Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Μπίζνες δισεκατομμυρίων με την αποκομιδή των απορριμμάτων - ΒΙΝΤΕΟ

Δικαιώνεται για ακόμη μια φορά η Χρυσή Αυγή και προσωπικά ο Γενικός Γραμματέας, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος από την εποχή που ως Δημοτικός Σύμβουλος του συνδυασμού "Ελληνική Αυγή" κατήγγειλε τις ενέργειες της δημοτικής Αρχής που σαν σκοπό είχαν την παραχώρηση των υπηρεσιών καθαριότητος σε ιδιωτικές εταιρείες.
Η συστηματική και εσκεμμένη υποβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών καθαριότητος και οι απολύσεις προσωπικού συμβασιούχων των ΟΤΑ  γίνονται με σκοπό την παραχώρηση τους στους γνωστούς νταβατζήδες της διαπλοκής και υπερασπιστές των μνημονιακών κυβερνήσεων, που αποκαλούνται κατά το πολιτικώς ορθόν ιδιώτες. Για ποιους ιδιώτες μιλάμε; Μα φυσικά για τον Μπόμπολα, τον Κόκκαλη, τον Κοπελούζο ,την τράπεζα  του Λάτση, και λοιπούς νταβατζήδες εγχώριους και εισαγόμενους. Συνολικά οκτώ εταιρείες – κοινοπραξίες υπέβαλλαν προσφορές υπό αστυνομική προστασία λόγω κινητοποιήσεων των εργαζομένων που προσπαθούν να προστατεύσουν το δικαίωμα στην εργασία .
Τι σημαίνει πρακτικά για τον Έλληνα δημότη; Εκτίναξη στα ύψη των τελών ανταποδοτικότητας προς όφελος των εργολάβων. Λιγότερες θέσεις εργασίας για τους Έλληνες που απασχολούνται στους ΟΤΑ, με δεδομένο ότι οι κεφαλαιοκράτες θα χρησιμοποιούν φτηνούς σε μεροκάματα και ανασφάλιστους  λαθρομετανάστες, με σκοπό την μεγιστοποίηση των κερδών τους. Η Χρυσή Αυγή δηλώνει ξεκάθαρα και κατηγορηματικά ούτε ένας Έλληνας εργαζόμενος λιγότερος σε όφελος των καπιταλιστών εργολάβων.

Παρακολουθήστε το βίντεο από την τοποθέτηση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής στο Δημοτικό Συμβούλιο Αθηνών σχετικά με τους μεγαλοεργολάβους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου