Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

"Βαγγέλη μου χάσαμε!! Κάναμε τους Χρυσαυγίτες ήρωες!!



Του Γιάννη Βασιλακόπουλου_ Η πρώτη κοινοβουλευτική νίκη της Χρυσης Αυγής καταγράφεται επί του επίσημου “διώκτη” της, Ευάγγελου Βενιζέλου. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, πολιτικά... 

εκτεθειμένος πλέον, μπροστά στα μάτια τόσο των πολιτικών του συνομιλητών όσο και της κοινωνίας, σύρθηκε στην αποδοχή της πρότασης που είχε εξαρχής καταθέσει το κόμμα του κ. Μιχαλολιάκου, αφού έβλεπε ότι σύμφωνα με τα μηνύματα τόσο των βουλευτών όσο και της κοινωνίας, οι υπόλοιπες λύσεις, θα έστελναν μήνυμα “κουκουλώματος” στους ήδη εξοργισμένους πολίτες.
Τέσσερις κάλπες λοιπόν, μια για κάθε πρόσωπο, και τώρα ο κ. Βενιζέλος βρίσκεται στη θέση να “απολογηθεί” πολιτικά, όχι τόσο για τον εξαναγκασμό του στη στήριξη της πρότασης της Χρυσής Αυγής, όσο για την εμμονή του σε άλλα “μοντέλα” ψηφοφορίας, που πιθανότατα θα οδηγούσαν στη συγκάλυψη και τη νόθευση της βούλησης των βουλευτών. Κάποιοι λένε, ότι και οι τρεις κυβερνητικοί εταίροι, δέχθηκαν εξαρχής πιέσεις προς αυτήν την κατεύθυνση από βουλευτές και πολίτες, ενώ κάποιο άλλοι κάνουν λόγο για το πρώτο “βήμα” της Χ.Α. στον “δρόμο” για την θεσμική αναγνώριση, αφού ένα κοινοβουλευτικό κόμμα, ανεξάρτητα από το πόσο ακραίες θέσεις πρεσβεύει, δεν μπορεί να εξοβελιστεί με εξωθεσμικούς τρόπους από την κοινοβουλευτική διαδικασία. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του “Π”, κατεγράφη και διάλογος κορυφαίου στελέχους του ΠΑΣΟΚ με τον Ευ. Βενιζέλο, που του έλεγε: "Βαγγέλη, μ’ αυτά που κάνεις τους ηρωοποιείς!"

Read more: http://elnewsgr.blogspot.com/2013/01/blog-post_5271.html#ixzz2ILfZfsuB

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου