Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Τσίπρας καλεί αμερικανούς κατά Χρυσής Αυγής!!!! ΦΟΒΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!!!!!!!!!!!! ΤΡΕΜΕΙ Η ΓΗΣ!!!!!!!!

Τσίπρας καλεί αμερικανούς κατά Χρυσής Αυγής
Πήγε, λοιπόν, ο Alexis Τσίπρας, στο Αμέρικα, προκειμένου να συναντήσει διάφορους αξιωματούχους της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Μέχρι στιγμής συναντήθηκε με τον υφυπουργό εξωτερικών, τον αρμόδιο για τις ευρωπαϊκές υποθέσεις, Έρικ Ρούμπιν, και τον βοηθό υφυπουργό οικονομικών για την Ευρώπη και την Ευρασία, Κρίστοφερ Σμαρτ. Όσον αφορά την συνάντηση του Τσίπρα με τον δεύτερο δεν γίναν δηλώσεις και το μόνο που υπάρχει είναι οι ισχυρισμοί του ΣΥΡΙΖΑ για το τι συζητήθηκε, ισχυρισμοί οι οποίοι προφανώς είναι στα πλαίσια της προπαγάνδας και ουδεμία πραγματική ενημερωτική αξία έχουν, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν «προσέγγιση των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ και του αμερικανικού υπουργείου οικονομικών». Σε αυτό το σημείο αξίζει να θυμίσουμε ότι η ιδεολογική μήτρα της φιλελεύθερης σκέψεως που εκφράζει το ΔΝΤ είναι στις ΗΠΑ.
Η συνάντηση του Τσίπρα με τον Έρικ Ρούμπιν είχε το πραγματικό ενδιαφέρον για τον… leader of SYRIZA, αφού το θέμα της συζητήσεως δεν ήταν άλλο από την Χρυσή Αυγή. Ο Τσίπρας πήγε να… κλαφτεί στους διεθνείς επικυρίαρχους, ώστε να τονιστεί προφανώς η ενότητα των καθεστωτικών δυνάμεων εναντίον της Χρυσής Αυγής και του Ελληνικού Λαού. Όπως ο Αβραμόπουλος πήγε στην Αλβανία για να συνεννοηθεί την αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής, έτσι ο Τσίπρας άρχισε επίσης τα ταξιδάκια στα εξωτερικό – πληρώνουν τα κορόιδα οι Έλληνες – προκειμένου να πείσει τις ξένες δυνάμεις για την απειλή που συνιστά η Χρυσή Αυγή για την παγκόσμια διακυβέρνηση που απεργάζονται οι ταγοί της παγκοσμιοποίησης. Δεν μπορεί να θεωρηθεί, άλλωστε, τυχαίο το ότι ο Τσίπρας και στην Γερμανία με τον Σόιμπλε και στις ΗΠΑ με τον Ρούμπιν, συζήτησε για την Χρυσή Αυγή, ζητώντας ουσιαστικά την βοήθεια των ξένων δυνάμεων ενάντια στην θέληση του Ελληνικού Λαού.
Ο Έρικ Ρούμπιν δήλωσε ότι η άνοδος της Χρυσής Αυγής απασχολεί και τις ΗΠΑ, όπως πριν λίγες μέρες απασχολούσε και την Γερμανία δια στόματος Σόιμπλε. Αντίστοιχες δηλώσεις είχαν γίνει και από Αλβανούς αξιωματούχους κατά την διάρκεια της συνάντησης τους με τον Αβραμόπουλο. Εκ του εξωτερικού μάλιστα και από τις ΗΠΑ έρχεται βοήθεια συμπαράστασης, αφού στην Ελλάδα βρίσκεται για να συναντήσει τον Σαμαρά ο πρόεδρος της AJC (American Jewish Committee) Ντέιβιντ Χάρις.
Βλέπουμε, λοιπόν, ότι όσοι απεργάζονται τα σχέδια εναντίον της Ελλάδος είναι ενωμένοι και συντεταγμένοι. Ιουδαίοι, Αλβανοί, Αμερικανοί, Γερμανοί, ΣΥΡΙΖΑίοι και Νεοδημοκράτες εναντίον της Χρυσής Αυγής και της θέλησης του Ελληνικού Λαού. Πραγματικά τιμητικό που όλοι αυτοί κάνουν πραγματικότητα το σύνθημα μας: Εναντίον Όλων! http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου