Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Ακόμα και τα αυτοκόλλητα της Χρυσής Αυγής στη Β. Ήπειρο προκαλούν τρόμο στους κατσαπλιάδες


Ακόμα και τα αυτοκόλλητα της Χρυσής Αυγής στη Β. Ήπειρο προκαλούν τρόμο στους κατσαπλιάδες

Τελικά αποδεικνύεται στην πράξη, πως καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει. Όσο το μεταπολιτευτικό καθεστώς σκύβει το κεφάλι και ακολουθεί δίχως παρέκκλιση την πολιτική του ενδοτισμού και της ηττοπάθειας, τόσο οι εξωτερικοί εχθροί θα αποθρασύνονται και θα προβαίνουν σε προκλήσεις εις βάρος του Ελληνικού Έθνους. Από την άλλη πλευρά, αρκούσε η δημοσιοποίηση μιας επιδίωξης του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, για να προκαλέσει ταραχή σε ολόκληρο το αλβανικό πολιτικό σύστημα.
Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, ουδέποτε έκρυψε την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη στους δίκαιους Αγώνες του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού, στο δρόμο για την ιστορική τους αποκατάσταση. Πάγια θέση του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, είναι η δικαίωση των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου και η εφαρμογή του Πρωτοκόλλου της Κέρκυρας. Όπως είναι φυσικό, η θέση αυτή προκαλεί την οργή των Αλβανών, οι οποίοι συνήθισαν μέχρι τώρα τα χάδια από την ελληνική κυβέρνηση και το αδιάφορο υπουργείο εξωτερικών.
Κι αν μέχρι χθες, η αλβανική πολιτική ηγεσία ανησυχούσε για την επιρροή του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος στην ελληνική εθνική μειονότητα της Βορείου Ηπείρου, η εμφάνιση αυτοκόλλητων της Χρυσής Αυγής επί του οδικού άξονος Κρανιά- Μαυρομάτι, προκάλεσε πραγματικό τρόμο!
Η αλβανική εφημερίδα Telegraf, σε δημοσίευμά της τονίζει πως ‘’η Χρυσή Αυγή υλοποιεί τις υποσχέσεις της για τη δημιουργία παραρτημάτων στο Νότο της Αλβανίας’’. Σύμφωνα με την εφημερίδα, η εμφάνιση των αυτοκόλλητων σε πινακίδες του οδικού δικτύου, αποτελεί απόδειξη πως προπαγανδιστικό υλικό του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών βρίσκεται ήδη σε αλβανικό έδαφος και το επόμενο βήμα, το οποίο δε θα αργήσει, είναι το άνοιγμα των τοπικών παραρτημάτων του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή! Τέλος, το αλβανικό δημοσίευμα, θεωρεί την εμφάνιση των αυτοκόλλητων, απάντηση της Χρυσής Αυγής στο πρόσφατο κάψιμο ενός αυτοσχέδιου πανιού, με την επιγραφή ‘’Χρυσή Αυγή’’ στα αλβανικά!
Με απλά λόγια, δε χρειάστηκαν παρά δύο κινήσεις για να προκληθεί πανικός στις αλβανικές κατοχικές δυνάμεις της ελληνικής Βορείου Ηπείρου. Οι κατσαπλιάδες φοβούνται και τον ίσκιο τους πλέον και καλά κάνουν! Η Χρυσή Αυγή, χαιρετίζει την μαχόμενη Ελληνική Νεολαία της Βορείου Ηπείρου και μαζί όλους τους αγωνιστές της αυτοδιάθεσης και της Ενώσεως της προαιώνιας ελληνικής γης με τη Μητέρα Πατρίδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου