Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!! Ομιλία Ν.Γ. Μιχαλολιάκου στην Κ.Ο. της Χρυσής Αυγής (01/02, 16:00) ζωντανά στην ΕΤ-1


Ομιλία Ν.Γ. Μιχαλολιάκου στην Κ.Ο. της Χρυσής Αυγής (01/02, 16:00) ζωντανά στην ΕΤ-1Αύριο, Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου στις 16:00 θα πραγματοποιηθεί ομιλία του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Γ. Μιχαλολιάκου στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κόμματος (αίθουσα Γερουσίας, Βουλή). Η ομιλία του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής στους βουλευτές και τα στελέχη του Εθνικιστικού Κινήματος θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΤ1.

Η Χρυσή Αυγή με τους αγρότες στο μπλόκο Νίκαιας Λαρίσης


Στην καρδιά των αγροτικών κινητοποιήσεων και συγκεκριμένα στον κόμβο της Νίκαιας, βρέθηκε κλιμάκιο της Τοπικής Οργάνωσης Λάρισας, με επικεφαλής τον βουλευτή του νομού, Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλο.
Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής σε ένα ιδιαίτερα θερμό κλίμα συναντήθηκε με αγρότες από διάφορες περιοχές του Θεσσαλικού κάμπου και δήλωσε ότι ανεξαρτήτως κομματικής ταυτότητας, ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή στηρίζει τους αγρότες και τις κινητοποιήσεις τους.
Ο βουλευτής δήλωσε ότι όλοι μαζί πρέπει να στηρίξουμε με την εθνική παραγωγή, με προοπτική την αυτάρκεια και την δυναμική εξαγωγική πολιτική.
Ανέφερε ότι οι Έλληνες αγρότες αποτελούν έναν από τους βασικούς σπονδύλους στη ραχοκοκαλιά της εθνικής οικονομίας, αφού είναι κάτοχοι της ελληνικής γης.
Παράλληλα, κατήγγειλε τον ύποπτο ρόλο της τουρκικής τράπεζας που δραστηριοποιείται στη Θράκη και στη Ρόδο ενώ δεν παρέλειψε να αφήσει σαφέστατες αιχμές για το ξεπούλημα και ουσιαστικά τη διάλυση της Αγροτικής Τράπεζας, η οποία δημιουργήθηκε για να υπηρετεί τον Έλληνα αγρότη και όχι τους πολιτικούς της τρικομματικής μνημονιακής συγκυβέρνησης, η οποία είναι φερέφωνο των διεθνών τοκογλύφων.
Αποχωρώντας, υποσχέθηκε ότι τις προσεχείς ημέρες θα επιστρέψει στο μπλόκο της Νίκαιας, προκειμένου να ενημερωθεί για την υιοθέτηση ή την απόρριψη των αιτημάτων των παραγωγών

Προκλητικό Δελτίο Τύπου Σύριζα για την κηδεία του Στρατηγού Ντερτιλή

dertilis_parasima1__article
Οι τιμητές των πάντων από Μπαράκ Ομπάμα μέχρι Ρόζα Λούξεμπουργκ κι από Μάο μέχρι ΔΝΤ εσίγησαν για το γεγονός ότι χιλιάδες Έλληνες πατριώτες τίμησαν με την παρουσία τους τον Στρατηγό Ντερτιλή. Οι κάποτε υμνητές του Τσαουσέσκου και τα πρώην στελέχη του ΚΚΕ που υπήρξαν υμνητές του Στάλιν οργίστηκαν με την απόδοση σεβασμού σε έναν απροσκύνητο Ιδεολόγο της Εθνικής Ιδέας, ο οποίος πολέμησε αυτούς που ήθελαν να κάνουν την Ελλάδα Κούβα και αγωνιζόντουσαν για “ανεξάρτητη Μακεδονία – Θράκη” (Απόφαση 5ης Ολομέλειας ΚΚΕ).
Το θράσος τους αποτυπώνεται στο παρακάτω Δελτίο Τύπου που εξέδωσαν: “Η μετατροπή της κηδείας Ντερτιλή σε χουντοσύναξη με πυροβολισμούς στον αέρα και επικήδειους μίσους κατά της δημοκρατίας είναι πλήρως συμβατή με την Χρυσή Αυγή και τη δράση της. Αυτό που είναι πέρα για πέρα απαράδεκτο είναι η συνενοχή της Πολιτείας, με την αστυνομία να παρακολουθεί αμέτοχη τους πυροβολισμούς και το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη να σιωπά επιδεικτικά μπροστά σε αυτήν την προκλητική γιορτή του μίσους. “.
ΠΗΓΗ

ΜΕΓΑΛΕ ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΓΕ ΒΓΑΛΤΑ ΟΛΑ:Προκλητικό βόλεμα του ΠΑΣΟΚου Καρχιμάκη από τη ΝΔ – Ερώτηση Χρυσής Αυγής

karximakis-beni__article
Κατατέθηκε σχετική ερώτηση από τον Συναγωνιστή Ιωάννη Λαγό.
ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ:
1) ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ
2) ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
ΘΕΜΑ: «Εργασιακό καθεστώς του πρώην Υπουργού και βουλευτή Μιχαήλ Καρχιμάκη»
Σύμφωνα με την υπ’ αριθμό οικ. 64311Υ7277/27−12−2010 κοινή απόφαση του Υφυπουργού Εσωτερικών Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, του Υφυπουργού Οικονομικών και του Υπουργού Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων (ΦΕΚ Γ’ 169/17.03.11) ο Μιχαήλ Καρχιμάκης του Ελευθερίου, πρώην υπάλληλος της εταιρείας «Ολυμπιακή Αεροπορία − Υπηρεσίες Α.Ε.», μεταφέρθηκε στο Υπουργείο Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, σε συνιστώμενη προσωποπαγή θέση, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, εκπαιδευτικής βαθμίδας ΠΕ και ειδικότητας Διοικητικού − Οικονομικού. Βάσει της απόφασης αυτής, ο μεταφερόμενος κατετάγη σε βαθμό και μισθολογικό κλιμάκιο σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 7 του ν. 3717/2008 και όφειλε να παρουσιασθεί για ανάληψη υπηρεσίας με τη για οποιοδήποτε λόγο λήξη της θητείας του ως βουλευτής. Επιπλέον, όπως αναφέρεται στην ως άνω απόφαση, η θέση καταργείται αυτοδίκαια με την καθ’ οιονδήποτε τρόπο αποχώρηση του μεταφερόμενου.
Σε μια εποχή, δηλαδή, που οι πολίτες πληρώνουν δυσβάσταχτους φόρους, χάνουν τις δουλειές και τα σπίτια τους, ο κ. Μιχάλης Καρχιμάκης, που φέρει ευθύνη ως υπουργός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ για την κατάντια της χώρας, έκανε χρήση ενός «χρυσού αλεξίπτωτου» και συνεχίζει να εισπράττει αμοιβές, που σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, αντιστοιχούν στον μισθό του διευθυντή Υπουργείου.
Ερωτάται ο κύριος Υπουργός:
1) Εμφανίσθηκε στο Υπουργείο σας ο κ. Μιχάλης Καρχιμάκης για να αναλάβει, όπως προβλέπεται από την ως άνω απόφαση, υπηρεσία μετά τη λήξη της θητείας του ως βουλευτής;
2) Ποιος είναι ο βαθμός και ποιες οι αμοιβές του κ. Μιχάλη Καρχιμάκη; Ποιο το έργο που παράγει; Έχει αξιολογηθεί το έργο του από τους προϊσταμένους του;
3) Εμφανίζεται κανονικά ο Μιχάλης Καρχιμάκης στη δουλειά του στο Υπουργείο; «Χτυπάει κάρτα» όπως όλοι οι άλλοι υπάλληλοι; Ή ο φορολογούμενος πληρώνει έναν ακόμη αργόμισθο για να πίνει τον καφέ του κάθε πρωί στο Κολωνάκι και να γράφει σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης;
Αθήνα, 29/01/2013
Ο Ερωτών Βουλευτής
Ιωάννης Λαγός
Βουλευτής Β’ Πειραιώς
ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΗΓΗ

Χρυσή Αυγή: «Κατάπτυστη η ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ για την κηδεία του N.Ντερτιλή»


Η   Χρυσή Αυγή χαρακτήρισε ως κατάπτυστη την ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ αναφορικά με τα όσα εκτυλίχθηκαν στην κηδεία του Νίκου Ντερτιλή, για τον οποίο τόνισε ότι παρέμεινε απροσκύνητος στο σάπιο μεταπολιτευτικό καθεστώς μέχρι το τέλος».

«Η Δημοκρατική Αριστερά απέδειξε για ακόμη μια φορά πως δεν έχει ούτε ιερό ούτε όσιο, καθώς δεν σεβάστηκε τη μνήμη ενός παρασημοφορημένου Στρατηγού, του Νικολάου Ντερτιλή, ο οποίος παρέμεινε δεσμώτης για 38 χρόνια. Δεν είναι τυχαίο πως το στέλεχος της ΔΗΜΑΡ που συμμετέχει στην μνημονιακή συγκυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, ο υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης, απαγόρευσε προ δυο μηνών στον Στρατηγό να παρευρεθεί στην κηδεία του γιου του, καθώς του ζήτησε προηγουμένως να υπογράψει δήλωση. Ο Νικόλαος Ντερτιλής παρέμεινε απροσκύνητος στο σάπιο μεταπολιτευτικό καθεστώς μέχρι το τέλος.

  Η κατάπτυστη ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ: Η Χρυσή Αυγή συνεπικουρούμενη από ένα Μητροπολίτη – κήρυκα του μίσους -μετέτρεψαν την κηδεία Ντερτιλή σε εκδήλωση κατά της δημοκρατίας και σε σύναξη από χουντικά κατάλοιπα», αναφέρει χαρακτηριστικά η Χρυσή Αυγή".

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΝΤΕΡΤΙΛΗ!!! ΕΝΑ ΑΞΙΟΣ ΠΟΙΜΕΝΑΡΧΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ ΕΙΠΕ ΤΑ ΣΟΦΑ ΛΟΓΙΑ: "Καταδικάστηκε άδικα όπως ο Κολοκοτρώνης και ο Σωκράτης"

Ο 82χρονος ΓΕΡΟΧΡΥΣΑΕΤΟΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ 6ος ΛΟΧΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΝΔΟΞΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ !!!!!! ΣΟΥ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΑΝΤΙΝΙΑΔΕΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΗΚΕΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΑΘΑΝΑΤΕ!!!!!!!!!!! ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΝΤΙΝΙΑΔΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ!!!!!!!!


Σήμερα η κηδεία του Ν.Ντερτιλή - Σύσσωμη θα παραστεί η Χρυσή Αυγή

Στρατηγός Ντερτιλής Νικόλαος: ΠΑΡΩΝ!
Στις 10 η ώρα το πρωί κηδεύεται σήμερα, από το Α' Νεκροταφείο, ο Νικόλαος Ντερτιλής.
Η Χρυσή Αυγή έχει αποφασίσει να παραστεί σύσσωμη η Κοινοβουλευτική ομάδα της με επικεφαλής τον Ν. Μιχαλολιάκο ενώ γίνεται κινητοποίηση σε οργανώσεις της για να παραστούν όσο το δυνατόν περισσότερα μέλη του κόμματος. Τον επικήδειο θα εκφωνήσει ο Θ. Θεοφιλογιαννάκος.
Ο Ντερτιλής παρέμεινε επί 36 χρόνια έγκλειστος στις φυλακές Κορυδαλλού και δεν υπέβαλε ποτέ αίτηση αποφυλάκισης αντιθέτως καλούσε «την ελληνική πολιτεία να του ζητήσει συγγνώμη» δηλώνοντας ότι θα πεθάνει στη φυλακή «ως γνήσιος στρατιώτης και επαναστάτης».
Ο Ντερτιλής, είχε καταδικαστεί το 1975 σε ισόβια κάθειρξη, για τη δολοφονία του 20χρονου Μιχάλη Μυρογιάννη, στην εισβολή στο Πολυτεχνείο, τον Νοέμβριο του 1973.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

 Τελευταία Αναφορά Στρατηγέ, αναπαύσου εν ειρήνη!

Ο Κασιδιάρης πριν γίνει ...βουλευτής (ΦΩΤΟ)






Σε αγώνα μποξ το καλοκαίρι του 2011
Ως φανατικό μέλος της Χρύσης Αυγής, ο Ηλίας Κασιδιάρης, πολύ πριν γίνει βουλευτής ακολουθούσε όλες τις δράσεις του κόμματος. Τα καλοκαίρια μάλιστα που γινόταν η "εθνικιστική κατασκήνωση" ο -βουλευτής σήμερα - πρωτοστατούσε στους αγώνες μποξ, ως γνήσιος λάτρης των πολεμικών τεχνών.
Για του λόγου το αληθές δείτε την φωτογραφία με τον τότε 30χρονο Κασιδιάρη να χτυπά με δύναμη τον "αντίπαλο" του
ΗΛΙΑ ΟΛΟΙ ΣΕ ΦΟΒΟΥΝΤΕ  ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ-ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΔΩΣΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ ΔΕΝ ΜΑΣΑΝΕ!!!!!!!!

Έξαλλος στην προανακριτική με την ΕΥΠ ο Κασιδιάρης!

Είπε στον πρώην διοικητή της ΕΥΠ Έξαλλος αποχώρησε ο Ηλίας Κασιδιάρης από την προανακριτική επιτροπή. Ο λόγος μια αναφορά του πρώην διοικητή της ΕΥΠ κ.Μπίκα, ο οποίος στην κατάθεση του για την λίστα Λακγάρντ, ανέφερε κάποια ...περίεργα πράγματα. Ο Κασιδιάρης απάντησε λέγοντας "έκανες την ΕΥΠ παραμάγαζο της CIA" κατηγορώντας ευθέως τον τέως διοικητή... (parapolitika)

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

ΜΠΟΥΚΟΥΡΑΣ: "Όσα μνημόνια κατανόησης κι αν υπογράψετε με την Τουρκία, την απάντηση θα την δώσει ο λαός το Σάββατο που θα τιμήσει τους Ήρωες των Ιμίων...!!!" Βίντεο!!


Ανεπιθύμητος ο Χρήστος Παππάς από τους αλβανούς μετά την συνέντευξη κεραυνό

Η αλβανία κήρυξε «persona non grata» τον Συναγωνιστή Χρήστο Παππά!
Στον κατάλογο με τα ανεπιθύμητα για την αλβανία πρόσωπα καταχωρήθηκε το όνομα του βουλευτή επικρατείας της Χρυσής Αυγής Χρήστου Παππά, σύμφωνα με δημοσιεύματα των αλβανικών ΜΜΕ.
Μετά από τις δηλώσεις του για αυτονομία αλλά και για το ενδεχόμενο στρατιωτικής επέμβασης στην Βόρειο Ήπειρο, ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας, Εντμόντ Παναρίτι, τον κήρυξε «persona non grata».
Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Παναρίτι έχει ήδη ζητήσει από το Υπουργείο Εσωτερικών της χώρας να μην ξαναεπιτρέψει την είσοδο του Έλληνα Εθνικιστή στην αλβανική επικράτεια.
Ο Συναγωνιστής Χρήστος Παππάς στην συνέντευξη που παραχώρησε στο αλβανικό κανάλι δεν μάσησε καθόλου τα λόγια του και τα είπε έξω από τα δόντια και μίλησε για το Πρωτόκολλο της Κέρκυρας που έχει υπογράψει και η ίδια η αλβανία και δεν έχει σεβαστεί, για την εμπόλεμη κατάσταση μεταξύ Ελλάδας και αλβανίας που δεν έχει αρθεί επίσημα, για την καταγωγή των αλβανών και την ιστορία τους, για τη λαθρομετανάστευση και την εγκληματικότητα στην Ελλάδα και πολλά άλλα..
Όπως επεσήμανε ο Συναγωνιστής Παππάς σκοπός του ήταν να θυμίσει σε όλους ότι η Βόρειος Ήπειρος είναι Ελληνική, είναι υποδουλωμένη και ότι η Χρυσή Αυγή δεν ξεχνά τους Έλληνες αδερφούς μας και αγωνίζεται για τα δίκαια του Ελληνισμού. Αυτό άλλωστε ήταν και το μήνυμά του στο τέλος της συνέντευξης:
"Αδέρφια... Θάρρος! Δεν σας ξεχνάμε... Είμαστε δίπλα σας. Θα ξαναγίνει η Βόρειος Ήπειρος ελεύθερη και Ελληνική".

Χρυσή Αυγή -Σκληρή τιμωρία για τους αναρχοαριστερούς δολοφόνους της Marfin




Τρία χρόνια μετά τον εμπρησμό της Marfin, όπου έχασαν την ζωή τους τρεις Έλληνες και μία αγέννητη ψυχή, οι αναρχοαριστεροί δολοφόνοι κυκλοφορούν ακόμη ελεύθεροι.
Απαιτούμε να πέσει άπλετο φως, να συλληφθούν και επιτέλους να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι δράστες.
 Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

 Ανοίγει η υπόθεση ΜΑΡΦΙΝ..Ο καθοδηγητής με το σακίδιο, η γυναίκα και οι φυσικοί αυτουργοί του εμπρησμού της Marfin -Ποιους αναγνώρισαν οι μάρτυρες!!!Οι μαρτυρίες των ανθρώπων που βρέθηκαν στο σημείο λίγα λεπτά πριν την τραγωδία είναι συγκλονιστικές.
Όλοι έκαναν λόγο για έναν ψηλό άνδρα, που είχε ένα σακίδιο στην πλάτη του και φορούσε καπέλο τύπου τζόκεϊ, δύο κοντύτερους άνδρες, οι οποίοι φορούσαν αντιασφυξιογόνες μάσκες και είχαν σακίδια, αλλά και μία γυναίκα.
Ανάμεσα τους ο ένας είχε το ρόλο του «καθοδηγητή» και οι υπόλοιποι εκτελούσαν εντολές. http://www.eglimatikotita.gr/

 ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ;;; ΜΙΑΖΕΙ Ο ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ :ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ!!!

Η ΣΥΛΛΕΧΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΗΛΘΕ!!!!!!!! ΤΡΕΞΤΕ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ!!! Εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αρ. φύλλου 810

1__article (1)

ΤΙ ΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΛΕΣ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΠΑΡΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΛΕΝΕ....... ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ!!!!!! ΓΙΑΥΤΟ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ!!!!!

ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!Πριν από μερικές ημέρες, η εφημερίδα «Παρασκήνιο» αποκάλυψε ότι υπάρχει κρυφή δημοσκόπηση η οποία φέρνει τη Χρυσή Αυγή στο 15% και έχει κάνει άνω-κάτω το Μέγαρο Μαξίμου! Μήπως όμως στα... χέρια του Μαξίμου υπάρχει και η παρακάτω δημοσκόπηση η οποία προκαλεί ...σεισμό στην Κυβέρνηση;

Ρωτάμε! Όπως επίσης, μπορούν να μας πουν ποια εταιρεία την έκανε; Απάντηση δεν περιμένουμε, για τον εξής απλό λόγο: Φαντάζεστε να βγει εταιρεία δημοσκοπήσεων που να εμφανίζει τη Χρυσή Αυγή με ποσοστά 24%;;; Την άλλη μέρα την «θάψανε». Δεν θα ξαναπάρει δουλειά από το σύστημα και θα αναγκαστεί να βάλει λουκέτο! Απλά πράγματα.
Εμείς όμως επιμένουμε να ρωτάμε, εάν είναι υπαρκτή η παρακάτω δημοσκόπηση (εμείς λέμε ότι είναι υπαρκτή). Δείτε και σκεφτείτε, μήπως τελικά αυτή η κρυφή δημοσκόπηση είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα και όχι αυτές που θέλει να παρουσιάζει το πολιτικό σύστημα.
ΣΥΡΙΖΑ 27,6%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 24,8%
ΝΔ 17,3%
ΠΑΣΟΚ 3,8%
ΑΝ.ΕΛ. 5%
ΔΗΜΑΡ 3,9%
ΚΚΕ 3,6%
Τα ποσοστά που απομένουν μέχρι το 100%, δηλαδή 31,3 % είναι, όλα μαζί (δεν ξέρω, δεν απαντώ, αναποφάσιστοι, άλλα κόμματα, κανένα κόμμα, άκυρα κ.λ.π.)

 www.eglimatikotita.g

ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΖΗΤΑΣ ΑΛΛΟΘΙ Ο ΟΑΡΧΗΓΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ!!!!!!!!!!!!!!ΤΣΙΠΡΑΣ: ΑΝ ΑΠΟΤΥΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ!!!!!!!! ΣΟΥ ΒΑΖΩ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΔΕΜΕΝΟ ΕΤΣΙ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΝΤΕΛΟΔΟΧΟΙ ΣΟΥ!!!!!

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην τηλεόραση της ΝΕΤ και στην εκπομπή της Έλλης Στάη, φορώντας ένα ροζ πουκάμισο, έδωσε το βράδυ της Δευτέρας ο πρώην… κομμαντάντε και νυν… leader of SYRIZA. Αναφερόμενος στην επίσκεψή του σε Γερμανία και Αμερική, είπε ότι θα συμμαχήσει και με τον… διάβολο, για να… σώσει την Ελλάδα. Και βέβαια, ο… χαριτωμένος leader δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην Χρυσή Αυγή, υποστηρίζοντας ότι… «δολοφονεί καθημερινά». Όμως, εντύπωση προκάλεσε ο τρόπος με τον οποίο ολοκλήρωσε τη συνέντευξη. Κοίταξε στα μάτια την Έλλη Στάη και με ύφος δραματικό της είπε επί λέξει:«Αν βγω κι εγώ αναξιόπιστος, τότε την επόμενη φορά θα μιλάτε με τον Μιχαλολιάκο κυρία Στάη και δε σας το εύχομαι αυτό». Προφανώς του ξέφυγε, αλλά είπε και μια μεγάλη αλήθεια! Μια μεταφορική εικόνα από το (καθόλου μακρινό) μέλλον…
ethnikismos.

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Συνέντευξη - κεραυνός του Συναγωνιστή Παππά προκαλεί πανικό στους αλβανούς - ΒΙΝΤΕΟ


ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ !!!!!!!

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ Α ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΣΤΙΣ 10 πρ. ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΝΤΕΡΤΙΛΗ !!!!!

ΠΟΛΥΒΙΟΣ ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ:ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΗΛΕΤΡΟΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ!!! ΣΕ ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ:ΠΡΟΧΩΡΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΡΥΞΗ ΤΩΝ ΥΔΡΟΓΟΝΑΘΡΑΚΩΝ


Χρυσή Αυγή -Απάντηση στη λάσπη του επικίνδυνου και προκλητικού Ρουπακιώτη

Ρουπακιώτης«Είμαι αντίθετος με όποιες ατομικές ή συλλογικές συμπεριφορές μπορεί να χαρακτηρίζονται ως τρομοκρατικές. Αυτές, όμως, δεν μπορεί κανείς να τις χρεώσει σε κόμμα σήμερα του κοινοβουλίου, εκτός από το...
κόμμα της ρατσιστικής βίας - στη Χρυσή Αυγή»

Ο υπουργός που αφήνει ελεύθερους αλλοδαπούς δολοφόνους Ελλήνων και αναρχικούς τρομοκράτες, σήμερα υβρίζει την Χρυσή Αυγή. Αν δεν τον κάλυπτε ο κατάπτυστος νόμος περί ευθύνης υπουργών θα ήταν ήδη κατηγορούμενος για τα ψέμματα και τις συκοφαντίες του.
Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου .ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΔΕΝ  ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κασιδιάρης: "Εμείς δεν θα σας τάξουμε παραμύθια για να πάρουμε τις ψήφους σας... Αυτά στη Χρυσή Αυγή ξεχάστε τα!!" Βίντεο!!


Κασιδιάρης: "Έχουν προκαλέσει τρόμο οι κρυφές δημοσκοπήσεις που μας δείχνουν δεύτερο κόμμα!!!" Βίντεο φωτιά!!






Χρυσή Αυγή: «Ψεύτης και συκοφάντης ο Τσίπρας»

Ευθεία επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η Χρυσή Αυγή με αφορμή το γεγονός ότι ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε το κόμμα Νίκου Μιχαλολιάκου ως «μία εγκληματική συμμορία που καθημερινά δολοφονεί ανθρώπους».

  Αναλυτικά η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής:

  «Τσίπρας στη ΝΕΤ – 28/1/13:”Η Χρυσή Αυγή είναι μία εγκληματική συμμορία που καθημερινά δολοφονεί ανθρώπους”.

  Εκτός από κωλοτούμπας του μνημονίου ο Τσίπρας αποδεικνύεται επίσης κοινός συκοφάντης, ψεύτης και λασπολόγος. Υβρίζει μονίμως την Χρυσή Αυγή, εντός και εκτός Ελλάδος, γιατί αποτελεί και αυτός μέρος του Συστήματος που πολεμά το Κίνημά μας».

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: "Ο Ν.Ντερτιλής ήταν ένας ξεχωριστός Έλληνας"

ΑΠΕΤΙΣΑΝ ΦΟΡΟ ΤΙΜΗΣ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ
 
Σε ανακοίνωσή του με αφορμή τον θάνατο του έγκλειστου στρατηγού Ν.Ντερτιλή ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή αναφέρει τα εξής:
«Πέθανε ο στρατηγός Νικόλαος Ντερτιλής, φυλακισμένος επί 38 έτη από το καθεστώς της μικρόψυχης και άσπλαχνης Μεταπολίτευσης. Έφυγε απροσκύνητος, με ψηλά το κεφάλι.
Άφησε την τελευταία του πνοή, πιστός στο λόγο της στρατιωτικής του Τιμής, ένας ξεχωριστός Έλληνας, ένας Στρατιώτης, που είχε χύσει το αίμα του για την Πατρίδα, στο πεδίο της μάχης και που τα στήθη του κοσμούσαν παράσημα ανδρείας!
Ο Στρατηγός Ντερτιλής είναι νεκρός. Έφυγε από τον κόσμο αυτό χωρίς να υπογράψει δήλωση μετανοίας στους δεσμώτες του και τηρώντας στο ακέραιο τον λόγο του, ότι το αποφυλακιστήριό του μπορούν να το καρφώσουν στο φέρετρό του»!
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΟΡΕΙΑΣ 2013.ΙΜΙΑ 1996 ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!!!!! ΤΙΜΩ!!!! ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΩ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΩΤΕΣ!!!! ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΡΕΜΕΙ Η ΓΗΣ!!!!!!ΒΙΝΤΕΟ


ΗΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ:"Όσοι έχουν ζωντανή Ελληνική ψυχή μέσα τους να είναι παρόντες...2/2 στις 19.00...!!"

Το 1996 ο τότε "πρωθυπουργός" Κ. Σημίτης, ο τότε Αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, συνεχίζοντας το καταστροφικό έργο εναντίον της Ελλάδας που είχαν ξεκινήσει οι προκάτοχοί του, σε πλήρη συννενόηση με τους Νεοταξίτες και τους Τούρκους τους έδωσε τα περιθώρια να μιλούν για "γκρίζες ζώνες". Δημιούργησαν μια τεχνητή ένταση αδιαφορώντας για τα θύματα που θα έπεφταν υπερασπιζόμενοι όσα αυτοί ζητούσαν να εγκαταληφθούν. Έλληνες ήρωες χάθηκαν εντελώς άδικα στα Ίμια που τώρα κάποιοι εξακολουθούν να τα θεωρούν "γκρίζες ζώνες"... Σήμερα το καταστροφικό τους έργο συνεχίζεται και το όραμά τους είναι να γίνει ολόκληρη η Ελλάδα μια γκρίζα ζώνη...
ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ!

Στην μνήμη των Χριστόδουλου Καραθανάση, Παναγιώτη Βλαχάκου και Έκτορα Γιαλοψού όσοι έχουν Ζωντανή Ελληνική ψυχή μέσα τους, πρέπει να απαντήσουν. Να επιλέξουν αν θα πορευτούν στην ζωή τους λιποψυχώντας, αφήνοντας τον αγώνα σε άλλους, ή αν θα δηλώσουν βροντερό το παρόν εκεί που οι δάδες του σήμερα θα συναντήσουν τους Ήρωες. Το Σάββατο 2/2 στις 19.00 στην Λέσχη Αξιωματικών... Το κάλεσμα δεν είναι για όλους... Είπαμε... 
ΜΟΝΟ ΌΣΟΙ ΈΧΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ...


Ηλίας Παναγιώταρος - Μέλος Π.Σ. ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ 
Βουλευτής Β΄Αθήνας
 
Ο ΧΡΥΣΑΕΤΟΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΝ!!!!!!

Η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ Ι.ΜΕΤΑΞΑ.Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΕΚΑΝΕ ΣΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ!!!!!!!! ΑΘΑΝΑΤΟΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ!!!!!! ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΙΑ!!!!!


ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΜΕΤΑΞΑ!!!! ΥΠΑΡΧΕΙ;;;; ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ !!!!!!! Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!!!!!!!!!!! ΕΡΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΡΕΜΕΙ Η ΓΗΣ!!!!

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των Eλλήνων Αγροτών - ΒΙΝΤΕΟ


Το απόγευμα του Σαββάτου, 26 Ιανουαρίου, κλιμάκιο Συναγωνιστών  των Τ.Ο. Ημαθίας και Πέλλας, με επικεφαλής τον Συναγωνιστή και βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας, Κώστα Μπαρμπαρούση, επισκέφτηκε τους συγκεντρωμένους στην Κουλούρα Ημαθίας αγρότες, οι οποίοι διαμαρτύρονται για τις εξευτελιστικές τιμές των προϊόντων τους, την άδικη φορολόγηση και την γενικευμένη επίθεση που υφίσταται ο κλάδος τους από την μνημονιακή συγκυβέρνηση, η οποία τους έχει οδηγήσει στην απόλυτη εξαθλίωση.Οι αγρότες υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό το κλιμάκιο του κινήματός μας. Ο Συναγωνιστής Μπαρμπαρούσης, αγρότης ο ίδιος, συνομίλησε μαζί τους και του εξέφρασαν τα αιτήματα και τους λόγους αυτής της διαμαρτυρίας τους. Οι Συναγωνιστές εξέφρασαν την στήριξη του κινήματος στον αγώνα των αγροτών, αναλύοντας τις θέσεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ επί των γεωργικών ζητημάτων και δίνοντας έμφαση στην ανάγκη θεμελίωσης μιας ισχυρής, υγιούς και ευημερούσας αγροτικής τάξης ως απαραίτητο όρο για την οικονομική ανάκαμψη της Πατρίδας μας. Τονίστηκε ο ακηδεμόνευτος χαρακτήρας που θα πρέπει να έχουν οι κινητοποιήσεις των αγροτών, μακριά από παλαιοκομματικές τακτικές και παρασιτικά συνδικαλιστικά στοιχεία. Οι συγκεντρωμένοι εκδήλωσαν την ικανοποίησή τους για την παρουσία του κινήματος ενώ ξέσπασαν σε χειροκροτήματα όταν ο Συναγωνιστής Μπαρμπαρούσης τους είπε χαρακτηριστικά «Μην τους αφήνετε να σας διώξουν από τη γη σας. Εμείς θα τους διώξουμε».


Επίσκεψη Συναγωνιστή Μπαρμπαρούση σε συγκεντρωμένους αγρότες στην Κουλούρα Ημαθίας
Πρώτη ανάγκη για τη χώρα είναι η ενίσχυση του αγροτικού τομέα και η επιστροφή στην πρωτογενή παραγωγή με στόχο την ελληνική αυτάρκεια. Το κράτος είναι υποχρεωμένο να στηρίξει τον Έλληνα αγρότη έναντι του αντιπαραγωγικού και ζημιογόνου δημόσιου τομέα. Μόνο έτσι θα απαλλαγούμε από μνημόνια και τοκογλύφους.

Εν συνεχεία ακολούθησε συζήτηση μεταξύ αντιπροσωπείας των αγροτών και των Συναγωνιστών Ιωάννη Σαχινίδη και Ηλία Σταύρου, με αντικείμενο την δημιουργία δικτύου συνεχούς επικοινωνίας των τοπικών συνεταιρισμών με το κίνημά μας, αποσκοπώντας στην προώθηση και επίλυση ζητημάτων που ταλανίζουν τον πολύπαθο αυτό κλάδο. Η φράση «Είστε η τελευταία μας ελπίδα!» συνόδευσε για άλλη μια φορά την αποχώρησή μας από το πεδίο των κοινωνικών ζυμώσεων.

ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΧΑΡΗ Πέθανε ο στρατηγός Νίκος Ντερτιλής


Πέθανε ο στρατηγός Νίκος Ντερτιλής, ο τελευταίος εν ζωή από τους πρωταίτιους του στρατιωτικού κινήματος της 21ης Απριλίου 1967. Ο Ν.Ντερτιλής νοσηλευόταν στο νοσοκομείο με εγεφαλικό επεισόδιο,μετά από το θάνατο του γιού του Βασίλη.
Ο Ντερτιλής είχε καταδικαστεί σε ισόβια για τη δολοφονία του φοιτητή Μυρογιάννη, στα γεγονότα του Πολυτεχνείου, κάτι που ουδέποτε παραδέχθηκε και ουδέποτε στοιχειοθετήθηκε 100%..
Παρά το γεγονός ότι θα μπορούσε να αποφυλακιστεί δεν κατέθεσε ποτέ σχετική αίτηση και δεν δέχτηκε να βγει από τη φυλακή ακόμη και για τη κηδεία του γιού του.
Πολέμησε ηρωικά στις συγκρούσεις στην Κύπρο στις αρχές της δεκαετίας του 1960.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Σεραφείμ Πειραιώς: "Καλώς προβάλλει τον εθνικισμό η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!!!! ΕΝΔΟΞΕ ΔΕΣΠΟΤΗ ΚΑΙ ΠΟΙΜΕΝΑΡΧΗ ΑΞΙΕ !!!!!!


"Η Χρυσή Αυγή προβάλλει τον εθνικισμό και καλώς τον προβάλλει» δήλωσε ο σεβασμιότατος μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ, ο οποίος πρόσθεσε πως «η Χρυσή Αυγή πρέπει να αποβάλει κάποια πράγματα σε ορισμένους κύκλους της, όπως τις παγανιστικές ιδεοληψίες, αλλά εν πάση περιπτώσει δεν αποτελεί ούτε χρυσή ελπίδα ούτε μαύρη νύχτα. Είναι ένα κόμμα που εκφράζει ένα τμήμα των ψηφοφόρων".
Από την πλευρά του, κληθείς επίσης να σχολιάσει τις δηλώσεις Κουράκη, υπογράμμισε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ επαναλαμβάνει ένα λάθος της Αριστεράς. Αυτές οι απόψεις είναι το λιγότερο αφελείς και ασταθείς».
Κατηγόρησε δε, τα κόμματα της Αριστεράς ότι επιθυμούν αποχριστιανοποίηση του ελληνισμού. «Αυτή τη στιγμή η Αριστερά μιλά συνέχεια για το διαχωρισμό έθνους-Εκκλησίας. Θέλουν να αποχριστιανοποιήσουν το έθνος, αλλά αυτό μπορεί να συμβεί στο γένος των Ελλήνων;» ανέφερε χαρακτηριστικά.
«Ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΔΗΜΑΡ και το ΚΚΕ δεν θέλουν τη συμπόρευση έθνους-Εκκλησίας» κατέληξε ο μητροπολίτης Πειραιά.
«Αυτό που λέει ο κ. Κουράκης είναι μια πολιτική κουταμάρα, γι' αυτό προσπάθησε να το μαζέψει» δήλωσε, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 9,89, o μητροπολίτης Θεσσαλονίκης, Άνθιμος για τα περί φορολόγησης των πολιτών που δηλώνουν "Χριστιανοί Ορθόδοξοι".
Ο ίδιος σχολίασε χαρακτηριστικά: «Πώς είναι δυνατόν να λέμε τέτοιες απόψεις, τη στιγμή που προσπαθούμε να ξεπεράσουμε τις συνέπειες αυτής της κρίσεως; Με την ίδια λογική, όσοι δεν έχουν παιδιά, δεν πρέπει να πληρώνουν φόρους για σχολεία».

«Μόνο θετικές αντιδράσεις είχαμε μετά το χτεσινό μου κήρυγμα που είπα ''φέρτε τα λεφτά πίσω''» πρόσθεσε.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Τελετή Μνήμης ηρώων Ιμίων και πορεία στην Καρδίτσα


Τελετή Μνήμης ηρώων Ιμίων και πορεία στην Καρδίτσα - Φωτορεπορτάζ
Την Κυριακή 27 Ιανουαρίου μπροστά στο μνημείο του ήρωα Γ. Καραϊσκάκη στην Καρδίτσα συγκεντρώθηκε πλήθος συναγωνιστών με ελληνικές σημαίες και εθνικιστικό πάθος για να τιμήσουν την μνήμη των Ελλήνων αξιωματικών που έπεσαν στα Ίμια το 1996,  του Χριστόδουλου Καραθανάση, του Παναγιώτη Βλαχάκου και του Έκτορα Γιαλοψού.

 Την τελετή μνήμης τίμησαν με την παρουσία τους το μέλος της Κ.Ε.,  Συναγωνιστής Γιώργος Μισιάκας, ο Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος βουλευτής Λάρισας, ο Χρήστος Αθανασάκος επικεφαλής του νομού Καρδίτσας και ο βουλευτής Β´  Πειραιώς Γιάννης Λαγός όπου ήταν και ο κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης.


Στην συνέχεια έγινε πορεία στην πόλη της Καρδίτσας με τα συνθήματα "ΑΙΜΑ - ΤΙΜΗ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" να δονούν την ατμόσφαιρα και τον κόσμο να εκδηλώνεται με ιδιαίτερη θέρμη. Ακολούθησε η κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας στα γραφεία της Τ.Ο. Καρδίτσας με μοναδική ευχή να συνεχίσουμε με μεγαλύτερο πάθος τον αγώνα μέχρι την Νίκη.

Ο Γρίβας ζει...!!! O Γρίβας ζει...!!! Βίντεο από το μνημόσυνο του αρχηγού στη Λευκωσία που έκλαψε χθες για το κατεχόμενο Τρίκωμο...



Δάκρυσε ο ουρανός της Λευκωσίας απόψε το πρωί στην Κύπρο μας όταν απο τα μεγάφωνα ακούστηκε ο πόθος, η ελπίδα, η προτροπή, να στήσουμε αδριάντα του Αρχηγού... 

στο κατεχόμενο Τρίκωμο, εκεί που μεγάλωσε ο Γρίβας και που πατά 40 σχεδόν χρόνια ατουφέκιστος ο τούρκος...
Δείτε εικόνες και στιγμιότυπα από το μνημόσυνο του Αρχηγού! 
 
 
 
Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΙΔΡΥΣΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΡΩΝ. ΒΙΝΤΕΟ
 
 

Read more: http://elnewsgr.blogspot.com/2013/01/o_28.html#ixzz2JHNkyPo3

ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΘΑΝΑΤΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ ΣΤΟΝ ΘΝΗΤΟ ΣΙΑΤΙΣΤΗΣ---------------.ΑΠΑΝΤΗΣΗ-ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΣΙΑΤΙΣΤΗΣ ΠΑΥΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

Πόσο μας λείπει...!!! Ο Αρχιεπίσκοπος κεραυνός, ο Ελληνόψυχος Αρχιεπίσκοπος του Γένους Χριστόδουλος...!!


Θεσσαλονικιός που υπογράφει ως "Μαχητής Θεσσαλονίκης" δίνει απάντηση προς τον Μητροπολίτη Καστοριάς, ο οποίος με δηλώσεις του επιτέθηκε στην Χρυσή Αυγή, λέγοντας ότι "εξευτελίζει το Χριστό στα πρόσωπα των μεταναστών". Ιδού η ανάρτησή μας:  "ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΤΑ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ: "ΕΞΕΥΤΕΛ...":
Και η απάντηση του "Μαχητή Θεσσαλονίκης"
"Άκου να σου πω δεσπότη γιατί φαίνεται ακούς μόνον αυτούς που σε γλείφουν και έχεις καβαλήσει για τα καλά το καλάμι.
 
1)Είσαι δεσπότης ακούς; Είσαι για να διακονείς την εκκλησία. Αν ήθελες να ασχοληθείς με την πολιτική ή απέτυχες να ανέβεις εκεί, να ξαναγυρίσεις εκεί. Εδώ είσαι για να υπηρετείς την εκκλησία. Πέταξε λοιπόν τα ράσα και ξαναγύρνα στο ΚΚΕ ή σε όποιο κόμμα ξεκίνησες.
 
2)Γράφεις και ξαναγράφεις τα ίδια και τα ίδια. Και σε ξαναρωτάω μπας και διαβάσεις το σχόλιό μου:
 
Μπορεί ο χριστιανός να είναι καπιταλιστής, μπορείς να είναι κομμουνιστής αλλά δεν μπορείς να είναι Χρυσή Αυγή;
 
Πότε το έκανες το καινούργιο ευαγγέλιο μου λες;
 
3) Πριν συκοφαντήσεις κάποιον πρέπει να έχεις τη στοιχειώδη αξιοπρέπεια να διαβάζεις τι λέει. Η Χρ.Αυγή δεν λέι ότι οι άλλοι άνθρωποι -όσοι δεν είναι Έλληνες- είναι κατώτεροι. Απλά λέει ότι ΔΕΝ χωράμε σε αυτό το κράτος και πρέπει να φύγουν άμεσα.

 
Καταλαβαίνεις;
 
Σταμάτα λοιπόν να τους συκοφαντείς ότι τάχα κατεβάζουν την αξία του ανθρώπινου προσώπου. Και δεν την κατεβάζει την αξία του προσώπου ο καπιταλιστής ή ο κομμουνιστής
 
4) Αν εσύ νομίζεις ότι τα εκατομμύρια λαθρομετανάστες που γέμισαν τις πόλεις και τα χωριά μας δεν χρειάζεται να φύγουν, να τους πάρεις στο μητροπολιτικό σου μέγαρο να τους φιλοξενήσεις. Να τους δώσεις και το πολυτελές σου αυτοκίνητο να το οδηγούν. Να τους δώσεις και το μισθό σου.
 
Με τα ξένα κόλυβα όλοι φιλεύσπλαχνοι το παίζουν. Έλα να ζήσεις στην Κασσάνδρου στη Θεσσαλονίκη ή στην Ξηροκρήνη ή στο Βαρδάρη ή πάνε στην Αθήνα στις περιοχές που κατέληξαν γκέτο. Από την ήσυχη Σιάτιστα και τα ασφαλή χωριουδάκια της, μια χαρά την εκφράζεις την αγάπη σου για τους λαθρομετανάστες, βλέπω.

ΥΓ. Μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ πόσο κόστισε η επίσκεψη του Πατριάρχη σε Δήμο, φορείς και στη Μητρόπολη και πόσο κόστισαν τα αεροπανό και τα δώρα και τα πολυτελή τραπέζια και οι διανυκτερεύσεις;".
 
 
ΟΥ-ΟΥ--ΟΥ--ΚΟΥΜΟΥΝΑ
 
 

Βίντεο: Η διαθήκη του Χριστόδουλου για τον Ελληνισμό: Σταθήτε όλοι όρθιοι στις επάλξεις και μην ξεπουλήσετε τα πρωτοτόκια μας...!! Με τη φωνή του...




"Οι αναθεωρητές πολύ κακή συγκυρία επέλεξαν για να γκρεμίσουν από τις καρδιές των Ελλήνων τα κάστρα των θυσιών.

Σταθήτε όλοι όρθιοι στις επάλξεις σας και μη ξεπουλήσετε τα πρωτοτόκια μας. Διδάξτε στα παιδιά σας την αλήθεια, όπως την εβίωσαν οι αείμνηστοι Πατέρες μας. Ο λαός μας ξέρει να υπερασπίζεται τα ιερά και τα όσιά του. Το έχει κατ' επανάληψιν αποδείξει. Και θα το αποδείξει και πάλι. Αντίσταση και Ανάκαμψη! Για να ξαναβρούμε ό,τι έχουμε χάσει, για να υπερασπισθούμε ό,τι κινδυνεύει"
 

Read more: http://elnewsgr.blogspot.com/2013/01/blog-post_2574.html#ixzz2JHDQLihQ

Απάντηση της Χρυσής Αυγής στις δηλώσεις Κουράκη


Να πληρώνουν οι Συριζαίοι τον παχυλό βουλευτικό μισθό του Κουράκη και τα εκατομμύρια της επιχορήγησης που εισπράττει το κόμμα τους.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Χρυσή Αυγή: Άμεση ενίσχυση των Ελλήνων αγροτών και της πρωτογενούς παραγωγής


"Πρώτη ανάγκη για τη χώρα είναι η ενίσχυση του αγροτικού τομέα και η επιστροφή στην πρωτογενή παραγωγή με στόχο την ελληνική αυτάρκεια. Το κράτος είναι υποχρεωμένο να στηρίξει τον Έλληνα αγρότη έναντι του αντιπαραγωγικού και ζημιογόνου δημόσιου τομέα. Μόνο έτσι θα απαλλαγούμε από μνημόνια και τοκογλύφους."
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Συνέντευξη Πρετεντέρη με θέμα όχι το νέο βιβλίο του αλλά....τη Χρυσή Αυγή!

Συνέντευξη στο site iefimerida.gr έδωσε ο γνωστός δημοσιογραφικός ταγός, Γιάννης Πρετεντέρης με αφερμή ένα νέο εκδοτικό του εγχείρημα που φυσικά και δεν είναι κάποια φιλοσοφική αναζήτηση αλλά...παραπολιτικά σχόλια για την..κρίση του 2009.

Ερωτάται ο δημοσιογράφος αν έχει κάποια σχέση με κάποιο κόμμα.

"Δεν έχω σχέση με κανένα κόμμα. Κοιτάξτε, δεν έχω πρόβλημα με κανέναν πλην αυτών που είναι οφθαλμοφανώς χυδαίοι. Και δεν θέλω να έχω πολλά πολλά με την Χρυσή Αυγή. Μια φορά είχε μπουκάρει το '95 σε μια εκπομπή μου στον Αντ1 ο Μιχαλολιάκος και διέκοψα επιτόπου την εκπομπή."

Δια του λόγου το αληθές δείτε το βίντεο για να καταλάβετε ποιός....έφυγε κλωτσηδόν και ταπεινωμένος από την εκπομπή!
Βέβαια ο Πρετεντέρης παρακάτω παραδέχεται ότι είναι φίλος με τον ΓΑΠ - Jeffrey και με πολλούς άλλους πολιτικούς..Τώρα πώς γίνεται να μην σχετίζεται με κάποιο κόμμα, αυτό μόνο ένας γνήσιος προπαγανδιστής του καθεστώτος μπορεί να το...διαστρεβλώσει!

Εκφράζοντας παράλληλα και τη..."δημοκρατικότητά" του σε άλλο σημείο ομολογεί, αφοπλιστικά, σε σχέση με το ενδεχόμενο να καλέσει κάποιον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής στην εκπομπή του ή τον ίδιο τον Αρχηγό του Εθνικιστικού Κινήματος..

"Δεν με ενδιαφέρει όμως η άποψη της Χρυσής Αυγής για τα θέματα της κοινωνίας....... Εγώ δεν θα τον καλούσα τον Μιχαλολιάκο και δεν τον κάλεσα!"

Κύριε Πρετεντέρη η επωδός του ελληνικού λαού σας ακολουθεί..
"αλήτες, ρουφιάνοι, δημοσιογράφοι"
Και όσο συνεχίζεται η ανελέητη και οικτρή αντεθνική προπαγάνδα των ΜΜΕ η ιαχή θα μεγαλώνει.

Δήλωση του Ηλία Κασιδιάρη: "Το 2013 θα κυριαρχήσουμε.."


Δηλώσεις του Ηλία Κασιδιάρη σε τοπικό μέσο της Φθιώτιδας..

Σαν σήμερα εκοιμήθη ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος


Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Χριστόδουλος, κατά κόσμος Χρήστος Παρασκευαΐδης, γεννήθηκε στις 17 Ιανουαρίου 1939 στην Ξάνθη και σπούδασε Νομικά και Θεολογία. Διδάκτωρ Θεολογίας, πτυχιούχος γαλλικής και αγγλικής γλώσσας, γνώστης ιταλικής και γερμανικής, χειροτονήθηκε διάκονος το 1961 και πρεσβύτερος το 1965.
Εννέα χρόνια ήταν ιεροκήρυκας στο ναό της Κοιμήσεως Θεοτόκου Φαλήρου, ενώ διετέλεσε επί επτά χρόνια γραμματέας της Ιεράς Συνόδου. Νεότατος, μόλις 35 ετών, το 1974 εξελέγη μητροπολίτης Δημητριάδος, απ' όπου αναχώρησε, όταν εξελέγη αρχιεπίσκοπος Αθηνών. Πήρε μέρος σε πολλές εκκλησιαστικές αποστολές στο εξωτερικό, ενώ συνέγραψε πλήθος επιστημονικών και εποικοδομητικών κειμένων. Αρθρογράφησε στον εκκλησιαστικό Τύπο, αλλά και σε εφημερίδες.
Το 1998, μετά το θάνατο του αρχιεπισκόπου Σεραφείμ, τρεις ήταν οι επικρατέστεροι υποψήφιοι: ο Δημητριάδος Χριστόδουλος, ο Θηβών Ιερώνυμος και ο Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμος. Εξελέγη αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, ο από Δημητριάδος Χριστόδουλος, ο οποίος προκάλεσε αίσθηση στην κοινή γνώμη, από την πρώτη στιγμή που άρχισε να διαβάζει τον «επιβατήριο» λόγο του στον κατάμεστο μητροπολιτικό ναό Αθηνών.
Πολύ γρήγορα, όλοι μιλούσαν για τον Αρχιεπίσκοπο, που καλούσε τη νεολαία να πλησιάσει την Εκκλησία, «ακόμα και με το σκουλαρίκι», ζητούσε συγγνώμη από τους νέους για όσα δεν έγιναν από τους μεγαλύτερους, ενώ άρχισε αμέσως να ασχολείται με την αναζωογόνηση όλων των υπηρεσιών της Εκκλησίας και κυρίως του φιλανθρωπικού τομέα.
Υπό την ηγεσία του, προάγεται το έργο της Εκκλησίας σε ολόκληρο τον κοινωνικό τομέα. Ιδρύονται νέοι οργανισμοί που καλύπτουν τομείς, όπως η βιοηθική, η μέριμνα για τους τοξικομανείς, την κακοποιημένη γυναίκα, την άγαμη μητέρα. Τέλος, ίδρυσε τη Μη Κυβερνητική Οργάνωση «Αλληλεγγύη», μέσω της οποίας γίνεται παρέμβαση με ανθρωπιστική βοήθεια, σε παγκόσμια κλίμακα.
Ίδρυσε την υπηρεσία Διαδικτύου, δημιουργώντας συγχρόνως ψηφιακή βιβλιοθήκη σε 9 γλώσσες, πινακοθήκη, μουσικοθήκη και πύλη πολιτιστικών ειδήσεων στα ελληνικά και αγγλικά.
Ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος με το λόγο του προκάλεσε αντιδράσεις. Σχολιάσθηκε θετικά, αλλά και αρνητικά. Δύο μεγάλα γεγονότα σημάδεψαν τα πρώτα χρόνια της ποιμαντορίας του: η σύγκρουση με την κυβέρνηση Κ. Σημίτη για την αναγραφή του θρησκεύματος στις ταυτότητες, που άρχισε την άνοιξη του 2000 και απασχόλησε για περίπου δύο χρόνια την κοινή γνώμη, ενώ αμέσως μετά άρχισε και η κρίση με το Οικουμενικό Πατριαρχείο που κράτησε ως το 2004 και έληξε μετά την παρέμβαση της υπουργού Παιδείας Μαριέττας Γιαννάκου.
Για πρώτη φορά στα χρονικά, το 2001 αρχίζει να διαφαίνεται ότι ο Αρχιεπίσκοπος θα δεχθεί στην Αθήνα τον τότε Πάπα Ιωάννη Παύλο Β', γεγονός που πριν συμβεί φαινόταν αδιανόητο. Υπήρξαν κάποιες αντιδράσεις, υπήρξαν ανακοινώσεις από φανατικούς, όμως ο ίδιος ο αρχιεπίσκοπος καταφέρνει και πείθει πρωτίστως τους ιεράρχες και ο Πάπας επισκέπτεται την Αθήνα, κατόπιν προσκλήσεως του τότε Προέδρου της Δημοκρατίας Κ. Στεφανόπουλου.
Στο αρχιεπισκοπικό Μέγαρο, και παρουσία των μελών της Ιεράς Συνόδου, ο Ποντίφηκας ζήτησε συγγνώμη για τα δεινά του παρελθόντος. Ο Αρχιεπίσκοπος αρχίζει πρώτος να τον χειροκροτεί και ακολουθούν οι συνοδικοί Ιεράρχες. Ο πάγος μεταξύ των δύο Εκκλησιών εκείνη τη στιγμή άρχισε να λιώνει. Πέντε χρόνια αργότερα, το Δεκέμβριο του 2006, ο Αρχιεπίσκοπος θα ανταποδώσει την επίσκεψη του Πάπα, πηγαίνοντας στο Βατικανό, και συναντώντας πλέον το νεοεκλεγέντα Πάπα Βενέδικτο ΙΣΤ'.
Ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος εκοιμήθη στις 28 Ιανουαρίου 2008, έπειτα από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο.
[Πηγή sansimera.gr]
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ-ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΡΤΗΖΟΥΜΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΑΠΛΥΤΟ ΕΛΕΙΝΟ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ .ΓΙΑΤΙ Ο ΧΡΥΣΑΕΤΟΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΑΘΑΝΑΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΝΑΙΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΣΕΙ.ΑΜΑ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΛΑ ΣΤΟ ΛΑΣΙΘΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΑΥΤΑ ΑΠΛΥΤΕ!!!


Μνημόσυνο Τιμής Παναγιώτη Βλαχάκου.Εκδήλωση μνήμης και πορεία εκατοντάδων Εθνικιστών στην Σπάρτη

stiky__articleΕκατοντάδες εθνικιστές και πατριώτες της Λακωνίας τίμησαν σήμερα το πρωί τους ήρωες των Ιμίων στην πόλη της Σπάρτης. Μπροστά στο μνημείο του Αντιπλοιάρχου Βλαχάκου, όπου δεσπόζει η προτομή του ήρωα και ένας αετός, σύμβολο της ελευθερίας, συγκεντρώθηκαν τα μέλη της Τ.Ο. Σπάρτης με ελληνικές σημαίες και εθνικιστικά λάβαρα.

DSC015531Ακολούθησε τρισάγιο και σύντομοι χαιρετισμοί από εκπροσώπους τοπικών οργανώσεων της Πελοποννήσου και τους συναγωνιστές βουλευτές Κουκούτση και Κασιδιάρη. Στο τέλος της λιτής τελετής οι συγκεντρωμένοι έψαλλαν τον Εθνικό Ύμνο.
 DSC015611Στη συνέχεια ξεκίνησε μία οργανωμένη πορεία προς την κεντρική πλατεία της Σπάρτης. Εθνικιστικά συνθήματα δονούσαν την ατμόσφαιρα: “Πατρίδα, Τιμή, Χρυσή Αυγή”, “Ελλάς, Ελλάς ή ταν ή επί τας”, “Αλήτες, προδότες, πολιτικοί”. Οι κάτοικοι της πόλης υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό και χειροκροτήματα τους Εθνικιστέ


DSC015721Καταλήξαμε στα γραφεία της Τ.Ο. Σπάρτης και κάτω από την σκιά του Ταϋγέτου ανανεώσαμε το ραντεβού μας για το ερχόμενο Σάββατο στην Αθήνα, στη μεγάλη συγκέντρωση τιμής και μνήμης για τα Ίμια.
 ΠΗΓΗ

ΜΝΗΜΟΣΥΜΟ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΔΙΓΕΝΗ -ΓΡΙΒΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΕ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΜΕΛΛΩΝ ΤΟΥ ΕΛΑΜ !!!!!!!ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΕΟΚΑ ΣΥΓΚΙΝΗ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΤΟΥ ΔΙΓΕΝΗ


ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗΣ :ΟΣΑ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙ ΔΥΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΠΑΝΝΝΝΙΙΙΙΚΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

«ΘΑΒΟΥΝ» ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20%;!

Έτσι εξηγούνται τα πενταψήφια του Δένδια και οι “αντιφασιστικές” πορείες…
ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗ Ν.Δ! 
ΜΟΥΦΑ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΗ ΝΔ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ !kalpesΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!
Πριν από μερικές ημέρες, η εφημερίδα «Παρασκήνιο» αποκάλυψε ότι υπάρχει κρυφή δημοσκόπηση η οποία φέρνει τη Χρυσή Αυγή στο 15% και έχει κάνει άνω-κάτω το Μέγαρο Μαξίμου! Μήπως όμως στα… χέρια του Μαξίμου υπάρχει και η παρακάτω δημοσκόπηση η οποία προκαλεί …σεισμό στην Κυβέρνηση; Ρωτάμε! Όπως επίσης, μπορούν να μας πουν ποια εταιρεία την έκανε; Απάντηση δεν περιμένουμε, για τον εξής απλό λόγο: Φαντάζεστε να βγει εταιρεία δημοσκοπήσεων που να εμφανίζει τη Χρυσή Αυγή με ποσοστά 24%;;; Την άλλη μέρα την «θάψανε». Δεν θα ξαναπάρει δουλειά από το σύστημα και θα αναγκαστεί να βάλει λουκέτο! Απλά πράγματα.
Εμείς όμως επιμένουμε να ρωτάμε, εάν είναι υπαρκτή η παρακάτω δημοσκόπηση (εμείς λέμε ότι είναι υπαρκτή). Δείτε και σκεφτείτε, μήπως τελικά αυτή η κρυφή δημοσκόπηση είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα και όχι αυτές που θέλοει να παρουσιάζει το πολιτικό σύστημα.
ΣΥΡΙΖΑ 27,6%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 24,8%
ΝΔ 17,3%
ΠΑΣΟΚ 3,8%
ΑΝ.ΕΛ. 5%
ΔΗΜΑΡ 3,9%
ΚΚΕ 3,6%
Τα ποσοστά που απομένουν μέχρι το 100%, δηλαδή 31,3 % είναι, όλα μαζί (δεν ξέρω, δεν απαντώ, αναποφάσιστοι, άλλα κόμματα, κανένα κόμμα, άκυρα κ.λ.π.).

ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΝΥΝ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΗΤΕ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑΣΑΣ

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΩΝ ΛΟΓΙΣΜΩΝ ΜΑΣ

Από το ΜΗΝΙΑΙΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ – Α.Τ. 66 irakleio-vasiki__article                   
Ένα κείμενο του Αρχηγό μας, το οποίο εγράφη τον Οκτώβριο του 1991 και παρ’ όλα αυτά εξακολουθεί και είναι επίκαιρο!
Όταν στα 1977 βρέθηκα στη Σχολή Εφέδρων Αξιωματικών Πεζικού στο Ηράκλειο της Κρήτης, η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας είχε απαγορεύσει να τραγουδούν στο στράτευμα την “Βόρειο Ήπειρο”. Το κάποτε πολύ γνωστό και σήμερα για πολλούς άγνωστο εμβατήριο “Μακεδονία ξακουστή” ακουγόταν, σύμφωνα με διαταγή του Υπουργείου Ενικής Αμύνης, στρεβλωμένο. Συγκεκριμένα εκεί που έλεγε: “Μακεδονία ξακουστή του Αλεξάνδρου η χώρα, που έδιωξες τους Βούλγαρους και ελεύθερη είσαι τώρα“. Όλα αυτά σαν μια μικρή υπόμνηση για όσους ξεχνούν ή τους συμφέρει να ξεχνούν και ακόμα γιατί πρέπει επιτέλους να αντιληφθούμε ότι όλα σε αυτόν τον κόσμουν έχουν μία συνέχεια.
Όταν λέγαμε ότι οι συμφωνίες της Ζυρίχης θα οδηγήσουν τους Τούρκους στην Κύπρο, μας φώναζαν “φασίστες”.
Όταν λέγαμε ότι οι Τούρκοι στη Θράκη και η ανοχή απέναντί τους είναι επικίνδυνη, μας έλεγαν “φασίστες”.
Όταν λέγαμε ότι οι Σλαύοι θέλουν την Μακεδονία μας, μας λέγανε “φασίστες”.
Όταν λέγαμε ότι οι κομμουνιστές είναι μίσθαρνα όργανα της Μόχσας μας λέγανε “φασίστες”.
Όταν λέγαμε ότι δεν θα ανοίξει ο φάκελλος της Κύπρου, μας λέγανε “φασίστες”.
Όταν λέγαμε ότι ο μπολσεβικισμός είναι πικρή σκλαβιά, μας λέγανε “φασίστες”.
Σήμερα, που με θράσος οι Τούρκοι ζητούν δικαιώματα στην Θράκης μας.
Σήμερα, που τα Σκόπια, με την βοήθεια των Βουλγάρων και της εβραιοκίνητης πολιτικής των ΗΠΑ, απειλούν την Μακεδονία.
Σήμερα, που όλοι γνωρίζουν την πικρή σκλαβιά των αδελφών μας, της Βορείου Ηπείρου.
Σήμερα, ας είμαστε πρώτα απ’ όλα επιφυλακτικοί απέναντι σε όλους αυτούς, που χθες διαφωνούσαν μαζί μας και τώρα δήθεν συμφωνούν.
Ας είμαστε επιφυλακτικοί απέναντι στους επαγγελματίες του ψεύδους πολιτικούς, που ξεπουλούσαν δεκαετίες ολόκληρες τα εθνικά συμφέροντα και σήμερα αισθάνονται ξαφνικά πατριώτες και εθνικιστές.
Μας λένε ψέμματα όλοι αυτοί οι σημερινοί, μα και χθεσινοί επώνυμοι, που ξαφνικά “θυμήθηκαν” την Βόρειο Ήπειρο, την Θράκη, την Μακεδονία.
Μας λένε ψέμματα γιατί το πρόβλημα δεν είναι σημερινό, υπήρχε και χθες και τότε αυτοί τηρούσαν με ευλάβεια την ένοχη σιωπή τους.
Στα χέρια τα δικά μας, στα χέρια αυτών, που ποτέ δεν ελησμόνησαν το Αργυρόκαστρο, το Μοναστήρι, τον Πύργο, την Πόλη, την Τραπεζούντα, την Σμύρνη, την Προύσα, την Κυρήνεια, στα χέρια αυτών που ποτέ δεν ελησμόνησαν την “Πατρίδα των λογισμών μας” είναι το μέλλον και όχι σε αυτούς που περιστασιακά γίνονται από αρνησιπάτριδες, πατριώτες. 
Στα χέρια αυτών που όταν μιλούσαν για την Μεγάλη Ελλάδα, οι δημοκράτες πολιτικοί και οι οπαδοί τους, τους έλεγαν “Φασίστες”.
Αυτοί οι “Φασίστες” είναι το μοναδικό μέλλον αυτού του αγιασμένου τόπου, αυτοί οι “Φασίστες” είναι ό,τι απέμεινε από το Αίμα, τους Μύθους και την Ποίηση αυτού του ρημαγμένου από την ανεμελιά και την ψευτο- δημοκρατία τόπου.”
    

27/01/1974 Γεώργιος Γρίβας Διγενής ΑΘΑΝΑΤΟΣ!

georgios_grivas__article

Βουλδής Χρυσής Αυγής: "Καμίνη αν είσαι μάγκας, έλα να με βγάλεις εσύ από το δημαρχείο!!" Βίντεο φωτιά!!


Η Χρυσή Αυγή έχει μετατρέψει τα γραφεία της σε «φρούριο»

Σε οχυρό έχει μετατρέψει η Χρυσή Αυγή τα γραφεία της στη λεωφόρο Μεσογείων ύστερα από το τρομοκρατικό χτύπημα που εκδηλώθηκε στα γραφεία της Ν.Δ.

  Στελέχη του κόμματος εκφράζουν φόβους ότι τα γραφεία μπορούν να γίνουν στόχος επιδρομής είτε κουκουλοφόρων είτε τρομοκρατών. Για το λόγο αυτό, όπως αναφέρει ο Τύπος της Κυριακής, τα εφοδιάζουν με εξοπλισμό, όπως ασπίδες και λαμβάνουν μέτρα αυτοπροστασίας τόσο στις εγκαταστάσεις όσο και στις μετακινήσεις τους.

  Έπειτα από απόφαση του υπουργείου Δημόσιας Τάξης, οι χρυσαυγίτες βουλευτές δεν φυλάσσονται από άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα προβεβλημένα στελέχη φυλάσσονται από ομοϊδεάτες τους, μέλη του κόμματος.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Βαλκανικό κομμουνιστικό συνέδριο για την αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής...!!

 

Συνάντηση «κομμουνιστικών και εργατικών κομμάτων από χώρες των Βαλκανίων» (Αλβανία, Βουλγαρία, Κροατία, Ρουμανία, Σερβία, Τουρκία και «Μακεδονία» – εφόσον πρόκειται για το «Κ.Κ. Μακεδονίας»…), έγινε σήμερα στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, με «οικοδεσπότη» το ΚΚΕ και με την παρουσία της Παπαρήγα, η οποία νωρίς το πρωί έκανε και την εισαγωγική τοποθέτηση.
Το θέμα της συνάντησης είναι η αντιμετώπιση του (ελληνικού) εθνικισμού («Η ανάπτυξη της ταξικής πάλης και ο προλεταριακός διεθνισμός ως απάντηση στον αστικό εθνικισμό και στον κίνδυνο του ιμπεριαλιστικού πολέμου») και προφανώς και του φορέα του ελληνικού εθνικισμού, δηλαδή της Χρυσής Αυγής.
Και μια παρατήρηση: όλων αυτών των χωρών τα Κ.Κ. μαζί δεν πιάνουν το ποσοστό του ΚΚΕ…









ΑΙΜΑ ---ΤΙΜΗ : Η πατρίδα τίμησε τη μνήμη του ΗΡΩΑ Ν. Σιαλμά...

Την 18η Ιουνίου 1992, ο Υποσμηναγός (Ι) Νικόλαος Σιαλμάς κατέπεσε στο Αιγαίο Πέλαγος κοντά στον Αϊ-Στράτη, χειριζόμενος αεροσκάφος F-1CG, της 114 Πτέρυγας Μάχης κατά τη διάρκεια εμπλοκής του σχηματισμού του με τουρκικά F-16 Fighting Falcon. Έπεσε στο καθήκον, προασπίζοντας τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας και την εθνική μας αξιοπρέπεια. Ο Νικόλαος Σιαλμάς βρισκόταν σε αποστολή αναχαίτισης τουρκικών αεροσκαφών που είχαν περάσει στον εθνικό εναέριο χώρο μας. Η αναγνώριση κατέληξε σε αερομαχία. Ο Τούρκος πιλότος εκμεταλλευόμενος την τεχνολογική ανωτερότητα του αεροπλάνου του (F-16) έναντι του ελληνικού κατάφερε να βρεθεί σε πλεονεκτική θέση. Όμως οι ελιγμοί του Σιαλμά ήταν τόσο δύσκολοι και απρόβλεπτοι που μόνο ένας πολύ έμπειρος πιλότος θα μπορούσε να τον εγκλωβίσει με την βοήθεια του ανώτερου F-16.Οι ελιγμοί του Νικόλαου γινόντουσαν όλο και πιο παράτολμοι θυμίζοντας το γύρο του θανάτου παρά πτήση αεροπλάνου.
Ο Ν.Σιαλμάς δεν ήταν διατεθειμένος να δώσει την <<ουρά>> στο πιάτο σε κανέναν, έτσι η τελευταία του επιλογή για να εγκαταλείψει τη προσπάθεια ο εισβολέας ήταν να πετάξει τόσο χαμηλά που ο εχθρός δεν θα είχε φανταστεί ούτε στα όνειρά του. Με λίγα λόγια θα προσπαθούσε να κάνει τη θάλασσα να γίνει ο εφιάλτης του Τούρκου πιλότου.. Όμως ότι δεν μπόρεσε να καταφέρει ο Τούρκος το κατάφερε η τεχνολογία. Το F-1 ήρθε σε απώλεια στήριξης και σε συνδυασμό με το χαμηλό ύψος πτήσης (λίγα πόδια) δεν του άφησαν περιθώρια...έτσι....το Αιγαίο άνοιξε τα χέρια του και αγκάλιασε τον Ήρωα Νικόλαο Σιαλμά. Ο Τούρκος απόφυγε τη σύγκρουση την τελευταία στιγμή... Ο Νικόλαος Σιαλμάς έμεινε πιστός στην πατρίδα του και στα ιδανικά του μέχρι το τέλος. Έδειξε στην πράξη την αυταπάρνηση και τον ηρωισμό. Έδωσε σάρκα και οστά στο ρητό των Αρχαίων Σπαρτιατών «Ή ταν η επί τας». Όπως επίσης και στο “σύνθημα” της Εθνέγερσης του 1821 «Ελευθερία ή Θάνατος». Το βίντεο της πτώσης, όπως καταγράφηκε από το τουρκικό μαχητικό: 

Ο Σιαλμάς ήταν ένας μονάχα από τους χειριστές της πολεμικής μας Αεροπορίας που έπεσαν κατά τη διάρκεια αναχαίτισης στο Αιγαίο ή κατά τη διάρκεια προετοιμασίας για αυτές. Ένας από αυτούς που προσέφεραν τη μέγιστη θυσία στην πατρίδα. Την ίδια τους τη ζωή. «Φτάνοντας στον Αϊ-Στράτη θα δεις το μνημείο του Σιαλμά. Μια τεράστια μεταλλική ασπίδα απλώνεται στο νησάκι. Το φως του ήλιου αντανακλά. Δυο λέξεις χαραγμένες. “Μολών Λαβέ”. Αυτό το μνημείο που έχει στηθεί στον Αϊ-Στράτη προς τιμήν του πεσόντος υποσμηναγού Νίκου Σιαλμά συμβολίζει παράλληλα και τις προσπάθειες όλων των Ελλήνων χειριστών στις δεκαετίες του ακήρυκτου πολέμου στο Αιγαίο.»
Σε μία σεμνή τελετή στο αεροδρόμιο της Δεκελείας στο Τατόι ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Π. Παναγιωτόπουλος και η Πολεμική Αεροπορία απέδωσαν σήμερα φόρο τιμής στον Υποσμηναγό (Ι) Ν. Σιαλμά και ...
ετίμησαν τη μνήμη του ήρωα αεροπόρου δίνοντας το όνομα του στο αμφιθέατρο της Σχολής Ικάρων. Ο Ν. Σιαλμάς έχασε τη ζωή του στις 18-6-1992 στη διάρκεια διατεταγμένης αποστολής αναχαίτισης τουρκικών μαχητικών που είχαν εισέλθει παράνομα στο FIR Αθηνών. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο πατέρας του φονευθέντος “υπέρ βωμών και εστιών” αεροπόρου απευθυνόμενος τόσο στον Υπουργό και την στρατιωτική ηγεσία και κυρίως στους συναδέλφους του Ν. Σιαλμά και στους νεαρούς Ίκαρους είναι σημαντικό ότι ο Νίκος εθυσιάσθηκε για την πατρίδα τιμώντας τον όρκο του αλλά και η “πατρίδα δεν ξεχνά και τιμά τους ήρωες”.ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ!!!
Read more: http://elnewsgr.blogspot.com/2013/01/blog-post_4347.html#ixzz2J9bJUi5K

Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Χρυσή Αυγή για ΣΥΡΙΖΑ: Βλέπετε φαντάσματα! Δε βρέχει, σας φτύνουν!!!


Διαψεύδει η Χ.Α τη φήμη που κυκλοφόρησε από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ για επίθεση 4 χρυσαυγιτών στον Αλέξη Τσίπρα.
Το όλο επεισόδιο δεν υπέπεσε στην αντίληψη του Αλέξη Τσίπρα ο οποίος ενημερώθηκε εκ των υστέρων και δεν θέλησε να το σχολιάσει.
Η είδηση που κυκλοφόρησε από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει πως ...
αρχικά τα μέλη της Χρυσής Αυγής προσπάθησαν να θέσουν ερωτήσεις στον κ. Τσίπρα και στη συνέχεια κινήθηκαν προς το μέρος του με απειλητικές διαθέσεις.Την παρουσία τους είχαν εντοπίσει εγκαίρως μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Νέας Υόρκης κατά την διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο Μεταπτυχιακό Κέντρο του Δημοτικού Πανεπιστημίου Νέας Υόρκης (CUNY) με ομιλητή τον Αλέξη Τσίπρα.Η ασφάλεια του Πανεπιστήμιου επενέβη και τους απομάκρυνε. 
Οι ομογενείς κατά την έξοδό τους καθύβρισαν τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και αναφέρθηκαν με υποτιμητικό τρόπο στους μετανάστες. Το όλο επεισόδιο δεν υπέπεσε στην αντίληψη του Αλέξη Τσίπρα ο οποίος ενημερώθηκε εκ των υστέρων και δεν θέλησε να το σχολιάσει.
Το περιστατικό σχολίασε από την πλευρά της η Χρυσή Αυγή, που αρνήθηκε οποιαδήποτε σχέση και έκανε λόγο για φαιδρή είδηση. «Βλέπουν «φαντάσματα» και προσπαθούν να κατασκευάσουν «σκιάχτρα», προκειμένου να διατηρήσουν στην εξουσία το αμαρτωλό καθεστώς που χρόνια τώρα τους τάιζε», αναφέρεται σε ανακοίνωση του κόμματος. «Βέβαια το «γεγονός» δεν το αντιλήφθηκε καν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά το πληροφορήθηκε εκ των υστέρων. Για να το μεταφράσουμε στα Ελληνικά από τα «κομμουνιστικά», το όλο «γεγονός» το σκαρφίστηκε το επικοινωνιακό επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ, ενημέρωσε εκ των υστέρων τον Τσίπρα και πήρε την έγκριση του για την νέα προσπάθεια προπαγάνδας», σημειώνεται. Και το κείμενο της ανακοίνωσης καταλήγει: «Δεν βρέχει «σύντροφοι», ούτε όλοι είναι «Χρυσαυγίτες». Απλώς σας φτύνει ο κόσμος, πάρτε το χαμπάρι».