντίνος Καραμανλής μας έβαλε στην ΕΟΚ. Είναι εκτός πραγματικότητας. Θέλουν να ξεχάσουμε την Ιστορία μας, όμως Εμείς δεν ξεχνάμε! Η Ελλάδα του 2013 θυμίζει πολύ τον τραγικό Μάιο του 1453. Τότε έπεφταν τείχη. Τώρα πέφτουν υπογραφές για την εκχώρηση της Εθνικής Κυριαρχίας. Σας καλώ σε Εθνική Αντίσταση απέναντι στους γραικύλους και τους Εφιάλτες της Πατρίδας. Όπως είπε και ο Γέρος του Μοριά: "Και ένας Έλληνας να μείνει, θα ελευθερώθουμε". Είμαστε εκατοντάδες, είμαστε χιλιάδες και θα ελευθερωθούμε. Ζήτω η Νίκη!
Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στο άγαλμα του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου. Στην συνέχεια το συγκεντρωμένο πλήθος των χιλιάδων Εθνικιστών έψαλλε με αναμμένες δάδες το "Τη υπερμάχω στρατηγώ", τμήμα του Ακάθιστου Ύμνου, έκκληση προς την Μεγαλόχαρη, το οποίο έψαλλαν οι τελευταίοι υπερασπιστές της Πόλης στην Αγιά Σοφιά. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τον Εθνικό Ύμνο και τον ύμνο της Χρυσής Αυγής. ΑΘΑΝΑΤΟΙ!
 

Κατάθεση στεφάνου από τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής προς τιμήν των υπερασπιστών της Πόλης

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος απέτισε φόρο τιμής στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη στον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο και στους τελευταίους υπερασπιστές της Κωνσταντινούπολης την 29η Μαΐου 1453.

Χρυσή Αυγή: Γιουσουφάκια του Ερντογάν ΝΔ και Πασόκ

Η απάντηση του Κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής, Χρήστου Παππά στους ανιστόρητους για την μαύρη επέτειο Αλώσεως της Πόλης (29 Μαΐου 1453)

29 Mαΐου 1453 –«Η Πόλις Αλίσκεται...»


Η ΠΟΛΙΣ ΕΑΛΩ...Δηλώνουμε ΠΑΡΩΝ στο προσκλητήριο της Αιώνιας Βασιλεύουσας του Ελληνισμού

Ζωντανή προβολή της εκδήλωσης για την Άλωση από την ιστοσελίδα  XAgr.net

Μία καταπληκτική μουσική και στίχοι πολύ Ελληνικοί,αφιερωμένο στον τελευταίο Bυζαντινό αυτοκράτωρα Κωνσταντίνο Παλαιολόγο         Θάρθεις σαν αστραπή
θάχει η χώρα γιορτή
θάλασσα γη και ουρανός
στο δικό σου φως.
Θα ντυθώ στα λευκά
να σ' αγγίξω ξανά
φως εσύ και καρδιά μου εγώ
πόσο σ' αγαπώ.

Βασιλεύς Βασιλέων, Βασιλεί Βοήθει, έλεος, έλεος Επουράνιε Θεέ
Κωνσταντίνος Δραγάτσης Παλαιολόγος, έλεω Θεού Αυτοκράτωρ των Ρωμαίων.
Στην πύλη του αγίου Ρωμανού, καβαλικά την φάρα του την ασπροποδαράτην,
Τέσσερα Βήτα, έλεος, έλεος, Μαρμαράς, Βόσπορος και Μαύρη Τρίτη
Φρίξον ήλιε, στέναξον γη, Εάλω ή πόλη, Εάλω η πόλη
Βασιλεύουσα, πύλη χρυσή κι ο πορφυρογέννητος στην κόκκινη μηλιά.
Η πόλη ήταν το σπαθί, η πόλη το κοντάρι, η πόλη ήταν το κλειδί της Ρωμανίας όλης
Σώπασε Κυρά Δέσποινα και μην πολυδακρύζεις,
πάλι με χρόνια με καιρούς, πάλι δικά Σου θάναι.

Στην πύλη του αγίου Ρωμανού
έφυγες για αλλού
κι άγγελος θα σε φέρει εδώ
στον σωστό καιρό.
Μες την Άγια Σοφιά
θα βρεθούμε ξανά λειτουργία μελλοντική
οι Έλληνες μαζί

ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ 

 

Κανένα τουριστικό όφελος για την Ελλάδα

Τοποθέτηση του Βουλευτή Κορινθίας της Χρυσής Αυγής, Ευσταθίου Μπούκουρα στην Ολομέλεια σχετικά με σχέδιο νόμου για «Κύρωση της Συμφωνίας Αεροπορικών Μεταφορών μεταξύ της Κυβέρνησης της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Κυβέρνησης της Δημοκρατίας της Ινδονησίας».

Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Η «ΟΜΑΔΑ ΑΛΗΘΕΙΑΣ» ΤΟΥ «ΠΡΩΤΟΥ ΨΕΜΑΤΟΣ» ΚΑΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ Ο ΠΑΠΠΑΣ. ΧΡΥΣΑΕΤΟΣ: ΟΥΤΕ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟ ΠΟΥΛΑΕΙ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΗΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟΛΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΣΤΗ!!!

Γράφει ο Αντίοχος

Συνέχισε το παραμύθι για τις… φράξιες που δήθεν υπάρχουν μέσα στην Χρυσή Αυγή, η λαχανοφυλλάδα «Πρώτο Θέμα» (ή «Πρώτο Ψέμα»), βάζοντας κι αυτή τη φορά στο στόχαστρο τον συναγωνιστή Χρήστο Παππά. Πρόκειται για ένα ακόμη κιναιδογράφημα της επονομαζόμενης «ομάδας αλήθειας» (που μόνο την αλήθεια δε λέει…) των ανήλιαγων υπογείων του Μαξίμου, που σκοπό έχει να σπείρει ζιζάνια και να σπάσει το ηθικό των αγωνιστών της Χρυσής Αυγής. Για να μη λέμε πολλές κουβέντες, ιδού η έμμετρη απάντησή μου:

Όταν ασπρίσει ο κόρακας

Το χιόνι σαν μαυρίσει

Κι όταν ο ήλιος από την ανατολή θα δύσει

Τότε κι ο Χρήστος ο Παππάς

Το κόμμα θα πουλήσει.

(ΥΓ): Με τις υγείες σας…

ethnikismos.net

Χρυσή Αυγή σε ΠΑΣΟΚ: “Το εθνικιστικό μας ποτάμι θα στείλει φυλακή τους κλέφτες”


Η Χρυσή Αυγή εξαπολύει επίθεση στο ΠΑΣΟΚ, με αφορμή το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, χαρακτηρίζοντας “διεφθαρμένο” το κόμμα του Ευάγγελου Βενιζέλου και τονίζοντας ότι θα επαναφέρει την ευνομία στη χώρα.

Αναλυτικά αναφέρει:
“Η Χρυσή Αυγή θα καταθέσει άμεσα πρόταση Νόμου για την καταπολέμηση των κλεφτών, των απατεώνων και των μιζαδόρων. Υπενθυμίζουμε στους παράγοντες του διαλυμένου ΠΑΣΟΚ ότι δεν θα υπάρχει για πολύ ακόμα κυβέρνηση Σαμαρά για να καλύπτει τη διαφθορά τους. Το εθνικιστικό ποτάμι της Χρυσής Αυγής δεν σταματά και πολύ σύντομα θα επαναφέρει την ευνομία στη χώρα, θα στείλει φυλακή τους κλέφτες και θα επιστρέψει τα κλεμμένα στον ελληνικό λαό”.

GPO: Ανεβαίνει συνεχώς η Χρυσή Αυγή... το παραδέχθηκαν και οι “Πρετεντέρηδες”! ΧΡΥΣΑΕΤΟΣ:Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΕΣΗ Ο ΤΟΠΟΣ!!!! ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΙΝΕΤΕ ΕΠΙ 2,5 ΦΟΡΕΣ ΕΠΑΝΩ ΚΑΙ ΒΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕ


Συγκεκριμένα, τα κόμματα με αναγωγή λαμβάνουν τα εξής ποσοστά:
ΝΔ 21,3%
Σύριζα 19,5%
Χρυσή Αυγή 10.1%
Πασόκ 6,7%
ΑΝΕΛ 6,4%
ΚΚΕ 5,8%
Δημάρ 5,1%
Υπενθυμίζουμε ότι στην τελευταία τους έρευνα πριν τις προηγούμενες εκλογές μας είχαν δώσει 3,1% και τελικά λάβαμε 7%. Με απλή αριθμητική και ο πλέον ανυποψίαστος αντιλαμβάνεται ποιο είναι το πραγματικό ποσοστό της Χρυσής Αυγής. Κατά τ' άλλα τα ποσοστά των τριών καμπαλέρος της συγκυβέρνησης είναι εξωπραγματικά. Ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα δεν βρίσκονται τόσο ψηλά οι Σαμαράς, Βενιζέλος, Κουβέλης. Ιδίως ο τελευταίος είναι αδύνατο πλέον να μπει στην επόμενη βουλή, παρ' όλα αυτά η ναυαρχίδα του μνημονίου (mega) του δίνει πάνω από 5%!
Εγκεφαλικά επίσης προκάλεσε στην μνημονιακή ομήγυρη η κάρτα με την ερώτηση «πιστεύετε ότι η ενδυνάμωση της Χρυσής Αυγής αποτελεί απειλή για τη δημοκρατία μας;». Ναι /Μάλλον Ναι απάντησε το 67,6% των ερωτηθέντων, αλλά Όχι/Μάλλον Όχι απάντησε το 31,1%, το οποίο δείχνει ότι 1 στους 3 δεν... τσιμπάει από τα παπαγαλάκια του καθεστώτος. Και κάθε μέρα που περνάει όλο και περισσότεροι αφυπνίζονται και πυκνώνουν τις τάξεις του Λαίκού Εθνικιστικού Κινήματος.

“Ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς” - Προσφορά στο αυριανό φύλλο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

“Ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς” - Προσφορά στο αυριανό φύλλο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
Μην χάσετε αύριο την εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ (827) που κυκλοφορεί με δωρεάν προσφορά το λογοτεχνικό ιστορικό ένθετο της Ειρήνης Δημοπούλου για την Θυσία του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου και την Άλωση του 1453.
"Έβγαλε το σπαθί και τόσφιξε. Ύστερα το άφησε χαλαρό να παίζει ελεύθερο στο χέρι του εκείνη την πανάρχαια μουσική που μόνο εκείνος μπορούσε πια ν' ακούσει.  Ο συγγενής του Θεόφιλος Παλαιολόγος του φωνάζει. Τον βλέπει μέσα απ' τον κουρνιαχτό και χυμά δίπλα του ο γενναίος Δον Φρανσίσκο απ' το Τολέδο που έλεγε πως είναι ξάδελφός του, και παραδίπλα ο ευγενής Ιωάννης Δαλμάτης. Καλύτερος ο θάνατος απ' την ταπείνωση, φωνάζει ο Θεόφιλος. Μαζί καλπάζουν οι τελευταίοι άγγελοι της Βασιλεύουσας για την κοιλάδα του Λύκου."
Κυκλοφορεί αύριο Τετάρτη 29 Μαΐου σε όλη την Ελλάδα.

Η ΣΦΑΓΗ ΤΗΣ ΑL DUVAIR Τούρκοι, Τσετσένοι και Σαλαφιστές έσφαξαν ένα ολόκληρο χωριό Eλληνορθοδόξων στην Συρία. ΓΙΑΤΙ ; ΓΙΑΤΙ; ΟΛΟΙ ΜΟΥΓΚΑ!!!!!!!


Ένα ολόκληρο χριστιανικό χωριό έπεσε θύμα της εκδικητικής μανίας των ισλαμιστών ανταρτών και των μισθοφόρων που τους συνεπικουρούν, οι οποίοι ήθελαν να "ξεπλύνουν" την ήττα που υπέστησαν στην Κουσέιρ: Εκατοντάδες Χριστιανοί, μεταξύ των οποίων γυναίκες, ηλικιωμένοι και νεογέννητα σφαγιάστηκαν από τους εγκληματίες της «επανάστασης» σήμερα στο χωριό al-Duvair, στα σύνορα της Συρίας με το Λίβανο κοντά στην πόλη Χομς.
Οι ένοπλοι αντάρτες που συνεργάζονται με τον Ελεύθερο Συριακό Στρατό (FSA) εισέβαλαν στο χωριό και το πλημμύρισαν στο αίμα, πριν προλάβει να επέμβει ο συριακός Στρατός.
Περίπου 350 μισθοφόροι αντάρτες μπήκαν στο χωριό και άρχισαν να σπάνε τις πόρτες, πολυβολώντας μέσα στα σπίτια των χριστιανών. Όσους γλίτωσαν από το πρώτο κύμα δολοφονιών τους συγκέντρωσαν στην κεντρική πλατεία και τους εκτέλεσαν.
Πηγές του συριακού Στρατού αναφέρουν ότι μεταξύ των επιτιθέμενων ήταν και ένα μεγάλο τμήμα σουνιτών ισλαμιστών Τούρκων μισθοφόρων και Τσετσένων.
Mία μονάδα του συριακού Στρατού πρόλαβε τους μισθοφόρους και τους αντάρτες κατά την αποχώρησή τους και πρόλαβε και εξόντωσε δέκα από αυτούς.
Ο αριθμός των θυμάτων παραμένει άγνωστος καθώς οι αρχές δεν έχουν προλάβει να αρχίσουν την θλιβερή καταμέτρηση.
Η νέα θηριωδία των ανταρτών ήρθε σε απάντηση των συντριπτικών χτυπημάτων που έχουν υποστεί τις τελευταίες ημέρες στην πόλη Κουσέιρ, η οποία έχει περάσει έπειτα από σφοδρές συγκρούσεις υπό τον έλεγχο του συριακού στρατού. Το νέο αιματοκύλισμα ήταν τα αντίποινα στις ήττες τους...
Από το Μάρτιο του 2011, οπότε και ξέσπασε η κρίση στη Συρία, χιλιάδες Χριστιανοί έχουν σκοτωθεί με απάνθρωπο τρόπο από τους ισλαμιστές αντάρτες, αποδεικνύοντας πως δεν πρόκειται για εμφύλιο ή απελευθερωτικό πόλεμο, αλλά για σχέδιο εξόντωσης του χριστιανικού πληθυσμού από τη χώρα αλλά και γενικότερα από τη Μέση Ανατολή.
Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που επιθυμούν διακαώς την πτώση του Σύρου προέδρου Μπασάρ Αλ Άσαντ. Επειδή ο Άσαντ ως Αλεβίτης δεν είναι φανατικός μουσουλμάνος και είναι ανεκτικός προς τους Χριστιανούς, θεωρείται από τους Ισλαμιστές «εμπόδιο» στα σχέδια τους για την εγκαθίδρυση ενός ακόμη θρησκευτικού κράτους στην περιοχή.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ... Oριστικό: Αντισυνταγματικό το "αντιρατσιστικό" νομοσχέδιο - Απόφαση-σταθμός της ΚΕΝΕ


Aντισυνταγματικό κρίθηκε από την Κεντρική Νομοπαρασκευαστική Επτροπή της Γενικής Γραμματείας της Κυβέρνησης το δήθεν "αντιρατσιστικό" νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης και πλέον μπαίνει οριστικά στο ράφι.
Όπως σημειώνει ο πρόεδρος της ΚΕΝΕ, Αρεοπαγίτης Φώτης Καϋμενάκης, το νομοσχέδιο είναι και αντισυνταγματικό και "περιττό" αφού το υφιστάμενο νομοθετικό πλαίσιο καλύπτει όλες τις διατάξεις που ζητούσε να ψηφιστούν από την Βουλή.
Η ΚΕΝΕ σε μια μακρά συνεδρίαση παρόντων και εκπροσώπων του υπουργείου Δικαιοσύνης κατ'αρχην ζήτησε διευκρινίσεις ως προς τη νομική αναγκαιότητα κατάθεσης του νομοσχεδίου, σε σχέση με το υφιστάμενο νομικό πλαίσιο, αλλά και ως προς τις επιμέρους διατάξεις του.
Οι διευκρινήσεις δόθηκαν και από την εξέτασή τους προέκυψε ότι ... "ουδέν νεότερο" πλην διατάξεων που θα μπορούσαν να προκαλέσουν κοινωνικό και πολιτικό χάος και αντίκειντο στην ελευθερία του λόγου και της έκφρασης, εξ ου και το αντισυνταγματικό του χαρακτήρος τους...
Τελικά, υπάρχουν κάποιοι θύλακες λογικής και εθνοκεντρικής αντίληψης στην κυβέρνηση που αντιστέκονται ακόμα.
"Έχουν γνώση οι φύλακες" σχολίαζε κυβερνητικό στέλεχος αναφερόμενος στην απόρριψη του εν λόγω νομοσχεδίου...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Ομιλία Ν.Γ. Μιχαλολιάκου στην μεγαλειώδη συγκέντρωση στην Νίκαια

Αποσπάσματα από την ομιλία του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου στην χθεσινή μεγαλειώδη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Νίκαια κατά της εγκληματικότητας των λαθρομεταναστών και του ανθελληνικού κράτους των "αντιρατσιστικών" νόμων.

Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Η άφιξη του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής στη μεγαλειώδη συγκέντρωση της Νίκαιας-ΒΙΝΤΕΟ


Πορεία στη Νίκαια: Ύμνος Χρυσής Αυγής - ΒΙΝΤΕΟ

Χιλιάδες Χρυσαυγίτες έδωσαν δυναμικό παρόν στη Νίκαια. Με εθνικιστικά συνθήματα έστειλαν μήνυμα αντίστασης ενάντια στους "αντιρατσιστικούς νόμους" και την άθλια ανθελληνική πολιτική του καθεστώτος. Στιγμιότυπο από την πορεία στους κεντρικότερους δρόμους της συνοικίας

Συμβαίνει τώρα: Εθνικιστικός σεισμός στην Νίκαια ενάντια στο κράτος των “αντιρατσιστικών νόμων”

Χιλιάδες Έλληνες στην εκδήλωση ενάντια στην εγκληματικότητα και στο ανθελληνικό κράτος των “αντιρατσιστικών νόμων”.

Κεντρικός ομιλητής είναι ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος ενώ χαιρετισμό θα απευθύνουν τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Λαϊκού Συνδέσμου. 
Την ώρα που τα κόμματα της διαφθοράς και της λαθρομετανάστευσης ετοιμάζουν ανθελληνικούς και «αντιρατσιστικούς» νόμους ο ελληνικός λαός έχει πέσει θύμα του χειρότερου ρατσισμού από το μνημονιακό κράτος και δεινοπαθεί από την ανεξέλεγκτη εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών.

Μαρμαρωμένε Βασιλιά. Ανοιχτή συγκέντρωση Τιμής και Μνήμης για την άλωση της Πόλης

Μαρμαρωμένε Βασιλιά
Και ρίχτηκε με τ' άτι του μες στων εχθρών τα πλήθια,
το πύρινο το βλέμμα του σκορπούσε την τρομάρα,
και το σπαθί του τη θανή. Στα χάλκινά του στήθια,
εξέσπασε η όργητα σε βροντερή κατάρα.
Εθόλωσαν τα μάτια του. Τ' αγνό το μέτωπό του,
θαρρείς ο φωτοστέφανος της Δόξας τ' αγκαλιάζει.
Κι έπεσε χάμου ο Τρανός! Θρηνήστε το χαμό του.
Μα, μη! Σε τέτοιο θάνατο ο θρήνος δεν ταιριάζει.
Κι έπεσε χάμου ο Τρανός! Κυλίστηκε στο χώμα,
ένας Τιτάν π' ακόμα χτες εστόλιζ' ένα θρόνο,
κι εσφάλισε - οϊμένανε! - για πάντ' αυτό το στόμα,
που κάθε πίκρα ρούφαγε κι έχυν' ελπίδες μόνο,
Μαρμαρωμένε Βασιλιά, πολύ δε θα προσμένεις.
Ένα πρωί απ' τα νερά του Βόσπορου κει πέρα
θε να προβάλει λαμπερός, μιας Λευτεριάς χαμένης,
ο ασημένιος ήλιος. Ω, δοξασμένη μέρα!

Κωνσταντίνος Καρυωτάκης
Ημερομηνία: Τετάρτη, 29 Μαΐου 2013 - 19:30
Περιοχή: Αθήνα
Διοργανωτής: Επιτροπή Εθνικής Μνήμης
Την Τετάρτη 29 Μαΐου στις 19:30 θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή συγκέντρωση Τιμής και Μνήμης στους τελευταίους υπερασπιστές της Πόλης και στον Μαρμαρωμένο Βασιλιά.
29/5, Πλατεία Μητροπόλεως, 19:30
Επιτροπή Εθνικής Μνήμης 

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ "ΑΥΓΟ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ"... ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Η δική μας άποψη για το "Αυγό του Φιδιού" και τα πραγματικά φίδια που ποτίζουν με δηλητήριο την Ελληνική Κοινωνία καθημερινά... 

ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ - "ΤΟ ΑΥΓΟ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ"


ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ... ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΟ "ΠΕΡΙΒΟΛΑΚΙ"...!

Ημερομηνία: Κυριακή, 26 Μαΐου 2013 - 19:00
Περιοχή: Νίκαια
Διοργανωτής: Τ.Ο. Νίκαιας

Την Κυριακή 26 Μαΐου στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση ενάντια στην εγκληματικότητα κατά των Ελλήνων στο "Περιβολάκι" στην Νίκαια.

Λέμε όχι στην εγκληματικότητα!

Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Τραγικές ελλείψεις στα πολεμικά αεροσκάφη της χώρας

Επίκαιρη ερώτηση του Βουλευτή Β' Θεσσαλονίκης της Χρυσής Αυγής, Πολύβιου Ζησιμόπουλου στην Ολομέλεια σχετικά με τις ελλείψεις στα πολεμικά αεροσκάφη της χώρας

Υψώνοντας περήφανα τα Λάβαρα!

Υψώνοντας περήφανα τα Λάβαρα!
Η θριαμβευτική  άνοδος του Λαικού Εθνικιστικού Κινήματος αποδεικνύει περίτρανα προς όλες τις κατευθύνσεις πως η ακλόνητη Πίστη  στις αξίες και τις αρχές του Εθνικισμού μας οδηγεί ολοταχώς προς τη τελική Νίκη. Τα κόμματα του μνημονιακού τόξου αντικρίζουν με δέος πως κάθε θλιβερή  προσπάθεια σπίλωσης της Χρυσής Αυγής φέρνει τα αντίθετα από τα προσδοκώμενα εξ αυτών αποτελέσματα. Ταυτόχρονα τα υπόλοιπα κομματίδια της λεγόμενης αντιπολίτευσης παραπαίουν ανάμεσα σε ακατάπαυστες  εσωτερικές συγκρούσεις  και ολοκληρωτική ιδεολογική πενία.
Αντίθετα, ο στοχοποιημένος,  από το μισητό  διεθνή σιωνισμό, Ελληνικός λαός αφυπνίζεται,  αποσπάται ολοένα από τη βορά των ψηφοκάπηλων πολιτικών πτωμάτων, σημαντικό μέρος αυτού αποκτά ξανά Εθνική συνείδηση και  εξεγείρεται με ορμή ενάντια στο δουλοπρεπές, παρηκμασμένο, σκιώδες  καθεστώς. Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις μόνο τρόμο  προκαλούν  στα μίζερα  παπαγαλάκια του συστήματος που βλέπουν ανήμποροι τη Χρυσή Αυγή να γιγαντώνεται μέρα με τη μέρα στις ψυχές των αγνών Ελλήνων. Ας γνωρίζουν καλά, πως το μόνο που τους αναλογεί πλέον είναι η πολιτική απαξία και  σήψη.
Κανένα δουλικό κανάλι, Κανένας προσκυνημένος  δημοσιογραφίσκος, Κανένα πληρωμένο γρανάζι της κατάπτυστης σημερινής κυβέρνησης δε μπορεί να ανακόψει τη ασταμάτητη προέλαση των γνήσιων Ελλήνων Εθνικιστών προς την Ιερή εκπλήρωση του στόχου. Ενωμένοι  ως μία γροθιά, κάτω από τη σκέπη των Παντοτεινών Ιδεών και του Αρχηγού μας, αγωνιζόμαστε σε όλα τα μέτωπα, βαδίζουμε άφοβοι στην οδό του καθήκοντος έχοντας πλήρη επίγνωση του σκοπού μας. Κράτος ελεύθερο. Κράτος Εθνικό. Κράτος Ελληνικό.
Για τις γενιές που έπονται.
Ζήτω η Χρυσή Αυγή
Ζήτω το Έθνος!
 http://www.xryshaygh.

Τρίκαλα: Απόφαση - σταθμός για γιο που έπαιρνε τη σύνταξη της νεκρής μητέρας του!..Την ευθύνη είχε εξολοκλήρου του ΙΚΑ.ΧΡΥΣΑΕΤΟΣ: ΜΠΡΑΒΟ!! ΚΥΡΙΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΔΙΚΑΣΑΝ ΓΡΙΟΥΛΑ 90 ΕΤΩΝ 7 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ!!

Το δικαστήριο τον αθώωσε, αφού κατάφερε να αποδείξει ότι την ευθύνη είχε εξολοκλήρου του ΙΚΑ - Υπολογίζεται ότι ο γιος είχε εισπράξει συνολικά 7.000€ από τον τραπεζικό λογαριασμό της νεκρής μητέρας του...

Απόφαση-σταθμός από Δικαστήριο των Τρικάλων το οποίο έκρινε ότι δε φέρει ευθύνη κατηγορούμενος για υπόθεση είσπραξης σύνταξης της νεκρής μητέρας του, αλλά το ίδιο το ΙΚΑ! Συγκεκριμένα ο κατηγορούμενος εισέπραττε για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα κανονικά τη σύνταξη της μητέρας του η οποία είχε πεθάνει. Το ποσό που κατηγορείται πως εισέπραξε αγγίζει τα 7.000€.

Σύμφωνα με το trikalavoice.gr, που αποκαλύπτει το θέμα, η υπόθεση έφτασε στο ακροατήριο, όπου παρά την πρόταση της Εισαγγελέως για ενοχή και καταδίκη, η έδρα έκρινε τον κατηγορούμενο αθώο. Σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης την ευθύνη δεν έφερε ο κατηγορούμενος, ο οποίος εξακολουθούσε να βρίσκει χρήματα κάθε μήνα στο τραπεζικό λογαριασμό της μητέρας του, αλλά το ίδιο το Κράτος και το ΙΚΑ! Το ίδιο το ΙΚΑ το οποίο αν και είχε ειδοποιηθεί για τον θάνατο, από αμέλεια και μη ορθή λειτουργία των υπηρεσιών του εξακολουθούσε να βάζει χρήματα στον τραπεζικό του λογαριασμό.http://www.eglimatikotita.gr

Suddeutsche Zeitung:«Οι Έλληνες κουράστηκαν να διαμαρτύρονται» ΧΡΥΣΑΕΤΟΣ: Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΣΑΝ ΕΞΥΠΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΣΕ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΑ :ΨΗΦΙΖΩ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΛΥΝΩ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΟΥ!!!!!!! ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΡΟΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΜΜΕ ΠΟΣΟ ΑΠΛΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΥΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ !!!!!

Τις εξελίξεις στην Ελλάδα και το φαινόμενο της ατιμωρησίας στη χώρα το οποίο τείνει να εξαλειφθεί σχολιάζει η γερμανική...

εφημερίδα Suddeutsche Zeitung, αναφέροντας ότι αυτό είναι ένα «καλό σημάδι», ενώ ταυτόχρονα επισημαίνει πως οι Έλληνες «κουράστηκαν να διαμαρτύρονται».

Μία σελίδα στις εξελίξεις στο πεδίο της ελληνικής οικονομίας και στον τουρισμό αφιερώνει η γερμανική εφημερίδα, όπως μεταδίδει η Deutsche Welle. 

Η δημοσιογράφος Κριστιάνε Σλέτσερ εκτιμά ότι το φαινόμενο της ατιμωρησίας στην Ελλάδα έπαψε να ισχύει και σχολιάζει: «Αυτό είναι καλό σημάδι. 

Είτε πρόκειται για τραπεζίτη που εξαπατά είτε για διεφθαρμένο πολιτικό, κανείς δεν μπορεί να είναι βέβαιος ότι δεν απειλείται με φυλάκιση. Τρία χρόνια αφότου αποφασίστηκε το πρώτο δανειακό πρόγραμμα από την ΕΕ και το ΔΝΤ τον Μάιο του 2010, η Ελλάδα είναι μία διαφορετική χώρα».

Όπως σημειώνει η δημοσιογράφος «η Αθήνα προχώρησε σε βαθιές μεταρρυθμίσεις, με σημαντική καθυστέρηση, αλλά στο μεταξύ υπάρχει και έπαινος από τις Βρυξέλλες. 

Οι εξαγωγές αυξάνονται, το έλλειμμα του εξωτερικού εμπορίου συρρικνώνεται. 

Οι κρατικές δαπάνες -χωρίς πληρωμές τόκων- έχουν περιοριστεί μεταξύ 2009 και 2012 κατά περισσότερο από 22%, όπως υπολόγισε το Ινστιτούτο για τη Γερμανική Οικονομία (IW). Όμως η σκληρή λιτότητα έχει υψηλό τίμημα: 27% των Ελλήνων είναι άνεργοι. 

Σύμφωνα με τελευταία στοιχεία της Eurostat, η ανεργία στους νέους έφτασε στη δυτική Μακεδονία, με ποσοστό 72,5% ένα επίπεδο απόλυτου ευρωπαϊκού ρεκόρ. Αυτά είναι ποσοστά χωρών της Μαύρης Αφρικής. Οι μισθοί και οι συντάξεις συρρικνώθηκαν επίσης. Οι περισσότεροι Έλληνες είναι βαθιά απογοητευμένοι από την Ευρώπη και τους πολιτικούς στη χώρα τους. Μετά από αμέτρητους γύρους λιτότητας όμως, πολλοί από αυτούς είναι απλά εξαντλημένοι και κουρασμένοι από τις διαμαρτυρίες».

Κλείνοντας, η αρθρογράφος επισημαίνει ότι «η ΕΕ ελπίζει ότι το δημοσιονομικό έλλειμμα της Ελλάδας θα βρίσκεται το 2014 και πάλι κοντά στη μαγική τιμή του 3% (…) Η τελευταία έκθεση της ΕΕ λέει ότι η Ελλάδα θα πιάσει τους δημοσιονομικούς στόχους για το 2013/14, αλλά ενδέχεται το 2015/16 να πρέπει να κλείσει και πάλι μία τρύπα 8 δις ευρώ. Το να μπορέσει η Αθήνα να το κάνει αυτό μέσω νέων μέτρων λιτότητας, είναι δύσκολο να το φανταστεί κανείς. Δύσκολα θα μπορούσε να το αντέξει πολιτικά».

newsbeast.gr

Ανάρτηση Σημαίας στο ξεχασμένο μνημείο του συνταγματάρχη Χατζηδάκη από την ΤΟ Χανίων


Περιοχή Καλάμι Χανίων, 23-5-2013 ώρα 17:00. Οι Χρυσαυγίτες θυμούνται και τιμούν: Συνταγματάρχης (ΠΒ) ΕΜΜ.Γ.ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ 1929-1974 έπεσε μαχόμενος κατά των Τούρκων εισβολέων στην Αμμόχωστο ΚΥΠΡΟΥ την 22-7-1974. Δέκα συναγωνιστές έδωσαν το παρόν. Την σήμερον ημέρα η πολιτεία προσκυνώντας το μνημόνιο και την ανθελληνική προπαγάνδα των σιωνιστών λησμονεί τους Ήρωες που πολέμησαν για το Ελληνικό Έθνος καθώς τους φαίνεται δυσβάσταχτο το κόστος μιας σημαίας για να την τοποθετήσουν στα μνημεία των ηρώων που πολέμησαν για την Πατρίδα. Την σημερινή ημέρα με αφορμή την δολοφονία και την κατάρριψη του αεροσκάφους του σμηναγού Κώστα Ηλιάκη από τούρκικο F-16 η ΤΟ Χανίων της Χρυσής Αυγής υψώνει ξανά την σημαία στο μνημείο του ΕΜΜ.ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ στο Καλάμι Χανιών που όπως ο ταγματάρχης Χατζηδάκης, ο σμηναγός Ηλιάκης και αμέτρητοι άλλοι ήρωες την είχαν μια ζωή υψωμένη στην καρδιά τους και θυσιάστηκαν γι’ αυτήν.
Λευτέρης Παπαδάκης
Για την ΤΟ Χανίων

Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Συνεχή οικονομικά εγκλήματα στην Ελλάδα

Τοποθέτηση του Βουλευτή Μεσσηνίας της Χρυσής Αυγής, Δημητρίου Κουκούτση στην Ολομέλεια σχετικά με τα μέτρα ανακούφισης της λαϊκής οικογένειας.

Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Σμηναγός Κωνσταντίνος Ηλιάκης: Αθάνατος!

Σμηναγός Κωνσταντίνος Ηλιάκης: Αθάνατος!
Ημέρα Τρίτη, 23 Μαΐου του έτους 2006. Στις 12.06 το μεσημέρι, δύο μαχητικά F16C block 52+ της 115 Π.Μ. στη Σούδα, λαμβάνουν διαταγή από το Εθνικό Κέντρο Αεροπορικών Επιχειρήσεων  να απογειωθούν και να κατευθυνθούν στην περιοχή της Καρπάθου, προς αναγνώριση τουρκικού σχηματισμού αεροσκαφών. Την ώρα κατά την οποία απογειώνονται τα δύο αεροσκάφη της Πολεμικής μας Αεροπορίας, με Νο1 τον Σμηναγό Κωνσταντίνο Ηλιάκη και Νο2 τον Υποσμηναγό Πρόδρομο Κολτσίκογλου, ο τουρκικός σχηματισμός βρίσκεται 40 ναυτικά μίλια βόρεια-βορειοανατολικά της Ρόδου, εντός του FIR Αθηνών.
Στις 12.37, τα ελληνικά μαχητικά αποκτούν οπτική επαφή με τον εχθρό. Ο τουρκικός σχηματισμός αεροσκαφών, αποτελείται από:
• Ένα αεροσκάφος τακτικής αναγνώρισης RF-4E Phantom II της 113 Μοίρας “Isik” (“Φως”) που εδρεύει στην 1η Βάση Αεριωθουμένων (1st AJU) στο Εσκισεχίρ
• Δύο μαχητικά F16C της 192 Μοίρας με κωδικό κλήσης “Kaplan” (“Τίγρης”) της 9ης Βάσης Αεριωθουμένων (9th AJU) που εδρεύει στην αεροπορική βάση Μπαλικεσίρ.
Ο τουρκικός σχηματισμός είχε απογειωθεί από το αεροδρόμιο Νταλαμάν, κοντά στην Αλικαρνασσό. Τα ραντάρ της Κρήτης είχαν από την προηγούμενη εντοπίσει τη μεταστάθμευση των συγκεκριμένων τουρκικών αεροσκαφών στην αεροπορική βάση απέναντι από τη Ρόδο. Σκοπός της συγκεκριμένης αποστολής, ήταν η αεροφωτογράφηση της ανατολικής Κρήτης, όπου και είναι αναπτυγμένο το αντιαεροπορικό σύστημα S300 PMU1. Η διαδικασία αυτή επαναλαμβανόταν από την τουρκική πολεμική αεροπορία σε μηνιαία βάση. Την ίδια χρονική στιγμή, σε απόσταση 10,5 ν.μ. βορειοανατολικά του Αιγαίου επιχειρούσε η τουρκική φρεγάτα F250 Muavenet τύπου Knox, η οποία διέθετε και ελικόπτερο τύπου ΑΒ-212.
Στις 12.40 σε απόσταση 8 ν.μ. ανατολικά της Καρπάθου, σε ύψος 27.000 ποδών και εντός του ελληνικού εναέριου χώρου, ο Σμηναγός Ηλιάκης διαπιστώνει πως το αεροφωτογραφικό ακολουθείται σε απόσταση 7ν.μ. από δύο οπλισμένα μαχητικά. Το 3ο Κέντρο Ελέγχου Περιοχής δίνει εντολή στον Ηλιάκη να προσεγγίσει, προκειμένου να διαπιστωθεί το είδος του ατρακτιδίου αναγνώρισης, το οποίο φέρει το αεροφωτογραφικό RF-4E. Αυτό πράττει ο Έλληνας πιλότος, γεγονός που αναγκάζει τους Τούρκους να προβούν σε επικίνδυνους ελιγμούς.
Ένα εκ των δύο τουρκικών μαχητικών εγκαταλείπει τον σχηματισμό. Το τουρκικό F16 με χειριστή τον Halil Ibrahim Ozdemir έρχεται πίσω από τον Ηλιάκη και τον εγκλωβίζει, ενώ το έτερο ελληνικό F16, παίρνει θέση πίσω από τον Τούρκο. Ο Τούρκος πιλότος καλεί τον Ηλιάκη να απομακρυνθεί, ο Έλληνας Σμηναγός όμως αρνείται. Ο Τούρκος πιλότος μιλά συνθηματικά με τους δύο συμπατριώτες του και εξαπολύσει πύραυλο ΑΙΜ-9 Sidewinder ενώ και τα τρία τουρκικά αεροσκάφη σκορπίζουν προς διαφορετικές κατευθύνσεις. Ο πύραυλος πλήττει το αεροσκάφος του Ηλιάκη, το οποίο και εκρήγνυται. Ο Υποσμηναγός Κολτσίκογλου εξαπολύει πύραυλο κατά του τουρκικού μαχητικού που έχει πλήξει τον Ηλιάκη, πύραυλος που βρίσκει το ακροπτερύγιο του τουρκικού F16, καταρρίπτοντάς το. Παρά ταύτα, ο ελιγμός του τούρκου πιλότου, του έχει δώσει τα απαραίτητα δευτερόλεπτα ώστε να προλάβει να εγκαταλείψει το αεροσκάφος του, χρησιμοποιώντας το αυτόματο σύστημα εκτίναξης.
Η ελληνική κυβέρνηση, κυβέρνηση Καραμανλή με υπουργό Εξωτερικών τη Ντόρα Μπακογιάννη, προβαίνει σε βεβιασμένες και τάχιστες επαφές με την τουρκική πλευρά, προκειμένου αφ’ ενός να αποτρέψει την περαιτέρω κλιμάκωση της έντασης και αφ’ ετέρου να αποκρύψει την αλήθεια από τον Ελληνικό Λαό. Η επίσημη εκδοχή της ελληνικής κυβέρνησης έρχεται με απύθμενη ψευτοδημοκρατική αυθάδεια να σπιλώσει την ηρωική θυσία του Σμηναγού Κωνσταντίνου Ηλιάκη, στο ύψιστο καθήκον της προστασίας της Ελληνικής Πατρίδος: τα δύο αεροσκάφη (του Ηλιάκη και του Τούρκου δολοφόνου) συγκρούστηκαν ύστερα από λανθασμένο χειρισμό του Τούρκου πιλότου. Αδιάψευστοι μάρτυρες της ιστορικής πραγματικότητος, ο πιλότος πολιτικού αεροσκάφους των αιγυπτιακών αερογραμμών, ο οποίος βρίσκεται στην περιοχή και αντιλαμβάνεται δύο εκρήξεις, μια ισχυρή πρώτη και μια μικρότερη δεύτερη. Ακριβώς αυτά επιβεβαιώνει και ο υπό σημαία Παναμά καπετάνιος του φορτηγού πλοίου “Gas Century”, ο οποίος πλέει στην περιοχή, με κατεύθυνση τον Πειραιά. Το πλοίο αυτό είναι που θα περισυλλέξει τον σώο Τούρκο πιλότο. Μετά την τροπή των γεγονότων, το φορτηγό πλοίο αντί να πλεύσει προς Πειραιά, κινείται προς τη Μάλτα. Είναι προφανές πως η ελληνική κυβέρνηση έκανε τα πάντα προκειμένου να εξαφανίσει τους μάρτυρες εκείνους οι οποίοι θα κατέρριπταν την επίσημη εκδοχή του ατυχήματος…
Δέκα χρόνια μετά το μοιραίο βράδυ των Ιμίων, η ελληνική κυβέρνηση ακολουθούσε απαρέγκλιτα τον ίδιο ακριβώς δρόμο, της δουλοπρέπειας και της υποταγής, του ψεύδους και της βεβήλωσης της μνήμης Ανδρών, οι οποίοι εκτέλεσαν το ύψιστο Χρέος προς το Έθνος, θυσιάζοντας την ίδια τους τη ζωή. Το 1996 ήταν η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ με Σημίτη και Πάγκαλο. Το 2006 ήταν η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, με Καραμανλή και Μπακογιάννη. Διαφορετικά πρόσωπα, όμως κοινό το πνεύμα της προδοσίας και της ήττας, με το οποίο διαποτίζουν εδώ και δεκαετίες τον Ελληνικό Λαό.
Απέναντι στο ψευτορωμαίικο των γραικύλων, στο μεταπολιτευτικό έκτρωμα των μυθοπλαστών της Αριστεράς και των ψοφοδεών και πατριδοκάπηλων της Δεξιάς, η δική μας Εθνικιστική Πατρίδα υψώνει στους γαλάζιους ουρανούς τα Πρότυπα και τις Ηρωικές μορφές ανδρών όπως ο Κωνσταντίνος Ηλιάκης. Κι αν οι απατεώνες της ψευτοδημοκρατίας που εξουσιάζουν, επιμένουν να ψεύδονται στο Λαό και να βεβηλώνουν τη μνήμη των Ηρώων για να περισώσουν το έκτρωμα της «ελληνοτουρκικής φιλίας», εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές ορκιζόμαστε πως θα αποκαταστήσουμε την Αλήθεια και θα εκπαιδεύσουμε τις μελλοντικές γενιές των Ελλήνων, με ένα σύνθημα το οποίο θα χαραχτεί στις καρδιές τους: Το Αίμα κυλάει, εκδίκηση ζητάει!
Χρυσαυγίτισσες και Χρυσαυγίτες, μη λησμονήσετε ποτέ τον σπουδαίο αυτό άνδρα!
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΗΛΙΑΚΗΣ: Αθάνατος!

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Χαιρετούσε «φασιστικά» και ο Γρηγόρης Λαμπράκης;

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Χαιρετούσε «φασιστικά» και ο Γρηγόρης Λαμπράκης;Μία φωτογραφία και δύο ιδιόχειρα σημειώματα που φέρονται να ανήκουν στον Γρηγόρη Λαμπράκη προκαλούν χιλιάδες εγκεφαλικά στους υποκριτές του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου… Ένας από τους ήρωες της αριστεράς θεωρείται αναμφισβήτητα ο Γρηγόρης Λαμπράκης.  Χθες, 22 Μαΐου, συμπληρώθηκαν πενήντα χρόνια από τη δολοφονία του.  Πολλά διαβάσαμε και πολλά ακούσαμε  αυτές τις μέρες για το άτομό του. Σκοπός του παρόντος κειμένου δεν είναι να κρίνει το κλίμα εκείνων των ημερών. Δεν έχουμε κανένα λόγο να υπερασπιστούμε την κυβέρνηση εκείνης της εποχής, πόσο μάλλον όταν πρωθυπουργός της Χώρας ήταν ο ψευτοεθνάρχης Καραμανλής, χάρη στον οποίο γιγαντώθηκε η αριστερά. Οι αριστεροί όμως, και γενικότερα οι «δημοκράτες», οι οποίοι έχουν αναγάγει τον Λαμπράκη σε συνεχές σύμβολο αναφοράς, ίσως θα ‘πρεπε να είναι περισσότερο προσεκτικοί στις επιλογές τους. Γιατί απ’ ότι φαίνεται στο φωτογραφικό υλικό που παραθέτουμε, ο Λαμπράκης στα νιάτα του είχε, μάλλον, άλλες πολιτικές απόψεις…
 
  Στη μία φωτογραφία ο Λαμπράκης χαιρετάει «φασιστικά» κατά τη διάρκεια των Βαλκανικών Αγώνων στην Κωνσταντινούπολη, στις 20 Οκτωβρίου 1940, «…8 μέρες πριν μας κηρύξουν τον πόλεμο οι Ιταλοί», όπως χαρακτηριστικά γράφει ο ίδιος, στο ιδιόχειρο σημείωμά του στο πίσω μέρος της εικόνας. Πολύ μεγαλύτερο σοκ όμως, ίσως πάθουν οι απανταχού «αντιφασίστες» με την κάρτα την οποία απέστειλε από την Γερμανία στις 13 Αυγούστου 1936, περίοδο προφανώς διεξαγωγής των Ολυμπιακών Αγώνων του Βερολίνου.  Ο Γρηγόρης Λαμπράκης περιγράφει στην Ελληνίδα φίλη του, στην οποία έστειλε την κάρτα, την κατάσταση στη Γερμανία και τελειώνει την προσφώνησή του με το σύνθημα Heil Hitler!
Είναι σίγουρο ότι η παρούσα αποκάλυψη θα συζητηθεί προκαλώντας «εγκεφαλικά» σε πολλούς ψευτοδημοκράτες. Εμείς από την πλευρά μας δεν πρόκειται να σχολιάσουμε τίποτα άλλο πάνω σ’ αυτά τα δύο φωτογραφικά ντοκουμέντα, θα κάνουμε όμως δύο επισημάνσεις:  α) Εκείνη την εποχή ήταν μέλη της Ε.Ο.Ν., της Εθνικής Οργάνωσης Νεολαίας του Μεταξά δηλαδή, δύο ακόμα «Ιερά τέρατα» της αριστεράς, ο Μίκης Θεοδωράκης και ο Μανώλης Γλέζος.  Άρα χαιρετούσαν και εκείνοι «φασιστικά»…  Το ψυχικό και πνευματικό δηλητήριο του κομμουνισμού τους προσέβαλε αργότερα. β) Αν ζούσε σήμερα ο Γρηγόρης Λαμπράκης, και έπραττε όσα δείχνει το υλικό που παραθέτουμε, με βάση τον αντιρατσιστικό νόμο, θα είχε σοβαρό πρόβλημα και για τον «φασιστικό» χαιρετισμό και για το σύνθημα Heil Hitler…
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Μούγκα ο Δένδιας για τις ρατσιστικές επιθέσεις και δολοφονίες Ελλήνων από αλλοδαπούς - ΒΙΝΤΕΟ

Επίκαιρη ερώτηση του Βουλευτή Β' Πειραιώς της Χρυσής Αυγής, Ιωάννη Λαγού στην Ολομέλεια σχετικά με τη λήψη μέτρων προστασίας των κατοίκων των ακριτικών περιοχών της Ελληνοαλβανικής μεθορίου από αλλοδαπούς κακοποιούς

Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Διαστρεβλώθηκαν οι δηλώσεις Παναγιώταρου λέει η Χρυσή Αυγή

Διαστρεβλώθηκαν οι δηλώσεις Παναγιώταρου λέει η Χρυσή Αυγή
Για διαστρέβλωση των δηλώσεων του βουλευτή Ηλία Παναγιώταρου από ξένα μέσα ενημέρωσης κάνει λόγο με ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή.
«Για πολλοστή φορά τα λεγόμενα εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής διαστρεβλώνονται εντέχνως από ξένα μέσα ενημέρωσης. Η επίμαχη δήλωση του βουλευτή μας Ηλία Παναγιώταρου αφορούσε τον πολιτικό θάνατο του διεφθαρμένου συστήματος της μεταπολίτευσης και τη δυνατότητα που έχει ο Έλληνας πολίτης να τιμωρήσει με την ψήφο του, τους υπαίτιους της δυστυχίας μας» υπογραμμίζει η Χρυσή Αυγή.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, το εν λόγω στιγμιότυπο υπέστη μοντάζ κακής ποιότητας, με σκοπό την καλλιέργεια κλίματος τρομοκρατίας. «Δεν είναι τυχαίο ότι το "Έθνος" του Μπόμπολα και όλες οι μνημονιακές φυλλάδες αναπαρήγαγαν σε χρόνο μηδέν και αυτή την ψευδή είδηση. Όσο η Χρυσή Αυγή αναπτύσσεται ραγδαία, τόσο πιο γελοίους τρόπους θα ανακαλύπτουν τα συστημικά μέσα για να συκοφαντήσουν το Κίνημά μας» καταλήγει η Χρυσή Αυγή.

Παναγιώταρος: Η Χρυσή Αυγή θα γίνει η Χεζμπολάχ της Ελλάδας..Αντί να αυτοκτονούν οι Έλληνες θα έπρεπε να σκοτώνουν τους τραπεζίτες..[βίντεο]

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος, μιλώντας στην εκπομπή «Dateline», η οποία μεταδίδεται παναυστραλιανά μέσω του δικτύου SBS, δήλωσε ότι φιλοδοξία της Χρυσής Αυγής είναι να γίνει Χεζμπολάχ της Ελλάδας, ενώ προέτρεψε τους Έλληνες, να μην αυτοκτονούν, αλλά να σκοτώνουν τους τραπεζίτες που φταίνε για την κακή κατάσταση της οικονομίας της χώρας.

Ο απεσταλμένος δημοσιογράφος Έβαν Γουίλιαμς ανέφερε εισαγωγικά ότι «η άνοδος της Χρυσής Αυγής, ενός κόμματος το οποίο υποστηρίζει ανοιχτά τον αντισημιτισμό και το ρατσισμό και συνδέεται με βίαιες επιθέσεις εναντίον ατόμων που θεωρούνται μετανάστες, καταδεικνύει τις τραγικές συνέπειες του οικονομικού εξανδραποδισμού για έναν άλλοτε περήφανο λαό».



Αρχικά, προβλήθηκαν οι δράσεις της Χρυσής Αυγής, όπως η «δωρεάν διανομή τροφίμων αλλά μόνο με την επίδειξη ταυτότητας, ώστε να αποδεικνύεται η ελληνική καταγωγή των δικαιούχων, η συνδρομή στους πολίτες που τους καλούν για αντιμετώπιση και μεσολάβηση σε θέματα ασφαλείας όπως μικροκλοπές και επιθέσεις, περιστατικά τα οποία συνδέονται με μετανάστες, η αιμοδοσία των μελών του κόμματος αλλά μόνο για όσους αποδεικνύουν ότι έχουν την ελληνική υπηκοότητα και οι επιδρομές στις υπαίθριες λαϊκές αγορές και στα νοσοκομεία για τον εντοπισμό παράνομων μεταναστών, ώστε να τους οδηγήσουν στην απέλαση κλπ».
Η εκπομπή φιλοξένησε μάλιστα δηλώσεις του βουλευτή του κόμματος κ.Ηλία Παναγιώταρου, ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «η Χρυσή Αυγή φιλοδοξεί να αναδειχθεί στην αντίστοιχη Χεζμπολάχ του Λιβάνου, σαν δεύτερη κυβέρνηση προς όφελος των Ελλήνων πολιτών» καθώς και ότι «οι δράσεις του κόμματος έρχονται να καλύψουν σημαντικά ελλείμματα λόγω της κατάρρευσης του συνόλου των θεσμών».

«Αντί να αυτοκτονούν οι Έλληνες θα έπρεπε να σκοτώνουν αυτούς που είναι υπεύθυνοι για τα προβλήματά τους», λέει. «Ποιοι είναι αυτοί;» ρωτά ο δημοσιογράφος. «Οι τραπεζίτες, φυσικά», απαντά ο Παναγιώταρος.
Ο δημοσιογράφος σημείωσε ότι η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες τοποθέτησε παρατηρητήριο στην Ελλάδα «το οποίο καταγράφει κατακόρυφη αύξηση των βίαιων επιθέσεων εναντίον μεταναστών, παράνομων και μη, και μάλιστα με εντεινόμενη ένταση και σοβαρότητα τραυματισμών, καταλήγοντας σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμα και στο θάνατο, ενώ ταυτόχρονα καλλιεργείται συστηματικά ο φόβος».
Παράλληλα, διερευνήθηκαν τα αίτια της ανόδου του κόμματος της Χρυσής Αυγής και της «απήχησης στους Έλληνες πολίτες», τα οποία εντοπίζονται στην «ανεπάρκεια και αποτυχία των πολιτικών κομμάτων και στην οικονομική εξαθλίωση, παράγοντες οι οποίοι δημιουργούν έντονα αισθήματα οργής, απογοήτευσης, εκδίκησης του πολιτικού συστήματος και αναζήτησης εναλλακτικών λύσεων, ενώ ειδικά για την περίπτωση των νέων, οι οποίοι δε βλέπουν καμία ελπίδα για το μέλλον, οι μετανάστες στοχοποιούνται από τη Χ.Α., καθώς αποτελούν το εύκολο θύμα της εκτόνωσης της οργής».
Επιπλέον, κατεγράφη η «στηλίτευση της ιδεολογίας και των πρακτικών της Χ.Α. από φορείς, δημοσιογράφους και εκπροσώπους αντιρατσιστικών ενώσεων μέσω δηλώσεων, όπως δημοσιογράφων, ανθρώπων του πνεύματος και δημόσιων λειτουργών».
Η εκπομπή καταλήγει με την «πρόθεση στελεχών της Χρυσής Αυγής να επισκεφθούν την Αυστραλία», όπως δηλώνεται από τον κ. Παναγιώταρο. Ο δημοσιογράφος υπενθυμίζει το μήνυμα της Πρωθυπουργού της Αυστραλίας κας Γκίλαρντ ότι «τέτοιου τύπου πολιτικές δεν έχουν θέση στην Αυστραλία», στο οποίο ο κ. Παναγιώταρος απαντά ότι «υπάρχει ένα διαρκώς επεκτεινόμενο δίκτυο υποστηρικτών της Χ.Α. στην Αυστραλία», ενώ προχώρησε, αναφερόμενος στην «ιστορία της Αυστραλίας και στηνπερίπτωση των γηγενών, Αβορίγινων πληθυσμών, σε ό,τι αφορά το θέμα του ρατσισμού και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων».

Η εκπομπή «Dateline» μεταδίδεται και παγκόσμια μέσω διαδικτύου.

Η Χρυσή Αυγή κατά της Έλλης Στάη:..Την χαρακτηρίζει "κότα, μπεμπεκίζουσα, κυράτσα, σταφιδιασμένη" !

Το άρθρο του Γιώργου Μάστορα στο επίσημο site της Χρυσής Αυγής έχει τίτλo:
Νέα αήθης επίθεση από την κρατική τηλεόραση εναντίον της Χρυσής Αυγής..

 Ανέκαθεν η κρατική τηλεόραση αποτελούσε φέουδο της εκάστοτε κυβέρνησης. Οι ειδήσεις παρουσιαζόντουσαν όπως βόλευε το κυβερνών κόμμα και τα κόμματα της αντιπολίτευσης, αναλογικά, είχαν λιγότερο χρόνο παρουσίασης.

Ώσπου ήρθε η είσοδος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στο κοινοβούλιο για να γκρεμίσει κάθε ψευδαίσθηση ισονομίας, πλουραλισμού και ελεύθερης διακίνησης ιδεών, η οποία πιθανόν να είχε μείνει σε κάποιους Πολίτες.

Εδώ και αρκετό καιρό, τόσο τα δελτία ειδήσεων όσο και οι ενημερωτικές εκπομπές των τριών κρατικών καναλιών δεν κρατούν το παραμικρό πρόσχημα, σ’ ότι αφορά την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Η παρουσίασή της δεν γίνεται με τον ουδέτερο και ουσιαστικά απολίτικο τρόπο που συμβαίνει με τα άλλα κόμματα. Δεν υπάρχει η ψυχρή παράθεση μιας κομματικής ανακοίνωσης ή η συνηθισμένη παρουσίαση μιας πολιτικής εκδήλωσης.
Όχι, στις εκπομπές της κρατικής τηλεόρασης αυτό που ισχύει είναι ο μονόλογος λάσπης και κατασυκοφάντησης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Οι δημοσιογράφοι της κρατικής τηλεόρασης παίρνουν προσωπική θέση χαρακτηρίζοντας με τον πλέον αρνητικό τρόπο την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ξεπερνώντας σε αθλιότητα ακόμη και τα ιδιωτικά ΜΜΕ των «βαρόνων» της διαπλοκής. Το βράδυ της Δευτέρας το δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ, με παρουσιάστρια την Έλλη Στάη, για μια ακόμη φορά ξεχείλισε από τον βόθρο της παραπληροφόρησης και της εμπάθειας.

Η μπεμπεκίζουσα (παρότι κοντεύει τα 60) Στάη με απέριττο θράσος και αναίδεια «ανέλυε» την... απρεπή συμπεριφορά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, μιλούσε για "νεοναζιστική" ακροδεξιά και φυσικά σε μια αποθέωση της «δημοκρατικής υποκρισίας», δεν κάλεσε (ως συνήθως) κάποιον εκπρόσωπό μας, για το αυτονόητο, να ακουστεί δηλαδή και η άποψή μας. Αντιθέτως, κάλεσε και «ενισχύσεις», προκειμένου να διοχετευθεί ακόμη περισσότερο μίσος και χολή εναντίον όχι μόνο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ αλλά και εις βάρος του παραπάνω από ένα εκατομμύριο Έλληνες που, αποδεδειγμένα, εμπιστεύονται, στηρίζουν και ενισχύουν το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών.

Οι ενισχύσεις, λοιπόν, ήρθαν στο πρόσωπο της δημοσιογράφου Μαριάννα Πυργιώτη (άλλη και αυτή…). Κατακρεουργώντας κάθε έννοια πλουραλισμού οι δυο κυράτσες έκαναν ανταλλαγή υποτιμητικών και υβριστικών σχολίων για τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Σχόλια που δεν έκαναν ποτέ για την κωλοτούμπα του Σαμαρά, την συσσώρευση κλεφτών και απατεώνων στο ΠΑΣΟΚ, την αλλοπρόσαλλη στάση των κομμάτων της αριστεράς.

«Κότες», όχι μόνο οι εν λόγω κυρίες αλλά όλο το υπαλληλικό δημοσιογραφικό δυναμικό της ΕΡΤ, το οποίο ξέρει να απεργεί μόνο για τα συντεχνιακά του δικαιώματα και όχι να παρουσιάζει όλες τις απόψεις.
Η σταφιδιασμένη Στάη, αλλά και τα υπόλοιπα καθεστωτικά φερέφωνα της κρατικής τηλεόρασης, θα έπρεπε αν δεν σέβονται τον εαυτό τους και την (υποτιθέμενη) υπόληψή τους να σεβαστούν τουλάχιστον τους Έλληνες φορολογούμενους οι οποίοι πληρώνουν από το υστέρημά τους για να έχουν αντικειμενική και ισότιμη πληροφόρηση και όχι ένα δίκτυο προπαγάνδας εναντίον ενός και μόνο κόμματος.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
Υ. Γ. Η εμπάθεια και η παραπληροφόρηση εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ δεν περιορίστηκε, φυσικά, μόνο στα κρατικά κανάλια, αυτές τις ημέρες. Και στα ιδιωτικά, ο κεντρικός παρουσιαστής μαζί με πανελίστες, «ανέλυαν», «το φαινόμενο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ», απουσία εννοείται κάποιου εκπροσώπου, κάνοντας ακόμη μια φορά πράξη το ότι η "δημοκρατία" ανήκει στους "δημοκράτες"!
www.xryshaygh.com

Οι Ελληνορθόδοξοι της Συρίας βιώνουν απίστευτους διωγμούς. Επίκαιρη ερώτηση του Βουλευτή Β' Αθηνών της Χρυσής Αυγής, Ηλία Παναγιώταρου στην Ολομέλεια σχετικά με τον πόλεμο που μαίνεται στην Συρία


ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ, το νέο φύλλο της Λαϊκής Εθνικιστικής Εφημερίδας «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ». Ζητήστε την στα περίπτερα και τα πρακτορεία Τύπου όλης της χώρας. Εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Η Φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών ενάντια στην χούντα της παραπληροφόρησης

Φύλλο 826

Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Χρυσή Αυγή για την Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού.Τοποθέτηση του Βουλευτή Επικρατείας της Χρυσής Αυγής, Χρήστου Παππά στην Ολομέλεια σχετικά με την Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού


Καταρρέει το σαθρό κατεστημένο: “Όσοι φεύγουν από Σύριζα, πηγαίνουν στην Χρυσή Αυγή” ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΡΕΜΕΙ Η ΓΗ!!!!!!

Σε μια κοινή παραδοχή προχώρησε ο αρθρογράφος Μανώλης Κοττάκης από την εφημερίδα "Δημοκρατία", καθώς ομολόγησε το αυτονόητο, ότι δηλαδή η Χρυσή Αυγή είναι πολλαπλά κερδισμένη από τις στημένες και αποτυχημένες προβοκάτσιες εναντίον της, ιδιαίτερα μετά την τελευταία γκάφα του Δραγασάκη. Ο αρθρογράφος σχολιάζει χαρακτηριστικά: "Το μοιραίο λάθος που θα οδηγήσει μετά βεβαιότητας στην εκλογική ήττα του κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ αυτές τις μέρες (επεισόδιο Δραγασάκη - Ηλιόπουλου στη Βουλή). Δεν φαίνεται να το καταλαβαίνει όμως. Όπως και δεν το καταλάβαινε, όταν περίμενε ότι το χαστούκι Κασιδιάρη θα είχε κόστος για τη Χρυσή Αυγή και όφελος για την Αριστερά. Δεν είναι έτσι. Αυτό που καταγράφηκε μεταξύ των πρώτων και των δεύτερων εκλογών του 2012, οι απευθείας μετακινήσεις νέων ψηφοφόρων από τον ΣΥΡΙΖΑ στη Χρυσή Αυγή, θα γίνει τώρα και σε εθνική κλίμακα, αν η Αριστερά και ολόκληρο το πολιτικό σύστημα δεν αλλάξουν μυαλά...
Η Χρυσή Αυγή τείνει να διπλασιάσει τα ποσοστά της, γιατί σε ένα τμήμα της ελληνικής κοινωνίας που διαπερνά οριζόντια τις εκλογικές βάσεις υπάρχει μίσος, αντιπάθεια για τους μετανάστες και απογοήτευση για τη λειτουργία της Δημοκρατίας...
Σε μια περίοδο που ο ΣΥΡΙΖΑ "ενσωματώνεται", εμφανίζει τη Χρυσή Αυγή ως το μόνο ακτιβιστικό κίνημα στην Ελλάδα, έστω με τα στοιχεία πρωτογονισμού που διαθέτει. Κανείς δεν προβληματίζεται γιατί, παρά την απομόνωση, διπλασιάζει τα ποσοστά της."
Με λίγα λόγια ο δημοσιογράφος παραδέχεται την ραγδαία άνοδο και την εδραίωση της Χρυσής Αυγής στην ελληνική κοινωνία, αδιαμφισβήτητο γεγονός που ξέρει καλά όλο το σαθρό πολιτικό κατεστημένο, αλλά θέλει τεχνηέντως να κρύψει και να ανασχέσει με ψέμματα, προβοκάτσιες και "αντιρατσιστικά" νομοσχέδια. Τίποτα όμως και κανείς δεν μπορεί να αλλάξει τον ρου της Ιστορίας: Ερχόμαστε!  http://www.xryshaygh.com

ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ... ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ... ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ...! ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ! ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ Η ΝΙΚΑΙΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ!!!!!

Ημερομηνία: Κυριακή, 26 Μαΐου 2013 - 19:00
Περιοχή: Νίκαια
Διοργανωτής: Τ.Ο. Νίκαιας

Την Κυριακή 26 Μαΐου στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση ενάντια στην εγκληματικότητα κατά των Ελλήνων στο "Περιβολάκι" στην Νίκαια.

Λέμε όχι στην εγκληματικότητα!

ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ, ΠΙΠΙΛΗ - ΚΑΤΣΕ ΚΑΤΩ ΡΕ ΠΑΛΙ ΠΙΩΜΕΝΗ ΕΙΣΑΙ!!! ΒΙΝΤΕΟ Παναγιώταρος ανταπαντά στις προκλήσεις Πιπιλή.."Να κάνουμε αλκοτέστ πριν μπούμε στη Βούλη...

Οι προκλητικές δηλώσεις της Φ. Πιπιλή για τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής (βλάκες, ψυχασθενείς κτλ) πήραν την αρμόζουσα απάντηση από τον βουλευτή του Εθνικιστικού Κινήματος, Ηλία Παναγιώταρο ως εξής:

"Mια αντιπρόταση στην κυρία Πιπιλή. Να γίνεται αλκοτέστ στους βουλευτές κατά την είσοδο τους στη Βουλή. Έτσι Φωτεινή. Χικ, χικ, χικ, χικ" 

Έχει τους λόγους του ο Παναγιώταρος να λέει κάτι τέτοιο..