Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των Eλλήνων Αγροτών - ΒΙΝΤΕΟ


Το απόγευμα του Σαββάτου, 26 Ιανουαρίου, κλιμάκιο Συναγωνιστών  των Τ.Ο. Ημαθίας και Πέλλας, με επικεφαλής τον Συναγωνιστή και βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας, Κώστα Μπαρμπαρούση, επισκέφτηκε τους συγκεντρωμένους στην Κουλούρα Ημαθίας αγρότες, οι οποίοι διαμαρτύρονται για τις εξευτελιστικές τιμές των προϊόντων τους, την άδικη φορολόγηση και την γενικευμένη επίθεση που υφίσταται ο κλάδος τους από την μνημονιακή συγκυβέρνηση, η οποία τους έχει οδηγήσει στην απόλυτη εξαθλίωση.Οι αγρότες υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό το κλιμάκιο του κινήματός μας. Ο Συναγωνιστής Μπαρμπαρούσης, αγρότης ο ίδιος, συνομίλησε μαζί τους και του εξέφρασαν τα αιτήματα και τους λόγους αυτής της διαμαρτυρίας τους. Οι Συναγωνιστές εξέφρασαν την στήριξη του κινήματος στον αγώνα των αγροτών, αναλύοντας τις θέσεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ επί των γεωργικών ζητημάτων και δίνοντας έμφαση στην ανάγκη θεμελίωσης μιας ισχυρής, υγιούς και ευημερούσας αγροτικής τάξης ως απαραίτητο όρο για την οικονομική ανάκαμψη της Πατρίδας μας. Τονίστηκε ο ακηδεμόνευτος χαρακτήρας που θα πρέπει να έχουν οι κινητοποιήσεις των αγροτών, μακριά από παλαιοκομματικές τακτικές και παρασιτικά συνδικαλιστικά στοιχεία. Οι συγκεντρωμένοι εκδήλωσαν την ικανοποίησή τους για την παρουσία του κινήματος ενώ ξέσπασαν σε χειροκροτήματα όταν ο Συναγωνιστής Μπαρμπαρούσης τους είπε χαρακτηριστικά «Μην τους αφήνετε να σας διώξουν από τη γη σας. Εμείς θα τους διώξουμε».


Επίσκεψη Συναγωνιστή Μπαρμπαρούση σε συγκεντρωμένους αγρότες στην Κουλούρα Ημαθίας
Πρώτη ανάγκη για τη χώρα είναι η ενίσχυση του αγροτικού τομέα και η επιστροφή στην πρωτογενή παραγωγή με στόχο την ελληνική αυτάρκεια. Το κράτος είναι υποχρεωμένο να στηρίξει τον Έλληνα αγρότη έναντι του αντιπαραγωγικού και ζημιογόνου δημόσιου τομέα. Μόνο έτσι θα απαλλαγούμε από μνημόνια και τοκογλύφους.

Εν συνεχεία ακολούθησε συζήτηση μεταξύ αντιπροσωπείας των αγροτών και των Συναγωνιστών Ιωάννη Σαχινίδη και Ηλία Σταύρου, με αντικείμενο την δημιουργία δικτύου συνεχούς επικοινωνίας των τοπικών συνεταιρισμών με το κίνημά μας, αποσκοπώντας στην προώθηση και επίλυση ζητημάτων που ταλανίζουν τον πολύπαθο αυτό κλάδο. Η φράση «Είστε η τελευταία μας ελπίδα!» συνόδευσε για άλλη μια φορά την αποχώρησή μας από το πεδίο των κοινωνικών ζυμώσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου